Poradna duly
Jana Čurdová
Alinko vypadá to báječně… Jen si nejsem jistá dopravou…
Papu a SSlunicko kterým dopr. prostředkem pojedete na ten srazík? Já bych mohla mít i auto, ale když pominu řidičské umění, tak bohužel nemůžu pominout absolutní nedostatek orientačního smyslu. Až se mě bude chtít Dan zbavit, stačí, aby mě odvezl v noci 5 km za Plzeň a já si tam v poklidu zemřu ![]()
Pra:,–(ko - MHD je super, i když my v Plzni jsme ochuzení o metro.. Ale myslím, že mě to tedy vůbec nemrzí…
Brokyno , s orientačním smyslem jsme na tom podobně , ale zato se pyšním řidičským uměním
![]()
//Holky , co říkáte příštímu úterý //
![]()
Sofinka je američan z Vysočan ![]()
Ahoj holky,
sotva stíhám vás dočítat. Sotva se nám zlepšil ekzém, už máme všichni včetně malýho rýmu,
zatím bez teploty, což nechci zakřiknout ![]()
Nevím, jak snáší rýmu vaši prcci, ale my byli v noci vzhůru každou hodinu, jak se dusil a brečel
, odsávali jsme balonkovou odsavačkou a budeme asi muset pořídit tu na vysavač, aby neměl tak podrážděné sliznice ![]()
Kdybyste neřešily Apríla, tak si ho ani nevšimnu
![]()
Sajso , ten receptík vypadá super
, v týdnu ho vyzkouším ![]()
Tu MHD nezávidím, já byla v Praze naposledy před 2 roky a ani bych nevěděla, jak se leze do metra
![]()
Leno , Sofinka je kočka
![]()
Úterý by mělo jít, tak ju?
Sajso , nakonec to bordó s béžovou kapsičkou a k tomu ledvinku. Nejdřív jsem chtěla tu biobavlnu, ale ta modrá se mi líbila míň, tak jsem si to alibisticky zdůvodnila tím, že když může ohryzávat rukávky dupaček z čínské bavlny, tak už ho nebionosítko nezabije… ![]()
Mako, Sajsa to řekla i za mě, nemám, co k tomu dodat, snad jen, že malýmu z toho cvičení fakt hrabalo, choval se divně.
Tak jo , počítáme s úterým příštího týdne , holky , ale fakt ![]()
Sofinka děkuje za pochvalu
![]()
ahoj holky,moc vas zdravim,byla jsem od patku u nasich ve zline,nebyla jsem na netu,takze vas jdu docist,nevim,co se tady deje
![]()
Tak dneska jsem to nějak prokoučovala
S mladou jsem vytuhla asi v 5 v posteli a probudily jsme se až v 7 a to normálně koupem a ten můj blbec si to hrál nějakou gamesu na PC a ani ho nenapadlo nás vzbudit
… Takže teď je sice v postýlce umytá, ale rozhodně spát nehodlá. Lítám jí tam dávat dudlíka, ale to řve ještě víc a u prsa taky… A ten můj si teď odešel zatelefonovat, takže je to zase všechno na mě
Ach jo…
Zítra jedu na toho Anděla, tak aspoň zkusím tu kavárnu Na Houpacím Koni
Pak budu referovat.
Jdu zkusit nějak uspávat…
tak docitam,jen jedna poznamka nez to zapomenu
fazolko ,dik za pochvaleni lubina,muzu pujcit
je to intelektual,vystudoval anglistiku a chorvatstinu na filde v brne,takze lingvista,to byste meli jako jedno ze spolecnych temat do zacatku
diplomku psal o samanech,to ho velmi zajimalo,taky joga,tai-chi atd.ted se venuje spis ruznym investicim ve forme akcii a nemovitosti.jo a od zitraka je pry vegetarianem,mmch cely vikend stravil na zabijacce
ale to rozhodnuti udelal uz pred zabijackou,tak uvidime.
jo a ke sportum-dobre lyzuje,hraje golf a tenis,ale nelozi,ale urcite to rad vyzkousi.
on je totiz nekdy fakt na zabiti,ale to bude asi spis mou nesnesitelnosti,jina zenska by jeho kvality ocenila jiste lip ![]()
krásný večer,tak jaký jste měly víkend?
my celkem pěkný.
počasí pěkný,tak jsme byli pořád venku.
Ahoj,
tak my byli dneska venku celé odpoledne a nakoupit v tescu. Jo a teď koukáme na výměnu manželek, moc to neumíme, ale dneska to je docela drsné a docela se bavíme.
kristyn,já na to koukám hrozně ráda,protože je to skoro pokaždé pěkné maso.
dnes je to fakt drsný.
Ty manželky… To je masakr. Ale abych pravdu řekla, tak bych nechtěla bejt součástí ani jedný z těch rodin…
No tedy, že ta Polka dostane vynadáno, za to že vyhodila prošlé maso bych fakt nečekala.
Dneska jsme se pokusili Honzika uspat v osm hodin a nepodařilo se, teď nám tu povídá a spát prostě nebude.
kristyn,zrovna jsme se s manželem dohadovali,jestli je to ruska či co,tak díky za info.
My malou dáváme spát po koupání a papání,tj kolem 19hod.
Už spokojeně spinká.