prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
4.4.07 16:02

pra:,–(ko ,bingo :! mluvis mi ze srdce,lubin ma ktomuhle velmi blizko,neni sice PHDr.,ale pouze Mgr. z filozoficke fakulty,ale tvuj popis na nej sedi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.4.07 16:15

Tak to vypadá, že jsme konečně naučily spát přes den v postýlce :lol: Už tak nějak vím, kdy přes den spí a kdy už potřebuje spát a 3× denně se mi s ní pořád jezdit ven nechtělo. Už jsem si připadala jak blbec. Navíc vy, co bydlíte v paneláku, asi víte, co to je za anabázi. Tak jsem jí dopoledne, když byla „její“ hodina, vrzla do postýlky a ona spokojeně spinkala 2 hodiny. Po O jsem s ní teda venku byla a teď jsem jí tam uložila znovu a ona zase hned vytuhla. Tak mám ooooobr radost! Naštěstí u nás postýlka byla vždycky jen na spaní, usnula v ní vždycky večer po koupání, pak jsem si jí brala do postele.
Jen mám pocit, že na mě něco leze a chlap to není :roll: Jsem tu navlečená v tlustým svetru a zimních ponožkách, potím se jak *** a stejně je mi zima.

ještě k těm chlapům… Já na toho svýho sice nadávám, ale neměnila bych ho :wink: A umí dělat hezký holky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.4.07 16:19

Katko , tak to ti přeju pevné nervy :) Znala jsem dva takové, naštěstí tvořili homosexuální pár, takže nehrozí, že by se rozmnožili. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.4.07 16:45

Pra:,–(ko , PhDr jsem já. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.4.07 16:47

Asi jsem přišla na Erýskův spací systém; když je pěkně, řádí, když je hnusně, spí. Zřejmě budu muset lozit v mlze… to jsem zvědavá, co na to mladinký parťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.4.07 17:03

Pra:,–(ko :lol: ale Fazoli jsem viděla a vypadala čistě :lol:
Můj muž pracuje na JUDrovi a své nepochopené nitro dává všem asertivně až agresivně najevo :twisted: jsem furt vzteklá, pže za dnešek se ještě ani neozval. Takže jsem koupila k večeři párky 8)

Emča spinká na balkoně, musela jsem ji udrncat přes ná:,–(u od koštětě, byla přetažená. Doufám, že se vyspinká do růžova, pže k nám jede na návštěvu kamarádka s manželem, kteří přemýšlejí o miminku…tak abych měla s kým vozit :lol: Jdu se to tu pokusit zvelebit. Včera jsem kvůli švagrovi všechny válející se hadry atd odklidila do pracovny a zavřela dveře. Skoro to vyšlo, kdyby se nechtěl kouknout na net, v kolik mu jede bus :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 17:08

Add chlapi - radši se ani nebudu rozepisovat, takže bez komentáře…

Stazko - kočár nádhera a cena ještě hezčí :wink:

A teď… Právě jsem nám zarezervovala pokoj u Karla IV. !!!!! Takže Vás uvidím „lajf“ :D Už móc těším. Ale jak mi to tak v hlavě šrotuje, tak jsem se vlastně na nic tý paní „hotelový“ nezeptala… Je možný, že ani nechtěla zálohu???? A je to tak, že je to od pátku do neděle? Takže tři dny? A je v tom tedy i snídaně? Kdy tam přijedete? Už v pá dopoledne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.4.07 17:14

Brokyno :idea: dobrý dotazy, já jak jsem tady nebyla,když se to domlouvalo, nevím o moc víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 17:18

Jo a platí se i ubytování za mimča??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 17:19

A kolik nás tam vlastně bude? Všechny :?: :lol:

No, tak už jsem se snad zeptala na všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
4.4.07 17:28

Ahoj, tak dneska máme taťku doma, tak jsme byli dopoledne v poradně a Honzik má 6,40 a 67 cm a prý moc pěkně pase. Pak jsme se byli s Honzikem vyfotit, abychom měli dárek pro prababičku k narozeninám, tak zítra budou fotky, tak jsem na ně zvědavá.
Jo a papu, ráno jsem byla zase u zubařky, zítra jdu znovu a tu osmičku mi budou trhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
4.4.07 18:25

Kočár mam vyfocenej, vecer, az dojde manzel, ho frknu do galerky, nejak sem nepobrala stahovani z fotaku do PC.
Pra:,–(ko - dite je plne kojene. :roll: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
4.4.07 18:43

Noono,a jak jste se naučili spinkat v postýlce?normál,nebrečela?já taky pořád zkouším,ale max pořád hrozně brečí.vydrží klíďo hodinu a pak chudinka vzteky usne,ale jen na 20min.A tak ho kvůli 20min trápit nechci :oops: :?

Takže jsem zase po 4hod vyjela s kočárem,aby se za celý den trochu prospal.jsem zvědavá na dnešní noc :x

Zítra jdeme zase plavčit.Noono,chodíte ještě plavat?A jak se to malý líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.4.07 19:53

agato,stazi ,zitra jedu na letiste za kamoskou co tam pracuje a odpol.zase ucim,takze zitra nic,leda v patek.

kristy ,tak to je honzik fakt dlouhy,hned jsem to rikala,ze je dlouhan

jo holky,ani jsem vam nerikala,ze ma kristy velice sympatickeho manzela.ma sice pres tricet ale je takovy chlapecky roztomily :D

pra:,–(ko ,neboj ja ho krotim a udrzuju v mezich pouzitelnosti,tzn.ze se obcas i umyje :lol: jinak ja jsem zase typicky konzument, ktery tady sjizdi vsechny serialy,takze se tak vzajemne pozitivne ovlivnujeme :D akorat ten jeho vymysl s tim vegetarianstvim tezko rozdychavam.on vymysli vzdycky nejakou blbost.teda ja samozrejme chapu vegetariany,kteri neji maso at uz z moralnich duvodu nebo proto ze jim nechutna,ale on je totalni masozravec a ted si vymysli ze bude vegetarian :! vcera teda zase chvilku nebyl,protoze jsem udelala cinu a vonelo to tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.4.07 19:55

stazi beru zpet,myslela jsem soukupku :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie