Poradna duly
Jana Čurdová
Kristynko , Honzík je osobnost, co? To je správný, že si pěkně umí papat jen to, co chce on! Stejně máme bezvadný děti, že jo?
Fazol: mluvila jsem o tom s mamkou a říkala jí to, a ona říkala, že nám se dávali šťávičky už od 6 neděl. Dělá ve školce a jak se teď dětem vše mixuje a s příkrmy se začíná pozdě, tak tam děti moc nejedí, maminky se snaží kojit co nejdéle.
Honzik je Honzik, budu to asi postupně zkoušet aby v těch 6 měsích až začneme s příkrmy zvládl, alespoň něco vypít. Bude teplo, tak abych pořád nemusela vyndavat na procházce prso.
Ahojky,
máme doma veselo, Daník píská jak ten kluk z Dva v ZOO jak spolknul píšťalu (no, možná trochu míň), naštěstí je bez teplot a veselej, ale mám ho hlídat.
Kája včera nešikovně lezla ze schodů, takže jsme si jeli prohlídnout místní ortopedickou pohotovost. Do Růžové zahrady to tedy má daleko.
Má nějaký výron, co je horší, pořádně nevíme, co ji bolí, bo to neřekne a já jí po cestě už dala Arnicu a krizovku, takže se nic moc navrch neudělalo.
Tady je ale koukám taky veselo - Noono tobě bylo líto, že není Zůza to prosinčátko, tak si ho pořídíš, nebo je to snaha rozhýbat PROSINEC 2007?
Držíme palce, ať vše dopadne dobře, ať už se rozhodnete jakkoliv. ![]()
Agato dobře jsi udělala, já měla Laveru už loni na Káju a letos v tom hodlám pokračovat. Rozhodně jsou lepší minerální filtry, ty v podstatě udělají povlak na povrchu, chemické se vstřebávají a pro malé děti nejsou moc vhodné, mohou vést ke vzniku nějaké kožní alergie. Jsou i další přípravky dostupné v lékárně, které obsahují minerální filtry, ale ta Lavera nemá konzervanty, chemické vůně, prostě nic. Fajn byl ještě Ladival, ale nějak mi přijde, že už se nevozí.
Jinak už máme taky odsavačku na vysavač - Alinko.
Dr. je má spolužačka, tak jsme to probraly a povídala mi, že je to lepší, protože se odsaje to, co s normální ne a mnohem šetrněji, nestrká se to do nosu, ale jen na kraj. Zkoušela jsem si to na prstu a fakt je to celkem jemné.
![]()
ahojky,psala jsi tu o tom čaji. Já také koupila ten bylinkový pro děti od ukončeného 4.měsíce.
Mohla jsem se přetrhnout,ale Kačka nedala ani lok.
Tak jsem od kamarádky dostala 4druhy Hippu,vím že je přislazovaný,sice ne cukrem,ale je. Až 3.druh jí zachutnal a vypila mi 60ml najednou.
Začíná teplo,tak ji chci naučit. Holt musím oželet to,že bude pít Hipp a ne ten pytlíkový. Je fakt,že ten pytlíkový je tak hnusný,že bych ho nevypila ani já.
Noono,tedy to je zpráva. Držím palce at se rozhodnete správně.
Já ti bohužel nezávidím ani rozhodování ani těhotenství.
Chci rozhodně druhé,ale až si Kačenky užiju,je to moje sluníčko a já bych měla pocit,že bych ji o něco ochudila.
Tebe ale obdivuju.
Holky, díky
, ještě s tím mluvením - je jasný, že každý dítě k tomu potřebuje dospět, ovšem ten případ, co znám, není smutný nemluvením, ale hlavně přístupem k dítěti.
![]()
Holt „Jaká matka, taká Katka“ - ale jsou i výjimky ![]()
Kristy , to už vám přišlo společné zdanění? Taky na něj čekám, aby šlo obratem hned pryč
![]()
A z našich dětí už jsou fakt osobnosti ![]()
Fazole
nedávno jsem šla kolem domu, na kterém loni makali zedníci a taky lichotivě trousili
Až se mi zastesklo…
![]()
Sajso, Ladival mi taky ještě doporučoval, tak je fajn, že jste se shodli ![]()
Pila v 5, v 6 a v 7 už zase hrozný hlad a navíc byla taky dost unavená, tak jsem vydržela do čtvrt, pak vypila obě prsa, hltavě pila skoro půl hodiny a neusnula. Tak jsem jí dala do postýlky a zatím dobrý, už je dokonce tak 2 minuty i ticho. ťukťukťuk Jsem zvědavá, co z toho bude. Jsem docela dead, snad usne. A hlavně snad bude pořádně spát
Odpoledne jsem ji fotila a pár fotek se mi fakt povedlo, tak je jdu nastrkat skrz to naše pomalý připojení do BC, pak zas ukážu, jo?
![]()
Kristin tak to jsou dva - Daník z lahvičky taky nepije. Nezkoušela jsem nic jiného, než mlíko, ale prostě jen z prsa. Lahvička je jeho úhlavní nepřítel nejspíš. ![]()
Sajso: já zkoušela nejdříc mlíčko, pak čajík a teď šťávičku.
Holky jak přesně se jmenuje ten krám od Lavery? Zítra bych se na něj zeptala v lékárně.
My si letos společné nedělali, přišlo mi moje zdanění.
Kristin já jen mlíčko, ale nechce ho… Z prsa v pohodě, minule když jsem přišla,po tom, co ho muž zkoušel krmitlahvičkou, tak měl takovou radost, že prsu dokonce něco vykládal.
![]()
Jinak ta Lavera nevím, jestli jde do lékárny objednat. Ale v Praze se koupí - buď v Albiu, nebo je v Kotvě dole v přízemí takový krámek, kde prodávají přírodní kosmetiku, mají tam Hauschku, Logonu, Laveru, Weledu atd. Je to blízko od vchodu, ale ne od toho z náměstí Republiky, od toho druhého, kousek od pekařství.
Holky, jste se tu rozkecaly o těch krémech - myslíte jako už teď mazat? Já to nedělám
Prosím vás CO mám teda koupit a KDE, nemám teď moc času to číst a vybírat, díky.
Dneska jsem na prcka celý den sama, manžel je na slovensku, přijede v noci, já mu udělala jídlo, jídlo na zítra, teď peču perník, v kuchyni mám OBROVSKÝHO PAVOUKA
(mám z nich panickou hrůzu) a až se to upeče, tak jdu orbitrackovat.
Fazole, na mě dneska taky jeden chlápek u hřiště volal, co že už jdu domů (byly jsme tam s kamarádkama s kočárkama na zahrádce na pivku) ,jestli už mě to neba…tak jsem mu řekla, že mě jo, ale mišelína už moc ne (pochopitelně jsem předtím vtáhla břicho a vystrčila prsa a připadala jsem si jak miss hehehehehehe)
Jo a včera a dneska jsem lemtala sojový mlíko a mišelín je chudák nafouklej jak pátrací balón, jsem holt BLBÁ, hlavně že jste to tu psaly ![]()
Papu: holky doporučili krém od lavery pro děti a kojence, faktor 30 a dá se objednat třeba tady: http://www.bioobchod.cz/
Honzik má teď taky nafouklé bříško, bere železo v kapičkách (máme ho málo) a nemůže se sám vykadit, docela s tím bojujeme.
Papu,já jsem takhle na Kačenku často sama. Manžel chodí hodně pozdě,to už většinou spíme.
Jinak o krému jsem dnes také uvažovala. Malou jsem měla v kočárku jen oblečenou a nepřikrytou a měla jsem strach,že i v tom stínu bude opálená.
Holky mě už se Honzik jednou trošku přichytil, když jsme vyjeli tak bylo zataženo, ale pak bylo jasno a já se snažila, aby na něj nesvítilo sluníčko, ale stejně se přichytil.
BC nefunguje a to už jsem tam ty fotky skoro měla
Tak zítra. Jdu spát, manžela mám ještě v práci, tak tu nebudu strašit. Snad se nevzbudí, až si budu lehat, vržou nám rošty.
Dobrou
Ahoj holky!
Je mi děsně, žaludek mám jak na vodě a pořád dokola přemítám pro a proti
To je fakt na palici.. Jsme nezodpovědní kteréni
Upínám se na zítřek a říkám si třeba to bude OK. Nebo by to příroda mohla vyřešit za nás
Dan přišel z práce s bolestí hlavy a šel spát něco po 9 a já tu čumákuju do zdi… Děkuju za slova útěchy a povzbuzení!
krémy To už mám začít mazat?
Já nemažu vůbec a pořád jsme jak bledule. čajíky Už jsem se chtěla zeptat dřív, ale nikdy jsem si nevzpoměla… Proč dáváte čajíky? Něco zanedbávám, když žádnej nedávám?