Poradna duly
Jana Čurdová
Kaculko Tak to moc gratuluju, že se oba máte tak k světu
Takže tu průkazku budeš mít už zítra ??? Se máááášššš. Závidím
![]()
Jandulko Vítej mezi námi a velká gratulace k těhulkovství ![]()
ahojky ,
mooc dekuju. Ale porad sem opatrna protoze porad je to zatim prvni mesic tehotenstvi a ja bych snad radci aby mimi bylo uz venku
. Co ty? V jakem si?
Jandula: Já to mám úplně stejně - poslední MS začala 8.2. a doktorka mi řekla, že mi potvrdí 100% těhu až za 14 dní. ![]()
Jandu Myslím, že je úplně normální, že máš trošku obavy. To já mám taky. Ale asi je potřeba si to moc nepřipouštět a být v pohodě.
Já jsem asi 5+3, jak mám na metříku, ale u doktora jsem zatím nebyla.
Vítám Jandulu ![]()
Tak to máme stejně, taky jsem měla poslední MS 8. 2. ![]()
Dendulko vidíš to ?? Pořád jsme tu s Miou služebně nejmladší
Kde jsou ty těhulky s termínem po 18.11. ? Abych se cítila alespoň na chvilinku jako mazák
![]()
No to mi Beinko povídej ![]()
Ale ještě jich plno asi testuje a bude teprve testovat, ale stejně se pořád nějak držíme s termínem mezi posledními, a přitom já testovala poprvé skoro před třemi týdny
, ale stejně mi ten termín určitě posunou po UTZ asi tak na 9.11. - předpokládám ![]()
Teeda tolik tehulek ktere jedou stejne PM 8.2.- no bomba pak se budem predhanet ktera to driv „vyprdne“ ![]()
Mam jeste jeden dotaz jak si udelate ten kalendar co mate vzdycky pod psanim???
Dendulko No to doufám, jinak se začátkem listopadu všechny rozprchnete, a já si tu budu psát sama určitě minimálně do začátku prosince ![]()
Pajino
no já u gyn. byla od porodu jen da a půl měs. po porodu na šestinedělní prohlídku
od té doby ne, proto jsem spunktovala manžu, abych se domluvila, zda příště můžu s Maxem.
No nestraš, na dvojčata je Dandulka
moji kluci se budou hlídat nazájem, jeden druhého.
Porodný ještě nepršlo schvalovacím kolečkem, ale projde, není strana co by to stopla, jednak se schodli a druhak by to byla seberažda před volbama.
pa Mía
No s těma dvojčátkama to snad pravda nebude, nějak jsem to vymizíkovala z hlavy a věřím, že tam mám jen jednoho mazlíka
Ale i tak jsem říkala příteli ať jde se mnou na UTZ, kdyby mi řekli, že tam jsou dvě, šlehlo by to se mnou a musel by mě odnést
Ale některá z vás je určitě mít bude ![]()
Taky věřím, že to porodné projde ![]()
Mio,
tak to je blby, to se toho asi nedockame.. Pak jim to nepodepise Klaus..
Pajino
dočkáme, fakt tomu věřím, zvýšení rodičáku, což by mě potěšilo íce než jednorázová dávka je něco jiného, ale tohle je tuty, a když Klause poslali … i kvůli reg.patnerství, bude to