prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
29.3.07 15:54

Soukupko, Anděl příští středu beru :D

Katko, na brusle musíme :wink: dohodneme se na dni až podle počasí?
Nemůžu akorát ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
29.3.07 16:01

Ahojky!!

Michelle - vsechno nej k narozkam!!

Handah - vitej do klubu exematiku..... :?

Masticka nam zabrala, po dlooooooohe dobe nemame rozmokvana ani ouska ani pupik! HUUUUURRRRAAAAA!!!!! (Aneb jak malo srtaci k lidskemu stesti) Mam od mamy predepsanou jeste jednu masticku bez kortikoidu, aby sem je do nej neprala, kdyzuz je to lepsi.
Prave sem domyla okna a ted pujdu vystridat babicku ve vozeni, ale este musim juknout do galerky…

Jo, a trochu vas zmatu novym metrem....... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.3.07 16:06

Ahojky,

Michell vše nejlepší k narozkám. :D Ty bys měla bydlet u nás, mohla bys slavit s námi. Babička má 26.3. svátek, ségra 28.3. svátek, 30.3. narozeniny, máma 1.4. narozky, děda 11.4. a já 12.4. Teď budeme pořád slavit. :D

Alinko, Fazole a Jolmo (vzala jsem to podle abecedy 8) ) - moc vám to sluší. :D

My jsme měli dnes také návštěvu a Daník byl vzorné mimi, on se prostě před cizíma vždyvycajchnuje a všichni tvrdí, jak je hodný, vůbec neřve a krásně spí… 8O 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.3.07 16:07

Ahoj,
tak já od včerejška prožívám muka, začal se mi zase dál klubat zub moudrosti, už se klube 3 roky a šíleně to bolí v noci jsem se budila bolestí, tak jsem si i vzala paralen, pak jsem volala dětské a řekla maximálně jeden denně, ale musela jsem si teď vzít ještě jeden, pokud to do zítřka nepřejde, tak budu muset zavolat zubařce, doufám, že mi to ale nebude řezat, protože prý kvůli kojení se to nesmí umrtvit.
Michell vše nej k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.3.07 16:27

ahoj holky

hele je vás tu určitě pár co s prckama chodíte plavat… už je i potápíte???? Já hned od narození zavedla signál… a ted to vypadá tak že když malýho sprchuju (jo sprchuju protože je to výrazně rychlejší a pohodlnější:o) pro mě že … tak na „Matýsku á šup“ ukázkově zadrží dech a já můžu v pohodě osprchovat celej xichtík, aniž by se zakuckal nebo napil… tak mi připadá jak adept na potopení… ale nevím… není to ještě brzo??? já do plavča nikdy nechodila… no možná začnem… mám to nový autí, takže na plavečák už se krásně dostanu (dřív by to byla pro mě otázka víc než hodiny, s autem tak 15 minut…

ale stejně bych chtěla vědět, jestli myslíte že už ho můžu potopit, ve vaně myslím:o) aby z toho neměl šok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.3.07 16:31

Kristýno co to máš za doktory proboha???????

Paraleny můžeš 3 denně
a anestezie v době kojení vůbec neva, jen se může dát jen jedna injekce… nevím přesně kolik ml anestetika… obojí mám z první ruky, momentálně se chodím zbavovat osmiček… coje matěj naživu tak jsem si nechala vytrhnout už dvě..... fakt se neboj a hlavně zbytečně netrp a běž k zubaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.3.07 16:33

Tak jsem koukala, kde by mohl být pražský zrazík a co říkáte tomuhle www.nahoupacimkoni.cz mě se to docela líbí, že bych tam mohla uklidit Matěje do dětskýho koutku. Dejte vědět, že bych tam zavolala a zkusila nějakou rezervaci. Čas středa 4.4. tak kolem 14 hod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.3.07 16:34

Mako: volala jsem na dětské a tam mi řekli jeden a před chvíli jsem mluvila se ségrou dělá sestřičku v nemocnici, tak říkala, že kojícím dávají tři.
Když to nepřejde, tak tam hned ráno zavolám a snad mě vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
29.3.07 17:08

Mako potápět můžeš. My už taky potápíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.3.07 17:22

Tak mám chvilku, abych vás pročetla.
Mladá je dneska děsně protivná :roll: Buď je to reakce na to očkování a nebo to je tím, že pořádně nemohla spát. Celej den tu kousek od nás byla nějaká akce pro děti a ty blbečci samozřejmě aparaturu nastavili na sídliště :evil: Takže jsem zřetelně každý slovo slyšela až v bytě :evil: Nejprv mladou probudili po 30 minutách dopoledního spánku a pak už celej den nemohla pořádně zabrat…

Jolmo, Alinko, Fazole Moc vám to sluší :! A přidávám se k dotazu, co máš Jolmo za kočár 8O Jsem ho snad ještě nikdy neviděla.

Pražský srazík- Anděla beru! Sice tam jedem už v pondělí- jdu konečně představit mladou do práce a pak jdem s kámoškou na kafčo. Aspoň to tam obhlídnu a můžu dát pak nějakýho tipa :wink:

Musím už jít… Zůza si mě žádá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.3.07 17:23

Holky, já už se chciii taky srážet :! :! :wink: , už se těším na červen :! :D

Stazko , krásný metřík :)
Jakou mažete mastí? :?: A jak rychle zabrala :?: :idea: My máme Excipial + Holtovu mast, no do dneška jsem si myslela, že co se týče smradu, vydržím hodně.
Ovšem taková Holtova mast :roll: 8O - mám v sobě snad blok z dětství, kdy mě s ní taky mazali nebo co, ale úplně se mi z ní navaluje, fakt 8O :oops: :cry:
Sice jsem taky ráda, že nám zatím nedala kortikoidy, ovšem nedokážu si představit, jak budu v noci spát s malým v jedné posteli :( , tohle se mi ještě nestalo, aby mi bylo z něčeho tak blbě. :( :( :( Snad si zvyknu, nic jinýho mi nezbyde :evil:
Vám pomohla :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.3.07 17:28

Bezva fotky v galerce - byly jste krásně sladěný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
29.3.07 17:36

srazik v praze -ja klidne ve stredu muzu,andel je super,tam se da dobre zaparkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.3.07 18:01

Já tipuju, že Jolma má autosedačku na podvozku ke kočáru a proto to vypadá zepředu tak nezvykle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
29.3.07 18:14

Jolma ma Mutsyho, ne?!?

My mame Holtovku, tu uz dlouho, dehet je prece uza aroma, ne?!? Pak mame Linola krem a Linola na koupani a ted Fucidin H - to sou ty kortikoidy, ktery zabraly.

Jdu kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital