prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
14.4.07 17:28

tak ahoj holky,jdu vás pozdravit.
operaci mám za sebou,jak psala Papu,nebylo mi moc dobře. na to že už to byla moje 6 narokoza,tak to byl děs. chtělo se mi zvracet a měla jsem zimnici. na pokoj jsem se dostala kolem půlnoci. dali mi injekci na bolest a já hned usnula. druhou jsem dostala v šest a od té doby žádnou a dá se to zvládnout.
když ležím,tak je to pohoda,ale když mám vstát,tak to je očistec.
mám nadstandard,tak jsem tu měla i kačenku. je to naše zlatíčko.
když mi takhlůe každý den přijede,tak to pro mě nebude ani tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.4.07 17:41

Ssluničko,hlavně že to dobře dopadlo.je dobře že tam může i Kačenka za tebou.to by pro mě bylo asi to nejhorší.

vrátili jsme se teď z toho Němec.zas jsem utrácela tátovo penízky.malému spoustu oblečků,sobě botasky a mikču,Romanovi triko a pak ještě drogerka -super ubrousky pampers 4×72ks jen za 6eu.paráda.a pak aviváže.byli zlevněny jen na 1eu a tak krásně voní,tak jsem vzala od každého jeden druh :oops: :lol: :wink: to bude táta koukat.
malého jsem musela celého svléknout jaké bylo vedro.takže měl jen body s dlouhým rukávem a nic.celej nahatej a to byl ještě na zádech celej zplavenej :D :lol: :! i já málem padla vedrem :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 18:08

To počasí se zbláznilo! Neee! Tohle léto nepřežijeme, já chci jinej rok!!! Mimís byl pod deklem v bodýčku s krátkým a v ponožkách, toť vše, a stejně občas nadával a byl horkej. Poletíme na sever jako brkoslavové. :wink: Nejhorší je, že jestli budou fakt vedra, tak se budu muset odstěhovat k našim (přímo přeizolovanej dům, tam není vedro prostě nikdy) a tam budou každodenní drobné boje… :?

Ssluníčko , tak přeju rychlou rekonvalescenci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
14.4.07 18:25

Emča dneska objevila nohu, držela se za chodidlo a vejrala jak blázen, co to tam má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.4.07 18:45

Fazole , bratr je jelito, já už nad ním lámu hůl, pořád trčí v práci, že ho to baví… :roll: Jinak teda nechápu, co můžou mít tví rodiče za výhrady? Školu jsi udělala, vnoučátko jsi jim povila, vzorně se o prcka staráš, máš ušlechtilé záliby, co by ještě chtěli?
Ssluníčko , to je fajn, že už to máš za sebou, tak ať je brzy líp a pustí tě domů!
Počasí , to mě přímo děsí, už teď tu máme pěkně vyhřáto a to je teprve začátek. :( Navíc máme všechna okna střešní a majitel domu nechává zastínění na nás :|
Tak musím vzbudit Šimona na večerníček a kouknout se mu na prst, před týdnem se u našich praštil polínkem, celou dobu se to tvářilo, že se to hojí a dneska jsem zjistila, že má pod nehtem ložisko hnisu. Tak jsem mu to opatrně píchla a vytlačila, potřela jodidem a už nevím co s tím dál. To se musí samozřejmě stát o víkendu, když Dr. neordinuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
14.4.07 19:15

Pra:,–(ko , nedá se svítit, dej bratrovi odkaz na můj blog, třeba prohlédne. Když to nepomůže, napíšu mu email a změním mu život! :twisted:

Co mu na ten prstík dát Arniku 15CH? Sajsa by poradila přesněji.

Chodidlo! Ta Emička je fakt čiperka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
14.4.07 19:31

Tak Kuba dnes zase kolikoval, ale zvladli jsme to doma. Vystourala sem mu hovinkovy spunt teplomerem....... :oops: :oops: :oops:

Privadi me to na myslenku, zda se mu tam neudelal proto, ze se oteplilo, vic se poti a ma malo tekutin. Blbost?!? Co myslite, matky :?: :! :?: Mam ho kojit castejc, i kdyz si nerika nebo zacit cajickovat?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.4.07 19:53

