Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Jolmo, jak jsi prosím Tě udělala, že Ti malý usne sám, to nám se pořád nedaří, zrovna teď se manžel snaží malého uspat na míči.
No, přestala jsem dodržovat zavedený systém - na cestách to moc nešlo chodit spát přesně podle hodinek a tak když se pak položil konečně do postele, byl tak KO, že usnul… ![]()
Jolmo, tak to budeme muset někam asi vyjet, teď v plánu nic nemáme až ten náš sraz.
Hezky vecer vsem.. ![]()
Tak my s uspavanim pres den nebo v kocarku problemy nemame, ale vecer po koupani a napapani je to sileny
Anicka beci a beci a spat ani omylem.. No ale staci ji chvili chovat a usne ikdyz s placem. V noci se budi dvakrat, po ctyrech hodinach, a rano pak dokaze spinkat s mamkou v posteli i do pul desaty… ![]()
ahojte holky,
tak jen vas rychle zdravim,mam tu dnes mensi mejdan,ale ted vsichni odesli kourit ven,tak jsem rychle zasedla a zkoukla vas.
ja se dnes desim nasi treninkove noci,bude tu spat kamoska,tak mozna polevim a dam mu jist,at se vyspi.nevim jak by zvladala to kroceni dive zvere,mozna by ji to nakonec odradilo od vlastnich deti.sakris,ale dva dny bojujeme,tak se mi to nechce zahodit ![]()
dala jsem si deci vina s vodou a jsem z toho nejaka malatna,co s clovekem takova dlouhodoba abstinence udela ![]()
No, Jolmi , upřímně, mně se rozvedený malkéř s dvěma závazky moc nelíbil, nějak mi neimponoval, či co… Asi mám teď blok vůči chlapům, co nežijí se svýma dětma. ![]()
Hehe tak Matěj neusne sám ve dne, ale večer když ho dám nespícího do postýlky tak jo… Je to fakt komfort, položit dítě a jít byl vždycky můj sen… Michala jsem musela až do 10 měsíců uspávat (večer - nejkrizovější to bylo kolem jeho 5-ti měsíců kdy jsem s ním třeba i dvě hodiny chodila - měla jsem ho ve vaku, mírně pohupovala a zároveň kojila… srandy kopec.....
A ne že bych to nezkoušela … takže jsem si vytvořila teorii - že jsou děti od přírody samousínací a nesamousínací… ty druhé je to třeba naučit… dejte si ve vyhledávači Estvilova metoda… de facto je to vyřvávací metoda… někdo praktikuje už na 3m miminko, ale já bych na to neměla srdce… Já to aplikovala na Michala až v těch 10 měsících - a do týdne usínal sám bez řevu… (no aplikovala… dělala jsemto podle sebe a až posléze jsem se dozvěděla že existuje nějká _Estvilova metoda…:o)
No mně se vždycky vyplatilo netlačit na pilu a prostě k tomu tak nějak dospět samovývojem, proto jsem doteď trpělivě nosila v šátku…myslím, jako večer.
Jinak samo nosím dál.
Fazole máš recht, já jsme dnes také neudržela a Jolmovi řekla, že někdy je život s ním k nevydržení, asi to pochopil, protože teď je krotký jak beránek
.
Pan Jolm je dobrej, to jen ta mužská podstata v něm očas zazlobí, ne? Holky, jukněte na wwww.ekozahrady.com, já jsem unešena…
Jo no, a přesně tatáž mužská podstata mu umožnila i rychle zkrotnout - máme před sebou tu noc, že jo
![]()
Teda… Člověk se tu chvíli neukáže a takový věci ![]()
Noono - co na to říct???? I to se stává. Hlavně s rozmyslem (i když už máte asi rozmyšleno).
Jolmo - i já měla výhrady k Brokymu, ale nějak mi nekrotne, tak nevím, jestli jsem se vyjádřila dost přesně ![]()
Jinak Kubajs odmítá spát ve dne a to dokonce i v kočáru. No a v noci jsme se vrátili k buzení po hodině, což je šálený, když už člověk nekojí a nemůže vyhodit kozu ven a klíďo dál spát. Jsem K.O. ![]()
Mako - Estvilova metoda a vyhledávač = nula ![]()
Ssluníčková Kačko - tak ať už to máš za sebou…
No Jolmo , nebudu tě ponoukat, a´t celou noc prosedíš u kompu, hehe, koneckonců, co by za vyhlídku takové noci leckterá dala… ![]()
Kurňa, no je fakt, že jsem poslední dny /noci/ měla konečně pocit, že jsem se definitivně po tom porodu našla, ale obvykle mi to celou noc nevydrží ![]()
Brokyno ja nasla tohle: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… asi uprostred stranky je clanek psany modrym pismem. Jen strucne napsano co je to za metodu a jak na ni. ![]()
Jolmo , tak to se máš. Já se teprve hledám a ještě nějakou dobu budu, mě kdyby teď nechali vybrat mezi švarným chlapíkem na jednu noc nebo talířem dobře omaštěné krupicové kaše s čokoládou navrch, šla bych do tý kaše… ![]()
Noono , koukala jsem do galerky a máme dost podobý biceps.
Jsi silná ženská, fakt by se to nedalo? Nechci Ti do ničeho kecat, samozřejmě tě budu mít ráda tak jako tak, ale furt tu o tom přemýšlím… Chlapi jsou od přírody slabá a lekavá stvoření, nedá se na jejich názor vždycky dát. No, už držím pysk. ![]()