prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
13.4.07 11:24

Ahojky,
Slunicko, at Ti operace dopadne dobre, drzim Ti moc palce a neboj, Kacenka bude v pohode, aspon si ji tatinek uzije :D

Noono, myslela jsem na Tebe cely vecer a v noci se mi o Tobe zdalo. Vis, moc jsem si prala, at Vase rozhodnuti je jine, nez jsi napsala…Je mi to moc lito, vic taky uz nenapisu, protoze mi do toho nic neni a Vy jste rodina, ktera se rozhodla. Kazdopadne Ti preju, at vsechno dobre dopadne a at si rychle doma se svou rodinkou.

Ad manzel a prace - ja si nestezuji, muj manzel ma pruznou pracovni dobu, takze je doma ruzne, ale kdyz neco potrebujeme,tak je tady vzdy pro nas i dopoledne. Jasne ze ma nekdy hodne pracovnich schuzek, jednani, sluzebky atd…
Co se tyce penez, tak si nestezuji i kdyz nejsme „za vodou“, ma vedouci pozici, pod sebou hodne lidi, ale penize vubec tomu neodpovidaji , je to tim, ze bydlime „na konci republiky“ - kdybychom bydleli v Praze, urcite by tato prace byla vice placena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.4.07 12:23

Ad chlapi -můj Roman je podnikatel (má pneuservis).Takže má volno taky kdy chce,prostě si ten čas udělá.Ale je pravda,že hodně času tráví v práci.nejvíc na jaře a v zimě,když se přezouvá.A má ještě k tomu nonstop službu,takže dost lidí volá i v noci,takže musí odjet.Ale po finanční stránce si stěžovat nemůžu,zajistí nás a myslím,že až dost dobře.

Něco udělám a vyrazíme ven.je tam tak krásně. :lol: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
13.4.07 12:30

Ahojky maminy,
tak se opet po dlouhe dobe hlasim, nejak neni moc cas vas cist.. :(
jinak nam budou v nedeli ctyri mesice, je to sileny jak ten cas leti.. :) dala jsem par fotecek Anicky do galerie :)
Jinak Slunicko at Ti to dobre dopadne, rychle se to hoji a at jsi zase co nejdrive doma s rodinkou. :)
Noono, minuly tyden me napadlo ze by se treba nektera z nas opet objevila v dalsim prosinci a ted nestacim koukat… 8O moc drzim palecky at jsi v pohode a rychle doma se Zuzankou.. :) Rozhodnuti to bylo asi moc tezke, ale urcite spravne..
Pokusim se napsat vice vecer, pokud Áňa bude spinkat… :oops: :)
Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.4.07 13:05

Tak my valíme ven , jdeme naproti tátovi , v pátek chodí dřív , dneska teda ještě dřív než obvykle :lol: :lol: .Sofi má šaty , tak můžem razit.

Hezký fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
13.4.07 13:06

Ahoj holky,

malej už mi usnul u prsu, než jsem vás dočetla :oops: :lol:

ssluničko , držíme palečky, ať to máš rychle za sebou, hlavně, že už budeš mít klid! :wink:

Noono , přeju hodně síly, to rozhodnutí muselo být těžké, já to bych to asi nedokázala.

Alinko , nejste sami, kdo nosí dupačky, taky je ještě Honzíkovi dávám, tepláčky mám nachystaný od vel. 80 :wink: , teď ještě nosí 68-74

Ad tatínek - tak jak vás čtu, časově je na tom mooc dobře - většinou chodí o půl 3-3h :) , někdy je v práci do 5h, sem tam sobota. Ale je to fakt „něco za něco“. :evil: Bydlíme v malém městě a celkově platy v našem kraji jsou děsný :roll: :evil: , v porovnání s okolím jsme na tom docela dobře, nemůžeme si nějak moc vyskakovat, ale může být i hůř. Jak psala Alinka, v Praze by to bylo o něčem jiném :wink:

Ad přetáčení - Honzík se někdy přetočí z bříška na záda, ale jinak nic převratného se zatím nekoná, do sedu ani stoje vůbec ne :D
Jeho největší zábava je momentálně, když ho držím před zrcadlem, tak se prohlíží (mně samozřejmě ne, co by na mně viděl, že :D ) a říká óóóóóóóó… :lol: :lol: :lol:

Zkusím ho navázat do šátku a půjdeme ven, je tam fakt nádherně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
13.4.07 13:13

Teda, v galerce je tolik krásnejch fotek :D
Stejně máme nejhezčí mimina, žejo :! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
13.4.07 14:43

Ahoj pri patku,

noc uz byla dobra, klasicky usnul po 20h a vstaval po 6hod. Jen se tam porad nejak mlel, tak sem porad cekala, ze se vzbudi a poradne nespala. Sem koza, co..... :oops:

Ted je s nim venku tatinek, zase bojujou se spankem, podle me je problem v tom, ze je v kocarku desne navolno. Doma je zvykly usinat porad v rychlozavince, jinak nespi a ja mu ted vyndala vsechny deky a fusaky, tak se tam placa. Jak ste na tom s vasima mimi? Taky spi v zavince? Mate nejakej typ jak ho naucit usinat navolno?!?

ad prace manzelu - ja mam toho sveho doma skoro porad, ma pravidelne smeny, jeden den ranni, druhy den odpoledni, kazda druha sobota v praci, ale s penezi je to horsi. I ja na matersky mam ted jeste o trosku vic 8O 8O

Noono - doufala sem, ze se rozhodnete jinak, ale jak sem napsala, je to na vas.

Jedu ucit, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.4.07 14:50

Stazko - to nerozsekneš… prostě bud máš mužskýho doma a míň peněz anebo je furt v čoudu a prachy jsou lepší..... (ovšem nejhorší varianta je pracující mužskej doma:O)))) to jsem zažila půl roku, než se v našem městě uvolnila nějaká kancelář… a byl to mazec… A to byl na světě jen Michal:o) de facto byl pořád doma ale s ničím nepomohl protože byl v práci… strašně mě to štvalo:o))) vím že byl v právu on, ale pořád mě svádělo ho „zneužívat“ ve svůj prospěch:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
13.4.07 15:03

takm my jsme se od rana jeste ven nedostali,litam tu jak hadr na holi a uklizim a balim atd.aspon jsem ho dala spat k otevrenemu balkonu,na balkon se nevleze,tam uraduje kralik,ma tam velkou klec s domecek a pak je tam stul a zidle a kocars e tam uz bohuzel nevejde.
vyradila jsem uz ooobrovskou krabici s matulovyma malyma vecma.je tak velka a tezka,ze ji ani neuzvednu,spoustu nemel nikdy na sobe,vetsinu jedenkrat.skoda,ze jsem neposlouchala ty chytre rady,ze toho nemam tolik kupovat.spoustu jsme teda dostali od svagrove z nemecka,ale porad mi toho bylo nejak malo a ted mi to bylo lito.tolik krasnych nevyuzitych veci :(

handah ,nas matej spal v zavinovacce jen chvilku z porodnice,pak uz ne.bylo mu tam horko,byl zpoceny a nebyl rozdil v tom,jestli spal v ni nebo bez.kdyz spi s nama v posteli,tak davam kolem neho kojopolstar,ale je to taky jedno.kdyz jsem s nim u nasich,spi se mnou ve velke posteli jen tak a spi uplne stejne jak doma.akorat mu davam do ruky takovy hadrik s plysovym medvidkem,tim se sudli a pridrzuje mu to dudlik :D ale vecer chodi spat bez dudlu a beze vseho a usne hned.
ja jsem se zase rozepsala,jdu radsi vytirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
13.4.07 17:08

Ahoj,
tak my jsme se vrátili z venku, vyrazili jsme po jedenácté, nabaštit dostal u našich a přitom se tak pokajdil, že to měl až na zádech, naštěstí jsem měla věci na převlečení. Holky i dneska jsem potkala maminky, které měli fusak v kočárku. Honzik měl body s krátkým rukávem, džíny a slabou mikču s kapucou, kterou měl rozepnutou a místo čepičky jen kapucku a i tak mi přišlo, že mu je teplo. Pak jsem tedy potkala maminku s dvojčátkama a ty měli kraťásky a tričko.
Jo a koupila jsme si u nás ve sportu sandále, měli nějaké slevy, jen za 490 kč, tak mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
13.4.07 17:10

stazko , Honzík se nám v té vložné tašce taky pěkně plácá, nedávám už ani deku, dám ho tam jen tak, v čem je doma+bačkůrky.
Dřív vydržel spát i po příjezdu domů, teď spí sotva za jízdy, takže taky moc neporadím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
13.4.07 17:19

:roll: pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.4.07 18:29

Ahojky, tak koukám, že řešíte oblékání… Já fakt nikdy nevím, máma(babička) by ho furt navlíkala, já jsem pro zlatou střední cestu. Takže žádné kraťásky ani svetry a kombinézy. Dneska jsem taky dala jen bodys krátkým rukávem, džíny a teplákovou bundu-rozepnutou :roll: v kočárku nefouká.

Nooni , držím palce. Snad jsem vše dobře pochopila, nezvládám vše dočítat. Hlavně, ať jsi v pořádku! :wink:

Náš problém s přibíráním snad aspoň na čas zažehnán. Ve středu měl Dam už 5 kilo a dokonce nás pochválili, že jsme pěkně přibrali :oops: :lol: . Má 60 cm, takže je asi proti většině vašich miminek prckovatej. Dokonce už ani nechodíme na každotýdenní převážení a jdem až na třetí očkování za měsíc :)

Přeji krásný víkend. tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
13.4.07 20:29

Ahoj!

Alinko , taky dávám dupačky, protože prdelku v látkových plenách jen tak do něčeho nenacpeš. :wink:

Hehe, Ssluníčko , chápu, proč neříkáš podnikatelka, dřív to bylo normální slovo, ale nějak to chytlo divnou příchuť během bouřlivých porevolučních let, co? Ale až já jednou budu mít ten svůj vysněnej statek, tak zaměstnám pacholka, dvě děvečky, koupím traktor, vyrobím haldu kozích sýrů a budu si říkat slečna velkopodnikatelka! :lol: :lol: :lol:

Kristyn , fakt měly fusaky? 8O Tak to je mazec, náš má tenké triko s dlouhým, ponožky a tenké dupačky, je v lehké dece pod deklem a to mu tu deku stejně během prvních deseti minut stáhnu dolů, jinak se kroutí a potí jak dveře od chlívka.

Pra:,–(ko , blahopřeji k radostné pět měsíců očekávané události. 8) No, brzy mě ta sranda přejde, díky mým pevným morálním zá:,–(ám u mě asi proběhne léto a slavíček ani nevrzne. Mimochodem, dnes jsem byla na třech procházkách, brzy budu vypadat jako černý sprinter. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
13.4.07 20:42

Hlásím návrat :wink:
Do počasí jsme se trefili úžasně, i v nákupním centru jsme si to užili :lol: . Cesta nad očekávání dobrá, cestou tam jsem dokonce většinu cesty řídila a zbytek chrápal, Proki už má v sedačce rozhodně větší trpělivost než kdy předtím. Spaní na faře bomba - úplně vynechával kojení ve 2, což si neumím vysvětlit, protože hned včera po návratu najel na starý systém. Nicméně, máme alespoň jedno pozitivum - začal sám usínat v posteli,čili jsme prodělali další vývojový stupeň, aspoň doufám. Přemýšlela jsem už i o postýlce, ale zatím to nebudu lámat, nemůžu chtít tolik najednou…

Sajso měla jsem asi před týdnem pocit, že už jsem ty narozky prošvihla, no tak nakonec prošvihla, ale ne moc, takže splnění aspoň poloviny všech nadějí a více nečekaných radostí 8)

Pra:,–(ko gratuluji, přelomový okamžik :lol:

Fazole tak třeba by mu zas šly dobře jiné věci, než lezení, možná i pro život podstatnější co? :wink: Myslím makléřovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí