prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
30.3.07 21:06

Agato on skutečně vydá za 4-6 normálních chlapů, včetně excelentní scénky před Fazolí s názvem : Ohřej mi ten oběd :lol: :lol: :lol: .
A vyčítat si pizzu je podle mne blbost, Fazole tvrdí, že jí všechno /asi jo, tady ani neměla možnost, za tu chvíli/ a Erýsek baští dobře, často, evidentně rád a problémy zjevně nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:07

Tak Honzik se už také směje nahlas a hlavně na manžela, když spolu dělají kravinky. Hračky už chytáme, když mu třeba dám něco na bříško, tak si to vezme do ručičky a strčí do pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 21:11

Mako já tyhle věci nesleduju teď ani předtím, mám radost z pokoroku, ale že bych zjišťoivala, jestli je to brzo nebo pozdě… podle mne to souvisí s vývojem mozku a ten na různé činnosti dozrává v různě rozdílném časovém období, těžko po všech chtít, aby tak učinili v jeden okamžik - při čtyřech vzorcích už si to tvrzení mohu dovolit :twisted:

A proki se směje nahlas už asi 3 dny zpátky, ale nejvíc se smál včera na Fazoli, dnes se nám podobné salvy vyloudit nepodařilo. Ale smál se, když mu doktorka hmatala uzliny v podpaží a když ho šimrám nosem pod bradou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.3.07 21:12

malá se dnes zasmála poprvé nahlas a docela dlouho.
tatínke to jěště neviděl.
přetáčení se u nás jěště fakt konat nebude,ale nedělám z toho hlavu,protože kačka je slabší,tak to bude chvilku trvat.

hračky si do rukou bere a začíná vše rvát do pusy.

Paw,dávám nutrilon HA,zkoušeli jsme Bebu HA,to bylo jěště horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
30.3.07 21:15

Mako ty mě vždycky potěšíš :lol: :lol: Mišák taky nic nebere, jen když ho trochu navedu, tak to zmáčkne a drží, ale ani o tom neví. Ale říkám si, že přece nebude do deseti let ležet bez pasení a nedržet hračky.-) Prostě to někdy přijde.

Holky, mě tak bolí ten zub, jsem úplně posraná, že mi to budou vrtat (a to budou), jen si to představím a umírám…

• Citovat
  • Upravit
3892
30.3.07 21:17

papu šmankot, já vím, každý to máme jinak, ale porod je URČITĚ HORŠÍ :! Zvlášť, když na zub ti můžou píchnout injekci, třebas i za pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 21:19

Pra:,–(ko , jela jsem Pendolinem, kočár jsem složila a dala podvozek do té kukaně na kufry, pak jsem o kukań výš šoupla i korbičku se spícím Erýskem, zdálky vypadal jako kufřík. Jelikož další spolucestující přistoupili až ve Svinově, nikdo netušil, že to kufřík není, dokud po hodině a půl jízdy nezačal milý kufr nadávat, že má hlad, ti čuměli, když jsem z něj vytáhla takové pěkné miminko! :lol:

No Jolmo , to že mám ráda suché špičky od salámu ještě neznamená, že nejsem světem protřelý gourmet! :lol: K tomu ohřátému obědu: Na tom je nejvíc dojemné, jak jsme se nad tím pak v autě srdečně zasmály a shovívavě to přešly jako nevinnou ukázku machismu u jinak velmi milého chlapa.

Mako , hrošíka vezme do ruky, protože je to takový tenký kroužek, ale sám si pro něj nesahne, steskne ho teprve, když mu ho k té tlapce dám. Ale pak už neomylně šup směrem pusa (plus mínus pět čísel :lol: ).

Agáto , mluvíš mi z duše, celý život hledám chlapa, vedle kterého budu moct přestat být chlapem já. Já bych i poslouchala, kdyby bylo koho! :wink: Nu, mám celý život před sebou… :lol: Pra:,–(ko , je mladej Pra:,–(ko mužný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:19

Papu: tak s tím zubem Tě naprosto chápu, mám to samé a zítra musím na pohotovost na vyčištění. Už teď se bojím, že nebudu moc usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 21:23

Princezny Zubejdy , držím palce, ať to přejde! Nu, já bych porod se zubem nesrovnávala, je to ošemetné, protože na zuby si sice můžeš vzít prášek, ale celkově ta bolest vede k ho…, zatímco porod vede k mimínku. Porod mě bavil, stoličky ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 21:24

Fazole no to zas byl zápich, ti museli fakt čumět :twisted: . To tam jelo tolik lidí, že chudáček Erik musel cestovat jako kufr? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:26

No já si se zuby užila už jako malá, vyrazila jsem si přední čtyři a nosila vyndavací, ale ta osmička bolí dost, rodit bych teď hned nešla, ale za ty dva roky už jo. Jediné co mě mrzí, že si nemůžu vzít prášek, nikdy jsem je moc nejedla, ale teď by mi něco na bolest bodlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.3.07 21:29

kristyn já s tebou soucítím - mě rostla osmička, když jsem byla těhotná s mladou, což je snad ještě horší - zhnisala mi ta namáhaná dáseň, roztrhl mi to takovým tím špičatým hnusem co maj ve zvyku zarývat do kazů :x a pak to také drénovali Chlumákem - bylo to fakt nezapomenutelné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
30.3.07 21:31

Taky to mám dost zhnisané, ale co vydržela jsem porod, vydržím i tohle, jsou i horší věci, jen mi tam vadí ten dren, který už je stejně skoro celý venku a vidina toho, že mi tam zítra budou cpát nový a mě se zase bude zvedat žaludek to bude něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
30.3.07 21:32

Lidí ta bylo přiměřeně, proti mě seděl celkem fešný němčinář, ale ten kočár by jinde zavazel, takhle to bylo elegantní. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.3.07 21:35

papu - odmala jsem měla strach ze zubařů.. opodstatněný, protože mám geneticky blbou sklovinu.. méněcennou, nebo žádnou… tj zub klidně zdravý neblombovaný se zničeho nic ulomí.. takže… mám velmi bohaté zkušenosti… a můžu ti říct, že můj strach přešel teprve až jsem si začla platit soukromého zubaře..... holt cáluju jak divá, ale když ty prachy jsou… tak je tam klině vrazím… a za ten pocit to stojí… navíc tam kámoška dělá zubní sestřčku:o)))) t ak je to príma a už se vůbec nebojim… hlavně pořád mi říká co bude dělat.. a jak to může nebo nemůže bolet… každopádně jsem jedna z těch kdo má větší hrůzu z injekcí, než z vrtání, takže vše co se dá, absolvuju bez anestetika a v pohodě… strach je hodně ovlivněný přístupem zubaře.. aspon u mě to tak bylo.. a to jsem vystřídala dost zubařů…

Jolmo… já jsem nechutně srovnávací… je možné že při 4 dítěti bych to nechala plout… ale neplánujeme ani 3… tak by to druhé mohla sakra bejt trochu tabulkový:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí