Poradna duly
Jana Čurdová
já vím,ale zrovna ted jsem mluvila s manželem,že kačka nechce papat. že jedla naposledy v jedenáct a od té doby ne. je prý spokojená a ted spinká,ale já si říkám,že mě by určitě papala. ![]()
sslunicko mě přijde, že je ten interval úplně vpořádku - teď už se budou jen prodlužovat, zvlášť na UM
stazko ty si nedáš pokoj co?
s tím učitelováním… nech ho na pokoji, beztak je to jen ranný protest proti rodičovské zvůli
- já po Prokim nic nechcu a on to pak začne dělat sám ![]()
Ciperko , ten Kozlík už jsem kdysi viděla, ale je jen pro jedno dítko. Toník je správný turista ![]()
My jsme dneska měli pohodový den, Ondra jel do Prahy, tak jsem si zašli do čínské restaurace, do lékárny pro černou mast, koupila sem si tričko v CA a po návratu domů jsem zjistila, že klíče jsem nechala zastrčené ve schránce na chodbě. Takže si je kdokoliv mohl vzít a jít se k nám podívat
Tomu říkám vykojený mozek…
jolmo,no jo,ale ona snědla ted jen 70ml. vím,že je možná i horko,že nemá chut,ale přesto mám o ni strach.
asi bych neměla,kdybych s ní byla doma,ale takhle.
sslunicko žádný savec dobrovolně hlady neumře, fakt - ledaže je to fanatický protestant a to Kačka jistě není ![]()
Tak my byli dneska na tbc - a máme to nezahojený, takže nám řekli žádný očkování.
Tak jsem šla k naší dr a ona říkala no jo…máte vakcínu? Říkám, že ne, že budem dávat normální a žebychom ještě neměli…tak mu to trochu propíchla jehlou, vytlačila a na očko máme přijít po té kontrole na tbc. Snad už to bude.
Ale pozor - mišák má 5,89 kg
![]()
Normálně čučela jak blázen - já taky a prý, abychom teď nezačli řešit obezitu
Říkala, ať mu dávku nezvyšuju. Ptala jsem se na čaje, prý není třeba, když už tak vodu. No a byli jsme pryč od jedenácti, pak ještě jeli bráchu vyprovodit na bus, pak na inline ovál koupit permice a mišák furt bez jídla…ale neměl hlad, koukal, hrál si, pospával…až v tý kanceláři na oválu mu to bylo dlouhý, tak povrzával, ale to už byl bez jídla 4 hodiny!! Normálně jí po dvou…a nic…venku teda už byl mrzutej a měli jsme to ještě kus domů, tak jsem vzala tu vodu a dal mu napít. Cucal, po chvilce jsem mu to vzala a usnul…
Tak budu asi vodu s sebou brát jako první pomoc…
Tak on jedl vždycky po dvou hodinách a já měla za to, že musí furt, ale asi nemusí a asi fakt to UM ho zasytí, takže ten interval opravdu budem prodlužovat (jako nenechám ho hlady, to je jasný).
Takže sluníčko neměj o Kačenku obavy:-) Jak vůbec pije ty čajíky? Já myslela že je dáme, ale necháme zatím jen tu vodu.
Nožičky zatím Mišáka nezajímají, spíš ty ruce a všechno do pusy…Jak jste jim pomohli se převalit na záda?? A má se to? Nevím jestli prostě nepočkat, až to udělá sám. Ale u Mišáka bych možná čekala do Vánoc ![]()
Jo, teď čtu to stazky, tak u nás je to podobný…
alinko já Mišáka vyndavám, dyž jsme dlouho venku, tak jenom ležet a koukat ho nebaví, musí to být nuda, navíc ho taky krmím, tak jde ven…pak ho nosíme, kouká, pak do kočáru, občas teda trochu bekne, ale spraví to dudu a nějaká hračka.
Teď o víkendu dostal od švagrové čmeláka bzuka od lamazze, tak to jeteď hit
![]()
papu,čajíčky vůbec nechce. když jsem byla doma dostala jsem do ní jednorázově 60ml,ale co jsem pryč nedostali do ní vůbec nic. až přijedu domů,tak také zkusím tu vodu.
sluní Fakt se neboj, ona hlady neumře
Je jasný, že cítí, že tam nejsi, tak nemá moc hlad. Ale fakt neboj. Ozvat se určitě umí ![]()
Uf, tu poslední hodinu nic jinýho nedělám, než převracím zpátky na záda. Malá se pořád převaluje, ale pak se vzteká, že jí to nejde zpátky a nejde jí ani lézt
![]()
Jinak jsme byli v Centru Černý Most. Lékárna narvaná, v DM nic, takže to budem muset s tím krémem zkusit zase zítra. Tak jsem aspoň malý koupila úžasnej bílo-červenej proužkatej šátek s kšiltem
Je to kóča.
jolmo Naděje je vždycky. Přemýšlím o tom pořád ![]()
Jdu koupat.
Tak my už jsme vykoupaný, čekáme na taťku až dorazí domů a pokusíme se o uspání.
Já se sice mazala krémem na opalování, ale ruce mám celé osypané, musím zítra do lékárny taky pro ty homeopatika. Strašně mě to svědí a je to jeden velkej červenej flek. Honzik v kočárku odpoledne spal asi jen 20 mim a pak povídal, když už byl kolem šesté otrávený, tak jsme jeli domů a já jsem mu napustila vodu a on byl ve svém živlu.
ahoooj holky,moc se mi po vas styskalo,zaskocila jsešm si k lubinovi do prace na net.bohuzel nam na upc rekli,ze prevedeni naseho netu ze stareho bytu do noveho bude trvat mesic
chaptete to?
leno ,skoda,ze jste mi nedaly vedet,prijela bych za vama.agäta mi pak volala a stavily se s emmcou za nama.udelali jsme si krasnou prochazku,jsou tady dva rybniky a pekny park,na prochazeni uplne super,vsechny jste srdecne zvany.byli jsme i u nas nakrmit mimca i sebe,ale je tam jeste dost bordel.matej emicce malem sezral ruku
agata sem hodi fotky.
navic mam ted uplne vybity mobil,takze jsem uplne bez kontaktu se svetem.nabijecku budu mit az zitra
¨holky muj mobil je 777 572036,nevim,kdy sem zaskocim,tak kdyby chtela nejaka prijet ![]()
dnes jsem dostupna na 724007622-lubinuv mobil
ad vyndavani z kocarku ,to jsem psala ja,ale mezitim se to uz upravilo,vzdycky delam leti leti torpedo a pristava torpedo a on pri tom zapomene i na rev
ja jsemm mu dnes dala pit obyc. neprevarenou vodu z kohoutku,chlemtal to jak divy,nevypada,ze by mu z toho neco bylo.
dnes bylo fakt vedro,jak jsme jeli domu kolem ctvrte,vyslekla jsem mu i kalhoty a mel jenom body a byl uuuplne spokojeny.nic mu nebranilo v tom,aby si chytal nohy ![]()
sslunicko ,rychle se uzdravuj
Katko: manžel asi pojede ve čtvrtek na centrálu do Butovic, tak by jsme možná jeli s ním a navštívili Vás.
Tak a už spíme.
kristy Já měla taky alergii na sluníčko a mamka taky. A zabíral mi Fenistil gel
A nebo ten Panthenol pěna. Ale mamce nezabíralo nic. Pomáhalo jen mazat, mazat, mazat. Nějakým opalovacím krémem pro malý děti s hodně velkým faktorem.
ted mi volal manžel,že už naše beuška spinká. musím říct,že je fakt šikovný. nečekala jsem,že to takhl lehce bude zvládat sám v celém baráku.
není na to zvyklý. o kačenku se stará pěkně i když jsem doma,ale věci kolem domu a domácnosti jdou někdy kolem něj. nechci tím říct,že mi nepomáhá,ale kdyřž prostě ráno odejde a přijede nejdřív v osm,tak to ani nemůže stíhat a dělám to já.
ted když je už zahrada v plném rozpuku,tak tím víc práce je.
také říkal,že kačenka je vykoupaná,napapaná a spinká. on ted jde obstarat zahradu.
také říkal,že bazén už má 23stupnů.
katko , ty tele , vždyť jsme o tom mluvily , že máme sraz a ty si nevěděla , ale klidně se stavíme
![]()