prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
8.4.07 09:11

Dobré ránko,

tak teď někdy máme roční výročí vzniku té naší blahobytné druhé /… :wink: :D 8.dubna…

Katko a Michell moc vám to slušelo, hezky jste si to určitě užily! :D

Stazko chudák Kubík. Když to trápí dospělého, taky jsme z toho hotoví a co teprve takové malé mimčo… Daník naštěstí kaká několikrát denně, ale ťukám, ťukám… :roll:

Jinak jsi mi Stazko s kočárem udělala véééélkou radost. Jednak je moc hezký a jednak máš kluka a kočár do červena. Mě se totiž ten co chci líbí nejvíc taky červený, tak teď mám díky vám větší šanci ho pro:,–(it, když i takový chlap jako Kubík má kočár do červena… 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
8.4.07 09:48

Ránko!

Kristýnko , tak to sis včera užila pěkný den, i bez tygra :-). Nižbor je pěknej, taky planuju výlet k Berounce, asi vláčkem, koneckonců, Srbsko je vyhlášená lezecká oblast s téměř „bezbariérovým“ přístupem…

Hele, co je s Čiperkou, nějak dlouho jsem ji nečetla? Snad už bude Toník víc v pohodě.

Katko , hehe, kachnička, to je to pravé ořechové pro vegetariána, kdybych už neměla domluvený výlet, měla bys mě tam naloženou od rána, strašně ráda čichám, jak se to peče.

Sajso , taky tak nějak, já na ta data moc nejsem, ale naše blahobytná druhá, co mě na tom testu šokovala tak, že jsem velkého málem zmlátila, že mi zničil život :wink: (to jsem z toho ještě neměla rozum :lol: ), se taky bratru před rokem objevila. Paráda, ještě že ho mám.¨

Stázko , a jak to ten pan doktor udělal, že se Kuba vykadil? 8O Taky jsem čekala, že Erýsek přestane kolem tří měsíců tolik kadit, ale kdepak, ťuk, ťuk, ťuk, kadí jak protrženej a vždycky potom má radost a konverzační náladu (obzvlášť v době po druhém nočním kojení mi dělá problémy ji patřičně ocenit…).

Kde je to avizované sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
8.4.07 09:55

Ahoj holky,
manžel má od čtvrtka dovolenou, tak se moc neukazuju, chodíme ven a tak…včera jsme byli v zoo, dám pak něco do galerky. Jdu vás jenom pozdravit za chvíli jedeme zase ke tchánům.

stazko no teda 8O 8O dokážu si představit! Mišák po tom UM kadí tak 1× za dva dny (předtím skoro furt) a to je pak něco - tlačí, zrudne a zařve! Ale už dvakrát se mu to povedlo v noci, ráno jsem jenom přebalila o ani nevím o nějakým řvaní (ale mě jen tak něco nevzbudí, se říká, jak máma vylítne při nějakým dětským zabrblání, ale já ne, kolikrát do mě musel velkej šťouchat, já se nemohla probrat :D ). To věřím, že se malýmu ulevilo!

krystin a co chceš dávat Honzíkovi do hrnečku?? Na to pítko je podle mě ještě malej, nevím…

Jo, mišák k ránu vybaštil jedno prso (byly tvrdý a nalitý, v noci sjme byla hotová, abych po nakrmení UM ještě odsávala) a z druhýho trochu. Přes den skoro nekojím, jen takhle ráno, pak dostává um na střídačku s odstříkaným. A teď jsme si ho vzala na krmení, připravenou flašku, ale dala jsem ho nejdřív k prsu - a cucal! A pak i z druhýho…pak teda už trochu kňoural, tak dostal dudana a usnul :lol: :lol:

Tak já jdu něco vyžehlit a jedem, tak čaute!

• Citovat
  • Upravit
3892
8.4.07 09:58

Tak my jsme se včera poprvé potkali s Jonášem, co jsme ho nejdřív viděli ve 3D zobrazení :wink: - má prý jen o 20 dkg víc, jak Proki, ale konečně jsem po dlouhé době zažila pocit, že mám normální malé milé miminko - Jonáš je prostě kus chlapa a podle té váhy má Proki v kostech nejspíš implantové zlato /no bodejť by ne :twisted: / - fakt vypadá mnohem menší. Taky byl za vzorného a celý velikonoční jarmark v Rožnově prospal - tam bylo lidí a věcí 8O , nebyla jsem tam o velikonocích několik let a včera toho lidu… Koupila jsem si úžasnou keramickou mísu na koláč, takže budu moct konečně péct jeden velký kulatý koláč a ne několik malých :) .
Dneska přijede na oběd mamka - peču husu a odpoledne budu balit - zítra po šmigrustu, jen co si kluci odbydou kolečko, vyrážíme. Já se těším, teď mě čeká vyloženě hezkých 14 dní, ty mezidny co mě čeká práce se v tom snad ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.4.07 10:21

Jolmo a kam jedeš :?:

DNESKA MÁME NAROZENINY , JE NÁM 5 MĚSÍCŮ

Sajso , vy vyýročí , my narozky , dobrý co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
8.4.07 10:26

Ahojky,

tak my jsme meli „paradni“ noc… Noono, vcera jsem udelal karbenatky ze sojoveho masa :! :! :! - odpoledne se mi zacalo neco dit v brise :roll: , vecer uz me bolelo dost neprijemne a v noci to zacalo u Matea :roll: … Porad se budil, prdel…no des :? Takze adios sojove masicko - proste si musim jeste pockat.

Stazko, to je mi lito, ze mate s Kubikem takove problemy, ale snad to bude jednorazova zalezitost a uz to bude v poradku.
My kakame pekne, skoro porad - tuk, tuk.

Katko, Michell - moc Vam to slusi! (v tom Prosinci mame same kocky :wink: )

Papu, Ty uz pres den nekojis? Vubec?

Jolmo, kam vyrazite?

My dnes jedeme do Polska do Hotelu Golebiewski - je tam suprovy aquapark - mamka bude vozit Matea a my jedeme s manzelem, Michalkem, s bratrem a jeho synem. Uz se moc tesim!!!!Sice to stoji majlant :roll: , ale pro jednou mame narok :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 10:41

alinko ,tak tos me nepotesila,my mame sojove maso na obed dnes.uz je od vcerejska nalozene v lednicce,tak to jsem teda zvedava,co to s malym udela :(

tak abych toho sveho muzika jen nehanela,musim ho dnes pochvalit.teprve ted jsem vstavala,od rana hlidal matyska a dokonce uklidil cely byt :! :! 8O sice jen tak povrchove,ale i tak dobre.

michell ,to vis ti chlapi,taky si nedovedu predstavit,ze by se lubin sbalil a jel za nekym,koho zna jen z chatu.

fazolko ,na berounsku je to krasne,mohly bysme usporodat hromadny vylet do prirody,ty by sis polozila,my obycejni smrtelnici se prosli v prirode :D :wink: michell ma transportera,tam by se nas vlezlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.4.07 10:43

jo,michell je taky moc sympaticka,vypada jak holcicka.to hned rikal i lubin,kdyz jsem mu ukazovala fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.4.07 11:06

Alinko já v pátek jedla tofu a v pohodě… :roll: Je ovšem fakt, že já jim krom luštěnin, na keré si netroufám vše a v pohodě. :wink: Užijte si výlet.

Fazol vidíš a dnes ji mu vděčná viď? 8) :D Stejně je neuvěřitelné, když vezmu, že přesně před rokem byl Daník nějaké dvě buňky a teď… 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.4.07 11:12

Ahoj,
tak já se dneska chystám udělat čínu, máme jí tam dvakrát do měsíce, oba jí milujeme.
Honzik s Honzou koukali na formule a byla sranda, jak se Honzik snažil napodobit zvuk formulí.
Kamarádka mi teď poslala fotky kamarádky, které se ve čtvrtek narodila holčička Nelinka a už si skoro ani nepomatuju, že byl Honzik taky takhle malinkatý.
U nás dneska počasí nic moc, šla jsem koupit rýži a je tam docela kosa a sluníčko nikde.
Blahopřejeme Sofince k 5 měsícům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
8.4.07 11:13

Sajso , přesně tak!

Papu , to je skvělý, že cucal! On se ještě rozcucá, uvidíš!

Jolmo , jarmark, to bych si taky dala líbit, i když, takovej dobrej jarmark je horší než biosfera.cz, prostě se nikdy neovládnu a stovky lítaj jak štamprlata…

Kristyn , a co lžičkou? Na hrníček je fakt asi malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
8.4.07 11:16

Katko, tak to jsem zvedava, co napises? Kazdopadne Ti nepreju neco podobneho…

Sajso, no ja moc toho nejim, porad si davam pozor a vcera to byl prvni pokus. Ja myslim, ze tofu by melo byt v pohode…teda..je to sojove…

Taky vim, ze kdyz snim salam typu vysocina nebo polican, tak ma Mateo problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.4.07 11:18

No, asi nám nic nezbyde, když nechce ani z flaštičky ani z hrníčku, máme od aventu ten magic cup a je od 3 měsíců. Říkala jsem si, že to vyzkoušíme, když nechce dudlíka a nechce ani flaštičku ani ten hrneček.
Jen si moc nedovedu představit, až bude teplo, tak jak mu to budu dávat po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.4.07 13:31

Katko,děkuji za pochvalu.každý říká,že vypadám mladě.A kor u toho kočárku.vypadá to spíš že vozím bráchu :oops: :lol: :wink:

fazol,jo transportera máme a tam se nás vejde :lol: :D :wink:

Tak já už s jídlem zhřešila několikrát.Třeba v pátek jsem zbaštila kuře,knedle a ještě celé zelí.A noc trochu horší.Jinak jim snad už všechno,moc se už nehlídám.Takový poličan miluju,a Max po něm i hezky kajdí jak je to mastnější.Jím totiž nezdravě :oops: :? Samé salámy,bagety,smažené věci a ještě nepiju :oops: :(

Kristy,to je mi tě líto,že nechce z ničeho cucat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
8.4.07 13:40

Michell , také jím dost nezdravě, ale až poslední dobou, tedy po porodu. A vypadám docela mladě, že by to bylo tím? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí