prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
3.4.07 21:36

Ahoj holky, tak já vůbec nevím co bylo a nebylo schválený, nooo pochopitelně bych byla ráda, kdyby mi někdo dával co nejvíc peněz, ale v podstatě mi přijde ujetý, kolik se dá rodinám, když na to není, hlavně to porodné, neříkám, že nebylo fajn, ale já si kvůli němu mišáka nepořizovala.

Do práce bych ráda dřív než za čtyři roky, kdopa na mě pak bude zvědavej…Někdy mám sto chutí jít hne od zítra.-)))

Na rehabce nás dneska moc chválila,trochu jsem se bála, občas (hehe) to šidíme, ale bylo to dobrý, mišák se smál a všichni byli spokojený.

Akorát má docela zácpu, odpoledne se po dvou dnech vykajdil, ale ještě tam toho má asi dost.

brokyno co vám dr dala??? Až půjdem očkovat, tak se na to zeptám, pokud by to mělo pokračovat.

• Citovat
  • Upravit
3826
3.4.07 21:43

ahoj holky,tak dnes jsme byli skoro celý den venku.
Měly jsme tu na návštěvě kamaráda 10měsíců,kamarádku 9měsíců a jěště jednu kamarádku 14dní.
byl moc krásný den,tak jsem si užívali na zahradě.

jinak zítra už jdeme na to očkování. jsem na to zvědavá,jestli bude kačenka v pohodě. pak si hned domluvím ty náušničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 21:47

Papu - jmenuje se to Duphalac
http://www.lekarna.cz/…l-hdp-sirup/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 21:48

Ahoj SSluníčko! To bude Kačenka fešanda :wink: A rovnou dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.4.07 22:03

Katko: tak to nevím, co Ti na to napsat, Honza když jde na pivo, tak se nám to pak snaží vynahradit. Když byl naposledy minulý týden, tak pak nerad vzbudil Honzíka a to bych ho nejraději zastřelila, ale jinak se snaží a i pomáhá, ale taky si o to většinou řeknu, ale on to pak bez řečí udělá. Snad u Vás bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.4.07 22:34

Mně se do toho žehlení nějak nechce…
Brokyno , já mám 69 na výšku 167 :oops: Jo a kočárek budeme mít asi nejhorší my, přece jen už má dva roky najeto a když jsme ho kupovali, šla jsem hlavně po ceně a užitné hodnotě, rozhodně neplnil nikdy reprezentační funkci :)
Katko , to máš teda doma pěkného lenocha, není to náhodou intelektuál? :wink: Jediná metoda je zapřahat co nejvíc do péče o mimčo, u nás Ondra koupe Šimona každý den, přes to nejede vlak. A od té doby, co máme Matouše, tak i chystá snídani. Nejdřív taky brblal, ale už si zvykl :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
3.4.07 22:51

Odsávačku na vysavač máme taky a je super. Před tím jsem měla tu hadičkovou a dobrý, ale myslím, že neodsála tolik a tak šetrně jako ta na lux. Gabča se v noci ani nevzbudila. Při hadičkách brečela tak, že byla zase na odsátí 8O
Katko o chlapech mi nic nepovídej. Mám doma dva a teď jsou oba nemocní :evil: 8O :evil: 8O . Je to s nima na palici, ale zase můžu s Gabčou ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.4.07 23:49

Jezis ta odsavacka musi byt brutalni :roll: Mne staci, kdyz odsavame tou hadickovou a kdyz to odsava vysavac 8O …my mame vysavac, ktery extremne silne saje - tak ten mozek, Broky, muze byt pak v ohrozeni :roll: :lol:

Duphalac - jen slysim ten nazev a uz mi stoji vsechny chlupy…Meli jsme podobny problem, jako Jolmin Cyrda, skoncili jsme v nemocnici s Michalkem. Vzdy mel problemy s kakanim, vyprazdnoval se jednou za par dni, za tyden…Kdyz mel tri roky zhorsovalo se to, delal vsechno proto, aby nemusel jit na WC. Mel velmi tvrdnou stolicku. Dostali jsme Duphalac, cpali jsme mu ho dlouhou dobu a stejne nam byl na nic. Kdyz se nevyprazdnil 14 dni zavreli nas do nemocnice - davali mu klystyry, kazdy den trikrat, potom jsme tam dochazeli ambulantne - Michalek uz chtel jen klystyr,bylo to pro nej vic prijatelne nez jit na WC. Absolvovali jsme i sezeni u psychologa, nepomohlo.
Nakonec jsme skoncili u jednoho doktora, ktery se venuje homeopatii, bachovkam, akupunkture…Pomohly nam ty bachovky a akupunktura.
Nekomu se muze zdat, ze je to jen prozaicky problem, ale my jsme si dost s tim vytrpeli.

To jsem se zase rozepsala… :oops: pardon…

Jeste jdu do galerky a pak spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
3.4.07 23:58

No parada - super fotky :D

Jo, jeste jsem chtela napsat, ze Jolma porad pise, ze Proki je cvalda, ale „zive“ takovy neni. Je normalni miminko, spis bych rekla, ze je delsi, ale cvalik urcite neni.

Stejne si myslim, ze nase prosincova miminka jsou nejhezci :D :D :D

Tak a uz jdu - dobrou noc - zase to tady zaviram :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.07 08:01

Ježíši , Vy jste toho napsaly :lol:

Zdravím po ránu :lol:
Leze na mě nějaká chřipajzna :evil: , doufám , že to Sofi nechytí :roll:

Mám dotaz , holky , byly jste na kalmetizaci :?: Nám žádná pozvánka ještě nepřišla , tak tam asi skočím 8O . V pátek máme mít očkování :?

Můžu říct , že s tím rodičákem taky pěkně naštvali , rozhodně ale chci být doma 4 roky , tak to bude chudá mateřská :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.4.07 08:20

dobre ranko,
pra:,–(ko ,to on u nas koupe taky kazdy den,o tom se ani nediskutuje,mozna jsem moc narocna,ale napr.vynaset kose by podle me mohl,aniz bych mu to musela pripominat.snad vidi stejne jako ja,ze ty kose jsou plne a v koupelne smrdi plinky,ne?rozhodne je to jednodussi pro neho nez pro me s kocarem,se kterym se sotva vejdu do vytahu a mela bych vlect jeste pytle s odpadky.jsou to takove blbosti,ale kdyz se nastradaji,tak uz je toho moc

babycalm ,ja jsem ho uz mesic nedavala,ale asi poslednich 14 dni se matej k ranu hrozne kroutil.napred to zacinalo v pet,pak ve ctyri a kdyz jsem nespala uz od tri,tak jsem si rekla,ze tohle teda ne a zacala jsem mu to v noci zase davat a je to lepsi.

holky ja mam takove vycitky,on tu pode mnou sedi,vola,vzdycky kdyz se na neho podivam zacne se smat a ja misto,abych se mu venovala,cumim do pc.ale nemuzu si pomoct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.4.07 08:30

kristy ,je fakt,ze jsem mu z tou vahou trochu krivdila,myslela jsem ze pres osm uz ma,ale v kazdem pripade honzik byl podstatne stihlejsi.zadny veprovy podbradek nema :D narozdil od nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.4.07 08:49

Teda já nevím, co máte pořád proti těm intelektuálům, Pra:,–(ko ! Pevně doufám, že na světě jsou i nelíní, outdooroví intelektuálové, kteří vynesou koš bez keců, dokonce bez povšimnutí ze strany partnerky! (No to už chci možná moc…)

V sobotu u nás byla hádka na téma „průběh otcovského dne“. Vypadalo to pomalu, že se vzájemně dáme k soudu, ale zato včera - tatínek přebaluje, myje zadek, společně uspáváme - idylka. Jen mě štve, že okolo toho vždycky musí být takový řev. Včera malej usínal, táta s mámou leželi každý z jedné strany, klídek, a velkej povídá něco v tom smyslu, že vidíš, že jsem k tomu dozrál, kdybys pořád nebyla taková „učitelka“, mohlo to být všechno jinak. Já, holky, myslela, že ho z té postele vykopnu, kdybych nebyla taková učitelka, tak toho času vesele sedí v hospodě a po prckovi ani nevzdechne. Ale jak se ten rozchod, šikula, snaží hodit na mě :evil: .

No ještě, že jsou na světě horolezci. :wink:

Shari , to schválně zkusíme, stav se tu někdy tu odsávačku namontovat. Ale ťuk ťuk, i přes mé krkavčí tahání dítěte na skály rýmu nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.07 08:52

Fazole , tak já mám muže intelektuála , ING , který vynáší koše bez keců :lol: :lol: :lol: , takže existujou :wink:

A s chlapem si nedělej hlavu , jsou to telata :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.4.07 08:57

Fazol to neřeš, My si taky museli něco ujasit s velkým, když se malej narodil…jakože když se mu bude večer víc věnovat, tak já můžu udělat večeři, něco upéct a tak, u toho si i oddechnu a nejsem pak nevrlá, že mám celý den Mišáka na krku. Takže jsem už malýho nekoupala ani nemapatuju. ale myslím, že je to spravedlivý. Když velkej přijede nejdřív po čtvrtý a malej chodí mezi 7-8 spát.

jinak dneska spal od osmi do čtyř:-) Pak asi do půl sedmý, to dostal kozu a docela ještě i sosnil, to jsem koukala 8O
Teď se ještě dotahuje v lehátku, tak jsem trochu poklidila obýcák, přijde kamarádka, tak ať to apoň trochu vypadá :D

Jo a ráno jsem mišáka přebalovala a bylo tam toho hoooodně a tuhý a smradlavý :? chci svoje voňavý miminko :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex