prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
4.4.07 19:57

Katko: tak moc děkuju za pochvalu manžela, četla jsem mu to a je polichocen, letos mu bude už 34, ale zatím na to nevypadá.
Tak já jdu napustit vanu a koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.4.07 20:33

Tak mladá už spokojeně chrní, já jsem už vykoupaná a Dan mi uvolnil PC. Co víc si člověk může přát :lol: :lol: :lol:
Michell No naučily… Já jsem jí tam pravidelně začla dávat po koupání po kojení, když jí přestaly prdy… A trvalo to asi týden, kdy jsem tam lítala co 5 minut dávat jí dudlíka. Ona ho třeba hned ještě přede mnou vyplivla, ale já jsem prostě odešla a dřív jak za 2 minuty tam nepřišla, abych jí zase podala dudlík, pohladila a řekla Dobrou noc… Poprvý to trvalo hodinu, další den 45 minut a postupně se to zkracovalo tak, že teď jakmile jí dám do postýlky, vrazím dudu a ona zavírá oči… Po koupaní je to bez problému a přes den jí tam musím dát fakt tehdy, když vidím, že už by jako i spala :lol:
Ale teprve včera poprvý usnula bez zavinovačky :oops: A dneska jsme už bez zavinovačky po koupání i kojily :oops:
Jdu do hajan a snad se vyležím. Brou a moc toho nenakecejte, kdo to má po ránu číst :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 20:47

Agato - tak to tak vypadá, že dneska se už nic nedozvíme… :evil: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
4.4.07 20:49

fota sou v galerce, jen nektera vicekrat, nez sem chtela..... :oops: :oops: :oops:

pocitac jde okupovat manzel, tak preju dobrou a moc nekecejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 20:56

Je tu nějak mrtvo :lol: Tak se jdu sprchnout… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.4.07 21:04

My byli dneska na prochajdě s kamarádkou, ona měla vloni stejně TP jako já, ale mimi si to bohužel rozmyslelo a teď čeká prcka v sropnu, takže už je za půlkou a moc jí to sluší. Měla jsem strašnou radost:-))

Brokyno, no jedeme skoro všechny s drahejma půlkama:-))
Hele, já pořádně taky nevím co tam je a jak…hlavně teda mě napadlo, že my máme tu umělý mlíko, takže aby tam byly podmínky pro výrobu…

• Citovat
  • Upravit
1773
4.4.07 21:14

Brokyno, do června daleko :lol: kdyžtak holt přijedeme a uvidí se :wink: Musím manžela donutit, aby si vzal na ten pátek dovču, jinak tam dorazíme na půlnoc, což je blbost :twisted: Btw ještě není doma a ani se k odchodu nechystá. A furt je nasranej kvůli včerejšímu zhasínání a prý se mu domů ani nechce. Když trucuje, ať si trucuje, ale připadá mi to silně ujetý. Takže si ty blbý párky dám sama.

Usínání - Emmička asi od 3 týdnů usne při večerním kojení, já jí přendám do postýlky a spí dál. Někdy až do 4, obvykle tak do 2. Musím jí za to víc chválit :oops: Sice asi budeme mít problém, až nebudeme večer kojit, ale už jsem to asi psala, minimálně půl roku, spíš dýl, to tak ještě bude, takže teĎ si užívám klidných večerů. Ale je pořád v zavinovačce, sice už přes ní jenom přehazuju ty boční rohy a nijak extra to neutahuju a přes to jí dám deku, ale je tak spokojenější než bez zavinovačky.

Kristý - tak si písnem ještě zítra ohledně pátku, jo? Kdyžtak předem varuju, že momentálně mám příšernou alergii a vypadám jak angorák a jenom kýchám :?

Dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 21:20

Papu,jaké potřebuješ podmínky na výrobu?
Vezmeš s sebou rychlovarnou konvici a to je vše,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 21:22

No, ty jo Papu - to je fakt s tou výrobou um. ml. :o No tak si s sebou vezmu varnou konev, termosku a termolahev… A ňák to pude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 21:24

broky,tak to tento týden asi moc nevyjde,vid? jěště připadá v úvahu ten pátek,podle toho,jak se budeme vracet z té prahy.

jo,hlásím,že už mám termín operace. nastupuji v pátek 13. a v sobotu mi to budou dělat.
mam domluvený nadstandard,tak se k vám určitě připojím a alespon bude moci manžel za mnou i s kačenkou.
když bude vše ok,pustí mě hned v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
4.4.07 21:25

Agáto , párky :lol: :lol: :lol:. Jinak děkuju za potvrzení, že i my intelektuálové z fildy jsme čistotní. Ale já byla vždycky tak trochu plebejec, pořádná intelektuálka vypadá jinak. 8)
Tak koukám, že člověk ani nemusí být svobodná matka, aby trávil večery o samotě… kdybych někdy po lezení nechávala horolezce na Zbraslavi, tak se stavím s lahvinkou :wink: .

Teď nechápu, máme ten pražský sraz v úterý nebo v pátek?

Katko , ty zlá, tos mu tu čínu nemohla udělat ze sojového masa? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
4.4.07 21:27

Agato: asi si mě pleteš s Katkou, já nejsem z Prahy, ale z Kralup.
Sslunicko: určitě to bude v pohodě a ta operace dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 21:31

fazole,vy máte ten sraz možná v pátek? a tenhle nebo příští?
já totiž tenhle vezu manžela pro auto do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.4.07 21:32

kristyn,já doufám,že to proběhne v pohodě. jsem mladá,je jaro,tak se vše hojí rychle,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.4.07 21:32

SSluníčko - no, je to běs… Já nevim, ale takhle málo času jsem snad neměla ani když jsem chodila do práce od 7 do 17 hod… Tak uvidíme v ten pátek… Kačko, nějak jsem nepostřehla, co za operaci Tě čeká :?: :oops:

Fazole - máš recht, nemusíš být jenom svobodná matka, abys trávila večery sama. Ale co se dá dělat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí