Poradna duly
Jana Čurdová
katko , tak to budeme mít od sebe kousek , když jdete do Stodůlek ![]()
Jo a s tím hlídáním Matýska naprosto chápu
![]()
Mimochodem , my jsme se stěhovali 5 krát ![]()
Jinak , já bych nakupovala jako blázen
![]()
ahoj holky,dnes bylo tak nádherně. Měly jsme hektický den. měla jsem tu holičku a mě a kamrádku zkrášlovala.
to asi abych byla na zítřejší operaci krásná. ![]()
já kačenku oblékám do boýčka a punčoch a slabou mikinku a slabou čepičku. ráno přikrývám jěště dekou,ale po o už ne.
kačenka se tedy zdaleka nepřetáčí. hlavičku začala držet brzy,pásla brzy,ale otáčení je u nás v nedohlednu. myslím,že je na to jěště slabá.
beruška už spinká hodinku,byla také utahaná,to sluníčko zmohlo i mě.
leno ,ja ti napisu seznam,dam penize a muzes se vyradit
![]()
ja se na to vzdycky tesim a pak zjistim,ze me to vubec nebavi.pracku jsem si koupila pres internet,abych radsi ani nikam nemusela jit.zitra mi ji privezou,na to se strasne tesim ![]()
Katko: já kupuju ráda něco do bytu, ale teď už není co, máme to malý a víc se nám toho sem nevejde, těším se, až se vystěhujeme z ložnice a uděláme tam dětský pokoj. Honzik zatím ještě nespí, Honza se ho snaží uspat, ale zatím to tak nevypadá.
kristyn ,to teda obdivuju,ze to jeho vecerni nespani zvladas tak v pohode.musim rict,ze tak kolem pul sedme se uz vzdycky tesim,az to nase kotatko okoupeme,nakrmime a dame spinkat a ze se muzu v klidu podivat na zpravy a na nejaky seros
no,zase spi v noci,nas dnes opet ceka nocni boj.pritom on by pekne spal,kdybych pristoupila na to,kazde dve hodky prisouvat potravu.na to ale pristoupit nechci,navic pije jen z praveho,leve nechce a rve jak tur,kdyz mu to nutim,tak to musim odsavat a to se mi stokrat za noc nechce.
uplne se toho desim,dnesni noc mi prisla extra dlouha.vzdycky jsem usnula,kdyz se trochu zklidnila a kdyz zacal zase brecet,zjistila jsem,ze ubehlo treba jen deset minut,takze jeste nedostane jist,tudiz bude nasledovat boj.a to tak porad dokola ![]()
Katko, nám skončila rekonstrukce 2 týdny před porodem a od tý doby jsem koupili jen sedačku a na víc nemám náladu
musíme ještě vytapetovat jednu stěnu (tapeta je koupená, ale…), zalištovat podlahy, koupit jídelní stůl a židle, knihovnu a komodu do obýváků a knihovny do pracovny. Vím, jak to má vypadat a tak, ale vůůůůbec nemám náladu to jít někam vybrat. A to už vůbec nemluvím o takových blbůstkách, jako jsou rámečky na fotky, polštářky atd atd Celý život jsem se těšila, až budu zařizovat vlasntí byteček po všech provizoriích…a teď jsem ráda, když nakoupím v místním Albertovi ![]()
Sslunicko, Emča se taky dlouho nezdála, až dneska najednou, to přijde, jednou jim to v kebulkách sepne a jdou do toho.
Všem děkuju za pochvaly Emičky
Už jsem viděla Katky Matýska a Erýska a je sranda, jak je i na takových miminkách vidět, kdo je kluk a holka, tihle dva jsou pěkní chlapáci s vážným výrazem
Sranda byla, jak na Matěje hejkala a on se nechal obdivovat ![]()
Katko, Emmi taky chvíli bojkotovala jedno prso. Já jsem jí převezla, položila jsem ji jako na kojení z toho druhýho, ale šoupla jí to odmítaný - teda to horní takhle vleže, nevšimla si toho a bylo
A navíc jsem zjistila, že když ji strčim to horní prso, je to mnohem pohodlnější ![]()
Agat, Emmicka je nadherna - takova typicka holcicka ![]()
Katko, drzim palce na tu noc, vydrz, Matej si zvykne a bude spinkat. Nejhorsi je to uceni, davani dudlika, ja sedela kolem kolebky, opirala jsem se o ni a drzela dudlik. Trvalo nam to tri dny.
Jinak Ciperko, Agato, my mame Infanrix Hib zadara, dr rikala, ze se to ted standardne picha, mame pojistovnu HZP. Jinak uz jsme po dvou ockovanich - zadna reakce, vsechno v poradku. Obrnu budeme mit za rok. Chci tu pichanou, ale musim si ji sehnat sama.
Jo a vidim, ze jsem tady asi jedina, ktera dava svemu diteti jeste dupacky
My jsme meli venku bodycko, dupacky, cepicku a prikryty byl dekou.
Brý večer.
Tak jsme to s Danem rozsekli. Ukončil to slovy, že se o mě hrozně bojí. Nepřeje si, aby se o mě celý těhu bál a za sebe říká ne. Je to strašný, ale ulevilo se mi. Jen na to nesmím moc myslet, jinak začnu brečet… Zítra zavolám na gyndu a domluvím se tam.
Moc děkuju za podporu a za slova útěchy, moc to pro mě znamená!
slunicko Budu ti zítra držet palce na tu operaci!
přetáčení Jen vydžte, za chvíli se budou přetáčet, že je nestihnete sledovat
Zůza se přetáčí už docela dlouho. Jen jí nejde se přetočit zpátky na záda, tak se na břiše vzteká
Ale poslední dobou se přetáčí hlavně v noci. Jsme zvyklý kojit vleže, kdy obě ležíme na boku a jak v polospánku hledá prso, tak se kolikrát přetočí až na bříško a pak jen zvedne hlavičku a celá rozespalá kouká, co se to stalo ![]()
oblíkání Teď v tohle teplu malý oblíkám jen body s dlouhým rukávem a teplou fleesoovou soupravu- kaťata a mikča s kapucí, ponožky a botičky. A to je vše. A nánožník. Bez deky, bez fusaku. A teplá je dost.
Agato Emička je úžasná modelka
![]()
Sajso, diky, asi ho koupim.
Mateo se zkousi porad pretacet na brisko a taky mu vadi ruka
Myslim si, ze je to jen otazka par tydnu a bude to umet.
Jo a ještě k tomu sezení… Nás sezení neba, my bysme chtěly pořád jen stát
Jakmile jí po:,–(ím, hned hledá, jak by se šprajcla nohama a mohla se zvednout ![]()
KAtko: tak Honzik už asi půl hodiny spí a já žehlím, mám toho docela dost. Někdy jsme už hodně unavená, ale zatím to zvládám. Honzik v noci pije tak po těch třech hodinách, ale o víkendu začneme trénovat, aby se budil tak jednou za noc, uvidíme, jak se nám to povede. V týdnu si to nerisknu, nechci budit manžela, už takhle je hodně unavený z práce.
noono ,byla jsem napjata jak ksandy jak se rozhodnete.to vase rozhodnuti je pochopitelne
kristy ,pevne nervy na to nacvicovani.matej ted ma nejaky novy repertoar zvuku a jeden jeho oblibeny je rev jako kdyz ho na noze berou,fakt jak ranene zvire
vubec nechapu,kde na to prisel a to prave predvadi,kdyz neni po jeho.myslim,ze sousedi budou mit velkou radost az se odstehujeme
jinak byla fakt sranda,jak se agatina emicka na meteje smala a neco mu povidala a on se na ni chvilku dival,myslim,ze se milostive i pousma,ocividne polichocen jejim zajmeml a pak uz se rozhlizel zase kolem ![]()
Mě se Emma moc líbí, jestli je po mamince, tak maminka musí být kočka.
Už mám konečně vyžehleno, dokoukám kriminálku a jdu se vykoupat.
Honzik má teď také nové zvuky, když křičí, tak v docela vysokých tónech, netuším, kde se to naučil.
kristynab Na Primě ještě dávaj Myšlenky zločince
To se mi líbí ještě víc než Kriminálka
Jen jsem vždycky v pátek jak zabitá, když čumím do půlnoci na bednu.
zvuky U nás teď vede, říkám tomu komorní á. Zůza se nadechne a spustí ááááááááááááááááááááá a takhle si povídá. A když se jí něco nelíbí, začne dělat Enen, enenen a když si jí nevšímám, tak začne dělat Drrrrn, drn… Abych se začla bát, že mi někam odjede
Ale od včerejška říká ma a me.
katko Je to strašný, ale fakt se cítím líp, když už je to vyřešený. Ale s tou myšlenkou dalšího míma koketuju pořád…
Teď jsem Dana vyslala za malou. A fakt stačilo dát jen dudlík. Taky se už mohla pomalu naučit spinkat víc a budit se 1×-2× za noc a ne co 2 hodiny ![]()