prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
10.4.07 09:13

Sofinka je krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
10.4.07 09:15

dobre ranko,
holky nejak se nemuzeme domluvit,co?mne je to jedno,muzu dnes i ve ctvrtek,takze jestli chce jit nekdo dnes,klidne muzem,jinak asi pujdem na ladronku na brusle,i kdyz neni nic moc pocasi

michell ,tak resim presne to same.dnes vstaval max.po dvou hodinach.nekdy se napije z prsa,jindy musim odsat a to uz me v noci fakt neba,nez zase usnu,tak on uz opet vstava,to uz trva docela dlouho a na to dlouhodobe fakt nemam :roll: ja jsem se minuly tyden dr.ptala a ona mi rekla,ze dokud mam dost mlika,tak ho dokrmovat nemam,ale ona nemusi vstavat desetkrat za noc,ze :evil: po dnesni noci jsem se rozhodla,ze pujdu a koupim nejake to forte,hodne sytici.asi mu dam trochu mojeho a vic toho umeleho

jo,dnes je to presne rok od testu s dvema carkama.jak pujdu na mliko,koupim si i test.jednak ze sentimentu,druhak,ze antikoncepci nijak neresim :D :wink: jestli tam budou po roce opet dve carky,tak nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.4.07 09:17

Noono: Honzik měl ve čtyřech měsících sice 6,40, ale zase je delší než Zuzanka má 67 cm. Já bych asi dávala i čajík, bude už i teplo, ale to Ti poví dětská doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
10.4.07 09:42

Ahoj holky,
dneska za tchýní nejedeme, ale přepadla mě rýma jako blázen, takže stejně nemůžu a ve čtvrtek odjíždíme ke tchýni neboť v pátek je pohřeb. Snad jindy, co příští týden?
Očkování TBC nám taky hnisá. Dneska jdeme k dr. tak jsem zvědavá kolik bude vážit.
Noono 63 cm a 6,1 kg je akorát. UM bych dala až na doporučení dr. Tchýně by taky nejraději měla místo miminka ležícího buřtíka :roll: , ale má smůlu já odolávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 10:06

Skoukupka Tchýně naštěstí ještě neřekla vůbec nic, co by mi zvedlo krevní tlak :lol: Ale řekla mi to moje mamka. Jenže ona měla všechny děti na Sunaru, tak má asi jiný představy…
katka1110 To mi připomíná, že jsem to před 14 dny měla dostat 8O Asi dneska cestou na plavčo navštívím lekárnu :roll: Jak tak o tom přemýšlím, tak snad druhý ani nechci.. Možná časem, ale určo ne v brzký době.
kristynab Zeptám se, ale jdu tam až na začátku května. Tak se ptám zkušenějších mamin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
10.4.07 10:08

Noono , vykašli se na to! Sunarový vypapaniny se nedají srovnávat s mlíkodětma! Kdyby děti fakt bejt na sunaru, tak nekojíme, ale rostou nám na hrudníku krabice se sušeným mlíkem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 10:10

A očkování po TBC už máme v poho. Ale měly jsme to docela veliký. Beďar jako blázen. A toho sajrajtu, když to prasklo! Ale ještě pořád to tam máme trochu zarudlý a stroupek. Ale už se nám to nepodebírá…

Ups.. Tak jsem si teď objednala super novou soupravu na depresi… Zůza bude kóča :lol: :lol: :lol: Aspoň spolu budem ladit. Já tohodle oblečení mám dost a Dan taky. Jen je škoda, že co se týče týhle značky, je toho strašně málo k mání. Buď na MMB použitý a sem tam se objeví něco novýho…
 http://www.ultimateshop.cz/…s/105/98.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 10:12

Fazole
Já vím… Ale i tak mě to pokaždý rozhodí… Mě jen Dr. řekla, že ych mohla začít s příkrmama, že UM je zbytečný… Ale mamce docela věřím a pokaždý mě to rozhodí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.4.07 10:15

Noono: tak jí řekni kolik má náš Honzík, tím, že je delší, tak na tom asi bude stejně jako Zuzanka, není tlustý, ale paní doktorka říkala, že je tak akorát. Jen jí hezky zatím dávej mlíčko, a pak začněte se zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 10:21

Kristy A Honzík má 5,4 nebo 6,4 co si napsala? Jestli to druhý, tak to má víc než my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.4.07 10:24

Honzík má 6,40 a 67cm, má víc, ale je i delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 10:29

kristynab Už vidím, co by mi na to řekla máma- no aspoň něco :lol: :lol: :lol: Ach ty tabulky :evil: Bych je zrušila :wink: Ale děkuju za povzbuzení. Jen doufám, že s těma příkrmama nebudem mít problém a bude jí to šmakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.4.07 10:31

Já myslím, že jí to bude chutnat, nám zatím stačí mlíčko, baští pěkně. Příkrmy nás budou čekat až v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.4.07 10:39

Kristyn To akorád na sraz, co? :lol: No já doufám, že my už v tý době budem kojit jen ráno a večer :wink:
Jdu nás připravit na to plavčo a pak jdem na poštu. Tak pěknej slunečnej den přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
10.4.07 11:48

Tak jsem už doma , Sofi fakt není ve svý kůži , tak ještě , že jsem nejela do Phy :lol:

krystýno , Sofi děkuje za pochvalu :lol: :lol:
Noono , nějak nechápu proč by jsi měla začít s UM , když máš svýho dost 8O , máma - nemáma :wink: , jen pěkně koj a jestli teda chceš tak i přikrmuj , já bych na tvém místě teda ani do příkrmů nešla , když kojíš :roll: , je fakt , že nikotýn jí nepřidá , že :?: :evil:

Jinak Sofinka už jí všechno , teda vše od 4 nebo 5 ti měsíců , včetně šťáviček , ale my jsme jiný případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí