prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5618
12.4.07 17:55

Agat, Kuba lezi taky sikmo. A taky se porad zveda dosedu, on snad bude sedet ve 4mesicich 8O 8O 8O

Matky s beranama v kocare sem taky vcera hojne potkavala, oblikam stejne, vic uz preci svliknout nemuzu..... 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.4.07 17:56

:oops: ještě něco - oblečení - body s dlouhým, tepláčky a ponožky. A dětskou deku z kika. Mikču už ne, tu jsem dávala v zimě :lol: Je asi horkokrevná. Dneska se dokonce tak dlouho vztekala a kroutila, že jsem sundala i čepičku, pořád se za ní tahala. Měla velkou plenku přes boudu, takže na ní netáhlo, a pořád jsem na ní sahala, a byla krásně teploučká. Spinkala spokojeně 2 hodiny, i když jsme nejezdily, seděla jsem s tím kámošem na zahrádce, jedla zmrzlinu a upíjela mu pivo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
12.4.07 17:56

Agáto: Emma je mooooc hezká a roztomilá.
Holky otáčejí se vám už mimča ze zad na bříško, Honzik to nějak fláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
12.4.07 17:58

neotaci, sme radi, ze pred 2tydny zacal past, ze se tomu da rict paseni..... :oops: :oops: Je holt rozvazny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
12.4.07 18:15

Pěkný podvečer dámy :wink:

Venku je fakt suprově!!! Až mě to zarazilo - takové vedro!!! 8O :lol:

Poradna dnes proběhla celkem v poklidu - očekávané očkování se opět nekonalo - prý když byl o 14 dní dřív narozený, o 14 dní posunou i to očkování a já si mám do příště promyslet, jestli půjdeme do Infanrix Hib (kterou budeme mít zadara) nebo si zaplatíme Hexu.
Já už počítala s tou hexavakcínou, penízky jsem měla nachystaný… ale oni se k tomu nějak neměly - doktorka pořád nadhazovala, že by možná postačil ten Infanrix Hib, že prý není zase tak špatný, i když by příští rok muselo být očkování na lžičku živou vakcínou, kdežto u hexavakcíny ne-e.
Sestra zase vyloženě hlasovala pro hexu - prý kdyby šlo o její dítě, rozhodně si připlatí.
Takže se spíš dohadovaly ony dvě… a já pořád čekala, co mi teda doporučí. Nakonec to bude stejně na mě… a tak pořád dokola, už mě to neba…

Jinak aktuální míry, váhy ve 4 měsících: 59cm, 5530g. Za 14 dní přibral 660g! :? Asi mi tu roste další Toník :D

Mako, Pra:,–(ko - díky za reakce ohledně plenkového boje :) No u nás začneme zase zítra… na spaní po obědě a na ven jsem mu samo dala radši plínku (a ještě že tak, samozřejmě se pokadil… což poslední dobou už většinou nedělal)… ale pozvolna na to učení najedeme. Až bude aspoň trošku schopný si říct, ukázat… zkusím to i ven (+ tuny náhradního oblečení sebou) :wink:

Stazko, k tomu otáčení - Fífa se přetočí spíš z bříška zpět na záda, nebo aspoň na bok… ale bylo to hlavně tím, že bříško fakt nerad, tak se vždycky snažil dostat zpátky. Teď se mu pasení začíná zamlouvat, tak už zpátky na záda moc nespěchá :)

Agáto, supr fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.4.07 18:23

Krutíbrko, Čiperko, jaktože máte taky zadarmo Hib??? Už to tady někdo psal. Já chtěla Hib místo hexa a musím si ji zaplatit :evil: 8O Tu hexu bych musela teda taky, ale nějak mi to přijde divný… Asi si na dr posvítim :evil: Netušíte někdo, čím to je? Máme vojenskou poj, ještě pro úplnost..
A ještě k tomu očkování. Moje dr chce dát obrnu teď v květnu na lžičku. Čiperko, vám by ji dávala až za rok? Ptala jsem se jí na tu píchanou - Immovax, tuším - a ona tvrdila, že to je stejné. Já ale slyšela, že Immovax je neživá a tudíž šetrnější. :? Začínám v tom mít hokej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.4.07 18:52

Agáto , taky máme vojenskou a taky budeme mít HIP zadara :lol: , u nás je to tím , že jsme nedonošený a navštěvujeme neurologa :lol: , tak asi tak :lol: , ale potěšilo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.4.07 18:53

Pardon HIB :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
12.4.07 19:14

My budeme kupovat hexa vakcínu, ale zatím nemůžeme očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.4.07 19:19

Tak, mám dlouhou džínovou sukni od Delvina, bílý světřík s tříčtvrtečním rukávem a další rozepínací noční košili, abych se Daníkovi v noci líbila. 8) :lol: :lol:

Alinko ten Microsun by měl mít taky fyzikální filtr. Takže vhodný je, jen nevím, jak je to tam s parfémem, konzervanty atd. Doporučují ho ale prý i alegikům, tak by měl být v poho. :wink:

Agato moc hezké fotky. :D Emička je kočka. :wink:

Jinak my se zatím neotáčíme, ale taky jsme ještě malí. Teda mladí… Co se váhy týká, i některá o měsíc mladší miminka jsou menší… :oops: :lol: Začíná opravdu vědomě sahat po věcech. A moc hezky pase. A kecá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
12.4.07 19:36

No já v tom očkování taky slušně plavu :oops:

Původně doktorka říkala, že na Infanrix můžeme mít nárok jedině na doporučení neurologa (když byl Fífa menší a dřív narozený), jenže my jsme do žádné neurologické poradny nedocházeli, protože byl v podstatně naprosto O.K., sice menší, ale donošený…

Teď říkala něco v tom smyslu, že to „nafasují“ na hygieně… ale nevím už, jak si to u sebe zařídí… no prostě dnes se vytasila s tím návrhem, že ji můžeme mít zadara nebo si zaplatit tu Hexu… a sestra horlivě nadhazovala spíš tu hexu, kdežto doktorka spíš Infanrix Hib… (takové ty řeči že my jsme to očkování taky zvládli atd. atd.).

Jinak máme VZP, ale to asi nehraje roli… protože zrovna tahle pojišťovna doktorce moc nevoní, má s ní problémy a už nadhazovala, že by jí vyhovovala víc jiná pojišťovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.4.07 19:42

No, ještě k očkování - jak psala Agata o obrně, tak ta na lžičku je jen oslabená, v podstatě 6 týdnů po aplikaci se virus může nacházet v moči a dítě by nemělo přijít do styku s někým, kdo prodělává chemoterapii, nebo má závažnou poruchu imunity, nebo není očkován proti obrně. Ta píchaná je inaktivní, takže tam tohle nehrozí. Není pravda, že je to stejné a pokud to dr. tvrdí, tak buď neví, nebo oblbuje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.4.07 19:54

Tak u nás je to tím neurologem :lol: a na obrnu dr. říkala , že my ne jelikož budeme mít tu vakcínu , tak to fakt už nevím 8O

Agáto , Emmička je čupr baba :lol:

katko , vy se stěhujete :?: To mi asi uteklo :roll:

Jinak Sofi už chrní asi hodinku , jsem stahaná , ani nevím jestli dokoukám růžovku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
12.4.07 19:58

ad ockovani ,ja jsem zaplatila hexu a jsem v klidu,ze jsem pro nej udelala maximum

matulka uz se pokousi pretacet ze zad na brisko,vzdycky si tak jakoby vykloubi hlavu dozadu a otaci se,ale taky mu tam vadi ta ruka.nekdy si pomaha nohama bud o hrazdu nebo o sprusle ohradky,ve ktere je v obyvaku.z bricha se nekolikrat pretocil,ale od te doby co se pokousi lezt,tak uz se nepretaci,protoze ma jinou aktivitu

ja jsem s nim dnes byla odpoledne venku v body s dlouhym,teplacich a ponozkach,nemel ani zadnou bundu ani cepici a odkryla jsem mu i deku a vypadal naprosto spokojene.drzel se celou dibu za nohy a snazil se si stahnout ponozky.po prozkoumavani rucicek ted prisly na radu nohy,porad si je drzi a prohlizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
12.4.07 20:04

agato ,emicka je krasna,ale ja jsem ji uz videla nazivo,takze me to neprekvapuje :D :wink:

leno ,my se stehujeme,protoze byt,ve kterem ted jsme patri memu stryci,ktery odjel vloni v breznu do australie a uz se vraci :( ,napred sjem chteli nejaky byt koupit,ale nakonec jsme si nasli pronajem hned u lubinovy prace-ve stodulkach.asi se stejne do par let vratime do zlina,tak jsme se na kupovani vykaslali.sedim tu uprostred neuveritelneho bordelu,lubin odnasi veci do aut a ja si tu tukam do pc :D ale musim prece hlidat matyska-spi jak drevo,tak nemuzu odchazet dolu s vecma,ne? :lol: :wink:

vcera jsme byli kupovat v ikei postel,hrozne jsem se tesila,jak si budu zarizovat novy byt a nakonec me to vubec nebavi.stve me tam milion lidi,milion veci,jsem z toho tak rozhozena,ze nakonec vzdycky zapomenu,co vsechno jsem to vlastne chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí