prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
12.4.07 12:05

Honzik teď ještě spinká, kolem jedný by měl baštit a pak vyrazíme ven, tak abych věděla jak ho obléknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.4.07 13:05

ahoj ještě jednou

prcka oblékám jak sebe + ho ještě přikrývám dekou:o)

Čiperko - klid my máme počůranou sedačku už 3× :o) ale bylo to tento týden - je nemocnej… JInak jsem před měsícem vzala plínku, natáhla slipy a sáhodlouze vysvětlovala:o) takže jako u vás… pak jsem se ho dva dny co chvíli ptala jestli už se mu chce čůrat… třetí den už jsem se ho neptala a čekala až mi řekne..... občas je nehoda, ale doma bez plín a před nemocí zvládl i první týden venku bez plen..... šlo to krásně nenásilně rychle… začli jsme ve 2 letech 1 měsíci … a fakt má plínky jen na spaní a samozřejmě nosím kupu náhradních věcí i ven:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.4.07 13:07

Jo Shari - a navíc mě překvapilo, že se mě v průběhu těhu na to nidko neptal… jako jestli mě třeba nebolí jizva… prostě nic… pak jsem jen tak lehce nadhodila, jestli by to nešlo plánovaným císařem… a dr. udiveně hleděl jakože proč????? říkal císař jen v případě nepostupujcího porodu… čili akutně… stejně jak první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
12.4.07 13:09

Ahoj,
děkujeme za přání :)
a E-tetě Sajse přejeme hodně zdraví, štěstí a hodné dětičky :)

Noono , drž se! Opravdu ti to rozhodování nezávidím, taky bych měla strach z toho, jak to zvládnu, ale na druhou stranu bych to možná riskla s tím, že nějak bylo, nějak bude, fakt nevím :(
Každopádně ani jedno, ani druhé rozhodnutí není špatné! :wink:

Na vycházku dnes dám asi jen body s dlouhým, dupky, kabátek s kapucí a bačkůrky. A dám ho do vložné tašky bez deky a bez čepice, venku je 20 st., to mi přijde dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.4.07 13:51

Holky,
všem moc děkuju za přáníčka!!!! :D

Jinak Noono všechny ti držíme palce, ať už se rozhodnete jakkoliv. Tím, co na to kdo řekne se netrap. Je to jen vaše rozhodování. Co se týká Zůzy, holky mají pravdu, že z prvních vánoc toho moc mít nebude, to je tak spíš kvůli rodičům, je krásné trávit vánoce s prckem, ale prcek to ještě nevnímá. Ty vánoce se svítícíma očičkama teprve přijdou. A to už by u vás mohly svítit i dvoje. :wink:

Katko z toho, že jsi to dostala si nic nedělej. Já to dostala už asi týden po šestinedělí. Ale jen jednou a od té doby zase nic. Takže to neber jako definitivní stav. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.4.07 14:20

Ahojky maminy.....kurňa jak to tady stíháte??? Já se půl dne vláčím s kočárkem venku a zbytek tady kmitám jak barevná…a večer jsem tak hotová, že si přečtu dvě stránky a jsem tuhá! :cry:

V každém případku všem přejeme s Eloušem krásné jaro… :lol:

My zase odsáváme jak zběsilí, protože malá ode mne chytla rýmičku, ale jinak je to už sranda…skoro už nekojím, což jsem sice obrečela, ale takhle s flaškou je to taky pohoda..sem tam čajík když je horko, ale jinak jsme na Nutíkovi…koncem dubna nás čeká třetí hexa a máme to nejhorší snad za sebou…

Taky už vám ňuňánka chtěj sedět??? ta naše je jak divá…jen jí člověk podá ruce, tak se zvedá…opice jedna :wink:

Noono pochopila jsem dobře, že jsou na testu //? Je mi jasný, že to není žádná sranda dvě děti takhle za sebou a ještě po císaři…každopádně buď hlavně v klidu a ať se rozhodnete jakkoli, tak je to tvoje tělo a tvůj život a každej ať si klidně myslí co chce…my e-tety budeme určitě všechny vždycky s tebou…

Všem krásný sluníčkový den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.4.07 15:19

Holky , to je super počasí , co :?: My jsme teď přišly z venku , Sofi měla šatičky , flízovou mikču a byla spocená jak vepř :roll:

Noono , držím ti palce v rozhodování :wink: , je ale fakt , že si ty prckové pak krásně vyhrajou :lol: , akorát nevím , jestli to stojí za to :wink: . Napsala bych něco víc , ale nevím , jak by jsi to ode mne přijmula a tak radši nic :roll: .Protože , já když se rozjedu … :wink: :roll: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.4.07 15:58

Sajso, je vhodny krem MicroSun? http://www.lekarna.cz/…-spf30-50ml/

…myslim pro miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
12.4.07 16:34

tak my dnes mame s matulkou uklizeci den,uz jsme vycistili koberec v obyvaku,zabalili vsechny boty,vyprali nekolik pracek,zacina stehovani.
je mi z toho tak tezko u srdce,tim,ze jsme tady zplodili matulku,byla jsem tu tehotna,zacala rodit a sem jsme si ho privezli z porodnice,jsem k tomu bytu nejak citove prilnula a ted se mi nechce se prestehovat :(

prave cekam,kdy si rodice dovyzvedavajai deti ze skolky,kterou mame naproti,at muzeme jit ven i se psama,aby se deti nebaly a skolka porad plna 8O co ti rodice sakra kde delaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
12.4.07 17:06

Ahoj matky :)
My jsme dneska byli na procházce u přehrady a ležely tam na dece dvě ženské nahoře bez :! nestydy jedny :lol:
Sajso , všechno nejlepší a až si něco koupíš, tak se nezapomeň vyfotit a pochlubit :-)
Ciperko , my to máme tak, že pokud je Šimon dole bez, tak si na nočník dojde sám a pokud má plenku, tak ho to ani nenapadne a dělá do ní. Slipy jsem zkoušela dvakrát a dvakrát do nich nakadil :(
Ad menstruace - nestraště mně s tím! Po prvním porodu jsem ji dostala až za 9 měsíců a tak nějak na to spoléhám i tentokrát. Dneska ráno totiž nastala situace, která před tím asi 5 měsíců nenastala, tak snad nebudu muset taky do lékárny pro test… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
12.4.07 17:30

Papu, Pra:,–(ko ! Vy potfory jedny, rozeřvala jsem se díky Vám smíchy, až jsem vyděsila mimíska!

Noono , netrap se, ať už se rozhodneš jakkoli, bude to určitě dobře. A my tě máme rády tak jako tak. Tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
12.4.07 17:42

Ahoj holky,

s Kubou desne bojujeme, ze nemam ani cas sem zaskocit. Strasne blbne se spanim, nespi vubec v kocarku odpoledne, nebo desne spatne, desne dlouho mu trva, nez zabere. Na dnesek nespal uz ani v noci, nechapu, co se deje… :roll: Snad jenom nejaky blby obdobi....... :?

Noono - preju spravny rozhodnuti. Argument o Vanocich je uplne mimo, protoze Zuza z nich stejne moc nebude mit a vis jak je to s terminama porodu. +/- 14dni je stale normal..... Rozhodnuti je na vas. Ja jen za sebe muzu rict, ze bych nikdy na potrat nesla. Ani v tyhle situaci ne. Ale mam obe babicky ve meste, manzela relativne malo v praci..... A co kdo rekne?!? To at si strci za klobouk, je to vas zivot!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.4.07 17:43

Byly jsme venku, je tam kráááásně, sice kýchám jak zběsilá, ale co 8) jel kolem na kole kámoš z gymplu, tak jsme pokecali jak zamlada :lol: Příjemná vzpruha. Studuje asi 7. rokem FEL a vypadá to, že do 2 let skončí, dělá weby, jezdí na kole a je spokojenej :lol: Tak jsme porovnali životy a docela se pobavili. (mmch nemá tady být v přísudku tvrdé Y???, to je fuk)
Taky tu byla plavačka a Emmi to hrozně bavilo, konečně, zatím se nám ty lekce moc nedařily :roll:
Dneska máme den pokusů o přetočení na bříško, jen jí tam pořád překáží spodní ruka, teď se dokonce chytla nohy hrazdičky a zkouší to tak, podvodnice jedna :D
No a ještě jste toho napsaly hodně, jenže to čtu od rána postupně a houby si pamatuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
12.4.07 17:51

Tak my jsme byli taky odpoledne venku. Honzikovi jsem dala bodýčko, přes něj měl rozepnutou mikču, ponožky a džíny a přes něj jsem hodila deku z ikei. Ale potkávala jsem maminky, které měli ještě děti ve fusaku a divně na mě koukali. Honzik docela blbě v kočárku spal, nevím jestli mu nebylo teplo, ale odslíknout ho víc jsem se bála.
Koukala jsem na počasí a má být takhle i příští týden, já jsme už vytáhla i sandále.
Jinak Prasádko, jeli jsme kolem zahrádek a taky se tam dost na lehko opalovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.4.07 17:51

Včera jsem hodně fotila, tak ukážu :wink:

inteligentní…
http://www.baby-cafe.cz/…P1040232.JPG

…a krásná…všechno po mamince 8)
http://www.baby-cafe.cz/…P1040156.JPG

dudlík má jako další hračku, tak jsem taky zvědavá,
jak se jí jednou bude líbit pít…asi rovnou dáme hrneček
 http://www.baby-cafe.cz/…P1040194.JPG

Jo a na tom prostředním obrázku - vidíte, jak leží do oblouku? Dělá to pořád :? Nevíte, co proti tomu? K dr jdeme za 2 týdny, tak se zeptám, ale radši bych do toho dr nezatahovala, ať nás nevláčí po dalších drech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí