Poradna duly
Jana Čurdová
Přeji krásné ránko. Tedy u nás asi moc krásné není,je zamračeno a na sluníčko to rozhodně nevypadá.
No jsem většinou první,který to postihne,i když hlásili déšť až na víkend.
Včera jsem makala na zahradě. Sela trávu,zalejvala,válcovala.
Protože jsem zjistila,že bude hnus počasí o víknedu,tak jsem rychle sehnala dva makáče,aby nám projeli vertikulátorem trávník a shrabali.
Myslela jsem,že to bude za hodinku hotové. Oni to dělali přes 3hodiny a to fakt makali v jednom kuse.
Příkrmy nás čekají,protože nekojím,ale hrozně se jich bojím.
Kačka fakt jí hodně špatně a bojím se,že tohle bude jěště horší.
Tak Fazole nabrala směr k domovu. Povídala cosi o smrdící rybě, ale to fakt nevím, o čem mluvila - u nás věci, co hrozí smradem a zkažením, hážeme do kafiny
![]()
Alinko deku jsem koupila, sice u nás neměli jednobarevnou, ale s velkým medvědem, nicméně obraz není příliš infantilní a barevně do kočárku zapadne, tak jsem to příliš neřešila, za tu cenu. ![]()
A odpoledne jdeme na první vakcinaci a zvážit.
Jo, a stazko tu fotku tam dáš tak, že na serveru co máš tuším ty, je přímo kolonka na picture, jestli není tam, tak je na tom konkurenčním,tj. na jiném, než mám já /teď v tom mám hokej, jak se jmenuje/ tam to foto vložíš, vygeneruje to nějaký kód a ten si vložíš do podpisu před kód s metříkem. Chápeš nebo je to moc složité? ![]()
Ahoj,
tak jsem doma od zubaře a přiznám se, že mi i tekly slzy, docela to bolelo, mám to celé zhnisané, tak my to vyčistila a dala mi tam dren, s tím že o víkendu bych měla dvakrát do Prahy na pohotovost na výměnu, ale tam se asi nedostanu, taťku nebudeme mít v sobotu doma. No a v pondělí zase k ní na vyčištění. Jo a ještě jsem se tam málem pozvracela, jak je ten zub až v zadu, tak se mi docela obracel žaludek.
Ahoj,
Kristin , tak hlavně, že je to za tebou, snad už to bude teď lepší ![]()
Stazko , mně bylo divný, že se neškrabe a je v poho…já měla vždy ekzém jen na rukou a měla jsem teda dost! ![]()
Ovšem dnešní noc…malej skoro nespal, já taky ne, po těch mastech se mu to strašně zhoršilo, už to má i na zádech, když usnul, tak se kroutil a škrábal ve spaní
, neuklidnil se dokonce ani u prsu
, je mi ho strašně líto, já si tak vyčítám, že tyhle zas.aný geny má po mně
![]()
Ráno jsme naklusali k doktorce, tak nám dala Fenistil kapky a Balnea olej do koupele, že to zatím máme pořád zkoušet takhle, tak mažeme ostošest - doma větší smrad jak v chlívě
, ale člověk si zvykne na všechno, že ![]()
Hlavně, aby mu to pomohlo! Jak píšeš o těch oříškách, já měla včera hrst mandlí - mohlo by to být zhoršené i z toho? Na jaké potraviny si dáváš nejvíc pozor?
Doktorka mi teda dala leták, co to zhoršuje, jenže je toho strašně moc
a neco jíst musíme, že ![]()
Odpoledne přijde vozit ségra a my jdem sázet brambory, práce šlechtí ![]()
Handah - Fenistil mame taky, ale i kdyz sem treba dneska v noci kapala, neprijde mi, ze by to nejak vyrazne pomohlo.....
U nas je na zhorseni nejzarucenejsi cokolada (
), pak se rika orechy, citrusy, rajcata, jahody. Poprve se mi osypal po cersve nadojenym mliku. To sem samozrejme pila ja.....
Jolmo , pokusim se to tam najit, zatim sem z toho jelenice… ![]()
Nazdar matky ![]()
U nás je kráásně , už aby to tak zůstalo ![]()
Holky , tak bude ten sraz v Praze
Já bych taky chtěla ject , ale asi bych někde bloudila
, jedině , kdyby jela tak Sluníčko a stavila by se po cestě v Berouně a přibrala nás ![]()
Sofinka v poslední době nechce moc spát doma , tak spí většinou venku
, jinak vše při starém , noci OK ![]()
Tak ja jsem sice zapla rano net, ale Mateo mne k nemu nepustil - nic jsem nemohla napsat, chtel proste ven. Stacilo, kdyz jsem ho polozila do kocarku, uz byl tuhon
- tak asi tak.
Dnes rano jsem ho polozila na polstar a sla do koupelny a kdyz jsem se vratila lezel vedle polstare
- takze uz to zacina??? Jo a kdyz sedi v autosedacce tak chce sedet, nechce tam byt v pololehu ![]()
Jolmo, dnes jedu do Trince, tak jsem se Ti chtela podivat na tu deku…takze uz druhou asi nechces…Jakou mas barvu?
Fazole nejak rychle odjela…ta smrdici ryba ![]()
Hani, takove reakce byvaji casto, kdyz se zacnes necim jinym mazat - nejdrive se ekzem zhorsi a pak zacnou zabirat.
Kristyn, s tim zubem Ti nezavidim, boli to hnusne…a nebylo by lepsi dat ho pryc?
Jdu, uz mne to male skvrne vola.........
hezhé odpoledne,u nás je taky slunečno.Dorazila jsem zrovna z práce,paráda.
Včera oslava super.Moc jsem toho nedělala,vše obstarala mamka.Jako vždy,jsme šli koupat v 19hod a pak jsem s ním zalehla.Návštěva odjela asi po půl osmé.
V noci zase Max pořád pil a pil.Už ani nevnímám čas.Raději.Zajímalo by mne,jestli vůbec spí nebo kouká do tmy.Máme tmu,takže na něj nevidím.
![]()
na ten srazík bych taky chtěla,ale neznám moc Prahu.Jak už jsem psala,trefím jen do Letňan,na Čerňák,do centra,na Zličín a Evropskou.jedině by nás tam někdo vzal a jeli dál
![]()
Nazdárek!
Moc nestíhám, klasika
Brácha mi ráno dovalil náš stolní comp, tak instaluju a instaluju. Konečně už zase budem mít dva počítače a nebudem se s Danem dohadovat ![]()
Noc byla u nás přepychová. V půl osmý po koupání kojo, pak až v půl dvanáctý, ve 3:30 a pak až ráno v 7. No vyspala jsem se úúúúplně nádherně!
exémy my jsme je měly skoro pořád a na kožním nám předepsala nějakou namíchano zinkovou mastičku a prý tím můžu mazat všechny pupínky. A k tomu ještě promašťovadlo- Pontin. A od tý doby ťuk, ťuk, všechno dobrý. A když se občas nějakej pupínek objeví, máznu a do dvou dnů je to pryč.
Michell No mohla bych ti nabídnout, že když přijedeš kvůli srazu na čerňák, můžu tě vzít s sebou metrem
Je to docela sranda. Myslela jsem, že cestování metrem je mnohem horší ![]()
Jo, to jsem taky chtěla říct, že spaní dneska víc než špatné - nazvala bych to syndrom Mišák
, taky už jsem ani neregistrovala, kolikrát pil, ale mezery delší jak 1,5hod nebyly
.
Alinko ona má základní barvu stejnou jako tvoje, akorát je na ní o něco tmavší medvěd v barvě capuccino, jak pokukuje zpoza rantlu nějakého, ale je to tak jemné, že z toho nemám špatný pocit ![]()
Tak, a my jsme byli na prohlídce a očkování - špek váží rovných 8kg, ale paní doktorka opět zdůraznila, že není tlustý, ale prostě celý takový silný - no, budu dělat, že té moudré ženě věřím
. Pak jsme dostali injekci, dr. ještě nechtěla,kvůli odeznívající jizvě po TBC, ale náš taťka že prý raději jo, že jedem do těch Němec a tam je plno Turků, tak co kdyby
. Nekomentovala to, že pase jen s jednou rukou, a dokonce když jsme řekli, že jsme nebyli a nepůjdem na druhé kyčle, tak mrkla do papírů,. řekla že to měl dobré a že to tedy není třeba. No, nechala jsem si napsat druhý Infadin, který jsem pak nevyzvedla
. U očkování Proki ani nepíp, fakt - taťka řekl, že to hned musíme říct Cyrdovi, jaký je brácha hrdina, neboť Cyrda vše spíše prožívá
.
Noono,tak to bys byla zlatíčko.
takže,kdy je nějaký srazík?!A jdeš?
My jdem na další očkování 19.4.,jo a pojišťovna nám uhradila 500Kč a tu 4 injekci nám zaplatí celou.Tak alespoň že tak. ![]()
TO je ale kráááásně, co?
Zdravím po delší době, byla jsem teď chvilku bez netu (zdálo se to jako věčnost).
Kubík je venku s babičkou, tak mám mezi úklidem chvilku čas… ![]()
Holky, co že je za srazík???? Něco jsem tu postřehla, ale pořád jsem nějak mimo mísu. Týká se to i mě nebo se jedná o soukromou párty ![]()
PAPU tak taky budeme chodit na rehabilitace. Nechodíš náhodou na Bory do FN? A v který den a od kolika? Zkusila bych si to domluvit tak, aby jsme se třeba i setkaly osobně, co? Tak dej vědět! A taky bysme mohly se SSlunickem na prochajdu, ne? My už ven smíme, tak je to super!!!
Tak já jdu luxovat a dočtu si vás večer!
Tak my prosím máme 5,04 kg a 59 cm ![]()
A máme za sebou první dávku nutrilonu, kterou vybaštil v pohodě.
Hanhad nebudeš tomu věřit, ale napsala jsem ten příspěvek a rozbolel mě ten zub tak, že jsem tu běhala po bytě a řvala a chtěla mlátit hlavou o zeď, fakt!!! No super, manžel teď jel s mišákem ven, tak se staví v lékárně, jestli něco můžu. Aspoň do příštího týdne, než se dostanu k zubaři.
Holky, já nechci vrtat, radši bych ještě třikrát rodila
![]()
Nechám si dát asi tu injekci, myslíte, že pak fakt to vrtání neusítím
![]()
Brokyno to je dost, že jsi tu, chtěla jsem to napsat a vždycky si vzpomenu, když tu nejsem - sraz je první červnový víkend v hotelu sv. Karla nebo kde…někde jižní čechy…Jolma by mohla napsat víc, co? (já už to nemám ani vzáložce, jak jsme formátovali). Určitě by to šlo ještě přihlásit, dokonce tuším čiperka se odhlašovala, takže by byl počet účastníků stejný??
jolmo ?? Ty víš přeci jen víc, když jsi to zařizovala…
A na rehab chodím ke sv. Jiří, tam chodíme na všechno:-), ale my byli jednou, ukázala mi jak cvičit a teď jdeme až v úterý na kontrolu, jak nám to jde. Co budete cvičit a proč???
A odkud přesně jdi? Určitě se domluvíme na nějaký vejšlap, teď jsme měli ve středu sraz z Plzeňačka z baby-cafe a super, bylo nás asi 12, zabrali jsme celý park na doubravce:-)))
Ahojky,
Stazko , díky moc za info, ale ta čokoláda…
![]()
Manžel má dnes dovolenou, ráno nás vozil po doktorech, je to paráda, když je doma ![]()
Byli jsme dnes taky na kalmetizaci, doktorka včera říkala, že by to ještě nechala, že mu to vystoupilo a na plicním nám dnes řekli, že v poho začít očkovat. Tak si vyberte ![]()
Holky, jsem asi blbá
, ale z čeho je Jarischova voda? Sajso? ![]()
Na obalu stojí, že není vyrobena z přežvýkavců
A z čeho teda je? ![]()