Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
21.3.06 21:53

Bee já už půjdu hajat…únava mě zmáhá.Broučku…sladce se vyspinkej na ten zítřejší velký den a já se hned,jak se vrátím,ozvu,ju?Musíme se držet.Tak tfuj,tfuj,tfuj…

I všem ostatním krááááááááááááásné snění o miminkách a ty nej nej nej zprávičky ať se jen hrnou......Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 23:31

Welinko, ty už si sice necháváš zdát o mimískovi, ale já ti tu ještě musím napsat, že ti taky přeju hezký sny a hlavně nádherný celý zítřek přesně podle tvých představ. Určitě bude všechno super a budeš mít nový obrázek! ;-) dobrou! a na zítřek- tfuj tfuj tfuj!!! Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.3.06 07:01

Ahojky holcicky!

Tak spineni je tady porad a ja jsem skoro paralyzovana strachem :cry:
Za chvili volam dr. co jako s tim…jestli mam naklusat k ni nebo jit do prace a prijit v pondeli. Ach jo, tak mam prvni opodstatneny duvod k obavam…celkem bych se bez nej i obesla.

Tak preji pekny den, at vam dobre dopadnou kontroly a vubec at jste v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.06 07:16

Nico vím že je to nepříjemný, ale nenervuj se. Kdyby to bylo něco vážnýho, tak na to ten doktor přišel už včera ne ?? Určitě si ale dneska zajdi ještě jednou, ať máš klid. Uvidíš, že budete oba v pohodě :wink: Držím palečky, a pak hnedka napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.06 07:24

Welinko Tobě moc velká gratulace k mrňouskovi na UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.3.06 07:27

Tak tam jdu na jedenactou a asi budu na neschopence. Tak to fakt nevim co reknu v praci! A holky tam zustanou samy dve, to se skoro neda zvladnout…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.3.06 08:11

Ahoj holčiny, tak konečně jsem se dostala na net…

Takže včera jsem byla na kontrole, prcek tam je, ale překvapilo mě, že je tak malý… Dr ho měřila a má prý 0,5 cm, což jsem myslela, že už bude větší. Podle mých výpočtů bych měla být v 7tt a to měl být velký 1,3 cm, tak nevím:( Tak jsem se těšila, že mi padne kámen ze srdce, ale nějak mám větší obavy jestli je vše v pořádku. Dr. se teda nijak neznepokojovala, tak snad je to v pohodě, snad to doženeme. Jinak bylo vidět jedno - no škoda. A už se tam hýbalo srdíčko… další kontrolu mám 11.4.

Tak budu se teď snažit přečíst co jste tady všechno napísaly, tak zatím pajky. Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.06 08:38

NICO Pokud Tě doktor nechá doma, tak k tomu bude mít určitě důvod. Vykašli se na práci, mimi je důležitější, a pokud mu bude líp doma v klidu, tak Ti to nikdo nebude mít za zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.3.06 08:52

Dobré ráno… …jak to tak čtu, nejsem sama, kdo má o mimíska strach, taky si pořád říkám, co když něco nebude v pořádku?? Ale to takhle dál nejde, to bych se z toho zbláznila :O(
Manžel je tak nedočkavý, že by tu radostnou novinku vykřičel do celého světa…já se trošku bojím. Ale jeho rodiče už to ví (měli radost :wink: )…těm mým to řekneme teď o víkendu :o)

Jen jak tu MilkaK psala o velikosti miminka…mě paní doktorka v pondělí (7+0tt dle UTZ) řekla, že má 10,8 mm…a sestře 6.tt řekl doktor, že má miminko 2 cm …tak to asi budou mít obříka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.3.06 08:54

tak něco jsem přečetla, ale jsem z toho až zmatená… takže né všechno…

Nico, Beinka má pravdu, nejdůležitější je, aby bylo všechno v poho…

Tak v pondělí mě bylo celkem dobře, včera odpoledne na mě zase padla strašná únava a večer mě zase bylo blivno… dneska už zase od rána.. :( Jsem už z toho strašně unavená a otrávená. Na nic nemám chuť, při představě na jakékoliv jídlo je mi blbě… no nevím jak to dlouho vydržím. Dr teda říkala, že pokud by se to nezlepšilo, tak by mě nechala doma… no teď si to vážně dokážu představit, jenom se bojím toho, že mi bude ještě víc hrabat… takhle se alespoň zaměstnám prací, doma bych neměla co dělat, ale zase bych mohla kdykoliv ležet… což jde v práci těžko :( Ale musím se vzchopit, čekají mě horší věci… jak bych pak chtěla zvládnout porod… no kdyby alespoň to jaro přišlo… tady napadl sníh… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.3.06 09:02

Ivett no to mi ani neříkej, že tvá sestra má 2 cm velké mimísko… no mě švihne… no je teda možný, že jsem mohla otěhotnět později a né v polovině cyklu… ale i tak to počítají od poslední menstr., kterou jsem měla 30. ledna… Asi jsem se měla Dr zeptat, ale přišlo mi to blbý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.3.06 09:02

Ahoj těhuliny,
IVETT…děkuji za SZ, dopním to do seznámku…a jinak já velikost Mimčuly ze včerejšího UZ normálně zapomněla.....ukázka těhudemence jak vyšitá :lol: Jinak myslim, že takhle na začátku je to jen orientační.

NICO…ty kdyžtak koukej hajat a jestli se ti nechce na neschopenku, tak se vezmi pár dní dovolenoua třeba se to spraví a příští týden zase budeš moct jít do práce! No ale mimi je přednější a holky v práci si nějak poradí :wink:

MILKAK.....teda zapíšu ti do seznámku i kontrolu…Jinak svištátko se určitě má čile k světu a tu velikost moc zatim neřeš!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.3.06 09:06

NO snažím se na to zapomenout, budu to brát tak, že jsem holt asi v 6 tt, a že to je normální…

Zase jsem Kačul zapomněla - mé znamení Kozoroh. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.3.06 09:06

MilkaK, no teď už bude větší, ona je teď 17.tt …ale já bych tu velikost taky brala jen tak nějak orientačně…v 5.tt měl náš kulíšek jen 1,45 mm, v 7.tt už 11 …takže Tvůj mimísek taky určitě poroste jako z vody :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.3.06 09:11

SEZNÁMEK:
BEE(76,rak) Praha - TP 1.11. Qeebo !!!MATKA PLUKU!!!
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula DK: 3.4.
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
IVETT(81,váhy) Praha - TP 3.11. Kulíšek
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
WELINKA(82,beran)Jizerky - TP 8.11. Pokorňátko
MILKAK(80,kozoroh)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko DK:11.4
MAYA(blíženec) - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
PAJINA(77,beran) - TP 11.11. Hrášek
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Piciríkos

MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA(79,štír) Svk - TP 14.11.

JANDULA1 - TP 15.11.
MANDA Liberec - ???
HIKI - TP 14.11.