Poradna duly
Jana Čurdová
alinko ,tohle je presne to,proc mi az tak nevadi moj eodsavaci metoda.kdyz u toho tlaci nebo se rozhlizi kolem a krouti mi prsem a taha bradavku,tak proste vytahnu z lednice flasku a je to.prece si nenecham urvat prso
chlapec si nejak neuvedomuje,ze velikost meho poprsi mu jaksi neumoznuje otacet se s prsem v puse na vsechny svetove strany ![]()
no jo…a jeste se tomu smeje
…
Ja bych ho laskou sezrala, kdyz se na mne usmiva, ale nebudu mu tolerovat takove chovani ![]()
Jo, Alinko, to kroucení u kojení je nejhorší, pravda ![]()
Mně prvomatce
hned nedošlo, že ty příkrmy netrvají týden, ale měsíce, než si na ně zvykne
, ale kdyby si to kojení prodloužil aspoň po 3 hodinách, budu ráda ![]()
Stazko , malýho jsme natřeli vším, co máme od dr. a ten ekzém se mu po koupání zhoršil ještě jednou tak!
Začal mokvat a má zapálený celý tělíčko.
Neměli jste to náhodou taky? Jestli to tak bude pokračovat, budu muset znova k doktorce
Neřekl vám doktor, jestli ten ekzém mimino bolí nebo svědí? Já se zapomněla zeptat
![]()
Je mi ho strašně líto… a říkám si, že je to vlastně prkotina - co teprve když má miminko nějakou vážnou nemoc…
to musí být přííšerný ![]()
No nic, nebudu už otravovat svýma výlevama, jdu léčit depku do postele, dobrou noc ![]()
Kroucení u kojení je nepříjemný, ale až bude mít zuby to teprve bude maso
. U Matěje jsem kvůli tomu přestala kojit.
Příkrmy zatím neřeším. Matěj byl pohodář a přešli jsme rychle, během týdne měl zeleninu nebo ovoce místo jednoho kojení, tak doufám že teď to bude taky tak v pohodě
Alinko , všude, kromě nožiček ![]()
Ještě předevčírem jsem myslela, že to je zapaření a pak to vzalo rychlý spád
, dnes to doktorka hned potvrdila.
No tak to je blbe…
…Asi ho to musi svedit, snad ta masticka mu pomuze a ulevi se mu…
Soukupko, mne staci ty dasne
- a zuby
- jeje…tak to ne…to bych neprezila ![]()
Alinko no právě proto jsem přestala kojit, hrál si na trhacího psa
(zakousl se a škubal hlavou z jedné strany na druhou). Matěj už byl převážně na kašičkách a kojený byl jen ráno a večer, tak jsem to ukončila. Dr. neřekla ani slovo.
Jak dlouho jsi kojila?
Michalek mel prvni zub az v 11 mesicich.
Ahoj,
tak mě zase v noci vzbudila bolest zubu, tak jsem si vzala paralen a už začíná doznívat, volala jsem k zubaři a přednostně mě vzít nemůžou, protože ještě zastupují jednoho zubaře, ale mám přijít, ale asi tam budu hodně dlouho čekat, tak jsem se dohodla se ségrou, že mi Honzíka pohlídá. Nejhorší je, že nemůžu pořádně otevřít pusu.
Honzik ještě spí, docela mu závidím.
Dobré ránko, dnešní noc patří mezi ty super. Malá usnula okolo 22 hod a spala až do 5:45 a teď ještě leží v postýlce a chrastí si.
Alinko promiň, včera mě vyhnal muž a už jsem šla spát. Matěje jsem kojila do 8,5 měsíců. První zub měl v 6 měsících, to jsem ještě vydržela, ale v 8 měsících mu vyrostly horní a to už se fakt nedalo.
Ahojky,
tak já dala včera Mišelínovi na noc 150 ml odstříkanýho. Usnul před osmou a spal do pěti!!!Pak kojo, po půl hodině z druhý, pak hodina hraní, přebalování a od půl sedmý jsme pak spali ještě do osmi. Teď vytuhl v lehátku a za hodinu máme být u dr.
Tak jsem se vyspala jak hooodně dlouho ne, nějakých skoro šest hodin, to je úspěch.
Kristyno, taky mi tuhle v noci bolel zub od té doby ťuk ťuk zatím nic…ale k zubaři bych měal jít, říkal, ať přijdu pošestinedělí…to zatím stíhám:-)
Dobré ráno
Emča se právě snaží převalit na bříško a nejde jí to a je straaaašně vzteklá, ale zkouší to pořád znovu, fakt sranda ![]()
Tak dnesni noc byla priserna, vubec sem nespala, protoze Kuba se porad hemzil a mlatil, ma zase chutnej exemek…
Handah - svedi to a pali jako prase, znam z vlastni zkusenosti a to mam vzdycky jen malej kousek, kdyz si vezmu, jaka je to plocha tela u tech mimin, tak se divim, ze se este nezblaznily. My mame komplet cely brisko, ted uz to prechazi i na zada, ve vlaskach, a pak vsechny zahyby. Pod kolenama, loktama, v podpazi a na nartech a na hrbetech ruky. Po koupani je to vzdycky horsi, teplou vodou to nabehne a zcervena, do rana je to vzdycky lepsi. No za dnesni noc a Kubancovu rudost muzu ja, snedla sem hrsticku orisku v cokolade.....
![]()
Sajso , co je vlastne ta Holtova mast?!?
Jo a prozradte mi, jak se dava fotka pred metrik?!? Takhle Kubu na srazu vubec nepoznate… ![]()