Poradna duly
Jana Čurdová
agato ,ok, ve 13,30 pred NY.mam sedocerny jane slalom,tak snad se pozname
kolik budes mit casu?premyslim,ze bych stejne jela autem na andel a pak metrem do mesta,at se nemusim pak vracet az domu pro auto,kdyz mam byt o pul 5 ve stodulkach.
sajso ,budu si muset koupit asi nejakou kucharku nebo neco,ja z te moravy jsem zvykla na ceske klasiky a ne na nejake robi
![]()
sslunicko ,budes zitra teda v praze,ze bys sla s nama?
Já mám červený Jané Slalom
času budu mít fůru. Já budu parkovat u naší fakulty. Na Andělu jsou jen 3 hodiny zadarmo a navícjsem jela tramvají zatím 2× a Emča vždycky příšerně řvala, takže se mi to hned tak znovu zkoušet nechce. Od fakulty dojdu snadno pěšky. Tak zítra ![]()
Já sojový maso můžu.. Mňam
A to nejsem vegetrariánka ![]()
Tak teď jsem ještě pověsila prádlo a jsemc k.o. Jdu spát, tak moc nekecejte, ať jsem zítra ve „vobraze“
Dobrou..
a kde je tvoje fakulta?muzou tam parkovat i normalni lidi,ze bych to hodila tam?
no v praze budu,ale už ráno,takže to se asi neshodneme.
koukám,že bych s agátou ladila. máme oranžový jané slalom ![]()
čaute, dneska jsme byli na otočku v Nitře, Proki to zvládl výborně a ještě cestou domů se takřka před barákem konečně posr…, takže super. Teď jsem ale úplně KO, jdu chrnět, nespala jsem už noc předtím /Proki jo/.
Fazole-kocovina Pra:,–(ko prošlo tvrdým těhotenským výcvikem, víš? To není jen tak
![]()
katko - právnická fakulta - kousek od Staromáku, kousek je filda, FJFI, Rudolfinum, hotel Interkontinental, Pařížská… Parkovat všude kolem můžou i normální lidi
, akorát tam bývá dost plno, takže pak se musí hledat a objíždět to kolem. Platí se jen 15,– za hodinu a dodržování času nehlídají ![]()
Jolmo , to je dobře, že se Proki posr…, to potěší, že? Tuhle jsem se přistihla, že horolezci už pátou minutu vyprávím o hovínku, rychle jsem změnila téma, ještě že je ten kluk tak chápavej… ![]()
Katko , taky je dobrý uvařit z tofu, třeba smažené kousky tofu se špenátem, příloha rýže, třeba… tu kuchařku si kup, nestojí to moc a inspiruje. Nebo budeme tahat recepty ze Sajsy, aspoň se nám dostane osvěty všem. ![]()
Sajso , dík, paralen zabral, vyspala jsem se do druhého kojení a dělám teď.
Ahoj,
tak jsem doma od zubaře, za 14 dní si mám zavolat a domluvit se na vindání osmičky.
Ahoj,
v úterý jdu do poradny na 12 hod., takže to o moc dřív nestihnu, ale já můžu přijít později.
Vůbec nevím jestli budeme na velikonoce v Praze nebo pojedeme ven. Manžel jde dneska na kontrolu a já budu volat Matějovi pro výsledky výtěrů. Tak kdyby jsme zůstávali doma, mám zítra, pozítří i v pondělí čas na procházky.
Gabča celou noc honila prdíky, tak vstávala v 1 a v 5 na jídlo a teď dospává. To se mi už dlouho nestalo, že se takhle budila
.
Jdu volat tý dr.
Soukupko - ty časy, kdy se Ti dneska malá budila, odpovídají našemu každodennímu (nočnímu) vstávání… Závidím, že to tak máme jen vyjímečně… ![]()
dobre ranko,
soukupko ,na tohle se stezujes
to povazuju za super noc, ja jsem dnes vstavala co hodinu,ne na jidlo,ale byl nejaky neklidny.rano uz jsem byla i docela nevrla.
mel takove teplejsi pyzamko,asi mu bylo vedro,protoze kdyz jsem ho odkryla a chtela masirovat brisko,ze ma asi prdy,tak okamzite vytuhl a pak spal neprikryty nejklidnejc za celou noc.mam nakolik spacich pytlu,ale pouzila jsem je parkrat,on je tak nabity energii,ze to z neho primo sala a je hned zpoceny
![]()
agato ,kde je pravnicka vim dobre,nevedela jsem akorat,co studujes
hodim to na andel a basta,nechce se mi to tam v tom mumraji objizdet
sslunicko ,ten oranzovy jsem puvodne chtela taky,ale prislo mi,ze je tak strasne vyrazny,ze by se mi brzo okoukal.a kdyz na to zasviti slunicko,neni to moc agresivni?myslim i pro mimco vevnitr.ja jsem nakonec zvolila tu sedou a jsem spokojena
Já vím, že si nemám na co stěžovat, ale já jsem rozmazlená vstáváním max jednou za noc, někdy ani to ne. Ale asi jí bolelo bříško, protože teď spí jak dudek.
Výsledky výtěrů budou až v deset.
Ahojky,
Katko kuchařky netřeba, maximálně můžeš nakouknout na www.labuznik.com - tam se najdou i vegetariánské i zeleninové recepty. Já nejsem vegetarián, ale maso jako flákotu vařím jen v neděli. Přes týden tak občas k večeři šunku, nebo do těstovin anglickou vyškvařit, nebo tu šunku…
Fazol hlavně, že zabral, není zač. Co je horší - Daník asi chytil od Káji kašel…
Při tom, že Kája kašle s přestávkama od prosince si asi můžu gratulovat, že až teď, ale štve mě to. Tak tu vymýšlím, co na to jemu. ![]()
Tak jsem teď volala Honzikovi na výsledky krve a máme, málo železa, proto je asi tak moc bledý, tak dostane kapičky a za měsíc jdeme znovu na krev.