Poradna duly
Jana Čurdová
tak ahoj holky,jdu vás pozdravit.
operaci mám za sebou,jak psala Papu,nebylo mi moc dobře. na to že už to byla moje 6 narokoza,tak to byl děs. chtělo se mi zvracet a měla jsem zimnici. na pokoj jsem se dostala kolem půlnoci. dali mi injekci na bolest a já hned usnula. druhou jsem dostala v šest a od té doby žádnou a dá se to zvládnout.
když ležím,tak je to pohoda,ale když mám vstát,tak to je očistec.
mám nadstandard,tak jsem tu měla i kačenku. je to naše zlatíčko.
když mi takhlůe každý den přijede,tak to pro mě nebude ani tak hrozné.
Ssluničko,hlavně že to dobře dopadlo.je dobře že tam může i Kačenka za tebou.to by pro mě bylo asi to nejhorší.
vrátili jsme se teď z toho Němec.zas jsem utrácela tátovo penízky.malému spoustu oblečků,sobě botasky a mikču,Romanovi triko a pak ještě drogerka -super ubrousky pampers 4×72ks jen za 6eu.paráda.a pak aviváže.byli zlevněny jen na 1eu a tak krásně voní,tak jsem vzala od každého jeden druh
to bude táta koukat.
malého jsem musela celého svléknout jaké bylo vedro.takže měl jen body s dlouhým rukávem a nic.celej nahatej a to byl ještě na zádech celej zplavenej
i já málem padla vedrem ![]()
To počasí se zbláznilo! Neee! Tohle léto nepřežijeme, já chci jinej rok!!! Mimís byl pod deklem v bodýčku s krátkým a v ponožkách, toť vše, a stejně občas nadával a byl horkej. Poletíme na sever jako brkoslavové.
Nejhorší je, že jestli budou fakt vedra, tak se budu muset odstěhovat k našim (přímo přeizolovanej dům, tam není vedro prostě nikdy) a tam budou každodenní drobné boje… ![]()
Ssluníčko , tak přeju rychlou rekonvalescenci!
Emča dneska objevila nohu, držela se za chodidlo a vejrala jak blázen, co to tam má ![]()
Fazole , bratr je jelito, já už nad ním lámu hůl, pořád trčí v práci, že ho to baví…
Jinak teda nechápu, co můžou mít tví rodiče za výhrady? Školu jsi udělala, vnoučátko jsi jim povila, vzorně se o prcka staráš, máš ušlechtilé záliby, co by ještě chtěli?
Ssluníčko , to je fajn, že už to máš za sebou, tak ať je brzy líp a pustí tě domů!
Počasí , to mě přímo děsí, už teď tu máme pěkně vyhřáto a to je teprve začátek.
Navíc máme všechna okna střešní a majitel domu nechává zastínění na nás ![]()
Tak musím vzbudit Šimona na večerníček a kouknout se mu na prst, před týdnem se u našich praštil polínkem, celou dobu se to tvářilo, že se to hojí a dneska jsem zjistila, že má pod nehtem ložisko hnisu. Tak jsem mu to opatrně píchla a vytlačila, potřela jodidem a už nevím co s tím dál. To se musí samozřejmě stát o víkendu, když Dr. neordinuje ![]()
Pra:,–(ko , nedá se svítit, dej bratrovi odkaz na můj blog, třeba prohlédne. Když to nepomůže, napíšu mu email a změním mu život! ![]()
Co mu na ten prstík dát Arniku 15CH? Sajsa by poradila přesněji.
Chodidlo! Ta Emička je fakt čiperka!
Tak Kuba dnes zase kolikoval, ale zvladli jsme to doma. Vystourala sem mu hovinkovy spunt teplomerem.......
![]()
Privadi me to na myslenku, zda se mu tam neudelal proto, ze se oteplilo, vic se poti a ma malo tekutin. Blbost?!? Co myslite, matky
Mam ho kojit castejc, i kdyz si nerika nebo zacit cajickovat?!?
Ahoj,
tak my jsme byli dneska v Praze, manžela mamka má 60, tak jsme byli na oslavě, ale jen chvilku, na Honzika tam bylo moc lidí. Dopoledne jsme byli v Letňanech, tak jsem si konečně koupila kalhoty a ještě tam vyjedme a já si něco na sebe koupím, zvětšili tam CA a věcí tam měli mraky.
Tak teď koukám na zprávy a koukala jsem, jak se už lidi koupu venku.
Fazol , jasně, stav se!
Právě jsem před chvílí přemýšlela, co s tím posledním pohárkem
![]()
O půl 8 jsme přijeli, jsem z těch návštěv ko
, a to nás zítra čeká ještě jedna - přátelé z dob svobodných a bezdětných, pěkní pařiči, přijde mi to pěkně dávno… ![]()
Už mám nachystaný i únikový scénář pro případ, že se rozsedí až do rána
![]()
Jo a v obýváku máme na padnutí, 26 stupňů a v noci už otravoval první komár
Léto mám ráda, ale odsud pocud
Pro nás v podkrovních a jižních by bylo ideální, kdyby bylo tak, jak dnes ![]()
stazko , Honzík teď má taky častěji bolení, nevím, čím si to vysvětlit, kadí 2-3 x denně. Čajíky zatím neplánuju, kdyžtak vytáhnu častěji prso ![]()
Tak jsme koukala na fotky do galerky a všichni kluci jsou moooc hezký. MY jsme teď bez foťáku, museli jsme ho reklamovat, tak mě docela mrzí, že nemůžeme fotit.
Jo a Honzikovi jsem v HM koupila moc hezký klobouček a několik bodýček.
Kristin, taky musíme malýmu koupit nějaký klobouk, měli něco pěknýho v CA? Ještě jsem mu tam nic nekupovala, ale prý je tam dětskýho dost výběr ![]()
Handah: v CA něco měli taky, ale spíš na holčičky, stejně mi přijde, že mají všude víc holčičích věcí.
stazko já jsem vyslovila stejnou domněnku onehdá před dr. , ale bylo mi řečeno, že kojené dítě žízní netrpí a jde spíše o to, že lépe vstřebávají a tudíž nemají takové zbytky a méně kadí, ale tím, že méně kadí, se z toho hovínka vytrácí voda, kterou vstřebává střevo a tím se z toho stává špunt, to je klasický problém všech zacpávkářů, nicméně samotné pití na to nemá moc velký vliv, jak jsem tak vyčetla ![]()
Krasny vecer preji vsem..
my byli dnes u mamky a ta cesta autem v tom teplu byla silena a to mame klimatizaci
Anicka z toho byla uplne vedle, no alespon ji to unavilo..
Alinka píše:Jojinko, druha serie, 11.dilSerial - je bombasticky
Jeee a muzu napsat jak to dopadne???
nee, uz mlcim.. ![]()
Fazole píše:
plete se mi garnýž, refýž a markýza
dobrý fazol
![]()
Sluníčko já jsem ostuda, ani jsem ti za celý den „nestihla“ napsat. Vypadli jsme ven, přišli v půl sedmý, nakrmili, hráli, vykoupali, nakrmili, uspali a já teď už pomalu taky padám.
Mišák se už opálil, ale dneska mi brácha přivezl z Prahy ten opalovák, z týKotvy jak jste psaly. Ale ne Laveru, tu měli jen 25f, tak vzal Dr.hauschka (??) f30. Mělo by to být taky přírodní a pro miminka, hezky to voní.
Ale teda čučela jsem jak blázen
brácha to zaplatit nechtěl, ale vypadlo z něj něco jakože tři stovky
je to možný, nebo ho vzali na hůl???
Jo u nás s kakáním - včera se vykajdil po třech dnech. Nemohl už ani spát a furt jenom rudnul a tlačil. Dneska to na něj přišlo, když ležel na letišti na zavinovačce a měl jenom plenu pod sebou. A hned třikrát
![]()
Tak ale nevím, když už má ten nutrilon, takby nějaký čajík snesl?? Říkám si, že by ho to nemuselo tolik betonovat, když mu dám něco s fenyklem, apod…???? Ale kdy mu to dávat? Po jídle před jídlem, mezi???