Poradna duly
Jana Čurdová
broky ,ja bych objednala jen tasticku,zbytecnych 700Kc navic za korbu,kterou nepotrebujes.
My jsem dnes byli na KO a mame 7,60
a to kakal naposled ve stredu minuly tyden,tak jsem se desila,ze jim tam ztrhne vahu.no zaplatpanbuh se to pribirani zpomalilo,ale s takovou ztratime predni misto ve vahove kategorii
ted si tady davam nudle s tvarohem,ze bych ho trosku vykrmila a dala mu taky,kdyz tak malo vazi ![]()
Brokyno - víš co mi vždycky manžel na tuhle otázku odpoví?,.....
objednej si to tak, abys byla spokojená halvně TY… a je to dobrá rada:o) … takže se objednej podle toho co se ti víc líbí…
Lidi jsou fakt debilové… abys ještě musela připoutávat každý kolečko zvlášť, aby ti neukradli třeba jedno kolo..... achjo
(no nechci samozřejmě strašit:o)
Broky , já bych asi šla do té taštičky, 1200,– + nejspíš poštovný je dost
, ale to je můj názor, třeba ostatní holky budou mít opačný.
Ale zjistila bych si, z jakýho to udělají materiálu a tak, aby to nevypadalo blbě ![]()
Broky já bych taky objednala jen taštičku, určitě s tím mají zkušenosti
katko tos mě potěšila s tím kaděním - my už totiž také 5 dní nic, kromě toho pekelného zápachu
a čajíček ani se 4 lžičkami glukopuru nezabírá. Když prdí, tak tam asi žádné překážky nejsou, ale bych nerada, aby to došlo tak daleko jako s Cyrdou, tam jsme měli fakt slušné problémy se stolicí
.
Jolmo Katko - přidáváme se
) a vedem - Matěj nekadil od minulé středy… ale rekord má 14 dní:o)
Minulou středu si pamatuju tak přesně proto, že s jeho frekvencí kadění 1× za týden se přesně trefil do doby, kdy byl na úřadě vyndán z kočáru a měl tam se mnou hodinu čekat… takže jsme museli přebalovat na úřadě:o) bylo to super:o)))
No výborně, tak už jsem klidná
.
Vám to tak všem sekne v té galerce, mimina pěkná, matky pěkné, dokonce i bráchové - a jak jsou si podobní
, no super!
Broky, kup si jen tasticku - na co Ti bude jeste korbicka?!…
K tem davkam…uz vcera u zprav jsme si s manzelem rikali, ze kazdopadne ten rodicak bude lepsi, kdyz bude odstupnovan. Ale co se z toho opravdu vyklube - to nikdo nevi ![]()
Hani, my mame odsavacku, kterou odsavame usty (jsou tam takove dve hadicky) a jsme spokojeni. Prave naopak mne desi, kdyz pisete, ze existuje odsavacka na vysavac
Vzdyt to musi byt hodne neprijemne…Jak to funguje?…, nesetkala jsem se s tim…
Ad Baby Calm - davam porad.
Ahojky,
tak s dávkama fakt nepřekvapili, ale je fakt, že na to koukám tak nějak jako Jolma… Mrzí mě společné zdanění, tam jsme ušetřili hooodně. Ale zase pokud bude stejná daň pro všechny, budeme mít víc každý měsíc… ![]()
Dnes jsme byli v poradně a zjistila jsem, že toho mého chudinku pomlouvám - nemá 7kg, ale jen 6,5.
Doktorka pravila, že když ho vidí, vůbec se nediví tomu, že nemám potřebu chodit převažovat, strádající dítě vypadá prostě jinak.
![]()
Alinko nosítko poskytuje lepší manipulaci (manža neuváže, takže hlavně pro něj, ale i já, pokud lezu na 10 minut z auta, tak jsem, jak říká Jolma, zdechlá vázat kvůli tomu šátek
), pak když dítě začne běhat a je to kus pěšky a kus nést je to taky praktičtější. No a pak na léto - myslím, že bude vzdušnější. Navíc teď mají nové příslušenství - batoh, který se připne na Ergo, to je bezva vychytávka, nemám, ale asi brzy asi mít budu… ![]()
Jo a vyřešila jsem kočár - pořád váhám mezi Solarem, Hartanem buggy a Peregem a nakonec budu mít Astral. Je super. Madla od holí směřují k sobě, takže ani jednou rukou to není tak hrozné (to má i solar) a hlavně - sedačka se dá otočit i proti směru jízdy, takže na Dandu uvidím…
Tipuju, že je to okopčená Loola od Bebe confort, nad tou jsem tu v neděli slintala. ![]()
Jo a Broky už jste očkovaní hexou? Dnes mi povídala dr., že zatím nejsou, teda ty, co už hradí stát.
jolmo ,ja to kakani nijak neresim.uz nejakou dobu ma kakaci stredy,jednou do toho vlozil sobotu a dnes to bylo v utery.ale zadna velka naloz,spis min nez vic
ale je uplne v pohode.kdyz malinky,tak jsme kakali s rourkou,to totiz tlacil a snazil a byl neklidny,pak se krasne rozkakal sam nekolikrat denne a ted je to proste plus minus jednou za tyden.ale tim,ze je v pohode,tak jsem v klidu. a co mel cyrda?
pokud by ty prispevky nechali tak jak schvalili,tak jsem v pohode.ctyri roky byt doma nechci,to je podle me prehnane.je fakt,ze co se tohohle socialniho zabezpeceni tyce,mame se oproti jinym zapadnim zemim velmi dobre.dostavat ctyri roky 7500 je podle me zbytecny luxus.no,skolky jsou pak jina vec.ale o moc lepsi to asi nebude ani jinde.mam svagrovou v nemecku a ta za skolku plati pres 300 eur mesicne a to pry ty nase jsou proti te jejich luxusni.a to je nejaka soukroma,do jine se nedostali
tak tento tyden je to kakaci utery.zase se pode mnou ozyvaji hooodne zname,zblunkaci zvuky
nejak to nekonci,tak jeste chvilku pockam ![]()
Tak jsem se podívala do galerky a mám 100 chutí nejet na sraz. Vypadáte všechny tak pěkně - štíhlé, usměvavé, spokojené… já budu vedle vás vypadat, jako bych vylezla z popelnice. I kdybych si na ten svůj xicht namalovala nějaký obličej, tak furt budu plešatá, hrbatá s velkým zadkem
Ještě že mám pěkné děti ![]()
Brokyno , to fakt nechápu, k čemu je někomu urvaná taštička ![]()
Tak konec pauzy, musím sundat jedno prádlo a pověsit druhé, vyžehlit hromadu věcí, udělat jogurt, vyluxovat, vyřadit malé věcičky a vybalit větší… no asi se sem už dneska nedostanu.
No Cyrda si to tak dlouho střádal a střádal, až pak kadil třeba 1× za týden, ale na roční dítě něco naprosto neuvěřitelného, pochopitelně u toho ječel jak Viktorka a já bych byla bývala s ním - časem jsme se dopracovali až ke - teď si nemůžu vzpomenout, jak se ten bordel jmenoval /Sajsa ví
/, ale bylo to s laktulózou, s tím jsme se ustálili na obden a teprve cca od 3 roku kadí normálně, a to má pořád tu sběrnici slušně velkou
. Ale to je spíš nějakou genetickou úchylkou z mužovy strany - což o to, on sám má tuto funkci vpořádku
, ale zřejmě přenáší dysfunkci na děti
.
ad golfky mě zítra přiletí Nomad, ale nevím přesně, kdy ho uvidím, možná ukecám muže, ať to vezmem přes Phu cestou z Němec /vlastně to musíme tak jak tak, akorát budou řeči skrz zajížďky k bráchovi/ . Ta přehazovací sedačka je určitě výhoda, ale já ho v tom jodlám vozit jen do obchoďáků a jinak v Mutsy a ten se dá dát pro i proti a teprve až ho prodáme, přijde na řadu jen Nomad a to už se Prokimu na nás čumět nebude chtít… potvrzovací fázi zvládneme v Mutsy ![]()
Alinko - odsávačka na vysavač super - má to regulaci, tak se neboj, že to půjde i s mozkem ![]()
Pra:,–(ko - ber to tak, že nikdo by si sem nedal hnusný fotky.. mluvím tedy za sebe… Ve skutečnosti jsem tlustá (75 kg
- prásknu to, ať nežeru
) a na té fotce jsem výjimečně namalovaná…
Jolmo - to bylo téma ty rodičovský příspěvky, co??? ![]()
Kakání - jelikož malej je na Bebě AR/HA a ta je dost hustá, má problémy ty bobky vytlačit, tak nám dnes předepsala dr. něco, co by ty boby mělo dělat řidčí ![]()
Taštička - máte pravdu, jdu jenom do taštičky - psali, že vypadá skoro jako originál…
Jojo, Jolmo já to mám spíš jako městský kočár, zatím jezdím s Hartanem, ten má přehazovací, ale zabírá mi moc místa v kufru. Tady je ideální, v terénu super. A v zimě, až zase budou naši silničáři tak připraveni jako jindy, to vytahnu trojkolku, ta je otočená po směru, takže na něj neuvidím, ale to už mu bude pomalu rok, tak to už vadit nebude. Nevylučuju, že se nezblázním a příští léto nekoupím něco typu Buzz…
![]()
No, odsávačka na lux ve mě taky budí asociaci mozku na pochodu…
![]()
Brokyno , už jste naočkování hexou? Omlouvám se, že jsi velká, ale já se nikoho jiného zeptat nemůžu, všichni jsou prosincoví.
![]()
Ahoj,
tak jsme byla opět u zubaře a zítra musím zase. Jinak jsme byli odpoledne venku a pěkně zmokli, ale mám pro Honzíka kraťasolacláče na léto od nextu za 99 Kč ze sekáče a jedny kraťásky, tak snad bude teplé léto.
Tedy Katko, styď se zase takový buřtík Matýsek není, mě včera ani nepřišlo, že by mezi klukama byl tak velký rozdíl, no jsme zvědavá kolik budeme mít zítra mi na 4 měsíční kontrole.