Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Honzik dnes překvapil a nechal mamku spát až do půl desáté. Ráno si pohrál s taťkou, dostal nabaštit a dostali a spali jsme oba.
Noono: taky jsme na Tebe myslela, rozmysli si to. Určitě se to zvládnout dá, možná bych to i pořádně probrala s Lenou co a jak, ale i když se rozhodneš, že druhé ne, tak já to chápu, taky bych byla na vážkách a nevěděla bych, jestli ano nebo ne, taky se chci věnovat Honzikovi. Ale kdyby byli děti takle po sobě, tak by si spolu pěkně hráli.
Sajso vše nej k narozeninám, pěkně to oslav.
sajso,vsechno nejlepsi
noono ,nikdo te tady za tvoje rozhodnuti odsuzovat urcite nebude.ja mam stejny nazor jako alinka.kdyz uz jsem poznala,co nadherneho z te male tecicky na zacatku vznikne,tak bych si to urcite nechala.
holky,vcera jsem to dostala.sakra,doufala jsem,ze budu mit jeste klid ![]()
Pra:,–(ko s tím Pavlem Andělem jsi mě silně pobavila. Dobře se znám s jeho ženou a ta je velmi podobná Fazoli!!! ![]()
Noono zdálo se mi o Tobě. A včera jsem si koupila těhotenský test
Taky jsem po císaři a asi bych do toho nešla - nebála bych se toho, že nezvládnu dvě děti po sobě, spíš aby nepraskla jizva. Ne nadarmo doporučují minimálně rok odstup…navíc i po tom roce dělají většinou plánovaného císaře, na kontrakce by s největší pravděpodobností ani nedošlo.
Soukupka píše:
Ahoj holky,
dneska jsem tu měla tchýni a byly jsme na nákupech. Potřebovala si koupit něco na sebe na pohřeb, ale nic moc jsme nesehnaly. Tchýně je malá a baculatá(cca 155 cm a 60-70 kg) ve všem vypadala spíš směšně než smutně
Soukupko, ty jo, mně než to došlo…já myslela, že jste kupovaly hadry na tchýnin pohřeb a vypadala v tom vesele
![]()
(promiň)
Katko, ja jeste MS nemam, ale porad mne poboliva bricho jako bych to mela dostat. Hlavne pri kojeni…
Ale doufam, ze mrcha jeste pocka…
Já jsem to poprvé dostala 5 týdnů po porodu, pak za měsíc a jak jsem začala brát antikoncepci, tak už to zase nemám, tak jsem spokojená.
Všechno nejlepší k 4měsíčninám pro Matea, Matýska, Honzíka a Tobyho
Tak noc děs.Usnuli jsme teda ukázkově,ale jen na dvě hodinky,pak nás začli trápit prdy a pořád jenom pil a pil.Stejně mu to nepomohlo a v 1 byl čilý jak po ránu.pak se vyprděl a zase jsme usnuli.Takže jsme dnes vstávali až v 8:20.Paráda.nakonec jsem se přeci jenom trochu prospala.
Vítej,Noemi,konečně někdo od nás.máme to od sebe kousek,mohli bychom se někdy sejít,třeba v teplicích a vyrazit na prochajdu do Zámecký.Co ty na to?
U nás je taky krásně,svítí sluníčko a je teplo.Musíme na poštu,za účetní a pak ke kámošce.Byla na IVF,tak jí jdem s něčím pomoci a trochu hodit do nálady.Pak upalujem na plavčo.
![]()
Pěkný sluníčkový den,
teda koukám, že na Noonu asi včera/dnes myslelo spoustu dušiček!
Já až tak moc, že jsem si ve tři ráno udělala těhu test
Ne že bych měla podezření - ale přece jen - Cerazette skončila v šuplíku ![]()
Přemýšlela jsem, co bych asi dělala - jedny skorodvojky už mám a skorotrojky by asi byly na mašli
Navíc zdravotní stránka - u mě obě těhu šílené, takže další na obzoru… těžko říct, jak bych zareagovala, ale asi bych koketovala spíš s variantou fazolku si nechat, i přes to všechno.
Na druhou stranu vím, že manžu by asi kleplo a troufám si tvrdit, že by byl spíš pro interrupci. No těžko říct.
Každopádně - NOONO - opravdu je to jen a jen na vás a vím, že to bude těžké rozhodnutí - tak držím palce!!! Nikdo nemá nárok vás soudit!!!
Jo a ještě - my máme rozdíl 18 měsíců, což je teda o trošku víc… a taky žiju
A myslím si, že čím bude Fífa starší a bude Toníka dorůstat a dohánět, tím větší parťáci budou…
Jinak gratuluji všem oslavencům k čtyřměsíčninám a Sajse k narozeninám!!! ![]()
Pra:,–(ko, ještě jsem se chtěla zeptat - jak jste na tom s plínkama u Šimona? Já dnes s Toníkem zahájila odnaučování plínek, natáhla mu slipy a sáhodlouze a trpělivě vysvětlovala… no výsledkem je, že máme počůranou sedačku
![]()
Ale to se dalo čekat, hned tak to asi nebude… nebo to znamená, že ještě není připravený?
Poraďte, zkušené matky!!! ![]()
kristyn - Fífa má bodyčko s dlouhým rukávem a navrch většinou nějakou mikinu… tenkou čepičku a kalhoty + ponožky… a leží ve vložné tašce v tandemu. Ráno ještě beru deku, ale ani není potřeba jí vytahovat, je vždycky tak akorát teploučký ![]()
ahoj
Noono - holka drž se. … je to nezáviděníhodné rozhodování a určitě máš právo i na to bolestnější rozhodnutí.
Shari - já jsem byla přesně rok po císaři co jsem otěhotněla podruhé a nikdo v tom problém neviděl… rodila jsem normálně…
Mako Fakt, jo? Asi záleží na tom, jak se spravila jizva…kamarádku rodit normálně nenechali a hodně ji sledovali (otěhotněla přesně rok po porodu - ten večer, kdy mohutně slavila, že přestala kojit
)
Myslím, Noono, že tě nikdo kamenovat nebude, ať se rozhodneš jakkoli. Přeju hodně síly!
ad cisar ,tak moje mamka musela jit v patem mesici na cisare,mimco to samozrejme neprezilo,za ctyri mesice otehotnela znovu a rodila brachu normalne.bylo to pred patnacti lety
zadny problem nebyl,bavila jsem se ted s ni o tom a pra ji doporucovali pul roku,tak se pry taky bala,ale vsechno v poho
kristyn ,my jsme ted prisli z venku a mel jenom body s dlouhym,teplacky,ponozky,bavl.cepicku a deku.vypadal jeste docela prihraty ![]()
alinko ,dnes jsme meli noc hruzy,zatrhla jsem tak caste nocni krmeni,vim,zes s mateem taky chvilku bojovala,jak dlouho vam to trvalo?kdyz mu dam o pul osme mliko zahustene kasi,tak prece nemuze mit v deset max.v jedenact opet hlad
dostal az ve dve,ale byl to boj
matulka moc dekuje za prani k narozeninam,uz je to velky kluk
hrozne to leti,presto mam pocit,ze je s nama odjakziva