prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
29.3.07 11:50

Ahoj :wink: byly jsme u maminky, pže mě bolel zub. Máma je zubařka..abyste si nemyslely, že jsem si to jela přes půl republiky nechat pofoukat :lol: Tam Emča prakticky v noci nespala, takže teď to dohání, i noc byla fajn. Bála jsem se, aby nezůstala rozhozená. Dneska ve 3 nám přijde plavačka a fakt doufám, že Emička bude hodná, jako 99% času, minule při plavání totiž spustila hysterický jekot 2 minuty po příchodu slečny a přestala, až když odešla :? do dneška jsem nepřišla na to proč.
A už tak krásně chytá věci do ruček, že si vyloženě hraje s tou velkou světluškou od Lamaze, šustí si s křídlama, tahá za tykadla a baví ji to :D šikulka moje.
Tak a teď vás jdu dočíst…spinkala jsem totiž půl dopoledne s ní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
29.3.07 13:58

Michell , co je to za narozeniny, když si sama děláš chlebíčky i dort a ještě si sháníš dárek :?: Hoď si nohy nahoru, ať kmitají jiní :! Všechno nejlepší, hlavně zdravé hodné dítko :D
Noono , vidíš, sraz mohl být dneska, Ondra jel do Prahy, mohla jsem se svézt s ním a nechat se vyhodit třeba na Čerňáku. Tak třeba někdy příště.
Jolmo , v Těšíně jsem ještě nekojila a docela mě to mrzí. Tak to vemte i za mně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
29.3.07 14:30

Tak jsme zpět - Fazole je z tolika zážitků tak utahaná, že šla zalomit s Erýskem a já se chytnu nějaké práce. Bylo to fajn, zabírali jsem půl těšínské hlavní třídy, ale s Alinkou jsme zvládly i premiéru v restauraci a srdečně jsme se nasmály. Nechaly jsme se vyfotit na náměstí - foto vložím a největší prča byla, že nás fotila taková mamina s kočárem a já ji povídám : Právě jste vyfotila část Prosince 2006 z půl republiky. A ona prý jé, náš malý je taky v prosinci :lol: , 22.12. ! Tak jsme málem přibraly další členku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.3.07 14:45

Ahoj holky, dopoledne jsme se vrátili z poradny a malej doteď spal 8O :!
Ani jsem k němu nechodila, abych ho neprobudila :wink: a málem mi upadly prsa :D
Jinak mám pěknou depku, krom toho, že máme 62cm a 6650g, máme taky ekzém :cry: :cry: a předepsaný 2 mastičky, snad pomůžou.
Už mi připadá, že malej po mně zdědil jen to nejhorší, od sovího spaní přes ekzém a řvaní… :( :cry: , doufám, že aspoň výšku bude mít po tátovi a ne mých trapných 162 :roll:

A myslela jsem, že bude delší, když už nosíme vel.68 a 74 8O , no to je jedno.

Vyfasovala jsem štos letáků kvůli tomu ekzému, co nejíst a tak, ještě jsem to podrobně nezkoumala, ale tuším, že když to spojím s protiprdícíma potravinama, tak nebudu moct skoro nic :evil:
Jo a mám prý co nejdýl jen kojit, pokud bude přibírat, klidně do 7.měs., a já se tak těšila, že už v červnu začnu příkrmovat a budeme moct konečně malýho šoupnout na chvíli na hlídání našim a jít třeba do kina, teď s tím kojením pořád co 2 hodiny to fakt nejde :( A odsávat neumím Říkala jsem si, že má večer málo mlíka, že bývá tak ubečenej, ale to by asi tak nepřibíral, ne
Holky, chci se zeptat - dáváte ještě pořád Babycalm? My zatím jo.

Jdu dočítat, ať si zlepším náladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.3.07 14:47

Cauky :wink:
tak jsem doma :D Srazik byl super, dorazila jsem o pul hodiny pozdeji, protoze cestou se Mateo pos…l, tak jsem se vracela domu - mel to vsude :roll: (vcera cely den nekakal).
Jolma a Fazole uz cekaly, bylo to fajn, proste clovek se setkava s nekym, koho nikdy nevidel a pritom ho moc dobre zna.Takovy pocit jsem jeste nikdy nezazila :!

Trochu jsme „projely“ Cesky Tesin, udelaly si fotku na namesti (fotila nas holka, ktera mela v kocarku taky prosincatko, ale chodi na Rodinu), cestou jsem kecaly a pak mi holky rekly, ze mne nauci venku kojit 8) Jo, jo…moc bych to chtela, ale bohuzel :?
Na obed jsem sly do Pizzerie, holky kojily a Mateo , chudacek, jen sledoval :( Takze foto tri kojicich matek v restauraci se nekonalo :?

Potom jsme prebalily, daly deti do kocarku a sly k autu. Byla kosa, sice svitilo slunicko, ale nebylo to zadne letni pocasi…

Srazik byl moc fajn, foto vlozim do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.3.07 14:49

Aha - Jolmi, bylas rychlejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
29.3.07 14:50

Handah Prokop má myslím těsně pod 8 kg /uvidíme zítra/ a 64cm, já mám ještě trapnějších 157 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.3.07 14:58

Holky, to je super, že se vám srazík vydařil, už se těším na fotky :)

Michelle , taky přeju vše nejlepší a hlavně hodně zdraví k narozeninám - a ať je Maxík zdravý a moc hodný! :)
S tou kšiltovkou si nic nedělej, my taky nebydlíme na vesnici, ale jsem si téměř jistá, že od Adidasu bych nesehnala vůůbec nic :roll: :D

katko , to máš teda šikulku :! :)

Jo a mantinel máme jen do čtvrtiny postýlky, takže taky naprd :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.3.07 14:58

Pěkný fotečky, koukám, že si to užíváte :D to jsem zvědavá na červen, chudáci chlapi, snad si taky budou rozumnět. Můj manžel se už začíná bát…

Musela jsem odvolat plavačku, měla dorazit ve 3, po 12. jsme kojily, tak jsem si říkala, super, po 2. další papání a krásně to vyjde a ono houby. Emča jíst prostě nechtěla a byla protivka, tak jsem ji dala do šátku a do minuty vytuhla. Hmm, plánovat s prckem prostě nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.3.07 14:59

Jolmo, to bych teda nerekla, ze mas 157 8O

Hani, Mateo je taky maly, vsak oni to v puberte dozenou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
29.3.07 15:04

Teda holky, vám to sekne! A jak máte pěkně sladěné kočárky :D
Handah , z toho kojení si nic nedělej, já jsem Šimona výhradně kojila 8 měsíců. S příkrmama je stejně akorát práce navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 15:09

agato ,kdyz bude pristi tyden hezky,vyrazime na ty brusle a taky udelame par fotek,at se muzem pochlubit,co? :)
ja asi vyrazim do autoumyvarny,s takovym prasakem se mi nechce ani jezdit.
skoda,ze uz neni tak krasne,no,aspon me nemrzi,ze musim ucit a ne byt s prdouchem venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 15:13

krasne foto,barevne jste se s tema kocarkama vazne trefily :D
jolmo ,co to mas za extravagantni kocarek?takovy jsem tady snad ani nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.3.07 15:23

Ahoj holky, tak jsme doma , u maminky bylo jakž takž :wink: ,ale nejradši jsem fakt doma a Sofi asi taky :lol:

Dneska kontrola na neurologii a jsme úúúplně v pořádku tak , že už tam nemusíme a to nikdy :lol: :lol: :lol:
Jinak Sofinka váží 6800 g. Dr. říkal , že vůbec na ní není poznat , že je nedonošená :lol: :lol:

Holky moc Vám to sluší , to já zase budu za exota :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.3.07 15:50

Ahojky,
dneska jsem byla shánět dárek k narozkám pro manžela a tam co ho mívají ho dneska jako na potvoru neměli :( , tak zítra musím jinam. Snad budu mít větší úspěch. Gabča byla v šátku a celou dobu čumákovala ven, oči vyvalený, ale spokojená.
Michell, vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a hodných dětí :P
Noono o srazíku v Praze nic nevím, ale brala bych. Jen Agáta s Fazolí se snad někde sešly. Mě by vyhovoval ten Anděl, co takhle příští středu? Jak jste na tom Pražačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí