Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
22.3.06 09:15

TÉDA NÁS JE, já úplně zírám 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.3.06 09:16

Ahojky,holčinky.Už jsem zpátky z kontroly…byly to pěkní nervíci,ale trošku klidnější jsem.Minulý týden se doktorka(dneska pěkně protivná),přepočítala,že jsem 6+2,tak to podle míry miminka přepočítala dnes na 6+6.Mimísek má 9mm a myslím,že se má čile k světu.Srdíčko ťupalo…jen ten přístup doktorky… 8O …

Milko buď v klídečku..já tohle řešila minulý týden.Ono totiž miminko nemusí být tak staré…dnes jsem se přesvědčila,že to tak je.A prý mám vypustit z hlavy nějké míry,protože mimi se stejně měří hlavně kvůli TP(musíme prý věřit ve zkušenosti gynekologů=už přeci něco viděli) a nejpřesnější TP se určuje kolem 9-14tt.Ale chápu tě,mě minulé úterý řekli,že jsem 6+2(miminko bylo jako červíček),v pátek mi zase řekli 6+2(mělo 5mm!!!) a dnes má 9mm a jsem prý 6+6.Tedy 7tt.Tak,hlavičku vzhůru,hlavní prý je,že miminku bije srdíčko a roste.Ju?Taky jsem plašila,ale miminko to prý vnímá..takže klíídek.

Bee, ,sluníčko,jsem s tebou.Těším se na zprávičku!

Holčičky přidám sem,pro srovnání,fotečku mimíska před týdnem a dnešní.Udělalo mi radost,tak ho musím víc chválit!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.3.06 09:32

Kaculko tak pokud možno,pooprav to u mě…dnes jsem 6+6,termínek tedy 9.11. ? místo 8.11. :roll: ..jo a další kontrolu mám 12.4.Tak musím věřit tomu,že je doktroka spokojená a že nechce mimíse dříve vidět. :lol:

Tady,pro srovnání,dávám fotečky ze 14.3. a dnešní…

http://onpo.album.cz/…5f226c8c.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.3.06 09:34

Seznámek:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.4.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
PAJINA (77,beran) TP 11.11. Hrášek
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi
TINES (81,beran) Brno TP 17.11.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos

MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.

JANDULA1 TP 15.11.
MANDA Liberec
HIKI TP 14.11.
DANDA (76,býk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.3.06 09:43

Já ještě obrázek nemám, příště se o něj mám přihlásit, teď doktorka zapoměla :o( Při první náštěvě mi řekla, že miminko je 5+3, pondělí (přesně po 2 týdnech) hlásila 7+0, tak nám 3 dny „ubrali“, doufám, že se nám Kulíšek nebude pořád takhle zmenšoat :wink: .
Na příští kontrolu jdu 5.4., budou mi dělat i odběry, tak se moc netěším. Ne že by mi normálně braní krve adilo, ale i tak se teď cítím pořád tak „šoufl“, tak jsem spíše zvědavá, co to se mnou udělá… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.3.06 09:51

No holky, taky mi připadá, že si ty týdny nějak vymýšlej…ale u mě to teda sedí.....
Welinko...........TP zatím nechám stejný…až dle průkazek je budu asi měnit většině z nás!!!!! A vidíš, že je vše v pořádku, tak se už nenervíkuj!!!
Bee…taky ne tebe myslim!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
22.3.06 09:59

nestresovat

velikost mimi vám dr. říká orientační, mají tam každý jiný program, každý s tím úplně stopro neumí a vaginální utz má prostě velkou povolenou obchylku, podstatný je srdíčko, když už má být cca 6tt a potom až ten 12tt, to už se dá měřit lépe … takže nesrovnáat a ptát se dr., třeba jim i volejte, když si zpomenete „na schodech“, když bude vrčet, tak za nic nestojí

Nico

no ohled na kolegině je sice chálihodnej, ale …jestli ti dr. navrhne být doma, buď doma já to znám fazolka se zavrtala nízko (přes branku, tedy chod do dělohý) a potom to tz. prosakovalo, takže ascorutin a klíííd, jak děloha roste tak se placenta vytáhne nahoru. Neboj a opatruj se

pa Mia

Kaculko na KO jdu zítra

• Citovat
  • Upravit
111
22.3.06 10:20

Holky moc díky za podporu, budu se snažit to neřešit… a za 3 týdny uvidíme… :? bože, to je zase tak daleko… :wink:
No díky bohu, že existuje tahle diskuse, všechno probereme co nás trápí a šetříme tím i manžílky, nebo já určitě toho svýho jo… protože jinak bych pořád doma spekulovala a propadala panice… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
22.3.06 11:11

Ahoj pisatelky,

co to tady ctu? vsechny chmury musite odehnat. Vsechno bude v pohode a to si taky musite porad rikat. :lol:
Ja jsem byla vcera na kontrole. Vsechno je v poradku, krev taky, mimisek taky a roste. Jsem na zacatku 8tt. Ptala jsem se dr. jestli mam brat nejaky vitaminy a on mi rekl, ze je to zbytecne, pokud se stravuju normalne, tak vsechny potrebne vitaminy dostavam ze stravy. A taky me upozornil na to, ze po vitaminech se rodi vetsi deti (4 kila az 5 kilo) Dalsi kontrolu mam 11.4. a jsem zvedava jak poporostem.

Moc se mi tady libi jak ctu vase nadseni pro vase budouci detatka. Hlavne mam na mysli vas prvorodicky. Byla jsem uplne stejna. Ne ze bych se na mimiska netesila, ale je to trosku jine. Hlavne, kdyz vam za patama porad beha rok a pul stary certik. :wink: Hrozne rychle to uteklo a s Danielka je velky chlap. Moc se tesim na to malinkaty mimusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.3.06 11:11

Ahoj holky..... :D
Tak já pořád pracuju a vůbec s váma nestíhám držet krok… :? Koukám,že už je nás hodně…to je dobře… 8O
Kačulo můžeš mi tam taky dát kontrolu 3.4. díkes :D
Musím mrknout o pár stránek zpět,abych byla trošku v obraze co řešíte… :P
Já se vždycky napojím,když tu nikdo není :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.3.06 11:18

O těch vitaminech mi to říkala doktorka taky, že se po nich rodí obříci :o) Ale stejně mi napsala listoku a jód, tak to poctivě baštím a k tomu jsem zařadila více mléčných výrobků a ryb. Zeleninu a ovoce jím hodně i tak, tak myslím, že Kulíškoi nic neschází :wink: Teď ještě aby mě přestal trápit těmi nevolnostmi a bude to to nejhodnější miminko :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.3.06 11:21

Ahoj holky,

koukám, že se objevují první fotky miminek, všem
moc gratuluju!!!!
Myslím si, že tím, že se budem stresovat ničemu nepomůžeme,
tím to neovlivníme. Takže musíme to brát s klidem :)
Co vlastně máte za vitamíny?
Já jsem si koupila kyselinu listovou a pak calibrum baby plan, když jsem zjistila, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 11:27

Holky já mám Calibrum baby plan…ale budu ho brát jen ty tři měsíce…za prvé fakt nechci obříka......a za druhé už snad bude jaro tak bude haldy čerstvé zeleniny a přes léto i ovoce tak to budu raději mimču dávat v přírodní formě…jen se musím zeptat dr.co dělat když nejím maso..jen třeba 1× za dva týdny…ale vegetarián nejsem jen mi nechutná od dětství..... :cry:

• Citovat
  • Upravit
1122
22.3.06 11:28

Ten anonymek jsem byla opět já…vůbec nevím,že jsem se odhlásila…ach ta hlava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.3.06 11:53

Taky beru Calibrum-Babyplan, brala jsem listovku, ale ta je v calibru, tak už jí k tomu neberu, ale ještě vit. C, teď když začnou chřipky, tak abych měla nějakou imunitu… po 1. trim. nevím, zatím jsem se nerozhodla, no určitě nechci brát nic každý den, možná si koupím něco a budu to brát ob den, nebo i ob-dýl… aby to nebyl obr, i když teď bych za to byla ráda, kdyby měl těch 1,3 mm…

Tak dneska je mi fakt jak jindy ne :( co ke mě přišli lidi, tak ze všech mi bylo blbě, protože mi přišli, že smrdí… tak jsem měla pořád otevřené okno… :roll:
A k obídku jsem si koupila přesnídávku a piškoty, no na nic jinýho jsem neměla pomyšlení… fuj, už aby ty nevolnosti přešly… matně vzpomínám na pondělí, kdy mi bylo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí