Poradna duly
Jana Čurdová
Fazole píše:
Jo, mimísův fototyp je VTM (velmi tmavé mimino, až to vypadá, že jsem se někde spustila s nějakým Čunkovým oblíbencem…).
čili Eržik…
Daylong je od 1 roku?? Já s ním Rozáru mažu, sakra ![]()
Já mám krém na opalování od tety z lékárny a je to od firmy Laroche-posay a jmenuje se to Anthelios XL mléko a je to 50 a Honzik se po něm zatím neosypal.
Leni,to není odvaha,to je nutnost. Když se u mě tělo neumoudří,tak do toho jdu. To víš,ty máš dětí jako smetí,ale já nechci mít jedináčka.¨
Máme už jen jeden pokus hrazený. První se povedl,ale bohužel jsem v 9tt potratila.
Alinko,také chceme začít od ukončeného 5.měsíce,tak to si tu budeme notovat.Ale Mateo asi bude papat lépe než kačenka.
Jinak mi dnes vypila najednou 60ml čajíčku,stejného jako včera,tak asi tenhle druh má úspěch.
Kačenka už nám také od 19.hod spinká a tatínek se kouká nahoře na fotbal. Já koukám na ordinaci.
Brý večír!
Dneska jsem byla ukázat Kubíka v práci a byl úžasnej. Na všechny se smál, takže moji drazí kolegové nabyli dojmu, že mateřská je lážo plážo… ![]()
SSlunicko - co takhle v pátek procházka???
ahoj
já myslela že všechny opalováky jsou až od roku… je tam většinou napsáno, že děti do jednoho roku nemazat, protože nemají na sluníčku co dělat..... rada skvělá, ale téměř neproveditelná. Rozhodně lepší mazat, než spálit… používáme Daylong kids
jo broky,v pátek sice jedu do Plzně,ale lehnout si na Lochotín do nemocnice. v sobotu mě čeká ta operace. ![]()
Noono , schválně jsem si našla, kolik vážil Šimon, když měl 4 měsíce - bylo to 5750g. A naše Dr. ho chválila, že je šikovný a že do půl roku nemáme dávat nic jiného, než MM. Takže maminku neber zas tak moc vážně ![]()
Agato , ty sis ten pech teda vybrala na rok dopředu. Snad budete mít štěstí a auto se najde.
Leni , co mu to přelítlo přes nos? Nemá v té škole nějaké problémy? Já vím, ono se to asi puberťákovi blbě vysvětluje, že mu škola bude chybět. Přeju pevné nervy.
SSlunicko , jsem to ale hlava děravá
Tak budu držet pěsti a a pak se domluvíme a určo musíme vyrazit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Bré ránko mamči a mimča ![]()
Dnešní noc celkem šla, ale k ránu se zase budil po hodině… tak jsem si tak říkala, že bych mu to časté kojení měla pomalu utnout - už to není neduživé tintítko a aspoň ty 3h intervaly by zvládnout mohl
Zkoušela jsem dudlík, ale zabere na chvilku, nebo vůbec… takže asi brzy začneme nácvik jako u Toníka… tehdy jsem přestala kojit v noci úplně v jeho 6m… trvalo to 2 noci a zvykl si!!!! Chodil za ním manža (spal už od 3m ve vlastním pokojíčku, v postýlce). No další samostatný pokoj nemáme, spí s námi v ložnici… ale snad to taky nějak půjde. Úplně odbourat noční kojení teda zatím nehodlám, ale časem bych ráda - protože po zkušenosti s Toníkem vím, že pak perfektně prospal celou noc
Přestal se budit „ze zvyku“ a prostě spal (protože hlady se ti naši drobečci určitě nebudí
).
Jenže každé dítě ji jiné, tak uvidíme…
Sslunicko, ať ta operace dobře dopadne a hlavně ať jsi brzy zpět doma! Mě teď taky dost zlobí trávení… kdoví, jestli taky nemám nějaké žlučníkové kameny - v těhu jsem měla šíleně vysoký cholesterol (to bývá obecně, ale já ještě díky té cukrovce všechny hladiny hodně nad normu)… a na žlučník jsem náchylná odjakživa…
No ještě určitě není nejhůř ![]()
Alinko, to chápu - kojení venku s kloboučkem nic moc, ale když to nejde jinak
Nevyhnula jsem se tomu, ale příjemné mi to nebylo, bez kloboučku je to mnohem pohodlnější… Navíc hygiena - kolikrát ani nemáš možnost ho opláchnout… leda tak vlastní vodou z vlastní flašky apod. ![]()
Noono, dle fotky v metříku se mi Zůza nejeví jako anorektička - hlavička vypadá docela hezky boubelatě
Holt stará škola to vidí jinak - tak se nenech vynervovat ![]()
Už nevím, co jsem chtěla, tak letím ![]()
Pěkný den! Má být krááásně ![]()
Ahoj holky!
Díky moc za uklidnění, ale to je to poslední, co teď řeším…
Vám řeknu asi zprávu dne, možná týdne a možná i měsíce…
Je tam! Ta druhá mrcha / je tam. Slabá, ale je
Ty jo, já vůbec nevím, co budu dělat
Zrovna včera jsem si říkala, že by mi vůbec nevadilo, kdyby Zůza byla jedináček… Navíc jsem po císaři… A není náhodou možný, že při kojení vzniká HCG? Asi blbá otázka, co? Ale tonoucí se stébla chytá
No dneska těch testů asi koupím víc a doufám, že tohle byl falešný poplach…
Noono,
Jůůůůůůůůůů! Že by další mamča skorodvojčat? ![]()
Každopádně - ať to dopadne jakkoliv - DRŽÍM PALCE
![]()
Dobré ráno,
tak Noono, uvidíš třeba to je planý poplach. Já se takhle bála před měsícem, ale druhá čárka se ta, neobjevila. Já bych miminko brala, ale až za dva roky. Jinak Honzik se taky v noci budí docela často, o víkendu chci taky začít s tím, že prostě bude muset vydržet ty tři až čtyři hodiny, budu ho chodit uspávat. V týdnu to zatím zkoušet nechci, to by se manžel nevyspal, bohužel pořád nechce dudlíka, takže ten nám nepomůže.
Noono
no to je fakt zpráva dne! kdyby dne…
Zrovna dneska jsem koukala, že mám ještě jeden těhu, ale jsem srab a neudělám ho a neudělám… Teda nechci sýčkovat, snad má někdo jinou zkušenost, ale falešně pozitivní test jsem nikdy neměla…
jo a michell co jsi psala, že bys možná dávala příkrmy, aby Maxík spal celou noc, tak na to nespoléhej. mišák dostává střídavě UM a moje a je úplně jedno, co dostane na noc, budí se stejně. Problém spíš bude v tom, že spíte v jedný posteli, a je zvyklej. Když jsem začala dávat išáka do postýlky, tak to postupně ustávalo. Teď si ho beru vždycky kolem pátý, to se nacucá a ještě usne, ale do tý doby spí v posteli.
dobre ranko,
noono ,vidis,ja jsem vcera byla zklamana,ze tam byla jen jedna
to je uzasna zprava, loni zakladalas prosinec 2006 a ted jsi opet prvni ![]()
prikrmy na noc ,potvrzuju,ze je to na prd.dala jsem mu kasi v mojem mliku a po jedenacte byl opet vzhuru
¨hodinu jsem s nim bojovala s dudlikem,bylo mi jasne,ze nemuze mit hlad,bylo to marne,dokud nedostal flasku,tak nebyl klid.a pak do rana opet max.po dvou hodinach.asi tomu obetuju jednu noc,az bude lubin doma a budu to moct dospat a proste nedostane a nedostane.
jinak musim lubina pochvalit,od minuleho tydne je vzorny,rano si bere matulu,v noci k nemu chce vstvat a drzet mu flasku,kdyz ho nekojim,pouklizi tady,tak bych si to predstavovala
![]()
Ahoj,
tak já uložila oba chlapy, malej se s tím ale nějak pere a ruší velkýho, ten jede ve tři ráno na Slovensko, tak chce bejt fit. Já si půjdu zaběhat a jdu taky spát.
Jo, ěhu test - mám tu ještě jeden z loňska a napadlo mě, že si ho udělám, ale mám docela strach, že by byl pozitivní
No co, zvládla bych to taky nějak. Ale zatím bych si chtěla mišáka užívat. Tak možná až úplně přestanu kojit, že to začnu nějak řešit.
I když máme taky „umělýho“ Mišáka, ale jak psala ssluníčko, že se to může srovnat a pak by člověk nestačil kulit oči
Tak se mějte prima, dobrou