Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
21.3.06 15:52

Ivett Také moc gratuluju :D
NICO Tak jsi mě jen utvrdila v tom, že Podolí asi není ta nejlepší volba. Asi to tam sviští jak na běžícím pásu, když se mají porody hlásit takhle dopředu co ?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 15:55

Ahoj Ivett! Gratuluju ke Kulíškovi! Jsi teda jedna ze služebně nejstarších na listopadu 2006…mě kvůli tomu holky překřtily na „matku pluku“…nezdá se mi to moc lichotivý označení :-D
Termín máme obdobný, taky si myslim, že bychom mohli být v tomhle rozmezí 1. - 5. 11. :-D a Kacula co dělá seznámek taky… :-) Napiš jí kdyžtak i svoje další údaje (znamení a svůj rok narození), ať tě do seznámku uvede se všemi detaily. ;-) Přeju pohodové a klidné těhu a ať je všechno v pořádku. Já jdu na UTZ zítra, tak jsem zvědavá, jak budem velký my. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.3.06 15:59

Beinko , ja bych do Podoli chtela. Jeden z padnych duvodu je ten, ze tam maji detskou JIPku - kdyby nedejboze neco. Rodily tam tri holky z meho okoli a vsechny byly spokojene. Samozrejme, ze mely drobnosti - jidlo, obcas nerudna sestricka…ale praci lekaru si vzdy chvalily a to je pro me to podstatne. Pokud budu zdrava ja i dite, nejaky blivajz na taliri nebo kysely oblicej me nerozhazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
21.3.06 15:59

Bee, „matka pluku“…no proč ne :-D

S tím komu mám napsat atd. se tedy ještě budu muset trošku zorientovat, ale já si s tím časem poradím :wink:

Jinak přeju všem také klidné a pohodové těhu a hlavně zdravé mimísky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 16:56

Beinko - to Podolí bych fakt zvážila…Hořovice budou určitě klidnější… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
21.3.06 17:22

Ahoj, holky. Hned na začátku se „omlouvám“, že lezu k vám do diskuze, ale moje sestra měla taky termín v listopadu. Měla, protože už je po všem :( :( strašně se na mimi těšila, je jí už přes třicet a mělo to být její první. no ale nevyšlo to. tak jsem se koukla k vám a řešíte tady nevolnost v těhu. já jsem doopravdy prozvracela celé 3 měsíce až mi kolegyně z práce poradila ráno na lačno rozpustit ve vlažné vodě lžíci glukopuru (hroznový cukr, běžně k dostání za asi 25,–) a vypít. neříkám, že mi to pomohlo vždycky, ale na 80 % jo. tak to vyzkoušejte, třeba vám to zabere. zdraví a těhotenství bez komplikací přeje petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 17:35

Ahoj těhulky,
tak já jsem zde už i s fotečkou Mimčuly…No UZ v pořádku, srdíčko třepetá jak o život a mimi se má prý čile k světu. Průkazka bude až za 14 dní......No ale nevadí i tak jsem ráda, že je vše jak má…
Tady je slíbené foto… 

Jinak teda nychází TP koncem října, tak doufám, že mě nevyženete!!! Mimčula je ted 8+2tt dle UZ a 8+3 dle PM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 17:38

KAAAACUUUUL…to je krasna fotecka!!! Doufam, ze zitra dostanu podobnou! ;-) Ta moje doktorka je trochu suchar, tak z toho mam trochu strach. Jinak jsem si dneska koupila o dve cisla vetsi kalhoty (podle toho, co na nich pisou za velikost), ale myslim, ze jsou realne tak o cislo. Do Tveretu se zatim nedostanu, tak aspon to..staly 500 a jsou mi o poznani pohodlnejsi nez ty, co mam do prace normalne. Mne teda zatim vyrostly predevsim boky a stehna. Nevim proc si to mimo uklada svy ziviny do myho zadku…chapu, ze nejaky potrebuje, ale proc zrovna tam. :-( Musim tu doktorku taky vyzpovidat kvuli cviceni. Nejradsi bych zase chodila na svy oblibeny aerobiky dokud to pujde. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 17:39

SEZNÁMEK:
BEE(76,rak) Praha - TP 1.11. Qeebo !!!MATKA PLUKU!!!
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
WELINKA(82,beran)Jizerky - TP 8.11. Pokorňátko
MAYA(blíženec) - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
PAJINA(77,beran) - TP 11.11. Hrášek
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Piciríkos

MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA(79,štír) Svk - TP 14.11.

JANDULA1 - TP 15.11.
IVETT - TP 3.11. Kulíšek
MANDA Liberec - ???
HIKI - TP 14.11.
DANDA (76,býk) - TP ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 17:57

No Kaculo to je krááásná fotečka!Chtěla jsem přihodit fotečku z UZ 6+2T,ale stávkuje mi scanner.Začala jsem pěkně plašit…to že už mě nebolí břicho,z toho jsem fakt hrozně nervózní…ale před chvilečkou jsem měla těhu výtok takový „ušpiněný“.Snad se mi to jenom zdá.Fakt ztrácím hlavu.Holčinky z toho úplně tekutého výtoku se stal takový mléčný,hustý.Omlouvám se,že to takhle popisuji..ale netrápí to některou z vás?Ty mimísci nám ale dávají,viďte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.3.06 17:57

Kačulko To je krásnej mimčula :) Moc Ti gratuluju že máte všechno v pohodě a tááákhle rostete :)
BEE Asi to tak s tím Podolím dopadne. Sice je fajn že tam mají na co si vzpomeneš a že jsou to vyhlášení , ale nerada bych si při svém prvním mimi, kdy budu ze všeho vyvalená, připadala jak v továrně na cvičky. Ještě uvidíme. Určitě se nejdřív pojedeme do Hořovic mrknout, a pak se rozhodneme. Ty už to máš na 100 % promyšlený ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 18:04

BEINKO 100% není nikdy nic, ale co vím určitě, že nechci do tý továrny na cvičky, jak jsi to vtipně nazvala…teda rozhodně ani Podolí, ani Krč, ani Motol to nebude…uvažuju ještě o Apolináři…narodila jsem se tam já i ségra a celkově jsem slyšela pozitivní ohlasy…ale nevim…nejspíš budu na dovolený u tchýně a bude to to Vrchlabí.
Teď se hlavně bojim, aby to zítra dobře dopadlo a bilo i srdíčko!!! :-O Jestli budu takhle nervní před každou kontrolou tak nevim.
A jak já se budu bát v tom 12 a 16tt, aby všechny ty testy vyšly dobře a byli jsme zdraví…to už raději zatím nedomýšlím. :-(
Jinak jsem se taky rozhodla (s chladnější hlavou), že v práci zatím nic říkat nebudu. Jen kdyby se některá z kolegyň nějak domákla, tak teda kápnu božskou. Ale jinak budu zatím tajemná jako hrad v Karpatech a zkusim vydržet do toho 12tt! ;-) Musím být silná jako silnice. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 18:06

Budu prostě žít ještě chvíli dva životy. Jeden „jako že nic“ v práci a pak druhej (kterej je ale pro mě první) Qeeboživot doma. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.3.06 18:11

BEE Neboj se, určitě bude bít jak zvon, vždyť se o něj tak vzorně staráš :D Myslím, že nervozita k tomu asi patří. Zítra hnedle musíš napsat jak to dopadlo. S Vrchlabím to máš fajn. Určitě tam bude menší koncentrace maminek než v centru Prahy.
Já jsem to řekla v práci jen jedné kolegyni, tedy spíš kamarádce. Jinak budu před všema asi mlžit minimálně do půlky května a pak se uvidí.
Taky jsem strašná nervóza z toho pátku. Manža svolal už na sobotu rodinnou sešlost, a úplně mě jímá hrůra, kdyby to nějak nedopadlo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 18:11

BEE , okamžitě přestan myslet na nesmyslný tragi scénáře!!!! Jsi matkou pluku, tudíž skoro vzorem a musíš myslet pozitivně!!! Miminku srdíčko bije jak o život…proč by nemělo!?!?!? A kontroly budou všechny taky v pohodě!! NENERVOVAT SE!!!!! Stejně s tim nic nenaděláš!!!! Takže se jen těšit na kažkou kontrolu až Qeeba uvidíš, nebo uslyšíš…A odběry taky budou v pořádku!!! Prostě si to užívej a těš se na všechno!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí