Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
21.3.06 11:21

Souhlasim naprosto s Pajinou. Jakmile mám hlad nebo se přecpu, hned to cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.3.06 12:53

Ahoj holky,

tak podle tohodle článku to vypadá, že to porodné je už schválené:

http://finance.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?…

pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 13:15

Myslim, že to už jen musí podepsat prezident a bude všechno schválené…Teda slyšela jsem to ve zprávách!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 13:19

tak jsem na sebe navlíkla po asi 10 dnech ty kalhoty do práce a je to teda tragédie :-( sice je zapnu, ale přes boky i stehna i bříško jsou dost na těsno :-( ach jo :-( v čem půjdu po zbytek týdne, to fakt netušim :-( asi žádnej tveret a tak nestihnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 13:21

porodné jo, ale co rodičovskej příspěvek…o ten mám větší strach. porodné je jen jednorázovka…i když hezká. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.06 13:54

Zkouším metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.3.06 13:54

no jo, ale on ten rodičovskej příspevěk je fakt hoodně vysokej. Zvlášť když porovnáš to co mají na západě (= nic). Myslím, že z hlediska státních financí to nebyl úplně krok správným směrem.. To už bych třeba raději měla delší mateřskou (mateřský příspěvek) + více školek od dvou let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
21.3.06 14:26

Čau těhulky, právě jsem se objednala k doktorce na první prohlídku a ultrazvuk. Dočkám se příští úterý. Jsem zvědavá, co tam uvidím.
Jinak mě už se dostavily taky první nepříjemné příznaky těhotenství a to nevolnost. Ráno a dopoledne je to nejhorší. Naštěstí nezvracím, ale dost času trávím na záchodě :lol: .Snažila jsem se inspirovat od vás a koupila jsem si nějaké bombóny na cucání. Už jsem docela přeslazená. Hrozně mě honí chutě na něco smaženého a majonézu.
S tím rodičovským příspěvkem- myslím, že navýšení je rozumné. Všechno se srovnává se západem(benzín,potraviny,služby) ale nikdo pořádně neuvede, že na západě mají jiné platy jako my. Nehledě na to, že rodičovský příspěvěk je minimálně 6-10 let stejný.(nepočítám těch 1000,–Kč co přidali asi minulý rok) a platy se zvedly skoro 10-ti násobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.3.06 14:27

Ahojky holcicky! Jen jsem vam vsem chtela napsat, at jste v klidku a nestresujete se. Ja uz po dnesku taky nebudu silet…

Rano normalka, pohodicka. Behem dopoledne jsem zacala spinit…jen malinko, ale i tak me to dost rozhodilo. Se slzama v ocich jsem volala doktorce, ale ta dnes nebyla v ordinaci. Sestra me poslala do Podoli. Takze jsem musela volat muzicka, ktery za sebe musel sehnat nahradu v praci (chudaka nemocneho kolegu) a jeli jsme.

Pan doktor me prohlidl - poprve jsem byla u chlapa a strasne jsem se stydela. Rekl, ze to vypada jen na nejakou prasklou cevku. Uf, spadl mi kamen ze srdce… Napsal mi Ascorutin na posileni cevnich sten. Aspon mam tedy potvrzene tehu, 5. tyden a vsechno je tam, kde ma byt. Muzicek mel chudak taky strach, priznal se az potom, aby me nenervoval.

Takze dneska hajam a zitra uz jdu do prace. Jen se obavam, ze timto malym dramatem se kolegyne dovtipily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.3.06 14:42

teda Nico,

to ale musely být nervy! Ale alespoň jsi teď v pohodě, že jsi už byla u doktora.

Držím palce, ať vše pokračuje zdárně. Už se nemůžu dočkat toho čtvrtka, kdy půjdu k doktorce já.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.3.06 14:49

NICO Chuděrko, to museli být nervy :cry: Ale hlavní je, že jsi v pořádku a že to není nic vážného :wink: Jak jsi byla spokojená s přístupem v Podolí ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.3.06 15:37

Beinko , pristup v pohode, ale hrozny davy lidi…taky jsme tam prisli v dobe obeda a museli jsme cekat.
Jinak doktor rikal, ze pokud budu chtit rodit v Podoli, mam uz zacatkem 13. tydne nahlasit datum porodu!!! Tak asi mivaji fakt narvano!
Taky me zarazilo, ze mi rovnou nefouknul hormony, ale jen ten Ascorutin. Zitra jeste zavolam svoji gyndarce a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
21.3.06 15:45

Dobrý den :o) Jsem tu naprostý nováček, tak doufám, že se mi podaří alespoň odeslat příspěvek :-D a přidat se k Vám :o)
V pondělí jsem byla podruhé u paní doktorky a Kulíšek (pracovní název) má 11 mm a jsme 7+1tt. Podle mých propočtů to vypadá, že by na svět mohl přijít 1. - 3.11. :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.3.06 15:48

Ahoj Ivett,

vítáme a gratulujeme ke Kulíškovi :D :D :D

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
21.3.06 15:52

Děkuji, to je milé :o) Už jsem sem nakukovala a Listopad vyhlížela, jinak jsou kolem mě samé těhulky, co jsou před námi dost popředu…tak koukám, že tady Vás je dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí