Poradna duly
Jana Čurdová
Noono: na myšlenky taky koukáme, sledovala jsem to už když jsem byla těhotná, ale ne vždycky vydržím. Je fajn, že jste se rozhodli a vlastně změnit to ještě pořád můžeš, ale určitě jste se rozhodli dobře a kdyby Tě pořád hlídali, tak by jsi si to těhotenství ani pořádně neužila.
Ještě že už je zítra pátek, vždycky se těším na víkend, to máme taťku jen pro sebe, i když občas musí dělat i o víkendu.
Dobré ranko,konečně jsem vás dočetla.
Noono,taky se přidávám k těm,co drží s tebou.Rozhodnutí je na vás a je správné,ať se rozhodneš tak nebo tak.A změnit názor ještě můžeš.Ale Dana chápu,strach o tebe
![]()
Emička,je opravdu nádherná!!!!
![]()
Ven dávám taky jen bodýčko,punčošky,slabší mikču a slabou čepičku.Ráno přes něj přehodím deku,po o už ne.Fusak už nemáme
![]()
Ani,jsem nepopřála Sajse?
Tak blahopřejem.A ta džínová sukně
Paráda,určitě se budeš líbit.
Katko,krysti,jakže to budete ty vaše prcky učit spát?Že bych taky o víkend začla.Taťku pošlem spát nahoru do okroví,ať se vyspí a my začnem.Když on mi dudáka nechce.Dáví se ![]()
Pěkný pátek všem ![]()
Michell, taky se o víkendu chystáme na nácvik lepšího spaní
Nebo spíš prodloužit trošku ty intervaly kojení na nějakou rozumější mez… ale radila bych zapojit i tatínka - u Toníka to fungovalo úžasně - vybrali jsme taky víkend, aby taťka mohl ponocovat a dospávat přes den - chodil k němu on a nebylo to tak drastické - malej poznal, že odtud ani kapka neukápne, tak to snadněji vzdal ![]()
To jsme ale odnaučovali noční kojení celkově (v 6m), teď chci spíš jen prodloužit ty intervaly, protože se budí třeba po hodině, hodině a půl a tak často kojit rozhodně nepotřebuje, je to prostě určitý zlozvyk a do budoucna bič na nás - na náš kvalitnější spánek ![]()
Já navíc vstávám k postýlce na druhou stranu místnosti, takže i pouhé podání dudlíku mě stojí značné úsilí ![]()
No časem se mi to vrátí ![]()
Tak hodně štěstí všem!
Noono, hodně síly!!! Je dobře, že jste dali hlavy dohromady a dohodli se! Držím palce!
Přeji krásné sluníčkový ránko , Sofi ještě dospává , tak mám čas , dneska jdu ven až odpo , tak vás budu sledovat ![]()
Večer usnula asi v půl sedmý a vstávala v půl šestý na jídlo a teď ještě chrní ![]()
Noono , doufám jen , že už jsi poučená pro příště a nějaká antikoncepce „vyndej včas“ se už nebude opakovat , nemám vůbec právo tě soudit , je to váš život
, ale říkat si , že chceš aby Zůza měla všechno , že jí chceš všechno dát ,je podle mě, po vaší nezodpovědnosti , nepřípustný . Toť můj názor
Jestli jsem se tě dotkla , tak se omlouvám , ale říkám to ještě velice jemně ![]()
Můj muž se k tomu tenkrát postavil čelem , ale asi jsme byli jiní
, nasli jsme zodpovědnost za své činy
.Tak a dost , to je z mé strany vše
.Doufám , že ti interupce dobře dopadne , držím ti palce ![]()
Dobré ráno,
tak včerejšek se neopakoval, dneska je Honzik vzhůru od sedmi, vstával s taťkou, tak mi ho taťka ještě přebalil a dal do postele, já si myslela, že bude ještě spát, ale to jsem se spletla.
V noci Honzik pil ve čtvrt na dvanáct, v půl třetí, v půl pátý a v půl osmé, ale vydržel by podle mě i dýl, tak to začneme dneska trénovat.
My dneska asi taky půjdeme až po o, no uvidím.
Přeji krásné sluníčkové ránko.
Holky,kdyby jste věděly,jak mě se do té nemocnice nechce.
Malá jěště dospává s tatínkem,tak jsem si zbalila tašku a šla se na vás podívat.
Noono,držím palce!!!!!!!!
Jsem zvědavá na to přetáčení,když to tu tak popisujete. zatím to opravdu nevypadá,ale je fakt,že to může být ze dne na den.
sluníčko , ať ti to dobře dopadne a ať už jsi zase doma
![]()
S otáčením si hlavu nedělej , ono to přijde , dřív nebo později , věř mi
![]()
Sofi se taky zatím otáčí jen z bříška na záda , moje děti v jejím věku už se otáčely i naopak , ale za to je intelektuálně vyspělá
![]()
Vůbec to není takový miminko , který opiješ rohlíkem , naprosto přesně ví co chce
, no , jo , celá tatínek , palice dubová
![]()
Sslunicko: moc Ti budeme všechny držet palce, aby to dobře dopadlo a nebolelo. Já tu naříkám kvůli vytrhnutí zubu, který mě čeká a ty mi přijdeš v pohodě, přitom ten zub je oproti tobě prkotina. Hlavně nám pak napiš až budeš doma. V kolik ti to budou dělat?
Sslunicko nějak jsem nepostřehla, proč jdeš do nemocnice, ale v každém případku držíme palečky ať jsi brzy doma a všechno je v pořádku…
Noono hlavně, že jste se rozhodli…to bylo asi na tom to nejtěžší…a zdraví je teď nejdůležitější…Zůza tě potřebuje celou a v pořádku…tak ať to máš rychle a v klidu za sebou…
My se zatím přetáčíme jen z pasení na záda…opačně nám vadí ruka a těžká hlava ![]()
V noci Elda spinká celkem dobře…usíná mezi sedmou a osmou, pak kolem třetí napapat a sedmá osmá ráno jupííí vstáváme ![]()
Add to oblékání…včera měla body s dlouhým, punčocháče, ponožky, lehký gaťky a mikču…byla bez čepice a před barákem i bez deky, páč se kroutila jak psí víno, že je jí vedro…a spinkala tak 4 hoďky ![]()
Jinak všem přejeme krásný pátek 13tého ![]()
tak 1. koukala jsem do galerie a máte naprosto úžasná miminka. neodolala jsem a dala 3fotečky ze včerejšího odpoledne venku v kočáře.
bohužel normální fotky zmenšit neumím,tak dávám jen ty focené mobilem.
tak koukněte.
2. já že se nebojím,to možná tak vypadá. ale asi víc než strach je mi líto,že budu od kačenky. jen si na to vzpomenu,hned mám slzy v očích.
mají mi to dělat snad jěště dnes k večeru,tak v to doufám,už to chci mít za sebou a jít domů.
Petarko,jdu na operaci žlučníku,budou mi ho vyndavat. Od porodu se mi to rozjelo a celkem si to užívám,tak se ho raději zbavím než takové stavy.
Sslunicko: Kačka to určitě doma s taťkou zvládne a tatínek si jí pořádně užije a ty si jí pak budeš užívat až budeš v pořádku. Fotky jsou úžasné, Kačenka je moc roztomilá. Večer na Tebe budu myslet.
sluníčko , Kačenka je krásná holka
a vypadá spokojeně a myslím , že taky je ![]()
Neboj , za chvíli budeš doma ![]()
holky,moc děkuju,jste hodné.
tatínek to s kačkou rozhodně zvládne,toho se nebojím. alespon se navzájem užijou. nebýt toho,tak má čas jen o víkendech nebo když se mu povede přijít dřív z práce. ale snaží se,to se musí nechat. bohužel ta práce mu moc nepovoluje.