Poradna duly
Jana Čurdová
Handah,už nedávám asi 3 týdny. Dávala jsem před každým kojením a stejně mi Emma reagovala na rýži, pečivo - i staré, čokoládu, cokoliv celozrnného…cibuli, fazole, brokolici atd jsem radši ani nezkoušela. Ke konci 3. měsíce jsem dávala už jen 2× denně a pak jsem prostě přestala a dobrý.
Neznáte některá fotoprotekční oblečení pro mimča? Případně i prodejce…
Ahoj,
tak teď jsme se vrátili z venku, byla u nás Katka s Matýskem a Matýsek je moooc hezký, je tedy o něco málo větší jak náš Honzik, ale tlustý není, je to takové pěkné miminko. Katce to taky moc slušelo a holky, je pěkně hubená, vůbec není znát, že by nedávno rodila.
kristy ,uz jsem tady taky ![]()
dala jsem do galerky fotky s nasi uuuuzasne prochajdy kolem vltavy,bylo to super,jsedm nadsena,hrozne se mi to s kristy a honzikem libilo.dali jsme si jidlo,povykladaly,no super.jsem pekne utahana.
jinak kristy dekuju za lichotku,vam to taky moc sluselo.
honzik je pekny svihak,dlouhy a pekne stihly,nemohla jsem se vynadivat ![]()
Sajso , já tě vážně zabiju
!!! A Jolmě děkuji za udání velikosti… no ale uznejte, horolezecký dítě MUSÍ mít moirový oblečky…
No, tak ještě mi řekněte, kde je nejlevnější Lavera a je to… A Sajso ta neutral řada nevoní vůbec nijak ?
Fazole kup už 74, to co máme s krátkým rukávem je 74
Katko: velkému Honzovi se Matýsek moc líbil, právě proto, že je takový pěkný.
Tak zkoušíme zase jestli neusne v osm, ale pochybuju o tom.
tak Kačenka spinká a já večeřím u Místa nahoře.
Handah,já Babycalm dávám,ale jen ráno a večer. Stále se jěště bojím úplně přestat,kort po tom UM.
Já dnes Kačku do kočárku nechala,tak jak byla doma a to-body s dlouhým rukávem,slabé dupačky a jen navíc čepičku. Zabalená byla ve flauš.zavince od Emitexu do autosedačky,ale jen spíš přikrytá.
No měla jsem strach,aby jí nebyla zima,ale když jsem jí vyndavala,tak byla dost horká.
Náš Honzik řádí pod hrazdičkou, opět nám ukázal, že spát tedy určitě nebude. Brečel 20 minut v postýlce a unavený rozhodně nebyl.
Náš Kubík už spí…
Jak vás tak čtu, tak ho oblékám asi moc. Zítra to napravím.
SSlunicko - čatla jsi SZ?
broky,žádnou sz tu nemám!
naše kačenka už při vyndání z vany (koupeme každý den) začnou poplakávat,mnout si očička,dám ji do postýlky nakrmím a během chvilky spinká. a to může spát přes den jak chce,prostě to vždycky takhle je.
Kačenka je prostě poklad ![]()
Sluníčko - a kolik jí dáváš? A kolik váží? A jak dlouho Ti malá spí v noci od uložení???
Ahoj holky,
dneska jsem byla s Matějem u dr. a strašně mě nas…a. Ještě včera jsem si myslela jakou mám suprovou dr. a dneska uvažuju o její výměně.
Matěj má podezření na streptokoka a tak mu preventivně na:,–(ila antibiotika
, už to mě rozhodilo. Tak jsem se zeptala jestli mám zítra přijít s Gabuš do poradny. Se sestrou na mě koukli jako na nezodpovědnou matku co se chce vyhnout poradně. Doktorka povídá s tak malým miminkem do poradny chodit musíte, tak jsem se zeptala jestli si opravdu myslí, že je rozumné chodit s nemocným dítětem mezi zdravá mimina. Na to se zatvářily, že si snad dělám sradnu a zeptaly se jestli musím brát Matěje sebou
Ano musím doma ho samotného nechat nemohu, tak mi povolily přijít až za týden. Pak jsem se ještě dozvěděla, že bych ho neměla dávat vůbec do školky, když mám doma mimino a že nepotřebuje vrstevníky a kamarády, že si jich ještě užije dost.
![]()
Omlouvám se, ale muselo to ven.
A pořád mi nejde fotogalerie. Ještě se pokusím, ale nějak nemám sílu.
Koupeme obden a někdy obdva dny, jak je nálada a čas.
Jdu odpočívat a nabírat sílu na zítra.
Fazole bojim, bojim…
![]()
Jolmo Lavera má doporučené ceny, takže je všude stejně. Já ji objednávám na www.bioobchod.cz A ta Neutral není parfemovaná vůbec, voní jak z lékárny - prostě jen po těch surovinách…
Soukupko - to je nějaká divná dr., ne???? Ta moje, když byl Jakub po nemoci, přišla k nám domů, prý aby něco zase nechytnul…
Já taky objednávám větčinou na bioobchodě, tak je fajn, že nemusím měnit zvyky…
Mám blbou náladu, zas se chystá škatule škatule hejbejte se v práci a já to špatně snáším, v tomto případě se navíc bojím, že na mne spadne půlka práce někoho a o to vůbec nestojím…
. K pitomému nespaní skrz úplňku se přidá ještě tohle - nejvyšší čas koupit si aspoň ten nový šátek ![]()