Poradna duly
Jana Čurdová
Baby, ono je to o tom, ze co zenska to nazor......
Nekomu sedne a nekomu ne, ja jsem s primarem spokojena, ano neni moc jemny, ale diky nemu mam Honzika.....
Zato u svagrove Dr. Jorgova lecila anovulacne cykly a lecila by ji asi doted tim samym…
A taky slycham, ze vic ji ted zajima politika a vlastni zajmy, a nema moc casu........jo a neni pravda, ze je tam kazdy den…
Katka
TINES Zítra jdu já. Jsem strašně moc nervózní. Snad to dobře dopadne a brzy to ze mě spadne ![]()
Bee no to je kráááása…to je určitě odměna za ty naše nervíky,viď.Dnes jsem našla perfektního lékaře,neuvěřitelně jemný,pozorný,naslouchal mi,všechno vysvětlil…popsal miminko a UJISTIL mne,že je vše krásné a ať se uklidním.Viděla jsem srdíčko a tak se na miminko KONEČNĚ začínám těšit.Nemám už potřebu kontrolovat doktorku ![]()
Jinak…primář je primář,viď Katko .Taky jsem slyšela,že se občas choval jako hulvát..jenomže ono to taky záleží na tom,kdo před ním sedí,jak se chová…to je fakt těžký.
Těžko vyvracet Jorgovou…to je podle zkušeností.Plná čekárna určitě o něčem svědčí..ale ty zástupy,co odcházejí,také.Prostě už má z ordinace byznys…ten přístup je neprofesionální..jak mi dnes potvrdil úžasný pan doktor,který mne přijal,vyšetřil,vše vysvětlil a naprosto úžasně uklidnil.Víš..a o tom to je.Jorgová je náladová a to si NESMÍ dovolit!Moje sestra k ní taky chodila,minule odešla s pláčem.Prostě je to těžký…ale strašně nerada bych tě strašila jednou zanedbanou 30-ti letou paní,které překoukla cytologii,překryla ji starším -dobrým-výsledkem a ta paní nakonec zemřela.osobně jsem u toho byla.....Možná i Katka..když dělala v nem.Jbc,dobře ví,že ji tamní lékaři nechtějí pouštět (kvůli průšvihům) k porodům…to už bych ale strašila moc.To všechno jsem,beruško,donedávna přešla mávnutím ruky..ale teď už jde o moje miminko,ne o mě…a to si zaslouží péči (né přístup..no,je to živý..) a tím pádem i spokojenou mamču.Na tom se shodneme určitě.
![]()
Hlavně všichni užívejme sluníčka…to je teď to nejdůležitější!!!!!
![]()
S tema porody mas pravdu........
A pak to myslim melo i nejakou soudni dohru, ale do toho mi nic neni:-)
No a naladovost je jev obvykly, stane se kazdemu.....
Jsem rada ze jsi natrefila na uzasneho doktora:-))) A prozradis jmeno?
Katka
Ok,
A holky, omlouvam se, za ten vstup........radujte se z fotecek, srdicek a miminek
Po porodu se vam strasne zmeni zivot......... k lepsimu
Katk
Weelinko , gratuluju k tak prima doktorovi, ono to člověku uklidní a tak nějak hodí do klidu, co? Když se Ti někdo věnuje a všechno v klidu a ochotně vysvětlí, je hned líp ![]()
WELINKO,KATY prominte ,že vám sem lezu taky chodím k dr.Jorgové a už 14let a jsem spokojená.S přístupem mé bývalé gynekolažky se to nedá srovnat(to byla hrůza).No jak už některá z vás napsala co žena to jiný názor a jiná zkušenost.Hlavně ,že jsme každná našly toho pravého doktora ,ketrý nám vyhovuje.
Já bych měla takový - možná hloupý - dotaz, ale každý mi na to odpoví něco jiného a mám v tom tak trochu chaos.
Pokud doktoři berou těhotenstí podle posledního dne poslední menstruace, pak bych dnes měla být 8+1tt, ale podle pondělní návštěvy u doktorky mi řekla, že miminko je 7+0 (dnes tedy 7+3tt), tak co z toho mám brát správně?? ![]()
WELINKO, BEINKO a všechny ostatní…moc děkuju za gratulace! Mám z toho všeho dneska úplně jinou náladu…do toho to sluníčko, ráno přišel pro Qeebo mail z rodina.cz, že už se mu vyvíjí mozek, tak že se nemám stresovat, tak se podle toho zařizuju. Jdu teď hezky na hodinku ven. Navíc jsem kousek od práce objevila, že mají z našeho kočárku RED CASTLE celou sérii věciček na prcky, tak se tam chci zajít mrknout a trochu to poňufat.
V práci je toho hodně, ale kolegyně tu není, tak budu mít trochu času se tím probrat a snad to bude v pohodě. - Rozhodně se nehodlám prací stresovat!
Už se moc těším, až to o víkendu řekneme zbytku rodiny a tak za ty 4 týdny v práci a budu plnohodnotná mamina!
HOLKY díky taky za veškerou chválu za ten seznam vyšetření. Přišlo mi to praktické a trochu jsem se bála, abyste mi nevynadaly za dlouhý příspěvek…jsem ráda, že na to máte stejný názor.
Tak se mějte, možná se sem ještě odpo mrknu, jinak večer po práci…pěkně doma, v klidu. Zatím KRÁÁÁÁÁSNÉ ODPOLEDNE VŠEM! Vaše Bee
Ivett , tydny se urcuji podle datumu posledni MS. Jenze kazda zena nema cyklus podle tabulek, ktere pocitaji s delkou 28 dni a ovulaci cca 14 den cyklu. Ja jsem s tim taky celkem zapasila, protoze mam cyklus 38 dni a ovu probehla 24DC a ne ten 14. Takze podle tabulek mam byt 7. tyden, ale jsem paty…i podle UTZ, takze je jasne cemu verit.
Nico , díky
) Takže věřit UTZ a tedy jsem 7tt…já měla cyklus pravidelný naprosto (28 dní), ale to bylo podle HA, vy:,–(ila jsem v prosinci, pak přišly dva cykly kratší (23 a 25 dní) a ten potřetí už se zadařilo
Takže podle toho bych měla být tedy docela „tabulkoý“ případ, ale budu tedy důvěřovat doktorce ![]()
Ivett , nekdy se i pri pravidelnem cyklu stane, ze ovulace prijde drive nebo pozdeji…takze jsi zrejme ten pripad
uvidis co ti dr. rekne pri dalsi kontrole.
Ivett , nekdy se i pri pravidelnem cyklu stane, ze ovulace prijde drive nebo pozdeji…takze jsi zrejme ten pripad
uvidis co ti dr. rekne pri dalsi kontrole.