Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Noono tak fakt pozitivní? No, jste fakt výkonní s Danem.
A jak se k tomu stavíš bez uvažování o nutnosti čekat u císaře - chtěla bys mimi? ![]()
Jinak mě se přes noc taky přihodila lapálie - zestárla jsem o rok. Takže prosím do seznámku 35 let. Díky Daníkovi jsem i byla vzhůru, to se mi ještě nestalo, oslavit narozky jaksi v tu hodinu.
![]()
Sajso , bezvadný, tak blahopřejeme a ještě aspoń jednou tolik!
Dostaneš něco krásného?
Fazol děkuji. No, dostanu kytku a jinak se mi nejspíš sejde pár krásných fialových papírků s portrétem Palackého, takže je na mě, za co super krásného je proměním.
Asi něco na sebe, nevím jak vy, ale já donedávna kupovala samé těhotenské a teď mám deficit. ![]()
Dobré ránko ![]()
Teda Noono
, já nechci tady psát , že jsem to říkala , poněvandž můj muž tvrdí , že ženská má půl mozku na to , aby říkala , já jsem ti to říkala ,
, na tuhle antiloncepci NIKDY ,nespoléhej
Radím z vlastní zkušenosti
, no nakonec ty dítka budeš mít po sobě 13 měsíců , jako je mám já
![]()
Jedna pozitivní zpráva … Kuba se uvolil
, že to ještě zkusí , tak alespoň něco ![]()
Jinak Sofi se rozjela docela slušná rýmička ![]()
noemi Vítej zpátky! Jenom poprosím, jestli bys mi mohla znovu poslat info do seznámku ![]()
Sajso No tak všechno nejlepšííííí!!!!!!!!!!!!!
Já pořád nevím
Koketovala jsem s tím, že by Zůza byla jedináček. Chtěla jsem si jí fakt užít a až budou malý tak 2-3 roky, že se uvidí… Upřímně se toho hodně bojím. Netuším, jak bych zvládla 2 malý děti najednou. Babičky obě děsně daleko, musím se spoléhat jen sama na sebe. A víte, jak je to s chlapama. Každodenní pomoc čekat nemůžu. Stará se jen když chce
Navíc by mi přišlo hodně sobecký, že bych měla termín 20.prosince, tedy okolo Vánoc. A Zůza by z Vánoc měla prdlajz.
Co jsem četla, tak největší riziko je při kontrakcích. Jinak by to mělo být ok… Ale Dan se netváří, že by chtěl hned další a ani já z toho nejsem odvázaná… Prosím, nekamenujte mě, že se asi přikloním k interrupci
Vím, že tu jste některý po IVF, UIU nebo vám to hrozně dlouho trvalo
Už takhle to asi hodně ořvu. Ale chci dát pokud možno 100% ze sebe Zůze, aspoň ještě chvíli… Ale ještě nevím…
leno já vím, že jsi mi to říkala! No kdo mohl tušit, že když nám to předtím nešlo skoro rok a teď se to povede na druhej cyklus ![]()
Noono , obzláště po porodu bývají ženy plodnější než kdy jindy ![]()
Já se tenkrát taky bála a můžu říct , že moc
, mě , ale narozdíl od tebe bylo 19 náct a čekala jsem druhý dítě
, babičky nikde a vpodstatě ani manžel , byl tak často v práci , že když se mu podařilo být doma jednou týdně , tak jsme jásali
Řvala jsem jěšte když jsem přišla s porodnice , že ty dva prcky nezvládnu
, oba plíny , oba flašky a aba se budili v noci na jídlo a samo , že každaj jinak
, ale žiju ![]()
noono,ted jsi mě totálně rozbrečela.
já jsem sice jedna z těch,co jim to dlouho trvalo a podstoupila IVF,ale i tak naprosto chápu tvé myšlenky.
přesně tohle jsem ti tu psala včera. také chci dát malé co nejvíc a na 100%.
víš,kdybych do toho vlítla ted,tak si to nechám,protože bych to brala jako zázrak. ale kdybych měla malou normálně,tak uvažuju naprosto stejně jako ty.
noono nevím co napsat do seznámku krom toho, co jsem už psala… ještě možná věk… v květnu 21
), bydliště Krupka
chci ti jenom říct, dobře si to rozmysli, nechci tě kamenovat, jen si to fakt rozmysli, ať nelituješ… znám někoho, kdo byl na potratu a prostě to človeka hodně ovlivní, a tak. Obzvlášť když vedle sebe vidíš miminko a víš… Promiň, asi se to moc dobře nečte. radši už nic.
Noono neboj, my tě kamenovat nebudeme. Je to tvůj život a tvé děti. Asi bych se toho taky bála. Taky jsem dělala test, když bylo Káje 3 měsíce, i když mi bylo jasné, že je to spíš hormonama, protože jsme používali kondom. Ale úleva to byla… Taky jsem se bála, jak bych to vše zvládla, navíc s Kájou a cvičením atd. ![]()
noono já na tebe myslela skoro celou noc (teda co jsem nespala!)
Být tebou, tak to zkusím prokonzultovat s víc dr, třeba i napsat Kouckýmu na porodnici. Teda pokud aspoň přemýšlíš, že si to necháš.
Pokud ne, tak ti tady nikdo neřekne ani ň, to se neboj. Já jsem teda přemýšlela, co bych dělala, určitě bych si to nechala, koukala bych jak blázen, že to šlo přirozeně. Ale taky by mi bylo líto mišelínka, že se mu nebudu moc věnovat naplno. I když jsme říkala, že chci mít děti buď rychle po sobě nebo až dýl, třeba za 5-6 let. Ten věkovej rozdíl okolo tří let se mě osobně moc nezamlouvá. Ale každej to má jinak.
Ale o těch Vánocích takhle nepřemýšlej, Zůza bude i tak dost malá, aby z toho něco měla a jestli byste byli pohromadě 24. nebo 27. to jí bude určitě fuk, to se neboj.
Hlavně si co nejdřív zajdi k dr, ať ti řekne v jakým jsi tt a kolik máš času na rozmyšlenou.
Děkuju!!!
Asi to fakt takhle dopadne. Ale třeba Dan řekne svoje a založím další metřík
Ale za superženu se fakt nepovažuju ![]()
Jdem na poštu, venku je dneska kráásně!
Jinak u nás je teď nejoblíbenější hračka krabička od Panadolu
To by mě nenapadlo.
Sajso, vsechno nejlepsi k narozeninam!!!
Noemmi, ahoj, Mateo se taky narodil 12.12.! Tak jsme tu uz ctyri s timto datem.
Noono, chtela jsem Ti napsat neco podobneho, co Papu. At nemyslis dopredu, co bude v prosinci, Zuzka opravdu bude mala na to, aby vedela, co to jsou Vanoce…
Vim, ze je to tezke pro Tebe, rozhodne nikdo Te tady neukamenuje, jen napsie svuj nazor. Kazda z nas by postupovala jinak. A jak to udelas Ty - je jen Tvoje rozhodnuti!
Ja bych si miminko nechala, je to mala fazolka, ktera zije…Ale taky nevim, jak bych postupovala, kdybych nemela za sebou jine, spatne zkusenosti.
Kazdopadne to zvaz a zkonzultuj to s dr., mozna napis Kouckemu- to je dobry napad. Drzim palce!
Ty jo, měla jsem ještě čtyři hodiny počkat a byli bychom taky 12.12
![]()
Ale takhle jsme zase originál a přesně měsíc po svatbě ![]()
Sajso, všechno nejlepší
![]()
Jeee, my mame dnes 4 mesice!!!!
![]()
Holky, to tak utika.....
A stejne ta myslenka, ze bych mela // na testu mne nejak rozehrala…Stejne je to vsechno zazrak a kazdy den mam takovy silny pocit stesti, ze mam Matea…