Poradna duly
Jana Čurdová
Sajso ještěže tě mám, já taky nic nevylučuju, ale spíš TFK Bugster ![]()
Tak, už jste to četly? Do tří let 7 600 zůstává, kdo chce být 2 roky 11 400 a kdo 4 tak od 1,5 r. 3 800 - nijak se nás to teda nedotkne myslím, jeví se mi to velmi rozumné…
Tak jsem koukala na Prokiho, jak pěkně pase a tedy na 8 kilo nebo kolik jsi Jolmo psala, že má vůbec nevypadá, je to takové pěkné miminko.
Brokynce a Kubíkovi to moc sluší.
Ahoj,
malej se teprve teď probudil, co jsme přijeli od babičky
To bude zas uspávání
![]()
Tak odsavačku na vysavač u nás taky neznají, a to tu jinak v lékárně seženu fakt vše ![]()
Alinko , a už jsi tu ústní odsavačku zkoušela? Jde to s ní?
Kočárky jaksi neřeším
, jsem taková skromná holka
![]()
Sajso , dnes budu zkoušet tvoje těstoviny č. 3, snad to dobře dopadne
Jak jste na tom s lehátkem z Tropického ostrova? Nám se vyfukuje samovolně od začátku, ale teď už ho musíme nafukovat každý den.
Akorát nevím, kde by přišlo k píchnutí… ![]()
Mně teda nepřijde, že by v prosinci byly tlustý mimina, škoda, že sem nemůžu dát svoji fotku, když jsem byla malá - to byste koukali, jak vypadá špek
![]()
SAJSO - promiň, že jsem neodpověděla… Přitom jsem to četla, ale pak nějak pozapomněla
Očkovaní jsme ještě nebyli, páč ještě nemáme zahojený to očkování na ramínku
Asi jsem Ti nepomohla, co???? Ale zase jsme hezky pokecaly ![]()
Kristyno - ó děkujeme… Ale jak jsem už psala, byla jsem ta výjimečně namalovaná, ve skutečnosti vypadám daleko hůř.. Ale Kubík zase vypadá ve skutečnosti líp, takže se to vyrovná ![]()
Handah - odsávačka na vysavač je super. Už máme vyzkoušeno a malej se u toho ani moc nebrání a ani nebrečí… http://www.blesitrh.cz/…vysavac.html
Jolmo ono se klidně může vyrojit ještě kdoví co, takže konkrétní typ doladím ihned poté, co mi rupne v kouli a usnesu se, že už potřebuju jiný kočár…
Jeden Mutsík byl taky takový pohotově lítací jako Buzz a stejně málo zatěžující, když vlečeš jdoucí dítě a kočár .. ![]()
Handah nám lehátko krásně drží, nafukovala jsem ho jen po vyprání (a to jsem ho před tím sama sfoukla..
). Zkusila bych zavolat dodavateli. A prozkoumala bych, odkud to utíká.
Broky děkuji za bezva pokec,můžeme to zopakovat…
My taky nejsme, bo máme TBC naočkované až v šesti týdnech, takže nejdřív za měsíc teprve můžeme mít hexu a to ještě podle ramínka, připadá mi od včera, že tu jizvičku po TBC začíná mít nějak červenou.
Jen jsem zvědavá, jestli v jiných krajích MUDři hexu mají, nebo ne.
Já jsem hexu objednávala cca před 3.týdny a nebylka, o týden později už jo, tak asi to souvisí s tím…
Sajso proces výběru kočáru si popsala hezky - nápodobně ![]()
Jolmo tak teď budeme napnuté, komu rupne dřív.
![]()
Já se u dr. potkala s hexovou dealerkou a ta říkala, že už stát nakoupil 50 000 kusů, ale kde visí, nikdo neví.
Stejně v tom musí lítat tááákových prachů. ![]()
Jasně, ne nadarmo se farmaceutický průmysl srovnává se zbrojním. ![]()
Jdu zapelešit děti, starší má opět rýmu, fakt nevím, kam na to pořád chodí.
Otevřeli tu u nás solnou jeskyni, tak ji tam pošlu.
Sajso - ta jizvička po TBC se může ještě naplnit hnisem. Tak to vymáčkni a máčej v heřmánku… Jsem to ale odborník, co??? ![]()
Tak vy tady vymejšlíte jakej novej kočárek a já se trapně pokoušim zachránit ten svůj ![]()
Nám taky pořád hnisá to očkování TBC, ale mačkat to prý nemáme, za 3 týdny jdeme na kontrolu, tak uvidíme, kdy nás bude čekat očkování.
Handah odsavačku na vysavač snadno zkonstruuješ z té normální hadičkové odsavačky za 16 Kč. Na tu hadičku s modrým koncem něco navlíkni (my máme víčko od krabičky od filmu, prý funguje i obal od kindervajíčka nebo jen kus kartonu). To na:,–(íš na hadici vysavače, ztlumíš ho na miminum, zapneš a odsáváš! Je to super. Rozárka navíc miluje zvuk vysavače, tak si často ani nevšimne, že jí něco dělám v nose ![]()
Jo a ještě před odsáváním ji do nosu stříknu mořskou vodu.
Mějte se tu hezky! Radím, i když jsme mladá (Lednová 2007) ![]()
Já nemyslím mačkat to násilím, ale jen tak jemně a když to povolí, tak heřmánek - to zase dr. řekla mě. Takže opět platí: Co doktor - to názor.
Pro dnešek dobrou noc!!!
tak my jsme dnes dostali uz druhou hexu a nemohl nejak usnouta poplakavala,pak se naraz ozval rev a on cestoval po postylce tak,ze mel nohy vzpricene v spruslich.porad jsem nechapala,co se deje,ze je tak neklidny,normalne nejpozdeji v osm spi jak dudek a pak jsem si uvedomila,ze mi dr.rikala,ze muze byt plactivy po injekci,at mu dam kdyz tak nurofen sirup.tak jsem mu trochu lupla a za chvilku uz byl klidny a usnul
chudak,asi mu z toho nebylo nejlip
ja jsem utahana jak kun.odpoledne jsem ucila,pak varila veceri,lubinovi musim o kazdou pomoc rikat,tvari se jakoze ho vsechno obtezuje,protoze on je unaveny.kopla bych ho.v patek se opila na zabijecce,popijel i v sobotu,co je mi po tom?ja se taky nikde nemuzu rozsoupnout,bez ohledu na kojeni,vim,ze to proste nemam kdy dospat,takze musim setrit sily.jezis nekdy me ti chlapi stvou
pardon za ten roman,jsem hrozne unavena a otravena z neho