prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
29.3.07 19:07

Hurá, bude srazík v Praze 8) .
Fotky v galerce jsou super, moc vám to sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.3.07 19:20

Tak já se zúčastním až příštího pražského srazu, ve středu má manžel náhradní volno a jdeme na 4měsíční prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
29.3.07 20:10

Jo, kočár je Mutsy, koukám, že jsem mohla srovnat kolečka ať jsme fakt styloví 8) . Ještě mrknu, co mám ve foťáku já.
Na kočáru je opravdu autosedačka - je to super vychytávka, protože je polohovací a teď, když Proki už chce vidět, ale ještě nesedí, tak ji beru ven raději, než hluboký /ale tam jsme v ní cestovali, že jo/ - řeší to ten problém, jaký má katčin Matěj. No a celé to vypadá tak nezvykle, že ženská se otočí každá 1,5-tá a chlap každý čtvrtý, což mému muži furt neleze do hlavy, jako proč čumí na kočár :roll: . Jsem s tou kombinací maximálně spokojená, na fajrunt to byl fakt dobrý výběr 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.3.07 20:46

Uááá, dnešní odpoledne bylo chuťovka :evil: Emča byla protivka, chtěla pořád něco dělat, něco znamená cokoliv jinýho, než jsem s ní zrovna dělala, spala od 12 do teď asi půl hodinky. A pila celkem asi tak 5 minut,normálně už měla viditelně propadlou fontanelu, ale pít prostě nechtěla. Teď jsme plavaly,pak se naštěstí pořádně najedla a okamžitě vytuhla. Díky bohu, jsem taky tuhoň, jdu se plácnout k Růžovce, na víc dneska nemám sílu. A manžel mi teď volal, že UŽ jde z práce :evil: :evil: Kuafix :evil: :evil: :evil: Normální workoholik, on tam musí být do 19, ale takhle neodešel už dobrý měsíc, a nejhorší je, že mu to je už jedno a odchod před 21 považuje za úspěch, a o dovolenou se chystá říct už taky měsíc, jenže se to tam bez něj asi posere. Omlouvám se vám, muselo to ven :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
29.3.07 20:59

Tak jdu kouknout na fotky do galerky,jsem zvědavá.

Zítra jdeme k dr, chci s ní probrat ty příkrmy a co a jak. mišák po kojení z obou prsou se vrhl na flašku a vylemtal 120 :?

Handah, s těmi příkrmy, já nevím, ale ze začátku je to jenom takový zkoušení, třeba dvě lžičky denně a konec, ne? Pokud je kojenej. To asi ještě na kino nevypadá… Zkus to s nějakou tou lepší odsávačkou a uvidíš, jak to půjde.

• Citovat
  • Upravit
6954
29.3.07 21:17

Stazko pěkný metřík… :D Jsem si říkala, že máme nové prosinčátko. 8) :lol:

Agato jen si ulev. Můj muž sice nechodí z práce denně v šest, ale jakmile je něco nestandardního a je třeba, aby někdo zůstal, je to vždy on. V létě chodil na své ranní a pokud měl odpolední, byl tam od 7 do 6. Při jakékoliv nemoci kolegyň to samé. Na odpolední na půl 10 jak má snad nešel ani nepamatuju… :roll: :roll: :roll: Taky má pocit, že se to bez něj po…

Holky, vy už řešíte příkrmy? Jako zeleninu a spol.? 8O Já jsem asi lenoch, ale dokud nebudu muset, nejdu do nich. Minimálně půl roku jen kojím. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 21:18

papu ,stakovou misak brzo dozene nase cvaliky :D
jolmo ,ja to resim tak,ze mam na hlubokem polohovaci zada,tak mu to zvedam tam,aby videl,akorat ze blboun jeden,jak je vztekly,ze musi byt v kocare a rve a ma zavrene oci,tak ani nevidi,ze uz se muze divat kolem :D

dnes jsme jeli umyvat auto s autosedajdou,aby na me videl az budu vysavat,sranda byla,kdyz jsem tam toho obrika rvala v te fleecove zavinovacce,byl tam zmackly jak sardinka,napred dost protestoval,ale nakonec byl spokojeny,ze mu nic nebranilo ve vyhledu.
krasne jsem si umyla auticko,cele odpoledne jsem se hrde chodila divat z okna jak se blysti.ale stalo me to dost nervu.zjistila jsem,ze mam doma leveho,neschopneho ignoranta. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.3.07 21:19

Ahoj

koukám že probíráte příkrmy,, no na ty já osobně se vůbec netěším a kojm až do půlky července… tedy chci plně kojit 7 měsíců… jedeme na dofču, tak klidně vaření mrkvičeknějaký čas oželím a v půlce července začneme:o)))

Jinak Michalovi jsem jedno kojení příkrmem nahradila docela rychle… asi během 7-10 dní… napoprvý to byly fakt jen dvě lžičky… jenže pak trochu víc… no a když pochopil, že kozu opravdu nedostane, že ted bude to oranžový a pokud má žízen tak voda (to už jsme začli trénovat tak ode 4,5 měsíců.. pití z pítka avent) a až minimálně za hodinu bude koza, ne li za dýl tak začal baštit víc… ale stejně to trvalo tak měsíc než jsem si lajzla odjet a nechat ho jen s bábi a mrvičkobramborem:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 21:23

my se za 14 dni stehujeme pet minut od lubinovy prace,takze bude doma pet minut po pul pate.pracuje v chorvatske firme,obchoduji s balkanem a zustavat dyl v praci nastesti nemusi,protoze jak rika,po treti uz na balkane stejne nikdo nepracuje :D jsem rada,kdyz prijde,tak se malemu venuje,koupe za:,–(ne on,ted kdyz je dyl svetlo,tak jdeme jeste na prochazku,nechtelo by se mi byt s malym uplne cely den sama.myslim bez tatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
29.3.07 21:28

Dneska jsme to zrovna řešily s Fazolí, že není kam spěchat, s těmi příkrmy. Některý to teď mají možná nepohodlný, ale některý z nich ještě netuší, že pak to bude ještě nepohodlnější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 21:33

kdyby nebylo vas,tak by me ani nenapadlo nad prikrmy vubec premyslet,jeste to nehodlam resit.dokud pije mlicko,je to jeste takove moje miminko,az zacne jist uz to bude velky chlap :( :D
prave jsem se dojimala nad fotkama z porodnice,to bylo tak krasne,ale ted je to mnohem lepsi,zaciname byt takovi partaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.3.07 21:34

Tak manžel chodí do práce kolem sedmé a domů taky tak, ale občas dorazí až po deváté, nedá se nic dělat, už jsem si zvykla, ale zase se nám to snaží vynahradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 21:54

tak jsem hodila do galerky foto,jak to prave vypada u nas.lubin je sice doma,ale moc si ho stejne neuziju :D zkusim vystrnadit psa a soupnout se na jeho misto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.3.07 22:06

Jolmo moje řeč, klidně bych nepříkrmovala až do podzimu. :? :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.3.07 22:29

Katko, fotka - super!!! U nas to vypada ted stejne. Michalek a Mateo spi a manzel se „diva“ na televizi :twisted:

Manzel chodi do prace na 6.00, ma pruznou pracovni dobu, takze chodi domu ruzne - nekdy v 16.00 nekdy v 18.00, kdyz potrebuje, tak je tady i ve 14.00. Nekdy pracuje i doma, muze se napichnout na firmu,takze je to v pohode.

Ad prikrmy - kdyz jsem zacinala u Michalka nezdalo se mi to jako problem, spis jsem byla rada, ze uz konecne muzu davat neco jineho nez jen kojit. Ale je pravda, ze jsem mela vecne problemy s kojenim, mastitidy, popraskane bradavky atd…
Ted taky zacnu driv. A zavidim holkam, ktere koji uplne bez problemu (viz Jolma a Fazole - dnes jsem to videla), vubec se Vam nedivim, ze nikam nespechate! Taky bych chtela moct kojit jako Vy!

(ted akorat zase resim krvacejici bradavku - Mateo kakal a tlacil - a pritom stisknul bradavku mezi dasnemi…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí