prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.4.07 12:45

Fazol , tak to je dilema… Leda z toho udělat přírodní muzeum a něco k bydlení postavit vedle. 8) :D

Handah tak to je taky dobrý… Vypracovali jste se hezky, Daník zatím nejdéle vydržel do 4… On je prostě jedlík. Když se vzbudí a je po jídle krátce, taky ho spíš držím za ručiku a většinou usne. Když je po jídle dlouho, žádné obluzování nezabere. :oops: :wink:
Laveru v lékárně asi neobjednají, nevím… My objednáváme na www.bioobchod.cz Mají tam spooooustu zajímavých věcí. :wink:

sslunicko vydrž, teď už bude jen líp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.4.07 12:54

A Handach,to ti veme ten dudlík i když hp normálně nechce? 8O :?: Tak to taky zkusím a hned nebudu vyndavat prso.Je pravda,že když se pak k němu víc přitulím,taky spíme spolu v posteli,tak taky ještě usne :lol: :wink: No,vyzkoušíme,uvidíme.

Tak já taky Laveru nemám,koupila jsem daylon kids 40.Až spotřebuji,koupím jistě Laveru.Když jí tak chválíte.

Já měla taky dopol pro sebe.Roman vzal malého na prochajdu v kočárku a já dělala obr úklid.Takže zase žádný odpočinek.A úplně všechno jsem nestihla,třeba vyžehlit. :? :!

Asi už vyrazíme ven,je tam krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
15.4.07 13:32

Pěkné nedělní odpoledne :)

tak já od rána lítám jako hadr na holi… ufff! 8O
Dopoledne jsme završili úrazem - Toník napadl na ostrou hranu dřevěných futer a roztrhnul si ret… krev jak z vola… naštěstí to není hluboké a brzy neteklo nic… snad nebude mít jizvu! :cry: Je mi ho moc líto a vyčítám si, že jsem nebyla rychlejší, na druhou stranu - u dětí to prostě nejde - podchytit vše! Tak snad to bude na dlouho naše poslední „bebí“…

Fazole, Sajso, díky moc za rady ohledně té sluneční alergie, poptám se v lékárně, jestli mi to objednají.
Určitě by asi byla lepší konzultace přímo s homeopatem… ale nejdřív to vyzkouším. Já než se někam dostanu a dokopu… :oops:
Ale moc díky!

Fazole, Toník je SNAD lepší, třeba s Fífou naprosto v pohodě, na jiné lidi dost často reaguje dost hystericky… jinak je to přešťastné dítě, hlavně když je ve „svém“… nestačím zírat, jaké proměny je schopen!
Nejdůležitější ale je, že vím, že je O.K., není to nějaká duševní labilita, spíš je prostě citlivější a dle psycholožky to bude výrazná osobnost - dokáže si důrazně pro:,–(it (PŘEŘVAT) svoje! ;-)

Pra:,–(ko, dnes jsme byli omrknout croozery… pořád váháme… byla by to pro nás jediná šance, jak se dostat společně na kolo. Netuším ale, kam ho uskladníme… A taky nevím, jestli Azub nebo Croozer (dle recenzí a diskuzí na toto téma lidi vychvalují spíš croozer - co do vybavení, kvality atd. atd.)… a jestli jednomístný (Toník má cyklosedačku) nebo rovnou dvojmístný… poradíš? :wink:

Tak pěkný zbytek dne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
15.4.07 13:34

Sslunicko, ať je brzy líp! Hlavně že už to máš za sebou!!! :wink: Teď už se můžeš těšit na bramboráky a spol. :D I když - nějaký čas asi bude tvrdá žlučníková dieta, co? No co se dá dělat, hlavně že budeš mít klid! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.4.07 13:54

No, já s dudlíkem nemám šanci… :roll: :roll: dudlík je na Daníka jak rudý hadr na bejka… Leda ho s ním naštvu. Prso, svojí ruku, plenku, maaaximálně dou-dou s medvídkem. Nic jiného do pusy nechce. :oops: :wink:

ciperko není zač… Zkus. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
15.4.07 14:39

Ahojky,

tak jsem po srazu, bylo to fajn, seslo se nas dost, takze cas rychle ubihal na nekoncicich se rozhovorech…
S holkama jsem prisly na to, ze po tech 15 letech se holky vubec nezmenily, za to kluci (chlapi) vypadaji o hodne starsi, jsou vic plesati a kazdy z nich pribral minimalne 10 kilo :D

Mamka se mi postarala o Matea a Michalka moooc dobre, vynechala jsem 1 kojeni, Mateo vypil moje mleko (odstrikane) a potom kolem 21.00 jsem prijela, nakojila, ulozila a zase odjela na sraz. Takze v pohode.

Co se tyce kremu, tak ja jsem nakonec koupila Eucerin - divala jsem se na slozeni (podle toho, co napsala Agata), ma to vsechno, co by to melo mit, bez parfemace, barviv. Stalo to majlant :roll: - 510Kc. Sajso - dobra volba?

No a taky se pridavam k tem, ktere o kremu neuvazovaly a koupily - davova psychoza :oops: - kazdopadne nelituju!

Handah - super, ze Honzik spinka tak dlouho. Vidis a to jsi neverila, z to muze byt kdykoliv jine!

Jolmo, metro do Bystrice :lol: - brala bych :wink:
(za chvili tady bude dalnice, tak to nebude takove strasne)

Fazol, markyza neni spatna, taky jsem ji chtela, a nakonec jsme si koupili jen slunecnik. Jenomze my tady vedro nemame, mame nova okna, ktera vyfiltruji hodne tepla a kdyz zatahneme zaluzie, tak je tady super.

Slunicko, super, ze uz mas po operaci, tak at Te to moc neboli…

Jo a Mateo kdyz vytahuju prso tak je strasne netrpelivy, musi ho mit hned jinak zacina kricet… A staci mu uz jen chvili cucat, uz nekojime pul hodiny, ale max.15 minut.
A otaci se z briska na zada, ted uz porad, ted se snazi naucit pretocit na brisko, ale nejak mu to porad nejde. Potom se vzteka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.4.07 16:09

Ahoj holky,

mam rymu a zacinajici kasel jak hrom. Trva mi to uz (teda nam obema s manzelem) od stredy, Kuba zatim nic, tak doufam, ze uz to ani nedostane?!?

Stale bojujeme s usinanim v kocarku, nevim, jestli je to tim vedrem nebo proste nejaky vyvojovy stupen, ale neusne driv jakza hodinu a to ho musi uspavat rodic. Nikoho jineho neakceptuje. Zitra bude mit zkousku ohnem, protoze manzel ma odpoledni a ja ucim, takze to bude na dedeckovi. :twisted: Uz mam hruzu ted, co bude..... 8O

sslunicko - uvidis, ze bude uz jen lip a lip!!

spani v noci - uz asi 14dni, mozna 3nedele usiname po 20h a vstavame kolem 6. Nekdy se v posteli hemzi, ale nevstavam, pokud to neni opravdovy plac.

a jeste hloupa otazka: mam doma daylong 25 z lonska. Lisi se necim od toho detskeho?!? Zrejme ano, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.4.07 16:10

Přeji hezkou neděli :lol:
Taky uvažuju o krému :wink: a objednala jsem Sofince na www.brejlicky, brejle , jelikož pořád žmourá

Agáto , zítra v 10.00 , kočár mám v galerce , tak se podívej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.4.07 18:22

tak mi odešly návštěvy a zase jsem tu sama.

koukám na tv a zašla jsem se na vás podívat,ale koukám,že vy jěště užíváte krásného počasí venku.

leni,koukala jsem na ty brejličky a jsou fakt suprový. ukážu manželovi a možná také kačence nějaké pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.4.07 19:43

sluníčko , já už je objednala , protože to jinak nemůže vydržet , přejeme ti se Sofinkou brzké uzdravení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.4.07 20:02

Ahoj,
tak jsem se ještě chvilku utrhla vás dočíst :)

Michelle , normálně si dudlíka nevezme, jen v noci, když je hodně rozespalý, tak na chvilku, než zas zabere. Ale většinou stačí to hlazení a držení za ručku.

Alinko , Honzík si už taky zkrátil kojení z půlhodiny na 10-15 minut, jen před spaním déle, je to super, že :)

Jen se k nám nějak vracejí prdíky… :? , nevím, čím to 8O

Ten krém na opalko by mě samotnou taky nenapadl, ale teď ho přece musím koupit :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.4.07 20:09

Handach,tak dnes v noci taky vyzkoušíma uvidíme.Už jsem ho uspala,tak mám chvilku.nechce se mi spát,když je ještě vidět.Jinak bych už byla dávno tvrdá :oops: :lol: :wink:

Max,už taky pije chviličku,maximálně 15min a je hotovo.To už je pohodička :D .Prso si drží oběma ručičkama,aby mu jí někdo náhodou nevzal a v noci si jí najde a cucá.Samoobsluha :lol: :D !!!!!!

Dnes jsme byli celý den u švagrový a malého furt někdo choval.Hlavně děti.Pak nemá být rozmazlený :oops: :? :! A zapomněla jsem ho namazat a jsme opálený,oba :oops: :wink: Musím se polepšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.4.07 20:23

Tak jsem koukla do galerky, máme krásný miminka i větší dětičky :)
Erýsek je podobou celá Fazole a Toník s Filípkem největší kámoši :D

Michelle, tak ať to taky zafuguje :! :)

To je dobře, ciperko , že už se Toník trochu spravil a můžeš být v klidu, že to není nic vážného :wink:

Jdu koupat a chystat spaní, malej má zas bolení :? , tak pěkný večer všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.4.07 20:25

Leno, zítra s tím počítám :wink:

Handah, tvůj Honzík si v noci vezme dudlíka, i když přes den nechce??? No jo, jenže já asi nebudu mít odvahu to vyzkoušet :oops: , po tom nejspíš spurtu z minulého týdne jsme se vrátila na 1 noční kojení, takže jsem šťastná :lol: Možná to vyzkouším k ránu, občas se probudí po necelých dvou hodinách, takže určitě ne hlady.
A jinak jste to pěkně vystihly - davová psychóza s krémem na opalování :lol: Já taky začala u bratránka zjišťovat, až když se zmínila Fazole :wink:

A zase jsem chtěla spoustu věcí, jenže to čtu po kouskách celý den a pamatuju si houbeles :roll:

Jo, ještě díky za tip na sluneční alergii, u moře ji mívám taky. Pomáhá mi proti tomu jedině krém od Nivea proti slun. alergii, vyzkoušela jsem jich víc, i mnohem dražší. A vůbec jsem ráda, že tu máme homeopatku, chodila jsem šmírovat i do homeo diskuze, alternativnější způsob léčení mě vždycky lákal, máme plnou rodinu doktorů a nějak mě nepřesvědčují :lol: Samozřejmě s akutním ohrožením zdraví nebo života to je na vždycky na doktora, ale drobnější chorůbky a vlekoucí se problémy - na to jsou krátcí.

A psaly jste, jak se těší prckové na prso - Emča je to stejný, přesně jak psala Sajsa, chechtá se a otáčí se na bok. Občas dokonce otevře tlamičku úplně dokořán a se smíchem se „zakousne“, i s příslušným zvukem :lol:
A dneska se několikrát otočila na bříško :D šikulka moje, ale zpátky jí to nejde, občas se převrátí zpátky švihem, ale to asi není ono.
Jo a Fazole, jak jsem psala, že Emmi objevila nohu - tak to ještě není takový to typický miminkovský hraní si s nožičkama, prostě jen při přebalování měla hovínka až na zádech, takže jsem ji pak pořádně utírala a nožka se jí mihla před obličejem a ona si ji chytla jak jakoukoliv jinou hračku. Ale prozkoumala si ji pořádně, hrozná sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
15.4.07 20:34

Ahoj, tak my dneska byli celý den venku a mě vyskákala vyrážka, taky mám alergii na sluníčko a musím říct, že naopak moře a to podnebí tam je na to dobré, mě tenkrát moře napsala doktorka, právě na tu alergii a pomohlo to, pět let jsme od toho měla pokoj a teď se to zase objevilo.
Tak já jdu ten krém taky objednat, máme jen ten špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí