prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
16.4.07 16:00

já vím,ale zrovna ted jsem mluvila s manželem,že kačka nechce papat. že jedla naposledy v jedenáct a od té doby ne. je prý spokojená a ted spinká,ale já si říkám,že mě by určitě papala. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.4.07 16:08

sslunicko mě přijde, že je ten interval úplně vpořádku - teď už se budou jen prodlužovat, zvlášť na UM

stazko ty si nedáš pokoj co? :twisted: s tím učitelováním… nech ho na pokoji, beztak je to jen ranný protest proti rodičovské zvůli 8) - já po Prokim nic nechcu a on to pak začne dělat sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
16.4.07 16:44

Ciperko , ten Kozlík už jsem kdysi viděla, ale je jen pro jedno dítko. Toník je správný turista :)
My jsme dneska měli pohodový den, Ondra jel do Prahy, tak jsem si zašli do čínské restaurace, do lékárny pro černou mast, koupila sem si tričko v CA a po návratu domů jsem zjistila, že klíče jsem nechala zastrčené ve schránce na chodbě. Takže si je kdokoliv mohl vzít a jít se k nám podívat :oops: Tomu říkám vykojený mozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 16:57

jolmo,no jo,ale ona snědla ted jen 70ml. vím,že je možná i horko,že nemá chut,ale přesto mám o ni strach.
asi bych neměla,kdybych s ní byla doma,ale takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.4.07 17:49

sslunicko žádný savec dobrovolně hlady neumře, fakt - ledaže je to fanatický protestant a to Kačka jistě není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 18:23

jolmo,děkuji za uklidnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
16.4.07 18:30

Tak my byli dneska na tbc - a máme to nezahojený, takže nám řekli žádný očkování.
Tak jsem šla k naší dr a ona říkala no jo…máte vakcínu? Říkám, že ne, že budem dávat normální a žebychom ještě neměli…tak mu to trochu propíchla jehlou, vytlačila a na očko máme přijít po té kontrole na tbc. Snad už to bude.

Ale pozor - mišák má 5,89 kg :! :! :! :!
Normálně čučela jak blázen - já taky a prý, abychom teď nezačli řešit obezitu :! :! 8O Říkala, ať mu dávku nezvyšuju. Ptala jsem se na čaje, prý není třeba, když už tak vodu. No a byli jsme pryč od jedenácti, pak ještě jeli bráchu vyprovodit na bus, pak na inline ovál koupit permice a mišák furt bez jídla…ale neměl hlad, koukal, hrál si, pospával…až v tý kanceláři na oválu mu to bylo dlouhý, tak povrzával, ale to už byl bez jídla 4 hodiny!! Normálně jí po dvou…a nic…venku teda už byl mrzutej a měli jsme to ještě kus domů, tak jsem vzala tu vodu a dal mu napít. Cucal, po chvilce jsem mu to vzala a usnul…
Tak budu asi vodu s sebou brát jako první pomoc…
Tak on jedl vždycky po dvou hodinách a já měla za to, že musí furt, ale asi nemusí a asi fakt to UM ho zasytí, takže ten interval opravdu budem prodlužovat (jako nenechám ho hlady, to je jasný).

Takže sluníčko neměj o Kačenku obavy:-) Jak vůbec pije ty čajíky? Já myslela že je dáme, ale necháme zatím jen tu vodu.

Nožičky zatím Mišáka nezajímají, spíš ty ruce a všechno do pusy…Jak jste jim pomohli se převalit na záda?? A má se to? Nevím jestli prostě nepočkat, až to udělá sám. Ale u Mišáka bych možná čekala do Vánoc :?
Jo, teď čtu to stazky, tak u nás je to podobný…

alinko já Mišáka vyndavám, dyž jsme dlouho venku, tak jenom ležet a koukat ho nebaví, musí to být nuda, navíc ho taky krmím, tak jde ven…pak ho nosíme, kouká, pak do kočáru, občas teda trochu bekne, ale spraví to dudu a nějaká hračka.
Teď o víkendu dostal od švagrové čmeláka bzuka od lamazze, tak to jeteď hit :D :D

• Citovat
  • Upravit
3826
16.4.07 18:36

papu,čajíčky vůbec nechce. když jsem byla doma dostala jsem do ní jednorázově 60ml,ale co jsem pryč nedostali do ní vůbec nic. až přijedu domů,tak také zkusím tu vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 19:01

sluní Fakt se neboj, ona hlady neumře :wink: Je jasný, že cítí, že tam nejsi, tak nemá moc hlad. Ale fakt neboj. Ozvat se určitě umí :wink:

Uf, tu poslední hodinu nic jinýho nedělám, než převracím zpátky na záda. Malá se pořád převaluje, ale pak se vzteká, že jí to nejde zpátky a nejde jí ani lézt :lol: :lol: :lol:
Jinak jsme byli v Centru Černý Most. Lékárna narvaná, v DM nic, takže to budem muset s tím krémem zkusit zase zítra. Tak jsem aspoň malý koupila úžasnej bílo-červenej proužkatej šátek s kšiltem :lol: Je to kóča.

jolmo Naděje je vždycky. Přemýšlím o tom pořád :roll:

Jdu koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
16.4.07 19:05

Tak my už jsme vykoupaný, čekáme na taťku až dorazí domů a pokusíme se o uspání.
Já se sice mazala krémem na opalování, ale ruce mám celé osypané, musím zítra do lékárny taky pro ty homeopatika. Strašně mě to svědí a je to jeden velkej červenej flek. Honzik v kočárku odpoledne spal asi jen 20 mim a pak povídal, když už byl kolem šesté otrávený, tak jsme jeli domů a já jsem mu napustila vodu a on byl ve svém živlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
16.4.07 19:23

ahoooj holky,moc se mi po vas styskalo,zaskocila jsešm si k lubinovi do prace na net.bohuzel nam na upc rekli,ze prevedeni naseho netu ze stareho bytu do noveho bude trvat mesic 8O :( chaptete to?

leno ,skoda,ze jste mi nedaly vedet,prijela bych za vama.agäta mi pak volala a stavily se s emmcou za nama.udelali jsme si krasnou prochazku,jsou tady dva rybniky a pekny park,na prochazeni uplne super,vsechny jste srdecne zvany.byli jsme i u nas nakrmit mimca i sebe,ale je tam jeste dost bordel.matej emicce malem sezral ruku :D agata sem hodi fotky.

navic mam ted uplne vybity mobil,takze jsem uplne bez kontaktu se svetem.nabijecku budu mit az zitra :( ¨holky muj mobil je 777 572036,nevim,kdy sem zaskocim,tak kdyby chtela nejaka prijet :wink:
dnes jsem dostupna na 724007622-lubinuv mobil

ad vyndavani z kocarku ,to jsem psala ja,ale mezitim se to uz upravilo,vzdycky delam leti leti torpedo a pristava torpedo a on pri tom zapomene i na rev

ja jsemm mu dnes dala pit obyc. neprevarenou vodu z kohoutku,chlemtal to jak divy,nevypada,ze by mu z toho neco bylo.

dnes bylo fakt vedro,jak jsme jeli domu kolem ctvrte,vyslekla jsem mu i kalhoty a mel jenom body a byl uuuplne spokojeny.nic mu nebranilo v tom,aby si chytal nohy :wink:

sslunicko ,rychle se uzdravuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
16.4.07 19:31

Katko: manžel asi pojede ve čtvrtek na centrálu do Butovic, tak by jsme možná jeli s ním a navštívili Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 19:59

Tak a už spíme.
kristy Já měla taky alergii na sluníčko a mamka taky. A zabíral mi Fenistil gel :wink: A nebo ten Panthenol pěna. Ale mamce nezabíralo nic. Pomáhalo jen mazat, mazat, mazat. Nějakým opalovacím krémem pro malý děti s hodně velkým faktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 20:04

ted mi volal manžel,že už naše beuška spinká. musím říct,že je fakt šikovný. nečekala jsem,že to takhl lehce bude zvládat sám v celém baráku.
není na to zvyklý. o kačenku se stará pěkně i když jsem doma,ale věci kolem domu a domácnosti jdou někdy kolem něj. nechci tím říct,že mi nepomáhá,ale kdyřž prostě ráno odejde a přijede nejdřív v osm,tak to ani nemůže stíhat a dělám to já.
ted když je už zahrada v plném rozpuku,tak tím víc práce je.
také říkal,že kačenka je vykoupaná,napapaná a spinká. on ted jde obstarat zahradu.
také říkal,že bazén už má 23stupnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.4.07 20:15

katko , ty tele , vždyť jsme o tom mluvily , že máme sraz a ty si nevěděla , ale klidně se stavíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí