Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
tak teď někdy máme roční výročí vzniku té naší blahobytné druhé /…
8.dubna…
Katko a Michell moc vám to slušelo, hezky jste si to určitě užily! ![]()
Stazko chudák Kubík. Když to trápí dospělého, taky jsme z toho hotoví a co teprve takové malé mimčo… Daník naštěstí kaká několikrát denně, ale ťukám, ťukám… ![]()
Jinak jsi mi Stazko s kočárem udělala véééélkou radost. Jednak je moc hezký a jednak máš kluka a kočár do červena. Mě se totiž ten co chci líbí nejvíc taky červený, tak teď mám díky vám větší šanci ho pro:,–(it, když i takový chlap jako Kubík má kočár do červena…
![]()
Ránko!
Kristýnko , tak to sis včera užila pěkný den, i bez tygra
. Nižbor je pěknej, taky planuju výlet k Berounce, asi vláčkem, koneckonců, Srbsko je vyhlášená lezecká oblast s téměř „bezbariérovým“ přístupem…
Hele, co je s Čiperkou, nějak dlouho jsem ji nečetla? Snad už bude Toník víc v pohodě.
Katko , hehe, kachnička, to je to pravé ořechové pro vegetariána, kdybych už neměla domluvený výlet, měla bys mě tam naloženou od rána, strašně ráda čichám, jak se to peče.
Sajso , taky tak nějak, já na ta data moc nejsem, ale naše blahobytná druhá, co mě na tom testu šokovala tak, že jsem velkého málem zmlátila, že mi zničil život
(to jsem z toho ještě neměla rozum
), se taky bratru před rokem objevila. Paráda, ještě že ho mám.¨
Stázko , a jak to ten pan doktor udělal, že se Kuba vykadil?
Taky jsem čekala, že Erýsek přestane kolem tří měsíců tolik kadit, ale kdepak, ťuk, ťuk, ťuk, kadí jak protrženej a vždycky potom má radost a konverzační náladu (obzvlášť v době po druhém nočním kojení mi dělá problémy ji patřičně ocenit…).
Kde je to avizované sluníčko?
Ahoj holky,
manžel má od čtvrtka dovolenou, tak se moc neukazuju, chodíme ven a tak…včera jsme byli v zoo, dám pak něco do galerky. Jdu vás jenom pozdravit za chvíli jedeme zase ke tchánům.
stazko no teda
dokážu si představit! Mišák po tom UM kadí tak 1× za dva dny (předtím skoro furt) a to je pak něco - tlačí, zrudne a zařve! Ale už dvakrát se mu to povedlo v noci, ráno jsem jenom přebalila o ani nevím o nějakým řvaní (ale mě jen tak něco nevzbudí, se říká, jak máma vylítne při nějakým dětským zabrblání, ale já ne, kolikrát do mě musel velkej šťouchat, já se nemohla probrat
). To věřím, že se malýmu ulevilo!
krystin a co chceš dávat Honzíkovi do hrnečku?? Na to pítko je podle mě ještě malej, nevím…
Jo, mišák k ránu vybaštil jedno prso (byly tvrdý a nalitý, v noci sjme byla hotová, abych po nakrmení UM ještě odsávala) a z druhýho trochu. Přes den skoro nekojím, jen takhle ráno, pak dostává um na střídačku s odstříkaným. A teď jsme si ho vzala na krmení, připravenou flašku, ale dala jsem ho nejdřív k prsu - a cucal! A pak i z druhýho…pak teda už trochu kňoural, tak dostal dudana a usnul
![]()
Tak já jdu něco vyžehlit a jedem, tak čaute!
Tak my jsme se včera poprvé potkali s Jonášem, co jsme ho nejdřív viděli ve 3D zobrazení
- má prý jen o 20 dkg víc, jak Proki, ale konečně jsem po dlouhé době zažila pocit, že mám normální malé milé miminko - Jonáš je prostě kus chlapa a podle té váhy má Proki v kostech nejspíš implantové zlato /no bodejť by ne
/ - fakt vypadá mnohem menší. Taky byl za vzorného a celý velikonoční jarmark v Rožnově prospal - tam bylo lidí a věcí
, nebyla jsem tam o velikonocích několik let a včera toho lidu… Koupila jsem si úžasnou keramickou mísu na koláč, takže budu moct konečně péct jeden velký kulatý koláč a ne několik malých
.
Dneska přijede na oběd mamka - peču husu a odpoledne budu balit - zítra po šmigrustu, jen co si kluci odbydou kolečko, vyrážíme. Já se těším, teď mě čeká vyloženě hezkých 14 dní, ty mezidny co mě čeká práce se v tom snad ztratí.
Jolmo a kam jedeš ![]()
DNESKA MÁME NAROZENINY , JE NÁM 5 MĚSÍCŮ
Sajso , vy vyýročí , my narozky , dobrý co ![]()
Ahojky,
tak my jsme meli „paradni“ noc… Noono, vcera jsem udelal karbenatky ze sojoveho masa
- odpoledne se mi zacalo neco dit v brise
, vecer uz me bolelo dost neprijemne a v noci to zacalo u Matea
… Porad se budil, prdel…no des
Takze adios sojove masicko - proste si musim jeste pockat.
Stazko, to je mi lito, ze mate s Kubikem takove problemy, ale snad to bude jednorazova zalezitost a uz to bude v poradku.
My kakame pekne, skoro porad - tuk, tuk.
Katko, Michell - moc Vam to slusi! (v tom Prosinci mame same kocky
)
Papu, Ty uz pres den nekojis? Vubec?
Jolmo, kam vyrazite?
My dnes jedeme do Polska do Hotelu Golebiewski - je tam suprovy aquapark - mamka bude vozit Matea a my jedeme s manzelem, Michalkem, s bratrem a jeho synem. Uz se moc tesim!!!!Sice to stoji majlant
, ale pro jednou mame narok
!
alinko ,tak tos me nepotesila,my mame sojove maso na obed dnes.uz je od vcerejska nalozene v lednicce,tak to jsem teda zvedava,co to s malym udela ![]()
tak abych toho sveho muzika jen nehanela,musim ho dnes pochvalit.teprve ted jsem vstavala,od rana hlidal matyska a dokonce uklidil cely byt
sice jen tak povrchove,ale i tak dobre.
michell ,to vis ti chlapi,taky si nedovedu predstavit,ze by se lubin sbalil a jel za nekym,koho zna jen z chatu.
fazolko ,na berounsku je to krasne,mohly bysme usporodat hromadny vylet do prirody,ty by sis polozila,my obycejni smrtelnici se prosli v prirode
michell ma transportera,tam by se nas vlezlo ![]()
jo,michell je taky moc sympaticka,vypada jak holcicka.to hned rikal i lubin,kdyz jsem mu ukazovala fotky
Alinko já v pátek jedla tofu a v pohodě…
Je ovšem fakt, že já jim krom luštěnin, na keré si netroufám vše a v pohodě.
Užijte si výlet.
Fazol vidíš a dnes ji mu vděčná viď?
Stejně je neuvěřitelné, když vezmu, že přesně před rokem byl Daník nějaké dvě buňky a teď…
![]()
Ahoj,
tak já se dneska chystám udělat čínu, máme jí tam dvakrát do měsíce, oba jí milujeme.
Honzik s Honzou koukali na formule a byla sranda, jak se Honzik snažil napodobit zvuk formulí.
Kamarádka mi teď poslala fotky kamarádky, které se ve čtvrtek narodila holčička Nelinka a už si skoro ani nepomatuju, že byl Honzik taky takhle malinkatý.
U nás dneska počasí nic moc, šla jsem koupit rýži a je tam docela kosa a sluníčko nikde.
Blahopřejeme Sofince k 5 měsícům.
Sajso , přesně tak!
Papu , to je skvělý, že cucal! On se ještě rozcucá, uvidíš!
Jolmo , jarmark, to bych si taky dala líbit, i když, takovej dobrej jarmark je horší než biosfera.cz, prostě se nikdy neovládnu a stovky lítaj jak štamprlata…
Kristyn , a co lžičkou? Na hrníček je fakt asi malej.
Katko, tak to jsem zvedava, co napises? Kazdopadne Ti nepreju neco podobneho…
Sajso, no ja moc toho nejim, porad si davam pozor a vcera to byl prvni pokus. Ja myslim, ze tofu by melo byt v pohode…teda..je to sojove…
Taky vim, ze kdyz snim salam typu vysocina nebo polican, tak ma Mateo problemy.
No, asi nám nic nezbyde, když nechce ani z flaštičky ani z hrníčku, máme od aventu ten magic cup a je od 3 měsíců. Říkala jsem si, že to vyzkoušíme, když nechce dudlíka a nechce ani flaštičku ani ten hrneček.
Jen si moc nedovedu představit, až bude teplo, tak jak mu to budu dávat po lžičkách.
Katko,děkuji za pochvalu.každý říká,že vypadám mladě.A kor u toho kočárku.vypadá to spíš že vozím bráchu
![]()
fazol,jo transportera máme a tam se nás vejde
![]()
Tak já už s jídlem zhřešila několikrát.Třeba v pátek jsem zbaštila kuře,knedle a ještě celé zelí.A noc trochu horší.Jinak jim snad už všechno,moc se už nehlídám.Takový poličan miluju,a Max po něm i hezky kajdí jak je to mastnější.Jím totiž nezdravě
Samé salámy,bagety,smažené věci a ještě nepiju
![]()
Kristy,to je mi tě líto,že nechce z ničeho cucat ![]()
Michell , také jím dost nezdravě, ale až poslední dobou, tedy po porodu. A vypadám docela mladě, že by to bylo tím?
![]()