prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
4.4.07 21:37

broky,já jsme na tom s časem také hrozně. zrovna příští týden mám každý den něco a v pátek do nemocnice.

jdu na operaci žlučníku. po porodu mi to začalo (předtím jsem vůbec netušila,co to žlučník je). už jsem musela na takovou tu hadici do zaludku,prootže se mi ucpal žlučovod a já byla celá žlutá,tak mi to museli vyčistit a naříznout. ted jsem čekala na termín operace,ale je to hrozně nabitý.
naštěstí tam mám známýho,tak mi to zařídil. má o tom víkendu službu,tak mě rovnou kuchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
4.4.07 21:41

Ssluníčko: taky si myslím, že to bude fajn, proti tvé operaci je moje vytržení zubu banalita.
Tak já se jdu koupat a spát, ráno zase musím k zubaři, tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.4.07 21:42

SSluníčko , fakt? Já myslela, že v úterý? Pražandy, jak to bylo, pohádko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 21:43

Ssluníčko - tak to nebudem hrotit… Hrozně ráda Tě uvidím, ale klidně se můžem vidět i až po tej operaci. Já jsem na tom příští týden s časem taky hrozně… Každopádně Ti budu moc držet palce, až budeš v tom špitálu. Žlučník je prevít, moje mami s ním hrozně zkusila, až jí ho vyndali celej. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.4.07 21:44

Jo, to je prvada, s tou svobodnou matkou - můj muž šel prosím spát v 19,30 - prej odpočinout a je tuhej :evil: :evil: :evil: . Nevadilo by mi to, kdyby nezačal zítra bantovat někdy od 5, protože bude vyspaný a mně jak naskočí přemýšlecí nit, tak jsem v pdeli, spím odjakživa špatně :roll: :evil: .

Agato,Brokyno začíná se pátečním večerem, večeři si vybírá každý sám, event. se můžem den předem domluvit na něčem jednotném, snídaně je v ceně, z ceny na netu by mělo být 10% dolů jako hromadná sleva. Tuším kristy organizuje výlet do Temelína - zatím jsou 4 chlapi, kdyb bylo 5, bylo by to i s průvodcem, tak by se aspoň jeden mohl přidat 8) . No a my asi budem sedět a plkat a plkat a plkat. Postýlku sebou, mají jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.4.07 21:45

Fazole co kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 21:45

fazole,já nevím,já se ptám. vůbec jsem to nesledovala,když jste to tu plánovaly,ale ted když jsi psala něco o pátku,tak mě to jen napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 21:48

broky,no uvidíme,jak to vyjde.
my máme žlučník v rodině. oba moji rodiče ho už nemají,tak se to u mě dalo předpokládat,rozjel to ten porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 21:58

Jolmo - dík za info :! S tím Temelínem se Dana zeptám, ale až zítra… On totiž zrovna dost nahlas odpočívá :lol:

Holky, přeju dobrou noc a zítra ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.4.07 22:16

fazole ,ja mam taky fildu a povazuju se za docela cistotnou,ale je fakt,ze jsem tam nikdy mezi ty echt intelektualy nezapadla,jak jsem psala,jsem ten konzumak co sjizdi vsechny vecerni serialy,pravidelne se umyva a nakupuje obleceni a boty :D :oops:

agato ,taky jsem se chtela zeptat,jestli myslelas kristy nebo me.

ten sraz je v utery,o patku jsem se bavila jen s agatou,lakala jsem na kafco nekoho dnes,ale agata se soukupkou psaly,ze dnes ne,zitra nemuzu ja,tak ted se bavime o patku.

kacko ,jestli budes v praze a budes mit cas,tak se muzem nekde potkat i s agatou.ty oci jeji oci jak angorak snad prekousnem,ne? :D :wink:
sajso ,nejake vybrane recepty pro zacinajici vegetariany,kteri ale milujou maso,nahodou nemas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.4.07 22:27

Už jsem unavená :oops: jasně že jsem myslela Katku, Kristýnu si pamatuju, která to je, když jsem Kristýna i já. Holt vykojený mozek takhle navečer, nelze čekat zázraky…
Fazolko, stav se :wink:
Holky, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 22:33

ráda bych vás viděla,ale zatím netuším kdy pojedeme,to bude vědět zítra a hlavně se v praze fakt nevyznám. mám sice navigaci,ale raději bych něco lehčího. třeba směr Plzen nebo my pojedeme pro to auto do Dolních Měcholup,tak třeba na Chodově nebo tam někde poblíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.4.07 22:33

Uf, takže úterý… Počítám s tím, jediné, co by to mohlo ohrozit, by bylo lezení, mladinký horolezec sice není intelektuál z fildy, ale zasmál se mému prubířskému židovskému vtipu.

Jolmo , kočár nejspíš zařval na mou neschopnost tam zajet dneska, na zítřek už měla nějaké zájemce. Jenže mně se odpo chtělo spinkat, tak jsem vytuhla s prckem v posteli po kojení a hádejte, kdo se probudil dřív? Mizera jeden sladkej.

Jdu spát, dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
4.4.07 22:43

Vy se mate - taky chci na nejaky srazik do Prahy! Ale mam to jaksi daleko… :?

Fazol, co dela ten Tvuj horolezec?

Ja jsem dnes byla na tom spichu z prace a manzel mel kojit. Pripravila jsem mu moje odstrikane mleko + lahvicku.Predstavte si, ze Mateo odmital moje mleko z lahve! Natahovalo ho.Tak mu dal Nutrilon a vypil ho :( Je mi to moc lito :( Cela sklenicka MM nebyla spotrebovana :( Normalne mne to stve - tak pracne jsem to pripravovala, odstrikavala…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.4.07 22:54

Já než se sem dostanu, tak tu nikdo není…
Fazole , ty jsi ženská a ta nemůže nikdy tak hluboko klesnout, jako chlap - intelektuál :wink:
Zítra jedem k našim, asi nebudu mít moc přístup k netu, tak tu toho prosím moc nenapište, dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí