Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
20.3.06 18:41

Kaculko Tak to moc gratuluju, že se oba máte tak k světu :wink: Takže tu průkazku budeš mít už zítra ??? Se máááášššš. Závidím :oops: :P

Jandulko Vítej mezi námi a velká gratulace k těhulkovství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.3.06 18:47

Beinky

ahojky ,

mooc dekuju. Ale porad sem opatrna protoze porad je to zatim prvni mesic tehotenstvi a ja bych snad radci aby mimi bylo uz venku :D . Co ty? V jakem si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.3.06 18:48

Jandula: Já to mám úplně stejně - poslední MS začala 8.2. a doktorka mi řekla, že mi potvrdí 100% těhu až za 14 dní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 18:52

Jandu Myslím, že je úplně normální, že máš trošku obavy. To já mám taky. Ale asi je potřeba si to moc nepřipouštět a být v pohodě.
Já jsem asi 5+3, jak mám na metříku, ale u doktora jsem zatím nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 18:53

Vítám Jandulu :D

Tak to máme stejně, taky jsem měla poslední MS 8. 2. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 18:57

Dendulko vidíš to ?? Pořád jsme tu s Miou služebně nejmladší :oops: Kde jsou ty těhulky s termínem po 18.11. ? Abych se cítila alespoň na chvilinku jako mazák :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 19:04

No to mi Beinko povídej :D
Ale ještě jich plno asi testuje a bude teprve testovat, ale stejně se pořád nějak držíme s termínem mezi posledními, a přitom já testovala poprvé skoro před třemi týdny :roll: , ale stejně mi ten termín určitě posunou po UTZ asi tak na 9.11. - předpokládám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.3.06 19:05

Teeda tolik tehulek ktere jedou stejne PM 8.2.- no bomba pak se budem predhanet ktera to driv „vyprdne“ :D

Mam jeste jeden dotaz jak si udelate ten kalendar co mate vzdycky pod psanim???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 19:06

Dendulko No to doufám, jinak se začátkem listopadu všechny rozprchnete, a já si tu budu psát sama určitě minimálně do začátku prosince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 19:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
20.3.06 19:14

Pajino

no já u gyn. byla od porodu jen da a půl měs. po porodu na šestinedělní prohlídku :lol: od té doby ne, proto jsem spunktovala manžu, abych se domluvila, zda příště můžu s Maxem.
No nestraš, na dvojčata je Dandulka :lol: :lol: moji kluci se budou hlídat nazájem, jeden druhého.

Porodný ještě nepršlo schvalovacím kolečkem, ale projde, není strana co by to stopla, jednak se schodli a druhak by to byla seberažda před volbama.

pa Mía

• Citovat
  • Upravit
1450
20.3.06 19:23

No s těma dvojčátkama to snad pravda nebude, nějak jsem to vymizíkovala z hlavy a věřím, že tam mám jen jednoho mazlíka :wink: Ale i tak jsem říkala příteli ať jde se mnou na UTZ, kdyby mi řekli, že tam jsou dvě, šlehlo by to se mnou a musel by mě odnést :) Ale některá z vás je určitě mít bude :D

Taky věřím, že to porodné projde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.3.06 19:25

Mio,

tak to je blby, to se toho asi nedockame.. Pak jim to nepodepise Klaus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
20.3.06 19:29

Pajino

dočkáme, fakt tomu věřím, zvýšení rodičáku, což by mě potěšilo íce než jednorázová dávka je něco jiného, ale tohle je tuty, a když Klause poslali … i kvůli reg.patnerství, bude to

• Citovat
  • Upravit
13
20.3.06 19:29

ahojky zkousim jestli se mi neco obevi u mych odpovedi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat