Poradna duly
Jana Čurdová
Nico , jo, to já jsem vůbec případ
Každopádně už se nemůžu dočkat další kontroly, co se dozvím nového ![]()
Ahoj holky,
promiňte mi, za vpád, ale já mám také listopadové dítko - ale roček 2005. Tak jsem si trošičku zavzpomínala na bříško…
Přeji Vám krásné a bezproblémové těhu
, hodně moc radosti s bříškem. Přežijte léto (jestli nějaké bude
) ve zdraví a těšte se na krásný - skoro předvánoční dáreček.
Mně bříško docela už chybí, už si to ani neumím připomenout - jaké to bylo. I když jsem neměla zrovna lehké těhu a hodně musela ležet, tak jsme se dočkali naší slečny: 5minut po porodu
http://emimino.cz/…PB100002.JPG
Nikolky 16.10.2005
![]()
Mějte se krásně a ať Vás netrápí žádné dlouhé nevolnosti a krásný, lehoučký porod!
Hezký večer
![]()
Tak vidíte, jak mi to mlíko leze na mozek
![]()
Datum nerození naší dcery je : 10. 11. 2005 , ale termín jsem měla 16.11.
![]()
Ještě jednou promiňte za vpád do Vašeho povídání.
AHOJ HOLKY, hezkej večíííír!
Chci taky ještě pogratulovat WELINCE k novému doktorovi a popřát jen spokojenost. A NICO!!! Buď hlavně v klidu! ![]()
Pa pa zítra (snad) z práce a určo z domova. pa, pusu všem (i mimískům) Bee
Bee děkuji…dokonce jsem už začala „povídat“ s mimískem.Tak jsem ráda.Opatruj se…zítra se budu těšit!Papa a sladké sníčky
Holčinky vám všem přesladké miminkovské sny!!!
Pezy díky moc za tak krásný příspěvek…hrozně mě to namotivovalo,vydržet nervíky,…Holčička je nádherná!Díky.
Zdravím,
v děloze mám 14mm štěstí, na UTZ jsem ho iděla, nasrdeční činnost je brzy.
Jen mě nepotěšil můj dr.: když jsm vešla, řekl posaďte se a telefonoval se ženou kvůli nějakému obědu, zaěsil, protože mu zvonil druhý tel. a tak se asi deset minut vybavoval o nějakém ubytování a galavečeru na kongresu. Když zavěsi neřekl ani promiňte a praví tak si uděláme prevenci, na to já, že jsem těhotná (sestra při objednáání se mě yptala i na poslední MS …) no vyšetřil mě mile, mimi ukázal, řekl, že je správně uložené ale potom se neoptěžoval říct na kdy se obědnat, když sestra viděla v kartě 5+6 ptala se mě, tak jsem řekla, před dr. že se nevyjádřil, tak ona nahlas, na kdy bychom si vás pozali?, no nechytl se četl si dopis od českého rozhlasu a hartusil nad výší poplatků, tak se ho sestra zaptala přímo a důrazně, odpověděl a bez pozdravu vyšuměl… chodím k němu od roku 93, ale už koncem minulého těhu byl nesoustředěný, asi toho má moc, ale to fakt není má starost, tak s potvrzeným těhu uažuju o rychlé změně, uf, dám vědět.
Kacul psala jsem ti SZ.
pa Mia
Mio,beruško,14mm?Měřil celý váček,nebo jenom mimíska?Mě dneska řekli váček 2cm,mimísek 9mm…proto se ptám…nějak mě s tím měřením pletou..ale asi nemá smysl to řešit. ![]()
Ahoj všechny těhulky
,
vůbec nevím co se na takovýchto stránkách probírá a drbe. Ale potřebuji se to již někomu říci: jsem těhotná!!! 7 týden!! Vzhledem k tomu, že jsme už o dvě miminka přišli (naposled říjen 05) to není vhodné všude troubit. Ale jsem obyčejná ukecaná ženská a musím to někomu říci. Držím Vám všem palečky a gratuluji. Opatrujte se
Maruška
Ahoj maminy ![]()
tak jsem se o 3 dnech nepřítomnosti prokousala až sem… Teda řeknu Vám, jste pěkně plodné…
Nico, se špiněním jsem měla problém na začátku, dostala jsem taky neschopenku a beru utrogestan (to je podobné jako Duphaston) a po pár dnech se to uklidnilo. Byla jsem doma cca 15 dní. Teď to vypadá v pořádku, tak klepu na dřevo. Takže nestresuj a buď v klidu (i fyzickém - to asi hlavně).
Dnes jsem se vrátila z třídenního školení a představte si, co mi řekl manžel: že jsem přibrala!!! Takže prý to už na mně začíná být vidět. No to jsem zvědavá, kolik dohromady přiberu… Už se děsím toho shazování…
Je mi dost nedobře, takže si jdu lehnout. Mějte se hezky a pozdravujte svoje miminka ![]()
Domi
Mariee,
držím moc palce, ať to tentokrát vyjde!!!!!!!!!! Jsi moc statečná, drž se a bude to určitě v pořádku. Takže vítej ![]()
Ahoj jen jsem z toho trochu zmatená..vůbec mi to tu neposlouchá
a hrozně se mi líbí to počítadlo těhulek co tam máte..poradí někdo jak se to dělá..už jsem se zdárně registrovala.pa Mariee
Welinko
neplaš se, u mě mimís měřit ještě nejde, jen váček, še bude ok. a nemohla bych poprosit o kontakt na zázračného dr. třeba SZ, prosím, děkuji
Mariee
vítej statšečná souputnice
šetři se a na zlé nemysli
Domi
vítej zpět, neboj laždá přibírá jinak a jindy, chce to se nepoddat tomu, že jíš za dva, ale poslouchat své tělo.
pa Mia
musím uznat, ze jsem tu překvapená, jak je to tu super a jak jste všechny moc milé, DÍKY za virtuální podporu, moc ji teď potřebuji
mariee
Mariee
to víš, že ji potřebuješ, trošku víc než jiní, asi jako Welinka
![]()
Krásné ráno holky ![]()
Marie Moc gratuluju a držím všechny palce co mám
Na metřík se koukni na :
https://www.emimino.cz/modules.php?…
MIO Tobě taky velká gratulace ke kontrole
Doktor tedy přístup nic moc. Možná si přístupů doktorů všímáme málo, a pak když jsme těhotné a potřebujeme o to víc vstřícnosti, tak jsme strašně zklamané. Jestli budeš mít možnost a máš nějáký dobrý typ, tak ho určitě změň.
Já jsem dneska nemohla vůbec spát. Čeká mě ta kontrola a mám z toho šílené nervy. Dokola si opakuju, že musím být klidná, ale nějak mi to nejde
![]()