Ahoj,
tak my jsme byli dneska v Praze, manžela mamka má 60, tak jsme byli na oslavě, ale jen chvilku, na Honzika tam bylo moc lidí. Dopoledne jsme byli v Letňanech, tak jsem si konečně koupila kalhoty a ještě tam vyjedme a já si něco na sebe koupím, zvětšili tam CA a věcí tam měli mraky.
Tak teď koukám na zprávy a koukala jsem, jak se už lidi koupu venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.07 19:53

Fazol , jasně, stav se! :) Právě jsem před chvílí přemýšlela, co s tím posledním pohárkem :D :wink:

O půl 8 jsme přijeli, jsem z těch návštěv ko :roll: , a to nás zítra čeká ještě jedna - přátelé z dob svobodných a bezdětných, pěkní pařiči, přijde mi to pěkně dávno… :wink:
Už mám nachystaný i únikový scénář pro případ, že se rozsedí až do rána :lol: :oops:

Jo a v obýváku máme na padnutí, 26 stupňů a v noci už otravoval první komár :roll: :evil: :evil: Léto mám ráda, ale odsud pocud :! :lol: Pro nás v podkrovních a jižních by bylo ideální, kdyby bylo tak, jak dnes :D

stazko , Honzík teď má taky častěji bolení, nevím, čím si to vysvětlit, kadí 2-3 x denně. Čajíky zatím neplánuju, kdyžtak vytáhnu častěji prso :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.4.07 19:59

Tak jsme koukala na fotky do galerky a všichni kluci jsou moooc hezký. MY jsme teď bez foťáku, museli jsme ho reklamovat, tak mě docela mrzí, že nemůžeme fotit.
Jo a Honzikovi jsem v HM koupila moc hezký klobouček a několik bodýček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.07 20:01

Kristin, taky musíme malýmu koupit nějaký klobouk, měli něco pěknýho v CA? Ještě jsem mu tam nic nekupovala, ale prý je tam dětskýho dost výběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.4.07 20:18

Handah: v CA něco měli taky, ale spíš na holčičky, stejně mi přijde, že mají všude víc holčičích věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.07 20:29

stazko já jsem vyslovila stejnou domněnku onehdá před dr. , ale bylo mi řečeno, že kojené dítě žízní netrpí a jde spíše o to, že lépe vstřebávají a tudíž nemají takové zbytky a méně kadí, ale tím, že méně kadí, se z toho hovínka vytrácí voda, kterou vstřebává střevo a tím se z toho stává špunt, to je klasický problém všech zacpávkářů, nicméně samotné pití na to nemá moc velký vliv, jak jsem tak vyčetla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
14.4.07 20:55

Krasny vecer preji vsem..
my byli dnes u mamky a ta cesta autem v tom teplu byla silena a to mame klimatizaci :( Anicka z toho byla uplne vedle, no alespon ji to unavilo..

Alinka píše:Jojinko, druha serie, 11.dil :wink: Serial - je bombasticky :!

Jeee a muzu napsat jak to dopadne??? 8O nee, uz mlcim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
14.4.07 21:21
Fazole píše:
plete se mi garnýž, refýž a markýza

:D :D :D :D :D dobrý fazol :! :!

Sluníčko já jsem ostuda, ani jsem ti za celý den „nestihla“ napsat. Vypadli jsme ven, přišli v půl sedmý, nakrmili, hráli, vykoupali, nakrmili, uspali a já teď už pomalu taky padám.

Mišák se už opálil, ale dneska mi brácha přivezl z Prahy ten opalovák, z týKotvy jak jste psaly. Ale ne Laveru, tu měli jen 25f, tak vzal Dr.hauschka (??) f30. Mělo by to být taky přírodní a pro miminka, hezky to voní.
Ale teda čučela jsem jak blázen 8O 8O brácha to zaplatit nechtěl, ale vypadlo z něj něco jakože tři stovky 8O 8O je to možný, nebo ho vzali na hůl???

Jo u nás s kakáním - včera se vykajdil po třech dnech. Nemohl už ani spát a furt jenom rudnul a tlačil. Dneska to na něj přišlo, když ležel na letišti na zavinovačce a měl jenom plenu pod sebou. A hned třikrát :lol: :lol:

Tak ale nevím, když už má ten nutrilon, takby nějaký čajík snesl?? Říkám si, že by ho to nemuselo tolik betonovat, když mu dám něco s fenyklem, apod…???? Ale kdy mu to dávat? Po jídle před jídlem, mezi???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex