Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem chtěla - Katko , dneska do centra nejedu, ale zítra nebo pozítří jo, tak kdyby se ti chtělo někam zajít, ozvi se ![]()
No, já myslím, že co se týče chlapské ignorance, tak na nás nikdo nemá - jak řekla Fazole - je vidět, že tady ty role máme rozdělené
. Já myslím, že vrcholem mužské snahy je nejstarší syn, který se mne aspoň několikrát denně zeptá - pravidelně při příchodu a pak před odchodem, JESTLI NĚCO NEPOTŘEBUJU UDĚLAT, když nejsem doma, tak tu mám vzkaz, že mám volat, kdybych něco chtěla. Je to jasný výměnný obchod a fakt netuším, jestli mu to vydrí i v jakémkoli svazku a nezačne jako zřejmě všichni ostatní mít pocit, že práce pro něj je samozřejmostí - no tak jako matce už mi to bude šumafuk, když bude opečovávat jiná
. Ale zajímavé je, že jsem věkem dospěla do stadia, kdy si neříkám, že by mi samotné bylo líp - protože nakonec ta pozitiva převáží nad negativy a když byl tatínek ty 4 dny pryč, tak mi to teplo v posteli vyloženě chybělo…
, přestože také momentálně nemám nejlepší období a dá mi hodně práce nebýt občas jízlivá a ironická…
Sajso my pořád nosíme v kapse navenek a bez prostestů, resp. občas sebou zamydlí, ale rozhodně musím také neustále chodit, pokud nespí - jako sednout si s ním v šátku k PC nebo ke čtení v bdělém stavu je holá nemožnost…
stazko kočár vypadá jak Quinny SX co? Super cena! Hoď foto do galerky ![]()
Jolmo, jaks to udelala, ze mas tak ukazkoveho syna? Mas nejaky recept - at to muzu zacit taky aplikovat?
Jolmo moje řeč, taky si myslím, že samotné by mi líp nebylo.
Tak s šátkem jsme na tom podobně. V bdělém stavu musím být v pohybu.
Jo, tvého syna bych teda v aukci klidně koupila.
![]()
Teď jsem ale dvojnásob krkavčí matka.
Daník řval jako tur, nic nezabíralo, tak jsem mu oznámila, že pokud řve stejně ať ho chovám, nebo ne, může si řvát v postýlce, donesla ho tam, pustila mu kolotoč, držela ho za ručičky a on, světe div se - USNUL.
To musel asi být hooodně unavený, nadával u toho sice, ale spí… ![]()
No, on má zase jiná minus, že jo
, nebo měl, teď se to pomalu lepší… ale nevyvíjela jsem nijaké zvláštní úsilí až na to, že kromě muže jsem jim nikdy nikomu neskákala nějak zvlášť za prdelí - jsem taková matka sobec ![]()
Pěkné odpoledne,
venku slušná fujavice, ale má se to zase lepšit, tak snad jim ta předpověd vyjde ![]()
Včera jsme byli na kyčlích, tak vše v pohodě, už tam nemusím. Jupííí, jsem ráda, nevím proč, ale měla jsem strach, aby bylo všechno tak, jak má být… tak je ![]()
Příští týden dostaneme asi první dávku Hexy - už jsme se s doktorkou předběžně domlouvaly… buď Hexa nebo Infanrix Hib… stále to nevím 100%… ale dle jejího názoru je lepší Hexa.
manža - tak já si nemůžu stěžovat, naopak spíš chválím, je to suprovej taťka a když je potřeba udělat něco v domácnosti, není problém. Dokonce spoustu věcí dělá i sám, automaticky, bez nějakého „návodu“ nebo pobízení ![]()
Michell, a co vlastně děláš za práci? Je fajn, že tě to baví a odreaguješ se - svým způsobem ![]()
Dělám farmaceutickou laborantku v lékárně.Takže jsem furt mezi lidmi. ![]()
Michell, tak to je fajn. A máš aspoň slušný přehled, co je na trhu - s miminem je v lékárně pořád něco potřeba ![]()
Ahoj holky,
u nás dnes počasí taky nic moc, docházejí plíny, takže jedem do města ![]()
Sajso , tvoje těstoviny číslo 3 byly mňamka, mám vyřídit pochvalu i od manžela.
Co se jeho týče, tak pomáhá fakt hodně, koš taky někdy vynese sám od sebe,
ještěže ho mám
, ale někdy má taky „svůj den“, to se pak italsky dorafáme
Bez něj si to nějak nedovedu ani představit
![]()
Lehátko z ostrova jsem podrobila důkladnému zkoumání a uchází ve spoji,
už jsem volala prodejci a pošlu jim ho na výměnu. Tak. Má sloužit, tak ať slouží
![]()
ahoj holky,tak jsme zpět od dr. máme první dávku hexy.
malá má 5,41Kg a 61cm.
na chlapa si taky nemůžu stěžovat. Občas je sice na zabití, ale to já asi taky. Doma toho teda moc neudělá, ale i to málo mi pomůže. Koše vynáší sám a bez řečí.
Katko dneska nemůžeme, ale zítra máme volno, když budeš chtít někam vyrazit, tak napiš a domluvíme se.
Dnešní noc byla úžasná spala od 22 hod do 7 do rána. Dneska celý den je hodná a pospává. Doufám, že nechytla nemoc od Matěje, ale jen potřebuje víc spánku k dalšímu vývojovému stupni. Už dřív jsem si všimla, že čas od času prospí celý den.
Handah , že děkuji za pochvalu.
Vidíš, líná huba… Budete mít nové lehátko, opravdu není normální každý den přifukovat.
A pokud jste to kupovali stejně jako já, tak ta paní prodávající vypadala (po mailech
) docela ochotně.
Tak já nevím , pozná dr. jestli Sofi bolí v krku
Podle mě jí bolí , nechce jíst , odmítá vše kromě pití , anebo jí roste zub
, ale nejspíš to bude ten krk , nás všechny bolí v krku ![]()
Jo a co se týče chlapů , tak já si na něj stěžovat nemůžu , teda někdy bych ho přizabila , ani za těch dvacet let co jsme spolu se neodnaučil některé věci , ale jinak je molionovej
![]()
Typický intelektuál není ing., ale spíš PHDr. nebo něco podobného, je líný se i umýt a oholit, kouří dýmku, chlastá pernod nebo levné víno a 24 hodin denně se nimrá ve svém geniálním nepochopeném nitru.
Stazko , čím to dítě krmíš? ![]()
Já jsem po první dávce hexy zaznamenala večer lehce zvýšenou teplotu, jinak nic, uvidíme co druhá.