prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
16.4.07 20:29

Jo holky, dneska jsme konečně vyrazili na brusle a celkem dobrý, akorát mě tak boley nohy - vždycky než se rozjezdím, tak mě strašně bolejí a pak taky. ale koupila jsem si permici, tak musím chodit často a tvarovat:-)))

• Citovat
  • Upravit
1773
16.4.07 20:32

Hmm, Sslunicko, bazén? Že bych to vždycky brala z Prahy do Chebu přes Plzeň? :lol: Neboj se o Kačenku, určitě to jejich vztahu jenom prospěje. A manžel je fakt dobrej.

Noono, jsem ráda, že je ještě aspoň trochu naděje pro fazolku :wink: Nevím, jestli jste to psaly tady, nebo se to zároveň probíralo na Profi Snažilkách,a le prý je pro dělohu po císaři riziko až při kontrakcích a tomu se dá vyhnout. Hele a s převracením ze zad to máme stejný :lol:

No a viděla jsem dneska Lenu se Sofinkou, která má neuvěřitelně pěknou barvu očíček, fakt super 8O A pak zase Katku s Matějem. Katka má u mě ještě zmrzku, pže mě pozvala na dortíčky, mňam. Matýsek si chytá nožky a dneska se culil na Emču on, i se k ní otáčel a za ručku ji chytal, aby jí ocucával. Jsem to říkala manželovi a prý: Mojí holčičku ocucával jinej chlap, jo? :evil: :lol: Dám do galerky fotky, ale napřed si udělám večeři, umírám hlady.

Mmch podsoused zase něco kutí, asi stěhuje nábytek, už ten byt předělává 5 týdnů, asi ho zabiju a zabetonuju do toho jeho veledíla. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 20:58

sluní Tak bazén, jo? :lol: :lol: :lol: A neboj, oni to spolu zvládnou!!!
papu a pak že je Myšák vyžle :wink: Nás za chvilku předhoní 8O

Ale to převracení je teď docela děs. Zůza se převrací i ve spánku 8O Už jsem v pokojíčku byla 4×. Převrátí se, probudí se a začne brečet, ž tahle teda faaakt bejt nechce :lol: Zítra budu muset vymyslet nějaký obležení v potýlce, aby se nemohla převracet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.07 21:07

Ahoj holky, teda vy jste toho za víkend popsaly, asi nestihnu dočíst. Byla jsem s dětma na chalupě a bylo tam naprosto úžasně. Matěj lítal po zahradě a Gabča byla celý dny na vzduchu v kočárku. Prostě super.
Noono snad svého rozhodnutí nebudete nikdy litovat. Já osobně bych si dítě nechala, za blbost se platí.
Sslunicko ať jsi brzo doma. Manžel je šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
16.4.07 21:08

Koukala jsem do galerky a musím pochválit Prasádko se selátkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.4.07 21:16

Noono tak já jsem taky pro naději, když to Soukupka tak hezky naplno řekla :lol: ´no a Agata potvrdila mou teorii…

slunicko já jsem taky mému muži vykládala, že jsi na operaci a on se strašně divil, kde je jako malá, když ty tam nejsi, tak jsem pravila, že přece doma s manželem :twisted: tos měla vidět, jak valil oči 8O :lol: - prej jak by to tak asi zvládal on?! :lol: :lol: :lol: no nijak, povolal by celé ženské příbuzenstvo v okolí a bůhví, jestli ne i Fazoli, aby to zvládly za něj :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 21:26

jolmo,tak to jsi mě ted rozesmála nebo spíš ¨tvůj muž.

musím toho mého teda fak pochválit,když všechny říkáte,že je šikovnej.

:lol:

ted jsem tu měla rodiče,tak mi to trochu zkrátilo večer. dnešní den fakt neutíkal. mám okna na jih,celý den totálně dokořán a přesto je tu šílený vedro.
jak já jsem ale ráda za ten nadstandard,že jsem tu sama samotinká anemusím brát ohledy na jiné.
dnes možná po dobrém měsíci uvidím i zoufalé manželky,tedy jestli neusnu. doma to nehrozí,většinou jdu chrnět než začnoul

jo a ten bazén,to bude letos věc.
holky,co nebydlí moc daleko,jestli máte auto,nasedněte na dálnici D5 a sjeďte na sjezdu číslo 100 a jste 1km od nás.
ráda vás uvidím a můžeme bazén vyzkoušet společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
16.4.07 21:30

Sslunicko: tak to já bych přijela na návštěvu hned, ale pro nás je to trošku daleko, ale třeba si výlet někdy uděláme.
Mě se taky líbí zoufalé manželky, ale teď jak je posunuli, tak jsme je neviděla, nevydržím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.4.07 21:39

Tak, navečeřela jsem se a dala jsem fotky Matýska s Emmi do galerky.
Byl to nadlidský výkon, jsem příííšerně unavená. Manžel dneska dokončil jakýsi megaobchod a klienti ho pozvali na večeři, což nemohl odmítnout :roll: původně jsem si chtěla udělat rozmazlovací večer s vanou, zakončila bych ho Zoufalkama, ale jsem úplně grogy. Budu muset kouknout na zoufalemanzelky.com, nebo jak to je, abych věděla, co se děje 8O
Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 21:42

kristyn,odpust moji zapomětlivost,ale odkud,že jsi?

jinak zoufalky jsem také neviděla od té doby,co je posunuli. stále si říkám,že je budu nahrávat,ale pokaždé zapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
16.4.07 21:47

Jolmo , to vis, ucitelnica se nezapre...... :roll: :lol: :lol: :lol:

Sluni - a kdy by si mela jit domu, zitra?!? Manzel je urcite OBROVITANSKA sikulka !!!!

Noono - sem taky moc rada za sanci pro mimi, moc na vas myslime a doufame, ze sance bude vyuzita!!!

Plicni sanatorium se louci a vyhlasuje vecerku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 21:50

snad zítra,ale raději počítám s horší variantou a tou je středa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
16.4.07 21:53

to je rozumne, nemuzes byt zklamana, nanejvys prijemne prekvapena. Ale uvidis, ze zitra uz budes doma u svoji princezny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 21:54

moc,moc doufám.
a kde máte metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
16.4.07 21:58

Sslunicko: já bydlím v Kralupech nad Vltavou, je to kousek do Prahy. Taky jsem říkala doma Honzi, jak se tvůj manžel pěkně stará o malou, tak taky koukal, ale myslím, že kdyby mu nic jiného nezbylo, tak by to s Honzikem taky zvládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí