Poradna duly
Jana Čurdová
Bré ránko!
My jsme teda vzhůru klasicky od 7, ale byla jsem na MMB
Jsem zas nakupovala nějaký hračky pro malou. To je fakt mor ![]()
Broky A psala jsi na mejl v tom obchodě, co jsem ti dávala odkaz? Já tam konečně napsala ohledně tý brzy. Tam jí nemaj, ale hned mi doporučili jinej obchod, co se specializuje na Bébécary
A dobře, že si se rozhodla jen pro taštičku. Na co by ti byla celá korbička ![]()
ad sociální reformy U nás je blbý, že mi holku vezmou do školky teprve po 3.roce-normál. Ale vezmou jí až v září-tzn. že jí budou skoro 4
S Danem jsme to probírali zepředu zezadu a na nic pořádnýho jsme nepřišli. Spoléhat na to, že se nám podaří do těch 3 let další mimčo raději moc nepočítáme. Navíc ani sama nevím, jestli další chci
Takže zatím to necháme konovi a třeba to za dva roky bude jinak. Ještě zkusím obvolat i jiný školky…
leno Svýho ING sis teda vycvičila dobře. Zrovna dneska jsem už Danovi musela pytel s odpadky připravit přede dveře, jinak by je nevynesl ![]()
odsávačka taky jsem slyšela, že se dá ta obyč.hadičková na:,–(it na vysavač. My jsme to naštěstí zatím nepotřebovali… Zatím nám stačila na obyčejná hadičková.
noono ,to mi pripomnelo,ze jsem vcera dala pred dvere obrovskou krabici od praciho prasku s nejakym bordelem.jdu se podivat,jestli to vynesl.tak to cumim,krabice tam neni
spis se ale asi hodila nejakemu sousedovi
fazolko ,kdyby jezdil lubin na sluzebky casteji,tak si myslim ze mas dite s nim a on vede dva zivoty
dialogy tohoto typu jsou u nas na dennim poradku. ![]()
noono ,to mi pripomnelo,ze jsem vcera dala pred dvere obrovskou krabici od praciho prasku s nejakym bordelem.jdu se podivat,jestli to vynesl.tak to cumim,krabice tam neni
spis se ale asi hodila nejakemu sousedovi
fazolko ,kdyby jezdil lubin na sluzebky casteji,tak si myslim ze mas dite s nim a on vede dva zivoty
dialogy tohoto typu jsou u nas na dennim poradku. ![]()
omlouvam se za tento zmatek,to je tim,ze u toho delam stopadesat dalsich veci,pak se to blbe oznacuje,posila stokrat.pardon
Fazole prtej učitelka - myslím že velkému zprostředkujeme pobyt na Moravě - strčíme ho do baráku k ženě mého spolužáka, která je o 14 let mladší jak on, tedy cca o rok jak ty a pak teprve uvidí, co je to mít v baráku učitelku - teda ona není učitelka,a le zdr.sestra, ale to by asi Erik byl přinucen těžce nestíhat a čumět, co všechno je možné, a ještě od ženské ![]()
Ahojky,
Fazole on by potřeboval někam na „Výměnu partnerů“ a dostat se do parády nějaké semetrice.
![]()
Jolmo jak teď vážeš Prokiho do šátku? Daník pomalu odmítá mít pod šátkem i ruce, teď ho mám v kříži s kapsou uvnitř a měl okraj šátku v podpaží, až když usnul, zastrčila jsem ho tam celého. ![]()
Ahojky,
tak muj ing taky nevynasi kos sam od sebe
. Ale na to uz jsem si zvykla, ze cokoliv chci, aby udelal, musim rict. Taky mne to dlouho stvalo, ale clovek se za tech skoro 12 let manzelstvi nauci nektere „triky“ jak na ty chlapy…
Myslim, ze chlap - hospodynka neexistuje a je to dobre. Mit zzensteleho typka doma bych teda nechtela.
Katko, bud taky „ucitelka“ jako Fazole, Lubin se za chvili vycvici ![]()
Sajso, jestli si pamatujes, psala jsem pred nejakym casem, ze Mateo nechce byt v satku, taky jsem ho tam nemohla strcit celeho. Ubehly dva, tri tydny a vsechno se najednou zmenilo. Myslim si, ze je to prechodne…Na nejaky cas ho tam nedavej a uvidis, ze potom zase satek uvita ![]()
Ahoj, nadáváte na chlapy? To já se přidám, včera mě totálně vytočil. Odcházel večer švagr, ložnici máme hned vedle vchodových dveří a jsou do ní celoskleněné dveře, tak se ptám švagra, jestli mu nevadí obout se potmě, samo řekl, že vůbec, že ani nechtěl rozsvicet, a manžel mu rozsvítil, tak jsem zas zhasla a ten grázl mi řekl, co si to dovoluju !!! už nejsem ubrečená těhule a on si nějak odvykl, že mu odporuju a dokonce mám svůj názor, který prosazuju
Tak jsem ho poslala kamsi a už na něj nepromluvila. Kdyby se Emča vzbudila, asi jí půjde strčit svojí kozu, nebo co. Jak jsem celý den s Emičkou sama, už si vcelku i dokážu představit být s ní úplně sama, málokdy ji vidí i večer a to ji dávám spát až mezi 20 a 21h. Aspoň by tu nedělal bordel a pořád mě nebuzeroval. No, úplně hrozný není, ale teď jsem pořád naštvaná ![]()
A koše - vynese, ale musím mu je zavázat a postavit ke dveřím, z kýble je sám nevyndá. Ne proto, že by si nevšiml, že je plný, ale protože usoudil, že to je prostě moje práce…
Fazolko, je to outdoorový intelektuál horolezec a stejně je na pěst
A já ho prý taky peskuju ohledně Emči, jenže kdybyste viděly, jak váže šátek…moc volný, má ty pásy překroucený, ale sáhnout mu na to nesmím, to je hned vzteklý, že ho poučuju, ale sám si návod nepřečte. Co na to říct?
Tak a hezčí povídání
Dělala jsme dneska s Emičkou „takhle jedou páni…“ a ona se u toho strašně chechtala, a když jsem přestala, dělala na mě huhu a mrskala sebou, abych pokračovala ![]()
Katko, dneska jsem psala mail a Emču přestala bavit hrazdička a napřed fňukala a pak už řvala, ale krkavčí matka to v klídku dopsala ![]()
krakvci matka ted soupla dite spat do postylky a supky dupky honem na net ![]()
na pet mam schuzku na vaclavaku,nechce zajit nejaka prazanda predtim na kafco?
jo agato,tak to je u nas to same.pan vi vsechno nejlip,nedej boze mu chci s necim pomoct nebo poradit,to je hned ohen na strese.
alinko ,my spolu zijeme temer sedm let a chodime snad sto a presto je nepoucitelny.prave ze se porad rozciluje,ze mu porad neco pripominam,vytykam atd. ale co mam sakra delat,kdyz sam nehne prstem?jooo,kdybysme byli ve zline,kde je tisic ochotnych pomocnych rukou,tak by mel klidecek,ale jsme v praze kvuli nemu,zadna babicka tu bohuzel neni,tak mi holt musi pomoct on.
Tak to je jasne, manzel se taky rozciluje, kdyz ho „poucuju“, nekdy se paradne chytneme, takze taky mam chut ho nekdy zabit
…
Dnes jdu na mensi parbu z prace, takze manzel bude kojit
Uz mam odstrikano, pripraveno v lednicce.Moc mu to „nevoni“, protoze bude muset byt sam se dvema detma, ale ja jsem mooc rada, ze se trochu odreaguju a on si to „uzije“
![]()
ad chlapi - můj intelektuál tedy koš vynese bez říkání, už si zvykl.
Ale taky má občas keců až až…
Někdy je milionovej a někdy na ranku. ![]()
Alinko on tam chce být, ale bez problémů jen venku, doma se mi kroutí a musím z něj nechat půlku koukat.
No, půlku ne, tak třetinu. A ještě musím chodit, aby mohl koukat. Jsem zvědavá, co bude říkat na nosítko, dnes pro něj jdu na poštu. ![]()
A krkavčí matka jsem taky - jedno dítě mi houpe druhé dítě a já píšu…
![]()
Nazdárek,holky,už to přeháníte s tím psaním.Včera jsem si myslela,že vás dočtu a pak hodím příspěvek,ale nestihla jsem vás ani dočíst,ani něco napsat
Tak toho tolik nenakecejte.
V úterý bohužel nepřijedu,chodíme od včerejška plavčit.Maxíkovi se to celkem líbí,až na tu studenou vodu.Teda přijde mi pro mimi celkem dost.
A bylo to na začátek asi dlouhé,potom už ke konci poplakával.Ale jinak super.Zítra jdem znova. ![]()
Tak snad to vyjde příště.Něco nového?
Na chlapa si nemůžu stěžovat,hlídá Maxe každé pondělí,středa,pátek,když jsem v práci a doma mi nic nevyčítá.Ani že není uvařeno atd.A to se fakt dost divím,hodně na tom lpěl
![]()
Krkavci matka jsem taky - starsi dite je ve skolce vzdy od 6.30 do 16.00
(ale je tam hrozne rad)
Ale zase kdyz je Mateo vzhuru, tak k PC nejdu. On to totiz nem rad…
Sajso, tak jsem Tve argumenty manzelovi precetla ohledne nositka. My zatim hodne fandime satku, tak uvidime, jake to bude v lete a taky kdyz bude Mateo starsi.
Ahoj holky,
tak poradna vcera v poho, mame 7,70 a 68cm. Dr to uzavrel slovy, ze ma rozmery poradneho pulrocniho ditete.....
Mame prvni davku hexy, reakce na ni zadna. Jen mi prijde, ze ma trosku kasel. Ale ryma nic, teplota nic, jen trochu pokaslava. Nejdriv sme si mysleli, ze mu zaskocila slina, jak ted nadmerne slini, ale dneska rano v nem i trosku chroptelo, ted se to zda zase dobry. Mam to nejak resit?!?
Jo a mame novy kocarek. ABC design Rodeo. Rusili u nas prodej kocarku v jednom detskem obchode, takze byl za 3500,–, coz je docela slusna cena. No, sem zvedava, jak budeme spokojeni.....