Poradna duly
Jana Čurdová
SEZNÁMEK:
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA(blíženec) - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
BEE(76,rak) Praha - TP 11.11. Qeebo
PAJINA - TP 11.11. Hrášek
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Překvapení
MANDA Liberec - ???
Téééda, děkuji za pochvalu ![]()
Jinak Pajina má TP stejný jako Bee , taky hezké datum......A prac.název jsem zachytila Hrášek…no jsem asi neobyčejně bystrá
![]()
Jen když mi zrovna neni blbě a nepůsobí těhu demence kombinovaná s mozkem na mateřské ![]()
Jo jo, to datum je moc hezké…navíc máme jednoho oblíbeného dvouletého Martínka od našich kamarádů a tomu by to byl kámoš k svátku…
Tak mě napadlo, že nějak podvědomě počítám s tím, že Qeebo bude Filip a budu asi dost překvapená, když to bude Daniela…
Mimochodem - strašně se mi začíná líbit jméno Mia…
Ale to by stejně jako Oliver neprošlo
Jinak - právě tady porcuju kiwi a už jsem pokapala manželovi klávesnici a kousek mi právě spadl na zem…takže…nevim kdo je těhotensky naprosto neschopnej… ![]()
Anni toho tvýho Adámka ne a ne v tý fotogalerii severomoraváček najít…
Nevíš, na který je to asi zhruba stránce? Je jich tam asi 60
jsem zvědavá Bee ![]()
jojo Mia je taky krásný jméno… a taky mi doma nejspíš neprojde… akorát jsem řešila zdrobněliny a jaksi mě žádná kloudná nenapadla. Znáte nějakou???
jejda, holky, tak koukám, že už jste mi zjistlily termín porodu!! Super
![]()
no za týden jdu k doktorce, tak uvidíme co ona na to.. Jinak bohužel se to u mně úplně nedá brát podle posledního termínu menstruace, protože mám polycystické vaječníky a trochu delší menstruační cyklus..
Ondra je 16.11, tak to fakt vypadá, že narozky budou hoodně blízko.. Nebudete taky mít některá děti 2 roky od sebe??
Jinak taky gratuluju všem v listopadu očekávájícím
![]()
P.S. právě jsem si udělala pro jistotu druhý test a bylo to jednoznačný //
![]()
zdrobnělina k mie mě fakt nenapadá…možná mimi
nebo tak něco…
ale myslím, že to není potřeba zdrobňovat. je to krásný něžný jméno samo o sobě…bojím se, že u nás to ale bude nakonec maximálně tak schváleno jako jméno pro pejska… ![]()
BEE Myslíš, že by MIA nedovolil? Vždyť je to pěkný ![]()
Jinak hlásím, že se příštího pátku asi nedočkám
Já už chci vidět alespoň chomáček ![]()
Pajino, pokud je tvuj Ondrasek 16.11. tak mu prece neni jeste rok a pul jak ti ukazuje metrik. ![]()
My budeme mit deti od sebe asi 25 mesicu a 2 tydnu. Daniel se narodil 24.9.2004 Ted usnul milacek muj malej, ale jak ho znam, tak za hodku je hore a vydrzi az do 8 vecer. Je nezmar. Spinka uz jen jednou denne. Jestli to druhy bude stejny, tak me picne.
Bee MIA je krasny jmeno a hodne originalni. Nehazej flintu do zita, treba si vybrane jmeno pro:,–(is. Mas na to jeste 34 tydnu. ![]()
BEINKO, MARCELO - když ona se ta MIA k našemu příjmení moc nehodí :-/ nevím, třeba to ještě nějak dovymyslíme. Mně se teda líbí moc. ![]()
Marcelo,
to máš ale úplně pravdu, nějak jsem měla problém s metříky, budu na tom ještě muset zapracovat. Děkuju za upozornění, jseš dobrá, že si toho všimneš
a já ne
![]()
Mia je fakt originální, my na jménu budeme pracovat asi ještě hooodně dlouho, Ondru jsme vybrali asi měsíc před porodem, tak uvidíme. Rozhodně bych to ale chtěla udělat líp než minule.. Chudák Ondrášek má narozky a svátek jen 14 dní od sebe ![]()
BTW holky, máte už nějaký příznaky? Já kromě vynechané MS nic..
PAJI my máme oficielně vybraného …a i s těma svátkama a narozeninama by to mělo vycházet celkem v pohodě vzhledem k plánovanému TP, ale taky si myslim, že se to může ještě změnit…možná o tom člověk nemá zbytečně přemýšlet a když to dítě vidí, tak se na něj podívat a říct si třeba…tohle je jasná Mia.. ![]()
Kaculo,
kdyz tak mohla bys prosím do seznámku doplnit:
jsem ročník 77, beran (rozená Beranová, takže dvojitý beran a to už je síla
)
Jdu pracovat na metříku ![]()
ahojte,
na doplnenie:rok nar.79, som skorpion(stir)… ako bude nase babo ![]()
k tym priznakom, tiez skoro ziadne nemam,okrem slabych nevolnosti v aute… ja idem k lekarke az 30.teho, co sa mi zda este strasne dlho,ja sa uz tak velmi neviem dockat… pomoooc
krasny vikend ![]()