prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
30.3.07 21:36

To si umím představit :lol: :lol: :lol: .
Sakryš, teď jsem si uvědomila, že fešné chlapy jsme nějak úplně zapomněly probrat - jsme začly asi na opačném konci, než obvykle začínají chlapi 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 21:37

Mako :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 21:39

Koukala jsem do galerky a Lubin se jeví fešnej. A ten mladinkej horolezec taky ušel, ale měl děsnejch svalů, sama nevím, zda by bylo horší ho šatit nebo živit… Ale Pra:,–(ko, černý nebyl. A sprintovat by s tou korbou asi taky nemohl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
30.3.07 21:39

Kristý, mně máma radila na můj bolavý zub rozkousat hřebíček, případně ho do toho zubu narvat,jestli je kam.. A díky za ty básničky :wink: Koukám, že tenhle týden byl týdnem bolavých zubů 8O

Emča se věci naučila chytat minulý víkend, v pátek ještě nic, přes víkend párkrát do hraček bouchla a od pondělí už chytá jako divá. Dneska jsem byla chvíli u kámošky, co má taky mimčo, a když jsem jí položila pod jejich hrazdičku, byla celá nadšená,že je to nový, a všechno si ošmatala, i se obracela na bok, aby dosáhla na všechno. Přetočení na bříško se jí nepovedlo a zbytek dne po tom ani nevzdechla. A žvejká si prstíky, chytne se za spodní čelist a kouše si do nich, takže fakt tipuju klovající se zoubek.

Jj, chlapi chlapi, věčné a vděčné téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:43

Tak ten hřebíček pak vyzkouším. Jinak Honzik si taky pořád strká prstíky na jedno místo dole a dokonce, se mu občas povede strčit můj malíček a to pak koukám jaký má stisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 21:45

Tuhle jsem chlapy probrala se svým kadeřníkem, měl celkem jasné a vyhraněné názory, vyhrál to u něj Šebrle. Což, ten není ošklivý.

Agáto , Vaše Emma je fakt šídlo, je ohromně pohyblivá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 21:46

Kristýnko , nebo propolis, nakapat do pusy a žmoulat, to je proti zánětu a fakt pomáhá, všelék!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:48

Fazolko: mám propolki pastilky, tak se to snad zlepší.
Jinak s tím vlakem jsem to četla manželovi a docela se pobavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
30.3.07 21:49

Hmmm, Šebrle ujde. Ale můj jednoznačný favorit je George Clooney :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:52

Tak tedy abych se přiznala, tak já nemám mezi chlapama žádného favorita, jsem spokojená s tím co mám doma. Dřív mě brali hokejisti, ale co jsem s Honzou, tak už to přešlo. Dřív se mi líbil Patrik Berger, Patrik Eliáš a Petr Sýkora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 21:52

Já mám z Clooneyho pocit, že se moc nemyje, nevím proč :oops: . A teď si nějak nemůžu vzpomenout, na koho se fakt ráda dívám 8) /kromě vlastního chlapa samozřejmě :wink: :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
30.3.07 22:01

Ježiši, vy ste teda, já tady umírám a vy řešíte chlapy!!

Jdu si pro ten hřebíček, vzala jsem si aspoň panadol. já teda radši tu injekci, pokud fakt nic neucítím. A radši bych teď hned znova rodila mišáka :lol:

• Citovat
  • Upravit
2172
30.3.07 22:01

Kdysi se mi tak líbil chlápek z reklamy na nějaké drahé cigarety, že jsem si ho vystřihla a měla u postele, bylo mu tak šede, ošlehaný… Ale jestli chcete vidět pěkného chlapa, zkuste najít na netu nějakou fotku pána, co se jmenuje Mario Vargas Llosa , Peruánec, božskej, a ještě geniální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
30.3.07 22:30

Tak Kraus byl dobrej :lol: Jdu to zalomit, dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 22:47

Dobrou!