prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
1.4.07 18:08

Alinko vypadá to báječně… Jen si nejsem jistá dopravou…

Papu a SSlunicko kterým dopr. prostředkem pojedete na ten srazík? Já bych mohla mít i auto, ale když pominu řidičské umění, tak bohužel nemůžu pominout absolutní nedostatek orientačního smyslu. Až se mě bude chtít Dan zbavit, stačí, aby mě odvezl v noci 5 km za Plzeň a já si tam v poklidu zemřu :cry:

Pra:,–(ko - MHD je super, i když my v Plzni jsme ochuzení o metro.. Ale myslím, že mě to tedy vůbec nemrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
1.4.07 18:13

Brokyno , s orientačním smyslem jsme na tom podobně , ale zato se pyšním řidičským uměním :lol: :lol:

//Holky , co říkáte příštímu úterý // :?: :?:

Sofinka je američan z Vysočan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.4.07 18:36

já úterý beru!!!!! :D :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
1.4.07 18:49

Ahoj holky,
sotva stíhám vás dočítat. Sotva se nám zlepšil ekzém, už máme všichni včetně malýho rýmu, :roll: zatím bez teploty, což nechci zakřiknout :?
Nevím, jak snáší rýmu vaši prcci, ale my byli v noci vzhůru každou hodinu, jak se dusil a brečel :( , odsávali jsme balonkovou odsavačkou a budeme asi muset pořídit tu na vysavač, aby neměl tak podrážděné sliznice :?

Kdybyste neřešily Apríla, tak si ho ani nevšimnu :oops: :D

Sajso , ten receptík vypadá super :! :D , v týdnu ho vyzkouším :wink:

Tu MHD nezávidím, já byla v Praze naposledy před 2 roky a ani bych nevěděla, jak se leze do metra :oops: :lol:

Leno , Sofinka je kočka 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 19:05

Úterý by mělo jít, tak ju?

Sajso , nakonec to bordó s béžovou kapsičkou a k tomu ledvinku. Nejdřív jsem chtěla tu biobavlnu, ale ta modrá se mi líbila míň, tak jsem si to alibisticky zdůvodnila tím, že když může ohryzávat rukávky dupaček z čínské bavlny, tak už ho nebionosítko nezabije… :oops:

Mako, Sajsa to řekla i za mě, nemám, co k tomu dodat, snad jen, že malýmu z toho cvičení fakt hrabalo, choval se divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
1.4.07 20:03

Tak jo , počítáme s úterým příštího týdne , holky , ale fakt 8O

Sofinka děkuje za pochvalu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
1.4.07 20:04

ahoj holky,moc vas zdravim,byla jsem od patku u nasich ve zline,nebyla jsem na netu,takze vas jdu docist,nevim,co se tady deje :D :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
1.4.07 20:04

Tak dneska jsem to nějak prokoučovala :roll: S mladou jsem vytuhla asi v 5 v posteli a probudily jsme se až v 7 a to normálně koupem a ten můj blbec si to hrál nějakou gamesu na PC a ani ho nenapadlo nás vzbudit :evil: :evil: :evil: … Takže teď je sice v postýlce umytá, ale rozhodně spát nehodlá. Lítám jí tam dávat dudlíka, ale to řve ještě víc a u prsa taky… A ten můj si teď odešel zatelefonovat, takže je to zase všechno na mě :evil: Ach jo…

Zítra jedu na toho Anděla, tak aspoň zkusím tu kavárnu Na Houpacím Koni :wink: Pak budu referovat.

Jdu zkusit nějak uspávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
1.4.07 20:45

tak docitam,jen jedna poznamka nez to zapomenu
fazolko ,dik za pochvaleni lubina,muzu pujcit :D je to intelektual,vystudoval anglistiku a chorvatstinu na filde v brne,takze lingvista,to byste meli jako jedno ze spolecnych temat do zacatku :D diplomku psal o samanech,to ho velmi zajimalo,taky joga,tai-chi atd.ted se venuje spis ruznym investicim ve forme akcii a nemovitosti.jo a od zitraka je pry vegetarianem,mmch cely vikend stravil na zabijacce :lol: ale to rozhodnuti udelal uz pred zabijackou,tak uvidime.
jo a ke sportum-dobre lyzuje,hraje golf a tenis,ale nelozi,ale urcite to rad vyzkousi.
on je totiz nekdy fakt na zabiti,ale to bude asi spis mou nesnesitelnosti,jina zenska by jeho kvality ocenila jiste lip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:01

krásný večer,tak jaký jste měly víkend?

my celkem pěkný.

počasí pěkný,tak jsme byli pořád venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.4.07 21:06

Ahoj,
tak my byli dneska venku celé odpoledne a nakoupit v tescu. Jo a teď koukáme na výměnu manželek, moc to neumíme, ale dneska to je docela drsné a docela se bavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:09

kristyn,já na to koukám hrozně ráda,protože je to skoro pokaždé pěkné maso.
dnes je to fakt drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 21:11

Ty manželky… To je masakr. Ale abych pravdu řekla, tak bych nechtěla bejt součástí ani jedný z těch rodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.4.07 21:12

No tedy, že ta Polka dostane vynadáno, za to že vyhodila prošlé maso bych fakt nečekala.
Dneska jsme se pokusili Honzika uspat v osm hodin a nepodařilo se, teď nám tu povídá a spát prostě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
1.4.07 21:16

kristyn,zrovna jsme se s manželem dohadovali,jestli je to ruska či co,tak díky za info.

My malou dáváme spát po koupání a papání,tj kolem 19hod.
Už spokojeně spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital