prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
3.4.07 18:13

Sajso ještěže tě mám, já taky nic nevylučuju, ale spíš TFK Bugster :wink:

Tak, už jste to četly? Do tří let 7 600 zůstává, kdo chce být 2 roky 11 400 a kdo 4 tak od 1,5 r. 3 800 - nijak se nás to teda nedotkne myslím, jeví se mi to velmi rozumné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.4.07 18:19

Tak jsem koukala na Prokiho, jak pěkně pase a tedy na 8 kilo nebo kolik jsi Jolmo psala, že má vůbec nevypadá, je to takové pěkné miminko.
Brokynce a Kubíkovi to moc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
3.4.07 18:22

Ahoj,
malej se teprve teď probudil, co jsme přijeli od babičky 8O To bude zas uspávání :? :roll:

Tak odsavačku na vysavač u nás taky neznají, a to tu jinak v lékárně seženu fakt vše :wink:

Alinko , a už jsi tu ústní odsavačku zkoušela? Jde to s ní?

Kočárky jaksi neřeším :oops: , jsem taková skromná holka :lol: :lol:

Sajso , dnes budu zkoušet tvoje těstoviny č. 3, snad to dobře dopadne :D Jak jste na tom s lehátkem z Tropického ostrova? Nám se vyfukuje samovolně od začátku, ale teď už ho musíme nafukovat každý den. :? Akorát nevím, kde by přišlo k píchnutí… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
3.4.07 18:26

Mně teda nepřijde, že by v prosinci byly tlustý mimina, škoda, že sem nemůžu dát svoji fotku, když jsem byla malá - to byste koukali, jak vypadá špek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 18:49

SAJSO - promiň, že jsem neodpověděla… Přitom jsem to četla, ale pak nějak pozapomněla :oops: Očkovaní jsme ještě nebyli, páč ještě nemáme zahojený to očkování na ramínku :? Asi jsem Ti nepomohla, co???? Ale zase jsme hezky pokecaly :lol:

Kristyno - ó děkujeme… Ale jak jsem už psala, byla jsem ta výjimečně namalovaná, ve skutečnosti vypadám daleko hůř.. Ale Kubík zase vypadá ve skutečnosti líp, takže se to vyrovná :lol:

Handah - odsávačka na vysavač je super. Už máme vyzkoušeno a malej se u toho ani moc nebrání a ani nebrečí… http://www.blesitrh.cz/…vysavac.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.4.07 19:51

Jolmo ono se klidně může vyrojit ještě kdoví co, takže konkrétní typ doladím ihned poté, co mi rupne v kouli a usnesu se, že už potřebuju jiný kočár… :wink: Jeden Mutsík byl taky takový pohotově lítací jako Buzz a stejně málo zatěžující, když vlečeš jdoucí dítě a kočár .. :roll:

Handah nám lehátko krásně drží, nafukovala jsem ho jen po vyprání (a to jsem ho před tím sama sfoukla.. :wink: ). Zkusila bych zavolat dodavateli. A prozkoumala bych, odkud to utíká.

Broky děkuji za bezva pokec,můžeme to zopakovat… :wink: My taky nejsme, bo máme TBC naočkované až v šesti týdnech, takže nejdřív za měsíc teprve můžeme mít hexu a to ještě podle ramínka, připadá mi od včera, že tu jizvičku po TBC začíná mít nějak červenou. :( Jen jsem zvědavá, jestli v jiných krajích MUDři hexu mají, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.4.07 20:03

Já jsem hexu objednávala cca před 3.týdny a nebylka, o týden později už jo, tak asi to souvisí s tím…

Sajso proces výběru kočáru si popsala hezky - nápodobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.4.07 20:07

Jolmo tak teď budeme napnuté, komu rupne dřív. 8) :lol:

Já se u dr. potkala s hexovou dealerkou a ta říkala, že už stát nakoupil 50 000 kusů, ale kde visí, nikdo neví. :wink: Stejně v tom musí lítat tááákových prachů. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
3.4.07 20:09

Jako ostatně v celém lékovém procesu, to je kšeft jak prase :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
3.4.07 20:16

Jasně, ne nadarmo se farmaceutický průmysl srovnává se zbrojním. :roll:

Jdu zapelešit děti, starší má opět rýmu, fakt nevím, kam na to pořád chodí. :evil: :arrow: Otevřeli tu u nás solnou jeskyni, tak ji tam pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 20:55

Sajso - ta jizvička po TBC se může ještě naplnit hnisem. Tak to vymáčkni a máčej v heřmánku… Jsem to ale odborník, co??? :lol:

Tak vy tady vymejšlíte jakej novej kočárek a já se trapně pokoušim zachránit ten svůj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.4.07 20:59

Nám taky pořád hnisá to očkování TBC, ale mačkat to prý nemáme, za 3 týdny jdeme na kontrolu, tak uvidíme, kdy nás bude čekat očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
3.4.07 21:01

Handah odsavačku na vysavač snadno zkonstruuješ z té normální hadičkové odsavačky za 16 Kč. Na tu hadičku s modrým koncem něco navlíkni (my máme víčko od krabičky od filmu, prý funguje i obal od kindervajíčka nebo jen kus kartonu). To na:,–(íš na hadici vysavače, ztlumíš ho na miminum, zapneš a odsáváš! Je to super. Rozárka navíc miluje zvuk vysavače, tak si často ani nevšimne, že jí něco dělám v nose 8O
Jo a ještě před odsáváním ji do nosu stříknu mořskou vodu.

Mějte se tu hezky! Radím, i když jsme mladá (Lednová 2007) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.07 21:09

Já nemyslím mačkat to násilím, ale jen tak jemně a když to povolí, tak heřmánek - to zase dr. řekla mě. Takže opět platí: Co doktor - to názor.

Pro dnešek dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.4.07 21:31

tak my jsme dnes dostali uz druhou hexu a nemohl nejak usnouta poplakavala,pak se naraz ozval rev a on cestoval po postylce tak,ze mel nohy vzpricene v spruslich.porad jsem nechapala,co se deje,ze je tak neklidny,normalne nejpozdeji v osm spi jak dudek a pak jsem si uvedomila,ze mi dr.rikala,ze muze byt plactivy po injekci,at mu dam kdyz tak nurofen sirup.tak jsem mu trochu lupla a za chvilku uz byl klidny a usnul :? chudak,asi mu z toho nebylo nejlip

ja jsem utahana jak kun.odpoledne jsem ucila,pak varila veceri,lubinovi musim o kazdou pomoc rikat,tvari se jakoze ho vsechno obtezuje,protoze on je unaveny.kopla bych ho.v patek se opila na zabijecce,popijel i v sobotu,co je mi po tom?ja se taky nikde nemuzu rozsoupnout,bez ohledu na kojeni,vim,ze to proste nemam kdy dospat,takze musim setrit sily.jezis nekdy me ti chlapi stvou :evil: pardon za ten roman,jsem hrozne unavena a otravena z neho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí