Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
21.3.06 10:18

Beinko,

buď v pohodě, jsem na tom úplně stejně jako ty. Když jsem byla poprvé těhu, tak mě to vyvádělo z míry, ale teď jsem v pohodě a prostě to neřeším. Příznaky mám minimální, tak si to užívám, však si to třeba vynahradím u porodu nebo po něm (minule to tak teda rozhodně bylo :wink: )

pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.3.06 10:26

A ještě k těm těhu oblečkům - viděla jsem mooc pěkný v katalogu Quelle - pokud si to teda troufnete kupovat bez zkoušení. Jinak H&M je fakt dobrej tip, není to tam ani moc drahý. Já teda zatím nic kupovat nebudu, všechno mi zatím je, bojím se abych to nějak nezakřikla a taky mám pár kousků z minulého těhu, takže zatím nic kupovat nepotřebuju.

Nicméně v Ráji děti u Kohouta (je to ve Sparu v HOstivaři, mám to nejblíž) jsem viděla nádherný triko a sukni, takže nějaký ty penízky asi ještě utratím. Minule jsem měla fakt málo těhu oblečků, takže pár se jich určitě ještě bude hodit. (Kupodivu máme teď nějak víc financí 8O , takže trochu utrácet můžu :D :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 10:28

Holky mám dneska nějakou šílenou depku. Jsem schopná rozbrečet se kvůli naprostejm kravinám :-((. A mám zase najednou strach, aby bylo všechno v pořádku. :-( Ach jooo…ja už chci bejt ASPOŇ za tim 12tt! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 10:35

BEE, depku vyžen z hlavy a ty hormony s náma budou mávat ještě dlouho…Vyraž si někam něco pěkného nebo dobrého koupit a bude líp!!! Takže nádech, výdech a vše bude hned lepší :lol:
Jinak z katalogu Quelle se dá objednat i v jejich prodejnách, kde si to může rovnou zkusit a případně to tam nechat a neplatit to…a je to bez poštovného!!! :wink:
Welinko…díky za detaily, brzo doplním!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.06 10:36

Tak mě zatím taky nebývalo ráno moc špatně.
Ale dneska v práci už jsem se objala se záchodem :(
Takže je to teď asi nějaká vlna. V lékarně jsem si chtěla ráno koupit ty lízátka pro těhotný a neměli je. Snad se to časem zlepší…Musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 10:38

Bee,beruško,tyhle stavy mě přepadávají neustále!Včera jsem se zdravě „naštvala“,vynadala jsem si,že takhle se statečná holka nechová a že je vše OK!!!Je to legrační,dneska ráno u snídaně mě taťka něčím dost rozhodil,musela jsem odejít poplakala si…tak to svedeme na fázi měsíce,ju?Kontrolu máš zítra?Já ve čtvrtek,svým způsobem už se nemůžu dočkat…víš jak to říkavala maminka..ještě jednou se vyspíš a už se dočkáš. 8) 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 10:42

SEZNÁMEK:
BEE(76,rak) Praha - TP 1.11. Qeebo !!!MATKA PLUKU!!!
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
WELINKA(82,beran)Jizerky - TP 8.11. Pokorňátko
MAYA(blíženec) - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
PAJINA(77,beran) - TP 11.11. Hrášek
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Piciríkos

MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA(79,štír) Svk - TP 14.11.

JANDULA1 - TP 15.11.
MANDA Liberec - ???
HIKI - TP 14.11.
DANDA (76,býk) - TP ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.3.06 10:42

BEE, Welinko, Pajino díky za podporu. Doma to říct nemůžu, protože bych dostala strašně vynadáno, že se nervuju. Stejně budu klidnější a po té kontrole. Alespoň že se mi to moc nevleče. Od čtvrtka jsem léčila tu rýmu, tak se mu nahromadila práce.
Jinak s náladama to mám teda taky. Normálně jsem se v neděli ráno přistihla, že bulím u Formule 1 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 10:43

TINES - zkus zatim cucat cokoli jiného - bonbón, normální lízátko, cokoli…mně pomáhají třeba i ty bonbóny ORBIT takový ty melounový nebo pomerančový… :-)
KACUL - díky za povzbuzení. Nevím, nějak mám pocit, že mi nepomůže ani svěcená voda a mám strach, abych se nerozbrečela i u tý doktorky. Mám hlavně vztek na tu kolegyni, že se neozývá. Jestli je naštvaná, bude to v práci dost nepříjemný. Říkat jí to asi ještě nechci a budu asi taky naštvaná, jestli ona bude. Je snad normální zůstat doma, když je člověk nemocnej, ne?! A ne chodit do práce s angínou jako ona :-(( Grrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 10:45

KACUL - rozesmálas mě tou matkou pluku, ale napiš si ji laskavě i k sobě, jo?! Vždyť máš ty termíny úplně stejný…aspoň se jako matky pluku budem moct řádně zastupovat. :-D
BEINKO - tou formulí1 jsi mě dostala… to už je fakt hustý brečet u formule. ;-) Já včera bulela u celkem romantickýho filmu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 10:48

BEE, to teda neee :lol: Já mám sezámek…to bohatě stačí…čili tuto funkci si užívej sama, teda kdybys potřebovala, tak klidně poradim :lol: :lol:
TINES..taky radim cokoliv jiného cucat, nebo zkus zmrzlinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 10:50

WELINKO - moc děkuju, jsi zlatíčko. Aspoň v tom člověk není sám. Cítila jsem už ráno, že bude den blbec, ale teď mě trochu rozhodila máma takovou prkotinou a je to jasný. :-( Ještě že mám vás holky a že mi rozumíte. :-) Kdyby mě viděl manža, tak mi vynadá do bezvědomí :-D. Člověk ví, že jsou to hormony, ale stejně si nemůže pomoct. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.3.06 11:08

Ahoj, díky všem za rady, vycucala jsem jeden bonbon, ale že by mi to nějak úplně moc pomohlo, to se říct nedá.
Ale aspoň vím, co mám dělat, akorát nemám moc ráda sladký :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.3.06 11:16

Tines,

já teda nejsem moc člověk, který by v tomhle mohl radit, ale osvědčilo se mi nikdy nebýt o hladu a zároveň se necpat nadmíru.. Ale to určitě neděláš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 11:19

TINES - ty se máš, to já mám zase pocit, že mi sladký dělá na žaludek hrozně dobře. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí