prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
1.4.07 10:46

Ahojky,

Fazole to jsem ráda, že jsi s Vojtou včas přestala. :D Daník je správňák. Ne, že bych po něm chtěla, aby byl ve všem tabulkový, ale Kája je pomalu ve všem netabulková, takže aspoň aby byl v normě a nikdo mě nikde nehonil. :roll: :wink:

Jolmo bráška je dárek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 10:47

Soukupko , máš SZ.

Leno , počkej, já tomu nerozumím, ty můžeš přijet autem na Zličín a N.Butovice, že jo? A odtud už jsou to jen jedny schody nahoru? Nebo že ty bereš ještě nějaké dítě? Ale teď to vypadá, že ta středa se dost lidem nehodí…, mně teda taky nijak zvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 10:47

SOukupko - my už máme za sebou druhý antibiotika, pobyt v nemocnici, takže vím, jak Ti je… Já se bojím každýho zakašlání, kejchnutí, chrčení… Když jdeme k dr. tak se bojím co je zase špatně. Tentokrát máme prej pozdní novorozenecký reflexy, takže rehabilitace. Už mi z toho hrabe… Ale pořád se utěšuju tím, že si to teď Kubík vybírá a pak už bude zdravej jako řípa!!!!!! Určitě dej vědět, jak jste na tom!

Leno - Ty že by ses bála metrem? Nevěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 10:50

Hehe, teď jsem si teda pekelně aprílově vystřelila z bejvalýho. Přijel vozit, tak jsem s kamenným výrazem od počítače při objednávání nosítka Ergo zahlásila, že jsem zase těhotná. Měl co rozdejchávat. :lol:

Až zpětně mi dochází, že by to ale klidně mohlo být pravda, přece jen po porodu nějaké to milování bylo a i když si člověk dává pozor - už se nám to takhle povedlo jednou… 8) Že bych si koupila test a rovnou se přihlásila do Prosinec 2007? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.4.07 10:53

Fazole :lol: :lol: obojí dobrý, aspoň bys to měla rychle za sebou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.4.07 11:00

Fazol jen aby to nebyla pravda… :wink: Ale každopádně nikam do Prosince 2007 nechoď, prosinec jako prosinec a tady je určitě veseleji. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 11:01

Jo, sranda sranda, ale já mám fakt pocit, že jsem nějaká břichatá… Možná moc baštím anglickou, v tom to bude. Nic, právě jsem poslala SMS mladému horolezci, ať jde zítra ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.4.07 11:21

Fazole vypadáš normálně, možná se jen svaly nevrátily tam kam měly, ale jistě tak brzy učiní…
My dnes jedem na zámek do Kunína, cestou na oběd, to se ale mám 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.4.07 11:37

Jo, necítím se těhotně. :lol: V Kuníně dělají dobrou šlehačku. Mńam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.4.07 11:59

Jo, zrovna teď jsem ji vylila do těstovin. :D Dělám makaronový nákyp. A napíšu recept, je to velká mňamka. Makarony se nalámou (kupuju Panzani Expres, jsou už nalámané :oops: ), uvaří, pak se do nich přidá asi 20 dkg šunkového na kostičky, smíchá se rajský protlak veliký s pálivým kečupem (množství dle chuti, dám tak půlku nejmenšího Heinze), šlehačka a asi 3 vejce, osolím, promíchám a naleju na těstoviny, promíchám s nimi a zapeču, než vyndám z trouby posypu strouhaným sýrem a trochu ho ještě opeču.

Tak, to jsou těstoviny číslo nevím kolik. 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
1.4.07 12:10

Fazole , já bych brala čtvrtek nebo vůbec příští týden 8O , možná , že bych to metro zvldla Brokyno :lol: , nebojím se , nebojím , jen jsem pohodlná a zpotit se až na prdeli se mi taky nechce , ovšem odložíme to na příští týden , tak se i zpotím :lol: :lol:

Jedeme na chalupu , pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
1.4.07 12:31

Ahojky,
ctu Vas porad, ale nemam cas nic psat…Mam pocit, ze nejak nic nestiham,doma je tolik toho, co musim udelat, ze 24 - hodinovy den je pro mne strasne kratky :( Nevim, jestli jsem neschopna nebo co, ale fakt nemam na nic cas. Jo…leda tak v noci, kdyz vsichni konecne zalehnou, ale to uz taky padam na hubu :evil:

Leno, ja bych taky metrem sama nejela :wink: Potrebovala bych navod k pouziti :lol: No, nekdy budu muset do te Prahy zajet a nacvicit to :D

Jinak kdyz jste se bavily o te holcicce - taky bych ji brala a doufam, ze potreti nam to vyjde!

Sajso, dik za dalsi recept - uz je zase ulozeny a mam co varit :wink:

Holky, co mam delat - uz par dni mam bolavou bradavku - vzdy pri kojeni mi z ni tece krev :( , zkousim ji vetrat, mazat Bepanthenem, na chvili se mi to zaceli, ale zase potom musim kojit..Boli to dost hnusne. Nemate nejaky osvedceny zpusob?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
1.4.07 12:37

Tak konečně mě Dan pustil k internetu a má na starosti Zůzu… Tak jdu dočítat těch 8 stránek, co jste nakecaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.4.07 12:39

Alinko taky toho moc nestíhám. Uvařit, umýt nádobí, vyprat, lehce poklidit a děti. :roll: Jo a emimi… :D :wink:

Fazol jaké jsi objednala Ergo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.4.07 12:45

Alinko - minulý týden jsem byla na procházce s kamarádkou a měla stejný problém jako Ty - ta krvácející bradavka. Taky nic vč. bepantenu nepomáhalo… Její dr. jí doporučila genciánu. Sice budete chvilku fialový, ale hlavně, když se zahojíš, ne? Ještě se jí zeptám, jestli to pomáhá a dám vědět.

Leno - já, co se Kubík narodil, se koupu v potu pořád, takže jediný, čeho bych se bála je ten průvan v metru… To víš, nafoukam, nastydnou mi vaječníky a nebudu moct mít děti (asi takhle nějak mě babičky a tety strašily od dětství :lol: )

Sajso - vařit neumim, ale tohle vypadá jednoduše, tak bych to mohla zvládnout.

Jdu zabít kocoura, právě něco shodil a žřejmě i rozbil :wink: A tak je to s ním pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí