Poradna duly
Jana Čurdová
broky,tak to jsme na tom stejně. každé 3hod a startuje nám to ráno.
s krmením venku mám zkušenosti,tak není problém.
Taky jdu spát, abych byla zítra na to řádění po skalách svěží. Dobrou, pěkné sny!
jolmo ,to je presne onco,proc tady inzeruju vlastniho manzela.abych mela volne ruce,ne? ![]()
fazole ,vem toho horolezce urcite s sebou,do cervna se ti beztak okouka a ja bych mladeho sportovce brala ![]()
Ssluníčko
To je nářez, co??? No, ale nedá se nic dělat! A to by ten muj otesánek jedl klidně i po hodině ![]()
Pa a už opravdu jdu ![]()
Nějak mi neleze fotka do galerky, prořád to píše, že načítá a prd se děje asi to nechám na zítra.
Jdu spát než budu muset vstávat na krmení. Dobrou
Ty voe, tak to je hustý! (Pardón, vracím se k pubertálnímu slovníku, to víte, když teď kamarádím s mladýma klukama…
)
juuuu,uz v tom krasnouckem modylkovem kocarku vidim sveho oteasana.ten by se tam krasne s tou jemnou kozesinkou vyjimal ![]()
Katko, tak to jsem docela zvědavá, jaký bude mezi kluky rozdíl, Honzíka jsme vážili naposledy ve 3 měsících a to měl 5730 gramů a na další vážení jdeme ve středu.
Teď tu byla nová diskuse Nové Tako… Dávám sem ještě další..
Se tu řežu smíchy
![]()
http://tako-poland.eu/…/natalia.jpg
Už to vidím, jak se tu s tímhle modelem procházím po sídlišti
![]()
kristy ,zacinam se toho trosku desit.ted jsem nakoukla do galerky a vase miminka vypadaji tak pekne akorat na svuj vek.mateje uz nekolik lidi tipovalo na pul roku
matej vazil pred mesicem,tzn.zdaleka ne ve trech mesicich 7,10.ted jdeme v utery,vidim to uz jasne pres 8 ![]()
jdu spat,dobrou.zitra jedu do kralup za kristy,doufam,ze nezabloudim,mam to totiz jako brokyna.jednou jsme byli behat na gymplu v lese u skoly a ja jsem samozrejme zabloudila,vylezla jsem uplne v pr. a do skoly dorazila o hodinu pozdeji nez ostatni
noono ,ten predchozi byl lepsi,na tom cernaku by ses s nim vyjimala ![]()