prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
8.4.07 23:09

moc sanci soji nedavam.my jsme ti echt moravaci,co si radi pochutnaji an dobrem jidle.vcera jsem nakoupila vsechny sojove veci,co tam meli a takovy sojovy steak je opravdu chutny uz od pohledu :lol: ani nevite s jakou skodolibou radosti jsem to lubinkovi prinesla a ukazala,co bude mit v tydnu k obedu.byl dost zarazeny,dokonce konstatoval,ze si svuj obed nepredstavuje tak,ze ho napred uvari ve vode a pak z nej jako z houby vymacka prebytecnou vodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 23:10

To je prča s váma - já bych taky chtěla zažít takové překvapení - nebo nechtěla? 8O teď hernajs nevím, co je lepší, jestli vědět, že to zase klapne, nebo být překvapená :lol: . Mě štvalo, že ty testy jsou pomalejší jak moje tělo, tzn. že jsem už dávno věděla, že jsem v tom a testy se furt tvářily že ne :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
8.4.07 23:10

Tak já už jsem zjistila podle fotky v galerce, že jsem testovala až 24. května. Ale bylo mi to jasné už dříve, že mi není špatně po pivu, ale z něčeho jiného :oops:
A už jdu spát, včera i dneska jsme byli na horách na procházce a jsem už docela utahaná, snad se mi nebude zdát o té hrozné Kytici, měli tam dát blbci upozornění, že to není vhodné pro matky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 23:12

Pra:,–(ko já na Kytici byla v kině a z preventivních důvodů, byť matně tahaných z paměti, jsem se nedívala - zas sjem ale slzle au Výměny, tak to si nevybereš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 23:16

kytice se dnes u nas kvuli mym velkym protestum nedavala.ja mam z ni uplne strach.

jolmo ,mozna je lepsi to prekvapeni nez ta nervozita acekani,jestli to vyslo nebo ne.u nas to byl blesk z cisteho nebe,coz je v dnesni dobe dost divne,ale nekteri lide jsou proste nezodpovedni,lehkovazni,nic neplanujou,berou to co prijde a jsou potom strasne statsni :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
8.4.07 23:16

Výměnu neznám, to asi bylo na jiném programu. Já teda Kytici znala jen z četby a to mi nepřišlo tak hrozné, jak to filmové zpracování, to jsem úplně tuhla hrůzou :(
No to mám z toho, že se jednou za uherský rok chci podívat na TV, dobře mi tak, už to dělat nebudu.
Dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 23:18

u vymeny jsem brecela jak zelva,me uplne desi predstava,ze by matysek nebyl uplne zdravy nebo ze by nekdy mohl byt nedej boze nestastny.to materstvi je strasne otroctvi,jak to muzes s tolika detma zvladat.ja bych za nej dychala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 23:20

Jo, tak to máš katko pravdu,být takhle úplně překvapená jer asi nejlepší, když všechny ostatní okolnosti jsou příznivé, akorát já si to v tomto stadiu, stejně jako několik dalších týdnů poté zpříjeňovala obavami o potrat, ač k tomu nebyl pražádný důvod, krom mé přestárlé psychiky :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.4.07 23:23

No, časem zjistíš, že dýchat za všechny nemůžeš :lol: , nicméně obavy, ty už asi nezmizí nikdy - pro jejich alespoň částečnén utlumení musí nastoupit víra - teď nemyslím tu v Boha - v jejich schopnosti, jejich rozum, příznivé nastavení osudu atd. atd. , jinak by z toho člověk byl na prášky raz dva…

Jdu spát, dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 23:26

to je tema zkusenostma.u dalsiho ditete uz se budu bat vseho.poprvni mi to pripadalo takove nepredstavitelne,nemozne,neco abstraktniho,bylo pro me neptredstavitelne,ze se mi fakt narodi nejaky maly,zivy clovek.podruhe uz o to miminko budu mit strasny strach,i pri porodu.je to tezke popsat,ted uz proste budu vedet,ze se fakt neco realneho bude vyvijet,rust a nakonec se vyklube na svet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 23:27

jdu taky spat,no spis poslouchat matyskovo krouceni.dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.4.07 08:49

Dobré sluneční ranko.Teda vy vůbec nemáte pocit spánku?takhle chodit pozdě spát.
Taky jsme koukali na výměnu,plakala jsem.Jen ta představa,že Maxovi hrozilo postižení a že by se to třeba až teď objevilo,mě dostalo.Takový milý chlapeček a takhle postižen.Obdivuji tu maminku,že si udělali ještě další dítě.To chce odvahu a trpělivost a hlavně oddanost :( :cry:

Dnes pojedem k našim na chatu na oběd.mamka pekla zajíce,knedlík a špenát.zajíce jsem ještě neměla,tak jsem na to zvědavá :lol: :wink:

Katko,no tak vidíš,že t a soja až tak špatná nebyla.Třeba se Lubin znova rozhodne pro normální maso,když to vnímá jako nacucaná houba.

Taky rozmýšlíme o prodeji komplet kočáru a koupi sporťáku z letošní.mají super barvy (X-lander).Ikdyž podvozek chci ten co mám.Nemůžu si vynachválit.Korba by prodat samotná šla,ale sporťák zřejmě ne :? :idea: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.4.07 09:11

Bré ránko!
U nás byla noc hrozná :cry: Malá se co hodinu budila s bréčem. Nic nám zatím nevylezlo, ale nevrlý jsme úspěšně dál :roll: Zítra si obvolám lekárny, jestli u nich je Calgel na předpis. A ty homeo taky objednám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.4.07 09:15

Noono,Calgel je na Rp.Ale volně je Mundisal gel nebo Kamistad gel.Oboje účinkuje. :) :! Tak ať už zoubek vyleze,ať máte na chvilku pokoj než se začne klubat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
9.4.07 09:26

ahojte holky,u nas uz to voni,kacena uz se krasne pece,ted jdu delat knedliky.u nas noc taky strasna,od pulnoci se budil snad co hodinu,rano uz jsem byla zrala na ten nuselak,nevim co se mu ted naraz stalo :evil: ale na zuby to jeste nevypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí