prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
28.3.07 10:17

Jolmo Pendolinem? 8) :lol: Není to NÁHODOU ten vlak, za který by nám měl výrobce ještě zaplatit, že ho tu necháme jezdit? :wink: Tak snad teda Fazole dojede ještě dneska. :roll: :lol: :lol:

Alinko tatínka taky tolerujeme, ještě babičku a Káju, ale jakmile není nálada… :roll: Včera tu manžel rozvíjel jakési teorie o mlíku, které on nemá a vidí to jako velký deficit, protože tam, kde cítí mlíko toho dělá mnohem víc a mazlí se a vůbec. 8) Snažila jsem se mu vysvětlit, že to není mlíkem, ale tím, že narozdíl od něj netrpím představou, že po 5 minutách naklepávání by měl Daník už spát… 8) :lol:

Horolezce s sebou asi žádného nebrala, ale co není může být. Do Ostravy je daleko a v Pendolinu se může stát všechno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
28.3.07 10:47

Sajso :lol: :lol: :lol:

Nechme se prekvapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.3.07 11:12

Sajso brácha se tím přepravuje celkem běžně a jezdí to už načas, pokud pod něj zrovna někdo nehupsne :twisted: - dokonce jim to koresponduje i s čady posunu na internetu, fakt čumím 8O .
O horolezci nemluvila, jen že má Erýska, kočár a flašku 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
28.3.07 12:09

Ahojky, tady je zas veselo, to je super :lol:
No já si taky nestěžuju, dnes jsme vstávali v 9:30, ikdyž spát šel zas o půlnoci :roll: :wink:

A hlásím se k mamánkům, stačí, když táta přebaluje, jak se vrtí na přebalováku, aby mě mohl kontrolovat očima(asi, abych neutekla :D )

Tak ať se vám minimimisrazík vyvede, dejte vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
28.3.07 12:48

Jolmo no jo, v tomto ohledu je Pendolino taky populární… :roll: :roll: Tyhle skokani pod vlaky, to je něco. Strejda jezdí na metru, tam je to taky pořád. :( Když už někdo musí řešit své problémy takto, mohl by to aspoň udělat tak, aby zbytečně nestresoval jiné. Ti řidiči z toho jsou občas na prášky. Taky bych byla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.3.07 13:10

Tak jsme zpátky od Dr. Dostaly jsme druhou injekci-super. Ani nezakníkla :wink:
Vážíme 6,1kg a měříme 63cm. Je tu ještě někdo lehčí? :lol: Nepočítám Tutinku- s ní jsem mluvila nedávno a Damiánek teprv začal nosit 62 :D

Tak jsem ráda, že nejsme jediný mamánci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
28.3.07 16:13

holky,mne se zda,ze matej zacina mit vzadu zplostelou hlavu.delate proti tomu neco?na brichu spat nechce,kdyz ho dam na bok a podepru,stejne se posune a lezi na zadech,ale hlavicku ma vetsinou otocenou na bok a strany strida 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
28.3.07 16:54

Ahoj, my jsme dneska spali do pul jedenacte :oops: To je tim casovym posunem :roll:
Jolmo , pozdravuj Fazoli a ukaz ji krome zelezaren taky nejake sachty, at vi, ze byla na severni morave :wink:
Pendolinem jsem jeste nikdy nejela, tak snad to bude dobry, jsem zvedava, co na to povi.
Noono , Matousek jeste nema 6 kilo, ale my jsme mladsi. Velikost ma uz 68, kvuli plinam, jinak by se mozna vesel i do 62.
Katko , placatou hlavu nemame, ale zato ma prcek vzadu peknou vylezenou lysinku, vypada to legracne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
28.3.07 18:34

Fazole vzkazuje včera jsem lezla s nadmíru pozorným 21-letým horolezčátkem, jež mě fyzicky i intelektuálně uspokojoval /tím fyzicky myslím počet vylezených cest :wink: /, Vtip: Víte, jak se pozná pěkná horolezkyně? Že dosáhne vrcholu již v základním táboře! :lol: :lol: :lol:
Takhle včera /zatím/ nebylo :twisted: . A pila jsem pivo :!

Jinak se máme dobře, vyfotili jsme vám zeleninovou zahrádku - vložíme do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
28.3.07 19:31

Nazdárek,tak jsem vás konečně dočetla.Toho nakecáte.Se hlásím po dnešním dni.Zase jsem byla makat,jé,jak já tam přijdu trochu na jiné myšlenky.

Katko,taky jsem zjistila,že máme trochu hlavičku zploštělou.Ale bohužel jinak neusne,než na zádech.Ale taky střídáme strany.tak nevím.A nic proti tomu nedělám,nevím,co.

traky jsme mamánek a velikej.Dnes jsme byli u babičky,asi po týdnu.Furt po mě koukal,hledal a jakmile jsem zmizela z dohledu strašný řev!!!!Až se mamka lekla a říkala,rychle si ho vem.Já nevím,co s ním. :lol: :wink:
Tátu si tzeď oblíbil jak jsou spolu častěji. :lol: :wink: Mám radost.

Papu,takže vy taky takové noci?Je to hrozné nebo jsem už nějaká otrávená.zdá se mi,že se teď Max budí čím dál častěji.A k ránu snad už cucá po hodině,možná dvou.Ale takovou dobu.Chtěla jsem ho obelhat tím dudlíkem,myslela jsem,že třeba nemá hlad a chce se ududat,ale dudlík vyplivává a ještě začal brečet.takže žádnej dudák,prostě kozu a pít.V 7 má nařízeného budíka v hlavě,dýl prostě nespíme. :oops: :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
28.3.07 19:44

michell ,bud rada za 7,u nas je to nejpozdeji 6,ale ma smulu,pomasiruju brisko,prebalim,nakrmim a soupnu ho pod kolotoc do postylky,jak ho prestane bavit tohle,tak putuje do byvaku do lehatka pod hrazdu.ja proste spim :D ted uz spi,jak toho pres den tak malo naspi,tak je po sedme uz uplne hotovka.
matej uz prestal spat i v kocare.dnes jsem byla nakoupit,hodinu cucel,prijeli jsme domu,vyndala jsem ho a hrali jsme si.proste nejak nepotrebuje spat.narozdil ode me :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
28.3.07 20:44

zdravím po dnešní dni.
dnes jsme vyžizovali daně po úřadech,díky bohu to máme za sebou.
Papu,já také odsála najednou max 50ml.

Holky,také se vám děti v postýlce přetáčí napříč?
já už nevím,jak tomu zabránit,několikrát za noc ji najdu napříč postýlkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
28.3.07 20:48

katko,naše kačenka také už toho moc nenaspí. v kočárku často kouká,ale naštěstí nebrečí.
večer usne v těch sedm celkem bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
28.3.07 21:04

Tak já dneska Mišáka dokrmila zase odstříkaným a zítra asi zavolám dr a poradím se s ní o nějakým příkrmu.
Po dokrmení úplně ztěžknul, zvydnul mi na rameni, jenom jsem ho přendala do postýlky, ani dudu nechtěl a hned spal. Jsem zvědavá jak vydrží

Sssluníčko, taky se teď asi 3× sesunul, máme tu postýlku ještě zvednutou kvůli blinkání a rýmě, ale jinak moc ne. Ale Mišák spí ještě v zavince, a normální deku má u nohou a ta ho jakoby drží.

V čem spí vaše miminka?

Noono, si piš, Mišák i Kačenka od Ssluníčka jsou ještě větší mrňousci, šest kilo je pro ně v nedohlednu. Jestli bude mít teď těch pět, tak bude moc rád, ale nevěřím tomu.

• Citovat
  • Upravit
3470
28.3.07 21:22

papu ,nas matej spi uz dlouho normalne pod perinou.v zavinovacce spaval jen na zacatku,ale asi ve trech tydnech se v ni zacal potit-a to v loznic netopime,tak spava jen pod perinou.
napric se taky pretaci a velmi se mu to libi,opira se nohama o sprusle.
ja si ho ted tak uzivam.to je uzasne jak se smeje nahlas.dnes jsme delali blbosti a on byl tak stastny,ze uplne kricel radosti,pusu od ucha k uchu,pri tom zazivam neuveritelne pocity stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí