prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
7.4.07 09:58

holky,tak kolem pul treti pujdeme s michell na ladronku,kdyby se chtel nekdo pridat,budeme rady.jestli teda nebude prset,kdyz tak zalezeme nekam do nejake kavarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
7.4.07 11:26

Ahojky,

holky preji vam krasne Velikonoce :! :D

Dnes zahajujeme snuru navstev :roll: - rodice, tchanovci, znami :roll: - no, nemam z toho radost, ale co clovek nadela…

Ad odsavani - takjsemVas poslechla a odsala, mam to v mrazaku, tak doufam, ze Mateo to bude priste pit.

Katko, Michell, at se Vam srazik vydari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
7.4.07 11:53

Ahoj holky,
dočítám poctivě, s reakcema je to horší, nebyl vůbec čas :roll: :evil:

Alinko , taky dnes zahajujeme návštěvy, ovšem my jsme tak jaksi blbě zvyklí, že víkendy patří návštěvám :? . Ale v pondělí nejedem nikam, tedy jedeme, ale jen my tři někam do přírody :)
Jo, dnes v noci spal malej nádherně :wink: , kojila jsem v 5/20 a po 9 hodině, prsa jsem měla taky pěkně nalitý, ale nechtělo se mi odsávat, tak jsem mu dala z obou míň, ne do úplného vypití :oops: :wink:

Rýmu má malej pořád, děsně v něm chrčí, ale teplotu nemá, tak to snad není nic horšího. A máme taky novou mast na ekzém, co se zas příšerně zhoršil :( Už se nemůžu dočkat, až se z toho vylíže, takhle ho ani nemůžu nechat chvíli brečet, když nevím, jestli ho zrovna něco nebolí a nesvědí :(

U nás je dnes zatím krásně, ať se vám srazíky vydaří a - přeju všem krásné a klidné Velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
7.4.07 14:01

Ahoj! Veselé velikonoce!

Jsem u našich, spousta jídla, ovšem maminka zřejmě usoudila, že když jsem bez chlapa, budu zase poslouchat ji, tak si představte, že mám divný životní styl, divně se oblékám a divně mluvím, takže se obávám, že tu do pondělka nevydržím ani ze srandy…(to je ale divný výraz, co?) Asi zítra sedneme do auta a bude-li sluníčko, pojedeme někam dohnat nějaký horolezce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.4.07 18:26

Kde jste všeci?Asi na chalupách nebo na výletech,co? :lol: je pěkně.Já jsem se teď vrátila z Prahy ze srazu s Katkou.Paráda.Matýsek je tak pěknej :D :wink: A velikej,proti nám :lol: :P Katka je moc sympatická :P :wink: Vyfotili jsme se,tak vám sem pak určitě hodí foto do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.4.07 18:55

Ahoj,
tak my jsme dneska byli v Nižboru u tchánů, manžel tam měnil pneumatiky a já si vzala Honzíka do šátku a šli jsme se projít. Bydlí tam Lafita (nevím jak se to píše) a má tam na zahradě tygra, tak jsme se na něj šli podívat, ale zrovna byl zalezlý, tak jsme alespoň vyděli koníky, kozy a kůzlátka. Honzik celou dobu v šátku koukal. Pak jsme jeli do Butovic na hypernovu, máme slevu 15% na nákup, tak jsme docela dost utratili. A teď jsme byli venku, známý udili s našima sýr, kuřata a buřty, tak jsme si teď dali do nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
7.4.07 19:19

dnes je tu teda fakt mrtvo :roll:
odpoledne s michell bylo super,fota uz jsou v galerce.na te s maxem vypada matej fakt jak priserny burt,ve skutecnosti to snad tak strasne neni :D :oops:
michell me tady chvali,protoze jsem ji podplatila cokoladovym velikonocnim zajicem :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
7.4.07 19:31

Ahoj , :P
Tak Vám nevím , holky, mám chřipajznu se vším všudy , ležím :evil: , jestli mě to nepřejde , tak do Phy nejedu :evil:
krystýno , Nižbor je od nás asi 12 km , žes nedorazila :wink: , ale dneska by to stejně bylo naprd , tak dej příště vědět a sejdeme se , třeba v Nižboře , mám tam kámošku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
7.4.07 19:36

P.S. hezký fotky a hezký dětičky :lol: :lol: , katko , Matěj má tu tlamičku nařvanou jako ta naše Sofinka :lol: , dneska má 7 kg :lol: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
7.4.07 19:49

leno ,proc myslis,ze si tu vasi sofinku od zacatku tak dobre pamatuju a bezpecne ji poznam :lol: :wink: chripka je hnus,mela jsem ji v lednu a bylo to strasne,nejak jsem se z toho nemohla zbrchat a mela jsem horecku nekolik dni

fazol ,tak az te to prestane bavit,doraz k nam.v pondeli pecu kacenu s knedlikem a se zelim,lubin je vegetarian,mmch mezitim co jsem byla venku mi sezral vsechno kureci maso,co jsem si udelala do tortilly :lol: ,takze ji muzeme snist samy dve :wink:

nakoupila jsem sojove maso v ruznych formach,pujdu to asi zkusit nalozit,ze bych to zitra uvarila.poprvni v zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.4.07 20:05

Katko, Michell: moc Vám to sluší a Matýsek i Maxík jsou moc hezký. A Katko, já vím, že Matýsek není tlustý, viděla jsem ho.
Leno: tak se příště domluvíme a dáme si spicha.
Holky: kolik Vás jde v to úterý, pořád se rozmýšlím, jestli mát taky jet, musela bych vláčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.4.07 20:07

Jo a koupila jsem dneska Honzikovi hrníček od aventu na pití, s tím, že ho vyzkoušíme, tak on nepije ani z lahvičky s dudlíkem ani z toho hrnečku, kde tedy není dudlík, tak nevím jak to pak budeme dělat, až bude pít čajíky, vůbec to nechce, plive to a dáví se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
7.4.07 21:23

kristy ,ja pujdu,urcite prijed,jestli nemas nic jineho v planu.skoda,ze ti nic nejede k nam,jely bychom spolu autem.no,ale reknu ti,ze maxik je o dve kila lehci a bylo to fakt znat.chvilku jsem ho drzela a byl jako pirko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
7.4.07 22:02

Ahoj holky,

vcera sem se sem vubec nedostala, protoze sme s Kubou skoncili v nemocnici. Kuba totiz kadil naposledy v utery a od te doby nic. Nevzrusovala jsem se, poucena mnohokrat vetou, ze plne kojene dite nemusi kadit nekolik dni. Vcera ho ale vzalo takove boleni. Plakal, vubec nebyl k utiseni, nepomahalo nic, masaz, rourka, prst, noseni, prso a bylo to cim dal horsi, ze uz sem mela strach, jestli mu fakt neco neni, protoze takhle zoufale nikdy neplakal. Absolvovali jsme koleko po nemocnici, nakonec skoncili na detskym, kde nastesti skouzil nas Dr. Po jeho mocnem zasahu se Kubanek vykakal a vyprdel a zanedlouho bylo lip, nastesti..... Ovsem doted opet nekadil, a to normalne kadi i nekolikrat denne. Prijde mi, jak kdyby uplne zapomnel tlacit nebo co..... 8O Mam obavy, aby sme nakonec neskoncili jako Jolma s Alinkou...... :roll:

Jinak jsme dnes absolvovali rodinnou oslavu narozeninu nasich, Kubane sel z ruky do ruky a naramne si to uzival...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.4.07 07:44

Dobré raníčko,to chválení nebylo kvůli zajícovi :lol: ,ale tebou Katko :D Doma jsem pak vyprávěla Romanovi,říkal,že mě obdivuje,že by asi do té Prahy jen tak nejel,kdyby toho druhého neznal.Ale co,alespoň se poznáme a v červnu už bude pohoda.Tak můžete zase někdo o víkend?že bychom se zase sešli. :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí