Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
16.3.06 20:26

Bee - já se v Praze skoro nevyznám, vodil mě tam přítel, ale je to někde na začátku Vodičkovy ulice a džíny stály 1750Kč a ty druhý (lehký matroš) 1500 a nějaký drobný, ale dá se to nosit i po porodu a to já unosím, než ty kilča shodím…Normálně mi typly 3.-4. měsíc 8O a včera kámoš taky, no tak to budu zas jako buldozer a v pátém měsíci se mě budou ptát kdy že už to bude, tak to bylo i u kluků, ach joooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.3.06 20:27

SEZNÁMEK:
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
BEE(76,rak) Praha - TP 11.11.
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Překvapení
MANDA Liberec - ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.3.06 20:35

Jinak DENDI…nesmutin, já jsem na tom s bříškem podobně…kamarádka je ted v pátým a já jí teda můžu klidně konkurovat:-)
Jo a tip na obchůdek s těhu oblečením pro Pražandy.....kousek od I.P.Pavlova http://www.materskeobleceni.cz/
Jdu hajat, protože dneska teda den totálně na prd…až kolem čtvrtý odpol. se mi ulevilo od nevolností…
No snad zítra bude líp…
Mako …držim palečky at to brzy vyjde!!! A já chtěla mimi pod stromeček, tak kdyžtak nezoufej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.3.06 21:57

Ahojte holky,

to mi to teda trvalo nez jsem se prolouskala vsemi temi prispevky a koukam, ze se tady porad neco deje. :lol: Ja jsem rocnik 79 a jsem byk - jarni ditko. K diskuzi k materske se bohuzel nepripojim, protoze me to je vlastne docela fuk :roll: . Zato vam zavidim, ze si muzete povykladat o tech nemocnicich, protoze ja tady budu pochytavat info az ze svych zkusenosti. Tady je materska jen pouhopouhych 26 tydnu a dalsi 26 muzu zustat doma s tim, ze mi zamestnavatel bude drzet misto v praci a muzu se vratit treba jen na polovicni uvazek - treba jen 1 den v tydnu. Jenomze zase je to o necem jinem nez v cesku, protoze manzel vydelava docela hezke penizky a tak urcite s malym klubickem zustanu doma dele. :)
Tak zatim pa pa
zdravim vas z dalekeho Skotska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.3.06 07:36

Ahojte maminky,
tak koukám, že nejsem jediná, která zápolí se zvětšujícím se bříškem. Zrovna včera jsem si to říkala - seděla jsem v práci a musela jsem si rozepnout knoflíky u takových docela pružných kalhot, co jsem si je kupovala teprve koncem ledna… (to jsem taky nemohla tušit, jak to dopadne, že? :wink: )
Normálně nemám bříško ploché, ale ráno to bývá o něco lepší než přes den. No a dneska, když jsem na něj koukla, tak se na mě smál vypouklý pupík. Tož nevím, v čem budu chodit. Na těhotenské mi připadá ještě brzy. Docela by to vyřešilo teplejší jaro - mám spoustu volných sukní a šatů. Ale tahejte to teď to toho hnusného času… :cry:
Mako, prosincové dítko není vůbec k zahození :D
Kačulko, nevypadl Ti tam Queebo? Dívala jsem se do tabulky a nikde jsem jej neviděla…
Jo a náš pracovní název je zatím Chrobáček (no přiznávám, je to poněkud infantilní, ale to jsem celá já… když jsem takhle řekla manželovi, tak mě málem zakous „který chlap by si to nechal líbit?“ no a teď je rád, že mám jiný objekt pro toto pojmenování :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.06 08:03

Přeji dobré ráno těhulinky! Dnes už v lepší náladě a dokonce vůbec necítím žaludek na vodě..Jupííí :lol:
Tou debatou o stáří jste mě teda pobavily…samé babičky :lol:
Dendulko ty čekáš už třetího prcka! Jééé já vždycky chtěla 3 děti, ale asi si je nebudeme moct dovolit :cry: Hypotéka nám sežere moc penízků :(
Jak já chodím oblíkaná to tady radši ani rozepisovat nebudu, do svých riflí se nenacpu, teda jo, ale moc mi tlačí na bříško tak jsem musela vytáhnout staré vyšoupané manšestráky, sice vypadají hrozně, ale jsou strašně pohodlné. Příští týden se už vypravím na nákupy a nějaké gaťky seženu.
Což mi připomíná, že příští týden mám místo noční dovolenou, takže se asi nedostanu na net a jak to bez vás vydržím to teda netuším… :cry:
Za to se ale vypravím na čumendu na brněnský veletrh a to už se moc těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.06 08:05

jé..píše se manšester nebo manžester ?! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
17.3.06 08:22

Ahoj holky zdravím při pátku…to je hrozný, jak to letí…teda vlastně je to moc dobře, protože vydržet už jen do středy a uvidim ho! ;-)
Jinak KAČUL Dendu má pravdu…zapomnělas v seznámku na naše QEEBO :-D tak příště… ;-) manžel se včera smál, že jsem vám to řekla… ;-) ale co by ne, že?! Když jiný název nemáme… :-D Tak hezký den všem! SEŽRALA jsem krupicovou kaši a jdu se odvalit ještě tak na hodinku spánku dokud můžu… ;-) pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
17.3.06 08:43

Kaculko

prosím v příštím seznámku už na mě nezapomeň, jsem Beran, nehoním tě, jsi dobrá duše, že se o seznámek staráš :D

Tak holky já někoho naštvu, ale jsem jako lunt, vždycky jsem hodně cvičila a tedy neměla s váhou potíže, ikdyž jsem asi divná, mám teď 57 na 175 a vůbec mě to netěší ideál je pro mě 63 ale víc svalů, než teď, teď jsem jako ta íla slabounká … ale to je lítání kolem a s mrnětem, kojením a nedostatkem času a sil cvičit, no a ěhu je v začátcích tedy ječtě oblknu vše a předpoládám, že to tak chvilku vydrží.
pa Mia

• Citovat
  • Upravit
439
17.3.06 08:55

Ahoj holky

poslední dny se nějak na net nedostávám. Jsem pořád u našich a moje rodina mě dokonale zaměstnává.-))
Už se těším docela domů protože jsem za těch pár dní co jsem tady přibrala snad 2 klila. Těm dobrůtkám co mě tady podstrojujou se nedá prostě odolat-))
V pondělí jdu konečně na ten ultrazvuk tak už se těším co mě dr. řekne a až konečně uvidím ten chomáček.-))) co z něj jednou bude miminko:-))
Jinak komentáře přečtu průběžně, protože po mě leze to moje prvorozené zvířátko a chtěl by vám asi taky něco napsat:-))
Někkdo te tady ptal nkolik Adámkovi je let ., n, tak v červenci mu budou 3 roky. máme ně3jaké fotky ve2 fotogalerce v severomoraváčku pod jménem Anni a Adáme, tak se mrkněte.
Omlouvám se za ty p1řeklepy ale to jsem / nebyla já 0:-))

Pa Anni a 7spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
17.3.06 08:59

Ahoj holky,

teda Mio, ty mas postavu modelky. Jak ti zavidim. To ja se musim drzet pekne zkratka a davat si pozor co jim, protoze by kvuli me mohli bourat futra.
Vam uz se zvetsuji briska? neni to brzo? Ja jeste nic nepozoruju, do kaltoh jeste vlezu a pouzivam pasek, takze zatim nic netlaci. Ale to prijde.
Pracovni nazev mam, ale vetsinou ho nikam nepisu. Mam v brisku bambulku, kulihrasek, mimiska, berusku nebo broucka. Proste na brisko mluvim a oslovuju pokazde jinak. Vlastne si ani nepamatuju jaky mel pracovni nazev Danielek.

Holky a co jmena? Uz vymysleny? Hodte se vase tipy pro inspiraci?
Ja mam teda vic divcich typu (protoze tajne doufam, ze to bude devcatko) Moc se mi libi tyto jmena LEA, SOPHIE, VALERIE, VALENTYNA, BEATA, FIONA, LARA, KAREN a nebo chlapecka MARIAN, TOBIAS, NIKOLAS, ALEX .

MARCELA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
17.3.06 09:10

SEZNÁMEK:
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
BEE(76,rak) Praha - TP 11.11. Qeebo
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Překvapení
MANDA Liberec - ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
17.3.06 09:33

Ahoj holčiny :D

Domi - co se týče těch kalhot, tak ty co jsem si koupila, na těch není poznat, že jsou pro těhu, mám je normálně těsně na tělo a jen na bříšku je takový náplet, hodim na to tričko a nikdo nic nepozná a bříško mi nic netlačí :D

Normálka mám kilo dole!

Jinak k těm bříškům, je jasné, že na někom to vidět není a nebude třeba dlouho, ale já to na sobě poznala i u kluků ve druhém měsíci, takže to je dost individuální, třeba vždy když jsem měla dostat MS, tak jsem měla bříško jako meloun,ale do tří dnů slehlo, to záleží taky jak se v těle zadržuje voda (a že ve mě dost), prostě to bříško zůstalo a nebudu ho zbytečně mučit v těsných kalhotech :D

A jména? to tedy nevím, mám většinu jmen spojených s dost nesympatickými lidmi, měla bych stejně vymýšlet jméno jen pro kluka, nevěřim, že by se povedla holčina, já i kdybych měla deset dětí, tak to určitě budou všechno kluci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.06 09:37

Dobré ráno holky, Dendulko tak už víme jak to mít rychle za sebou. Určitě to uspíšily ty palačinky :D :D BEE + MIO To že jsem stará z něj vypadlo těsně před tím, než odjel až do neděle pryč. Takže na mou duši na psí uši slibuju, že to pěkně slízne až se vrátí :lol: :lol: :lol:
Jinak Qeebo je dokonalej :lol: Holky je tu ještě někdo kdo nebude chtít vědět co to je ??
Bříško mi taky ještě neroste, špatně mi není, a navíc jsem od středy zhubla 2 kila. Vůbec nemám na jídlo chuť. Žaludek se mi tedy nezvedá, ale ve všem se nimrám. Tak to alespoň doháním pipím. Ale … jak se znám, já to doženu :lol:

• Citovat
  • Upravit
155
17.3.06 09:40

Asi Vás to nepřekvapí, ANO BYLA JSEM TO JÁ :lol: :lol: :lol:
Možná na tom stáří přeci jen něco bude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie