prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
2.4.07 23:01

Holky, tady je link k informacim o rodicovskem prispevku
 http://portal.gov.cz/…55/708/place?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.4.07 23:37

tak …jsem dobra :oops: :twisted: - mam vlozenou fotku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.4.07 08:09

Brá ránko!
Tak dneska jsem tu první :lol: :lol: :lol:
Já už bych si mohla podle Zůzy nastavit hodinky. Po večerním houpání dá táta pusu na dobrou noc, já nakrmím a dávám do postýlky a většinou je do minuty tuhá. A ráno budíček v 7:00.
handah Babycalm už nedávám asi měsíc. Jak mi začala zlobit s jídlem, tak jsem nedávala a problémy už neměla. Jak přišly, tak odešly.
Brokyno To jsou hajzlové :evil: :evil: :evil: Ale zkus se podívat na http://www.kocarky-ina.cz/index.php?… . Já jsem si to našla, protože brzda u našeho kočárku je spíš na okrasu než aby pořádně brzdila, tak se tam chystám napsat, jestli nemaj na to nějaký náhradní díly…
Soukupko Dr. asi měla nějakej blbej den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
3.4.07 08:17

Ahoj, tak mám po zubaři a po náladě. Umrtvovací inejkce pomohla na půl, stejně mě to bolelo a tekla mi krev, když už to bylo, tak zjistil, že mi musí odvrtat ještě ten vedle, vyplázla jsem 360 ká, za měsíc jdu na přeplombování a pak na vytržení osmičky.

Ještěže jsem nebrala malýho s sebou, přišel mi táta hlídat.

Teď jdu zabalit věci, jdeme na rehabku a pak k babi.

• Citovat
  • Upravit
2870
3.4.07 08:24

http://www.novinky.cz/…8_8a40l.html

To nám teda moc dlouho porodný, rodičák a společný sdanění manželů nenechali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.4.07 08:25

papu Aspoň to už máš za sebou :wink: A 360 je podle mě dobrá cena. Vím, kolik platí lidi tady v PZE :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
3.4.07 08:39

Ahoj holky,
tak dneska už je mi líp. Malá spala celou noc od 22 hod do 6 hod. Super. Manžel dostal neschopenku, tak mám doma dva marodný chlapy :roll: 8O
Ale zase můžu ven s Gabčou.
Konečně se mi podařilo hodit foto z nedělní procházky do galerky.
Noono , taky jsem to četla a naštvali mě. Podpora rodiny :lol: :lol: :lol: , velký prd :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.4.07 09:14

Ahoj,
tak my už jsme taky vzhůru, já bych ještě spala, ale Honzik už nechce.
Papu: tak to závidím, že jdeš k zubaři až za měsíc, já chodím každý den na čištění a výměnu drenu.
Katko: nebloudila jsi vlastně včera při cestě domů?
Ssluníčko: metřík je moc hezký, Kačenka se krásně směje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 09:23

Bré ránko!

Noono - dík za radu, už jsem tam napsala.

Papu - a za měsíc znova :lol:

SSlunicko - Kačenka je parádnííííí :wink:

Soukupko - jak dlouho že Ti malá spala? A co jí to dáváš do mlíka :?: :?: 8O :lol: Dva nemocní chlapi v rodině? Tak to musí být hrozný…

Sociální reforma = Antisociální skutečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.4.07 09:30

dobre ranko,
kristy ,zpatecni cestu mi ani nepripominej.dvakrat jsem projela tuchomerice,dvakrat jsem se ocitla dokonce i na dalnicia to jednou ve smeru na prahu a podruhe zase ve smeru na tuchomerice,tzn.ze jsem se vracela odkud jsem prijela,to uz se mi chtelo i brecet :evil: :D jsem fakt debil,DEBIL.ale nakonec jsme dorazili.priste k vam pojedu az tam nebude ta objizdka,tim me naprosto rozhodili :?

Broky ,me to s tim kocarem ani neprekvapuje.kdyz jsme v kanclu menili nabytek,vzala jsem si tam jednu skrinku,byla hnusne seda,chtela jsem si ji natrit na veselou barvu,ze tam dam nejake matyskovy veci.do sklepa se nevesla,tak jsem vyndala policky a nechala ji pred sklepem.tahle hnusne seda,kancelarska skrinka bez policek do par dnu zmizela.me uz neprekvapi vubec nic.hajzli jedni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.4.07 09:35

Katko: objížďka prý bude hodně dlouho, minumálně tři měsíce, hlavně, že jste dojeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.4.07 09:39

jezisimarija,tak to je v haji,to se jen tak do kralup nepodivame :D ne,ja si myslim,ze uz bych to snad zvladla,do kralup v pohode,to uz vim jak bych jela,jen u te zpatecni cesty jsem nejak haprovala,ale potreti uz bych v tech debilnich tuchomericich snad odbocila spravne :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.4.07 09:48

sslunicko ,opet musim rict,ze kacenka je fakt nadherna,hrozne vam to na te fotce,kde jste spolu slusi.vypadas moc dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.4.07 10:06

No holky, ještě neznáme podrobnosti, tak se nečertěte :lol: - podle mne pokud sníží porodné na 15000, tak to moc velký rozdíl není - my už jsme stejně dostaly to vyšší, takže o nic nejde :twisted: . A progresivní snižování rodičovského příspěvku podle délky, kdy je matka na mateřské a nepracuje mi připadá mnohem spravedlivější - musíme si uvědomit, že podobné podmínky nenajdeme nikde v Evropě a že si dle toho systému každý může vybrat, jak dlouho s dítětem bude - brát 7500 4 roky je docela síla, to snad uznáte. Zrušení společného zdanění moc nechápu, ale nechápala jsem jej ani předtím, tak se nemohu vyjádřit. Štvou mě, že přestane automatická valorizace dávek kromě důchodů což je jasné populistické gesto a při vědomí toho, že mám v rodině ve starší generaci už samé důchodce musím říci, že se mají jak prasata v žitě - soudě i podle toho jak oblítávají markety s letáky v rukou :evil: .
A závěrem - mohu vás ujistit, že tak, jak se máme dnes, jsem se já za komoušů s dvěma malýma dětma neměla, fakt, važme si toho. Stále navíc zastávám názor, že děti si přece nikdo nepořizujeme kvůli dávkám a jaksi už dopředu bychom měli mít promyšlené cash flow po dobu výpadku jednoho příjmu - s našimi vládami to sice není 2× legrace počítat s něčím dopředu, ale tím spíš by měl člověk počítat s vlastními zdroji. TAK, A MŮŽETE KAMENOVAT :lol: :lol: :lol:

Alinko super odkaz, už to mám vytištěné 8) - ještěže to všechno tak ochotně najdete, co bych si bez vás počala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 10:43

No Jolmo vlastně máš asi pravdu… :wink: Možná to bude tím, že my co nadáváme nemáme to porovnání s komančema… :lol: Takže je fakt, že se máme fajn… Vždyť každá z nás, so jsme tady máme počítač a přístup na internet, ne? :lol: :lol: :lol: Takže veget 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí