Poradna duly
Jana Čurdová
Hurá, bude srazík v Praze
.
Fotky v galerce jsou super, moc vám to sluší
Tak já se zúčastním až příštího pražského srazu, ve středu má manžel náhradní volno a jdeme na 4měsíční prohlídku.
Jo, kočár je Mutsy, koukám, že jsem mohla srovnat kolečka ať jsme fakt styloví
. Ještě mrknu, co mám ve foťáku já.
Na kočáru je opravdu autosedačka - je to super vychytávka, protože je polohovací a teď, když Proki už chce vidět, ale ještě nesedí, tak ji beru ven raději, než hluboký /ale tam jsme v ní cestovali, že jo/ - řeší to ten problém, jaký má katčin Matěj. No a celé to vypadá tak nezvykle, že ženská se otočí každá 1,5-tá a chlap každý čtvrtý, což mému muži furt neleze do hlavy, jako proč čumí na kočár
. Jsem s tou kombinací maximálně spokojená, na fajrunt to byl fakt dobrý výběr
.
Uááá, dnešní odpoledne bylo chuťovka
Emča byla protivka, chtěla pořád něco dělat, něco znamená cokoliv jinýho, než jsem s ní zrovna dělala, spala od 12 do teď asi půl hodinky. A pila celkem asi tak 5 minut,normálně už měla viditelně propadlou fontanelu, ale pít prostě nechtěla. Teď jsme plavaly,pak se naštěstí pořádně najedla a okamžitě vytuhla. Díky bohu, jsem taky tuhoň, jdu se plácnout k Růžovce, na víc dneska nemám sílu. A manžel mi teď volal, že UŽ jde z práce
Kuafix
Normální workoholik, on tam musí být do 19, ale takhle neodešel už dobrý měsíc, a nejhorší je, že mu to je už jedno a odchod před 21 považuje za úspěch, a o dovolenou se chystá říct už taky měsíc, jenže se to tam bez něj asi posere. Omlouvám se vám, muselo to ven
![]()
Tak jdu kouknout na fotky do galerky,jsem zvědavá.
Zítra jdeme k dr, chci s ní probrat ty příkrmy a co a jak. mišák po kojení z obou prsou se vrhl na flašku a vylemtal 120 ![]()
Handah, s těmi příkrmy, já nevím, ale ze začátku je to jenom takový zkoušení, třeba dvě lžičky denně a konec, ne? Pokud je kojenej. To asi ještě na kino nevypadá… Zkus to s nějakou tou lepší odsávačkou a uvidíš, jak to půjde.
Stazko pěkný metřík…
Jsem si říkala, že máme nové prosinčátko.
![]()
Agato jen si ulev. Můj muž sice nechodí z práce denně v šest, ale jakmile je něco nestandardního a je třeba, aby někdo zůstal, je to vždy on. V létě chodil na své ranní a pokud měl odpolední, byl tam od 7 do 6. Při jakékoliv nemoci kolegyň to samé. Na odpolední na půl 10 jak má snad nešel ani nepamatuju…
Taky má pocit, že se to bez něj po…
Holky, vy už řešíte příkrmy? Jako zeleninu a spol.?
Já jsem asi lenoch, ale dokud nebudu muset, nejdu do nich. Minimálně půl roku jen kojím. ![]()
papu ,stakovou misak brzo dozene nase cvaliky ![]()
jolmo ,ja to resim tak,ze mam na hlubokem polohovaci zada,tak mu to zvedam tam,aby videl,akorat ze blboun jeden,jak je vztekly,ze musi byt v kocare a rve a ma zavrene oci,tak ani nevidi,ze uz se muze divat kolem ![]()
dnes jsme jeli umyvat auto s autosedajdou,aby na me videl az budu vysavat,sranda byla,kdyz jsem tam toho obrika rvala v te fleecove zavinovacce,byl tam zmackly jak sardinka,napred dost protestoval,ale nakonec byl spokojeny,ze mu nic nebranilo ve vyhledu.
krasne jsem si umyla auticko,cele odpoledne jsem se hrde chodila divat z okna jak se blysti.ale stalo me to dost nervu.zjistila jsem,ze mam doma leveho,neschopneho ignoranta. ![]()
Ahoj
koukám že probíráte příkrmy,, no na ty já osobně se vůbec netěším a kojm až do půlky července… tedy chci plně kojit 7 měsíců… jedeme na dofču, tak klidně vaření mrkvičeknějaký čas oželím a v půlce července začneme:o)))
Jinak Michalovi jsem jedno kojení příkrmem nahradila docela rychle… asi během 7-10 dní… napoprvý to byly fakt jen dvě lžičky… jenže pak trochu víc… no a když pochopil, že kozu opravdu nedostane, že ted bude to oranžový a pokud má žízen tak voda (to už jsme začli trénovat tak ode 4,5 měsíců.. pití z pítka avent) a až minimálně za hodinu bude koza, ne li za dýl tak začal baštit víc… ale stejně to trvalo tak měsíc než jsem si lajzla odjet a nechat ho jen s bábi a mrvičkobramborem:o)
my se za 14 dni stehujeme pet minut od lubinovy prace,takze bude doma pet minut po pul pate.pracuje v chorvatske firme,obchoduji s balkanem a zustavat dyl v praci nastesti nemusi,protoze jak rika,po treti uz na balkane stejne nikdo nepracuje
jsem rada,kdyz prijde,tak se malemu venuje,koupe za:,–(ne on,ted kdyz je dyl svetlo,tak jdeme jeste na prochazku,nechtelo by se mi byt s malym uplne cely den sama.myslim bez tatky
Dneska jsme to zrovna řešily s Fazolí, že není kam spěchat, s těmi příkrmy. Některý to teď mají možná nepohodlný, ale některý z nich ještě netuší, že pak to bude ještě nepohodlnější. ![]()
kdyby nebylo vas,tak by me ani nenapadlo nad prikrmy vubec premyslet,jeste to nehodlam resit.dokud pije mlicko,je to jeste takove moje miminko,az zacne jist uz to bude velky chlap
![]()
prave jsem se dojimala nad fotkama z porodnice,to bylo tak krasne,ale ted je to mnohem lepsi,zaciname byt takovi partaci ![]()
Tak manžel chodí do práce kolem sedmé a domů taky tak, ale občas dorazí až po deváté, nedá se nic dělat, už jsem si zvykla, ale zase se nám to snaží vynahradit.
tak jsem hodila do galerky foto,jak to prave vypada u nas.lubin je sice doma,ale moc si ho stejne neuziju
zkusim vystrnadit psa a soupnout se na jeho misto ![]()
Katko, fotka - super!!! U nas to vypada ted stejne. Michalek a Mateo spi a manzel se „diva“ na televizi ![]()
Manzel chodi do prace na 6.00, ma pruznou pracovni dobu, takze chodi domu ruzne - nekdy v 16.00 nekdy v 18.00, kdyz potrebuje, tak je tady i ve 14.00. Nekdy pracuje i doma, muze se napichnout na firmu,takze je to v pohode.
Ad prikrmy - kdyz jsem zacinala u Michalka nezdalo se mi to jako problem, spis jsem byla rada, ze uz konecne muzu davat neco jineho nez jen kojit. Ale je pravda, ze jsem mela vecne problemy s kojenim, mastitidy, popraskane bradavky atd…
Ted taky zacnu driv. A zavidim holkam, ktere koji uplne bez problemu (viz Jolma a Fazole - dnes jsem to videla), vubec se Vam nedivim, ze nikam nespechate! Taky bych chtela moct kojit jako Vy!
(ted akorat zase resim krvacejici bradavku - Mateo kakal a tlacil - a pritom stisknul bradavku mezi dasnemi…)